- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.901
Dün bahçede nöbetçiydim akşamdan beride yanıyor boğazım meyveye yükleniyorum vitamin olsun diye ılık suya bal katıp içiyorumAy canım dikkat et. Benim 10 gün oldu ve geçmedi hala. İlaç kullanamadığımız için. Hala devam ediyor taze hastalık gibi.
Ben de öyleyim Can'ımzaten hastalığım geçmedi diye iyice moralim bozuldu. Her öksürmede bıçak saplanıyor kasıklarıma ödüm kopuyor. Yarın benim de kontrolüm var. Diken üstündeyim resmen. Bir de şu son dönem çıkan uyuşturucunun insanları ne hale getirdiklerini izkedim. İzlemez olaydım sabaha kadar endişeden korkudan uyuyamadım. Haliyle çok gerginim ben de
Çok geçmiş olsun benimde boğazım öyleydi zencefil bal limon iyi geldi. Nescafe fincaniyla icmeme rağmen epey toparladım.Dün bahçede nöbetçiydim akşamdan beride yanıyor boğazım meyveye yükleniyorum vitamin olsun diye ılık suya bal katıp içiyorum
Bugün zencefile bakcam canım çok sağol zencefilli ballı pastilde var evde ama hamileyken kullanılabiliyormu bilmiyorumÇok geçmiş olsun benimde boğazım öyleydi zencefil bal limon iyi geldi. Nescafe fincaniyla icmeme rağmen epey toparladım.
Pastili bilmiyorum cnm banada burda arkadaşlar önerdi. Doktoruna sormuş bir zararı yok demiş. İki gündür bir fincan içiyorum ben.Bugün zencefile bakcam canım çok sağol zencefilli ballı pastilde var evde ama hamileyken kullanılabiliyormu bilmiyorum
Hemen alayım bugünde içeyim ilerlemeden önlem almak gerek bide kızıma bulaştırırsam yandıkPastili bilmiyorum cnm banada burda arkadaşlar önerdi. Doktoruna sormuş bir zararı yok demiş. İki gündür bir fincan içiyorum ben.
Canım ultrason ses dalgasıyla çalıştığı için bebeğe zararı yokmuş ama kalp atışını dinlerken rahatsız olabiliyormuş yine de kalıcı bi etkisi yokmuş sadece rahatsızlık. Yurtdışında yapmıyorlarmış çünkü ultrasonu ağır bir emek olarak görüyormuş doktorlar, orada insan emeği önemli olduğu için gebelik boyunca sınırlı sayıda ultrasona girebiliyormuşsun fazlasını istersen pahalıya geliyormuş
Kesinlikle. Çok geçmiş olsun tekrardan.Hemen alayım bugünde içeyim ilerlemeden önlem almak gerek bide kızıma bulaştırırsam yandık
naz yapacaksın canım yatak döşek yatacan canın istediğinde soyleyecen hamileleiğin agır gecmiyo diye onun rahatlığı benceAynı benim kocam ayyynı. Valla delirtti beni. 2 gün önce grip olacak gibiydim. Eşim benden önce yataklara düştü. Ben halsizim dedikçe o daha fena oluyor. Normalde hic uyumayan adam benden önce uyumaya başladı. Geçen bacaklarimda bi ağrı vardı. Hani hastalaninca kemikler ağrır ya aynen öyle. Neyse ben bacaklarım ağrıyo dedim. ''Sorma ya benimde cok agriyo kalkta bi masaj yap'' diyo bana.Ben zaten yattigim yerden kalkamiyorum adam hala kendi keyfinde. Dogurcam desem benden once sen dogurursun çabuk git yanimdan dedim kovdum dayanamadım artik.Sanirim farklı bi psikolojideler yada gerçekten nazlanmayalim diye yapıyorlar. Hayır zaten çok şükür ağır bi hamilelik geçirmiyorum ama böyle de hiç çekilmiyor. Ne yapsak bilemedim.
amin canım gözün aydınGunaydin kizlar bende daha yeni kontrolden geliyorum. Ilk 4+0 da gitmistim ama kese gorunmemisti o yuzden en az 2 hafta beklemek istedim. Sat'a gore 6+3 ama ultrasonda 6+2 gorundu ve kalp atisida duydum cok sukur. Doktorum bi rahatsizligin olmazsa bidahaki aya tekrar gel dedi okadar. Allah'im bekleyen herkeze nasip etsin insallah :)
ayy canım ne guzel darısı basıma cok mide bulantım yzuznden bebeğim için endişelenmeye baslıyomKızlar merhaba şimdi dr dan geldim. Tiroid değerlerim geçeb hafta düşük cıkmıştı kendi dr um beni çok rahatlattı ilk aylarda düşük çıkması çok normal dedi. Bebek ilk 3 ay anneden aldığı için düşer sonra normale dönder dedi. Düşük olan arkadaşlar vardı akıllarında olsun. Bebeğimin hareketlerini gördüm çok güzel bir duygu.
bende negatifim canım cunku hic beslenemiyorum oyuzden tedirginim cok mu bulantın hayırlı haberle gel inşllahGünaydın sabah sabah bütün olumsuzlugumla burdayım ama bi benmi böyleyim merak ediyorum .
yarın randevu günüm resmen çatlıcam
hem bi an önce gelsin istiyorum
hemde dr kötü bişey söylucek diyede cok korkuyorum hiç mi güzel geçmez insanın aklından sürekli vesvese .
Mide bulantıma seviniyorum iyidir diye
bende cok kotuyum canım yalnız değilsinsizin çabuk bitmiş benim hala devam ediyor.hatta gece uyandığımda bile bulantım oluyor
canım benimde bir hafta geriden geliyor yumurtlamadan sonra hamile kalmamdaymıs 3 haftamı geri dr tam olarak ne dediGebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
Haklısın her doktora her şey söylenmiyor, ama kontrol amaçlı bakıyordur kalbine belki, çok uzun dinletmiyorlar nasılsa, senin kaybın var mıydı bilmiyorum ama benim var bi tane o yüzden çok endişeliyim, elimden gelse her gün gidicem doktora, çevremdekiler çok kızıyor bu kadar evham yapma diye ama elimde değil.. Allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklamayı nasip etsinEvet ben de aynen boyle okudum canim. Bizde masallah her muayenede her kontrolde direk ultrasona alip kalp atışını dinletiyorlar. Aslinda her seferinde kalp atışını dinlememe gerek olmadığını soylesem mi diye de düşünmedim degil ama doktor ukalalik gibi algilamasin diye de ses etmedim. Malum bazilari pek hoşlanmıyor boyle seylerden. Ben masallah 5. haftadan beri her hafta girdim ;/ ilkinde de vajinal baktirdim. Bir haftadir da progestan fitil kullaniyorum. Cok mu ugrasiyorum bebisimle bilemedim ya :/ hepsi doktor yonlendirmesiyle elbette ama gene de endise ediyor insan...minicik kalbi duruverecekmis gibi geliyor Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?