2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün bahçede nöbetçiydim akşamdan beride yanıyor boğazım meyveye yükleniyorum vitamin olsun diye ılık suya bal katıp içiyorum

Evet ben de aynen boyle okudum canim. Bizde masallah her muayenede her kontrolde direk ultrasona alip kalp atışını dinletiyorlar. Aslinda her seferinde kalp atışını dinlememe gerek olmadığını soylesem mi diye de düşünmedim degil ama doktor ukalalik gibi algilamasin diye de ses etmedim. Malum bazilari pek hoşlanmıyor boyle seylerden. Ben masallah 5. haftadan beri her hafta girdim ;/ ilkinde de vajinal baktirdim. Bir haftadir da progestan fitil kullaniyorum. Cok mu ugrasiyorum bebisimle bilemedim ya :/ hepsi doktor yonlendirmesiyle elbette ama gene de endise ediyor insan...minicik kalbi duruverecekmis gibi geliyor Allah korusun...

Gunaydin kizlar bende daha yeni kontrolden geliyorum. Ilk 4+0 da gitmistim ama kese gorunmemisti o yuzden en az 2 hafta beklemek istedim. Sat'a gore 6+3 ama ultrasonda 6+2 gorundu ve kalp atisida duydum cok sukur. Doktorum bi rahatsizligin olmazsa bidahaki aya tekrar gel dedi okadar. Allah'im bekleyen herkeze nasip etsin insallah :)

naz yapacaksın canım yatak döşek yatacan canın istediğinde soyleyecen hamileleiğin agır gecmiyo diye onun rahatlığı bence

amin canım gözün aydın

ayy canım ne guzel darısı basıma cok mide bulantım yzuznden bebeğim için endişelenmeye baslıyom

bende negatifim canım cunku hic beslenemiyorum oyuzden tedirginim cok mu bulantın hayırlı haberle gel inşllah

Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??

Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
canım benimde bir hafta geriden geliyor yumurtlamadan sonra hamile kalmamdaymıs 3 haftamı geri dr tam olarak ne dedi

Merhaba kızlar. Benim bulantı ve kusma kısa sürdü. Şu an sadece biraz halsizlik var ve çok acıkıyorum. Maalesef bu 2. Hamilrliğimde istediğim özeni gösteremiyorum. Evimizde inşaat var, akrabaya geçtik mecburen hasta oldum ilaç kullanıyorum (doktoruma danıştım) ama biraz vicdan azabı çekiyorum. Hiç özen gösteremiyorum. Karnımdaki Yavrum beni hiç üzmüyor garibim.

Bu arada ilk gebeliğimde de ikili test yapmadım. Aldırmayı düşünmüyorum dedim, o zaman gerek yok dedi doktor. Nasılsa müdahale yapılmıyor ya doğacak ya kürtaj. Bir sonraki rv 12 haftalık olunca. Umarım ev kısa sürede biter. Lojman idare durup dururken iş çıkardı

Haklısın her doktora her şey söylenmiyor, ama kontrol amaçlı bakıyordur kalbine belki, çok uzun dinletmiyorlar nasılsa, senin kaybın var mıydı bilmiyorum ama benim var bi tane o yüzden çok endişeliyim, elimden gelse her gün gidicem doktora, çevremdekiler çok kızıyor bu kadar evham yapma diye ama elimde değil.. Allahım hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…