2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belim çok ağrıyor sabaha kadar durabilirsem öyle doktora gidicem niye bu kadar ağrıyor acaba

Vücut daha şişmedi ayaklar falan idare eder de dudaklarım fena. Sabah kalkınca yeni silikon yaptırmış gibi fena ki ne fena.

Ne güzel sen de kavusmussun kuzuna, maşallah kilosu da gayet iyi gözün aydın canim darısı başımıza

Gözün aydın canım sağlıklı mutlu omurleriniz olsun. Allah analı babalı buyutsun

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)

Haydi gözün aydın. Gününde geldi bebisin. Sağlıklı sıhhatli omurleriniz olsun. Allah ım hayırlı evlat nasip etsin. Emme problemi geçer biraz alışsın.
Doğum.hikayen sabırsızlıkla bekliyor bilgin olsun.

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Ay kendim doğurmuş gibi sevindim ,Oh çok şükür sonunda sen kırmış oldun zinciri arkadan biz de geliriz inşallah , normal oldu galiba. Geçmiş olsun,gözün aydın canim

Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş yavruna canım

Ben aventin kalkanını kullanıyorum memnunum canım sütü biriktirmesi açısındanda güzel

Waayyy ilk kez gördüm bunu deneyeyim olmazsa canım ya bizim sokıntı aslında değiştirirken yapması değil canım altı bezliyken kıyafetlerinin yan tarafları ıslanıyor

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım

Benim epidural oldu canım drum onun benim için daha konforlu olduğunu söyledi çok sıkıntı yaşamadım kızımdada spinal olmuştum o da rahattı yani arasındaki ayrımı çok fark etmedim ben

Kızlar bi de biley sorcam daha çok etken ama bzim kız hiç kaka yapmadı . İlk kakasını tam doğarken yaptı . Normaldir dimi bgün 14.05 te tam iki günlük olcak hastanedeki hemşire 48 saat nırmal demişti ? Bi de çok az çiş yapıyor ya hiç anlamadık bez hep kuru bgün saat 14 gibi duş aldırdık o zaman yaptı çişini başka da yapmadı . Uyku hali yok sürekli ağlamak yok . 1.5 -2 saatte hatta saat başı bazen emziriyorum

Canım benim oğlumda ilk gün yapmadı çocuk dru 48saate kadar normal demişti ama çiş yapıyordu doymuyormuki diyeceğim ama ağlardı herhalde doymasa takip et bakalım walla çok bilgim yok bu konuda ama sofiarya görürse cevaplayabilir sanırım

Aynen sarılık olsa uyku hali çok olur dicem ama bgün çıkmadan yapıldı sarılık testi gayet iyiymiş . İlk kakasını da doğumda yaptığı için çok yakmadım ama yinede az da olsa bekliyor insan bişeyler . Yarın sağlık ocağına götürmem lazım onlara sorayım bi en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…