- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.141
Şuan içime biraz su serpildi bu gece huzur içinde uyurum artık :) ben de 89-90 arası gidip geliyorum.. ve evet benim de yüzüm şişti gibi geliyo şuan burnum dudaklarım bi garip sanki gerçi anneme sorsan adriana lima’yım çok abartıyorum.. canımdan bezdim valla :)
Ne güzel sen de kavusmussun kuzuna, maşallah kilosu da gayet iyi gözün aydın canim darısı başımızaKızlar ben bebeğimi kucağıma aldım bugün sezaryanla.bebiş de ben de çok iyiyiz :) bu sabah nişanım geldi hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı belimde.bir kaç saat sonra hastaneye gittim.nst de düzenli sancılarım çıktı.3 cm açılma vardı.o zamana kadar pek şiddetli bişey hissetmemiştim yani sancılardan korkmayın :) ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı bebek kafa da büyüktü biliyorsunuz.bu arada kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti.çatımın iri bebek için çok uygun olmayabileceğini söyledi.beklemek istersen bekleyelim ama risk olabilir dedi.ben de riske atmak istemedim sezaryana karar verdik.epidural oldu.epiduralden hiç korkmayın fazla acılı bir işlem değil.her şey çabucak olup bitiyo.bebeği gördüğüm an dünyalar benim oldu çok acayip bir histi.3750 doğdu bu arada.şuanda göğsümde uyuyor :) darısı tüm bekleyenlerin başına hepinize kolay doğumlar diliyorum :)
Kızlar ben bebeğimi kucağıma aldım bugün sezaryanla.bebiş de ben de çok iyiyiz :) bu sabah nişanım geldi hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı belimde.bir kaç saat sonra hastaneye gittim.nst de düzenli sancılarım çıktı.3 cm açılma vardı.o zamana kadar pek şiddetli bişey hissetmemiştim yani sancılardan korkmayın :) ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı bebek kafa da büyüktü biliyorsunuz.bu arada kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti.çatımın iri bebek için çok uygun olmayabileceğini söyledi.beklemek istersen bekleyelim ama risk olabilir dedi.ben de riske atmak istemedim sezaryana karar verdik.epidural oldu.epiduralden hiç korkmayın fazla acılı bir işlem değil.her şey çabucak olup bitiyo.bebeği gördüğüm an dünyalar benim oldu çok acayip bir histi.3750 doğdu bu arada.şuanda göğsümde uyuyor :) darısı tüm bekleyenlerin başına hepinize kolay doğumlar diliyorum :)
Kız bu ne ki, benim adam açıp açıp pipiye bakıyor
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
60 ile girdim doğuma kızlar doğuma bugün 7. günümüz 52 ye inmişim..Hala ödemlerim var..
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Ay kendim doğurmuş gibi sevindim ,Oh çok şükür sonunda sen kırmış oldun zinciri arkadan biz de geliriz inşallah , normal oldu galiba. Geçmiş olsun,gözün aydın canimKizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Canım bana daha hastaneden çıkmasan doğumun ertesi günü korse taktırdı drum cırt cırtlı mide korsesi diye aldırdı çok rahat ettim sadece yatarken çıkartıyorumAyy birşey sarınca da bunaldım, korse denesem demiştimdikişli olmuyor muymuş
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş yavruna canımkızlar yarın sabah sekizde sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. hazırlıklar sanki bitmiyor iki valiz eşya oldu. neyseki eşim geldi psikolojik olarak rahatladım. bu gece doğum bekleyen arkadaşlar inşallah kolayca bir avazda doğurursunuz
Ben aventin kalkanını kullanıyorum memnunum canım sütü biriktirmesi açısındanda güzelNerden duyacakmış şaşkın, ayy bu erkeklerin çok bilmişliği de beni öldürüyor. Bu arada benimki chicco sanırım, bazen kendiliğinden açılıyor biriken sütler dökülüyor falan.. arkadasım almıştı bunu bana, bence kalitelisini almakta fayda var, ben de yenilemeyi düşünüyorum baya kullanışlı kuzum al bence
Waayyy ilk kez gördüm bunu deneyeyim olmazsa canım ya bizim sokıntı aslında değiştirirken yapması değil canım altı bezliyken kıyafetlerinin yan tarafları ıslanıyorEki Görüntüle 2142242
Oğlanların pipisine en güzel çözüm, ebebeğin su ve pamuk içerikli ıslak mendili baby me den çıkan pipipediçi havlu gibi küçük külah yapmışlar. Bez değiştirirken pipiye onu takın, çişi çok güzel emiyor. İlk bebişte kullandım baya. İlk zamanlar alt değiştirirken üstümüze az işemedi sıpa
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben bebeğimi kucağıma aldım bugün sezaryanla.bebiş de ben de çok iyiyiz :) bu sabah nişanım geldi hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı belimde.bir kaç saat sonra hastaneye gittim.nst de düzenli sancılarım çıktı.3 cm açılma vardı.o zamana kadar pek şiddetli bişey hissetmemiştim yani sancılardan korkmayın :) ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı bebek kafa da büyüktü biliyorsunuz.bu arada kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti.çatımın iri bebek için çok uygun olmayabileceğini söyledi.beklemek istersen bekleyelim ama risk olabilir dedi.ben de riske atmak istemedim sezaryana karar verdik.epidural oldu.epiduralden hiç korkmayın fazla acılı bir işlem değil.her şey çabucak olup bitiyo.bebeği gördüğüm an dünyalar benim oldu çok acayip bir histi.3750 doğdu bu arada.şuanda göğsümde uyuyor :) darısı tüm bekleyenlerin başına hepinize kolay doğumlar diliyorum :)
Benim epidural oldu canım drum onun benim için daha konforlu olduğunu söyledi çok sıkıntı yaşamadım kızımdada spinal olmuştum o da rahattı yani arasındaki ayrımı çok fark etmedim benKizlar dogum yapan arkadaslar var birsuru cok geriden geldim alintilayamadim. Allah anali babali buyutsun masallah herkese. @ANNONA insallah yarin bebegini goruceksin ve dertlerinin yarisi gidicek. Diger yarisi da evine geldiginde insallah:).
Kizlar epidural veya spinal sezeryan olanlar olmus ve herkeste hic korkmayin diyo icime su serpiliyo. Benimde son 5 gunum cok tirsiyorum. Bilen arkadaslara da bir sorum olucak. Bu spinalde direk omirilik sivisinin icine veriyolar uyusturucuyu digerkinde dis tarafa. Doktorlarınız hangisini önerdi . Ya da kombine yapılan var mi benimki kombine olucak buyuk ihtimalle. Ama cok korkuyorum
Gözün aydın canım allah bağışlasın yavrunuKizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Canım benim oğlumda ilk gün yapmadı çocuk dru 48saate kadar normal demişti ama çiş yapıyordu doymuyormuki diyeceğim ama ağlardı herhalde doymasa takip et bakalım walla çok bilgim yok bu konuda amaKızlar bi de biley sorcam daha çok etken ama bzim kız hiç kaka yapmadı . İlk kakasını tam doğarken yaptı . Normaldir dimi bgün 14.05 te tam iki günlük olcak hastanedeki hemşire 48 saat nırmal demişti ? Bi de çok az çiş yapıyor ya hiç anlamadık bez hep kuru bgün saat 14 gibi duş aldırdık o zaman yaptı çişini başka da yapmadı . Uyku hali yok sürekli ağlamak yok . 1.5 -2 saatte hatta saat başı bazen emziriyorum
Aynen sarılık olsa uyku hali çok olur dicem ama bgün çıkmadan yapıldı sarılık testi gayet iyiymiş . İlk kakasını da doğumda yaptığı için çok yakmadım ama yinede az da olsa bekliyor insan bişeyler . Yarın sağlık ocağına götürmem lazım onlara sorayım bi en iyisiCanım benim oğlumda ilk gün yapmadı çocuk dru 48saate kadar normal demişti ama çiş yapıyordu doymuyormuki diyeceğim ama ağlardı herhalde doymasa takip et bakalım walla çok bilgim yok bu konuda amasofiarya görürse cevaplayabilir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?