2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba cisini takip edin cunku cisten anlasiliyor ilk zamanlar yeterli beslenip beslenmedigi bir doktorunuzla gorusun olmadi ilk basta bebekler cok uyanmazlar ac olsa bile benimde ilk bebekte cok tecrübesizliklerim oldu sut arti mama gidiyordum mamayi az vermisim meger

Evet canım onlar. Daha net bilgi verir bebeklerimiz doğdu doğacak derken şimdide çişleri kakaları derdimiz oldu darısı doğumu bekleyen arkadaşların başına

Sağol canım yarın sağlık ocağına götürmem lazım onlara sorarım ztn ayın üçünde kndi doktoruna da gtrcem

Evet canım onlar. Daha net bilgi verir bebeklerimiz doğdu doğacak derken şimdide çişleri kakaları derdimiz oldu darısı doğumu bekleyen arkadaşların başına
Amin valla inşallah . Eşimle nöbet tutuyoruz resmen başında ikimiz brden uyuyamıyoruz nöbet sırası bnde şimdi :)

Bende yarın aldırcam kesinlikle ya hep yara oldu emzirirken ağlicam nerdeyse

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)

Canım gözünaydın sende bekleyenlerden ayrıldın artık Allah analı babalı büyütaün darısı başımızaa. Gününü geçiren olmadı hep gününü bekliyolarmış sıpalarr. Ömürlü olsunlar inşallah

C cikolatalimuffin ve @minikoğlan
Maşalllah ikinizinde gözü Aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyütün inşallah
[/QUOTE]
2 bebek olacak benim ama 2 gün kaka olmamasının normal olduğunu ilk defa duydum sağlık ocağı Bilgi verirse bize de yazar mısın canım

Merhaba kızlar giremedim mesajlar birikmiş yeni bebişlerimiz ve annişler iyimi okuyamadım benim dikişlerim ödem oldu bugun biranda şişti balon gibi oldular şükürki 4 saat sonra yatışım var.. Heyecan korku panik herşey birarada Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin İnternetim... Fırsat buldukça yazarım inşallah hayırlı güzel haberler almak vermek ümidiyle.... Buarada Allah yardım etsin hepimize inşallah.

Canım bebiş.nasil kaç gr kaybetti. Sarılığı falan yok değil mi iştahı durumu nasıl.
iyi teyzesi ćok şükür..sarılık olmadık hamdolsun.en korktuğum oydu..fırsat oldukça ilk günler dayadım göğsümü valla olmasin diye.mama takviyesi de yaptım..5 gün bittikten sonra 6.günü topuk kanı ve ilk muayenesi vardı 140 gr vermişti..bir o kadar daha verebilir dedi dr.malüm ödem atıyorlar.iştahımızda fena değil gibi..annelik galiba 1 dk eksik emse az geliyor insana

Son düzenleme:

Benim ilk gebeliğim ve aşırı ödem var son 2 haftadır. Ayaklarım dil ayağı gibi oluyor akşamları, sabah uyandıgımda biraz daha inik haldeler. Bana yürüyüş ve soğuk su dolu kovada bekletmek iyi geliyor. Dizime kadar dolduruyorum kovayı, ayak iyice üşüyene kadar bekleyip sonra yüksek bir yere kaldırıyorum. ( dk bekliyorum. Bunu birkaç defa yapınca daha rahat uyuyorum. Yoksa bazen tüm ayağım patlayacak gibi hissediyorum. 37 numara giyerdim şimdi eşimin 41 numara terliğinden başka bir şey giyemiyorum

doğum haberleri hızla geliyor :) tebrik ederim, maşallah tatlışına!!
Canım kafa çapından haberin var mı peki ? Kafa çevresi için kaç dediler , cidden söyledikleri gibi büyük müymüş peki?
Canım kafa çapı kaç bilmiyorum ama çıkar çıkmaz doktor kafaya bak,bu kafa o pelvisten zor çıkarmış dedi.ben dedim iyi ki normali zorlamamışım o zaman diye de iyi ki dedi.yani en güzeli normal doğum tabi ki ama doktorlara güvendim pişman da olmadım.sıkıntısız aldım kucağıma çok şükür.sizler de inşallah en kısa sürede sağlıkla alın bebişleri.

Sezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Canım benim Allah şifa versin tez zamanda beterinden saklasın inşallah

Kızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım

Canım benimki direkt spinal dedi, ben epidural spinal varmış onu neden yapmıyoruz dedim, hiç gerek yok ağrın olmayacak bana güven eğer olursa bi agrı kesici iğne yeter dedi. Öyle de oldu gerçekten hiç ağrım olmad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…