- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.161
Merhaba cisini takip edin cunku cisten anlasiliyor ilk zamanlar yeterli beslenip beslenmedigi bir doktorunuzla gorusun olmadi ilk basta bebekler cok uyanmazlar ac olsa bile benimde ilk bebekte cok tecrübesizliklerim oldu sut arti mama gidiyordum mamayi az vermisim megerKızlar bi de biley sorcam daha çok etken ama bzim kız hiç kaka yapmadı . İlk kakasını tam doğarken yaptı . Normaldir dimi bgün 14.05 te tam iki günlük olcak hastanedeki hemşire 48 saat nırmal demişti ? Bi de çok az çiş yapıyor ya hiç anlamadık bez hep kuru bgün saat 14 gibi duş aldırdık o zaman yaptı çişini başka da yapmadı . Uyku hali yok sürekli ağlamak yok . 1.5 -2 saatte hatta saat başı bazen emziriyorum
Evet canım onlar. Daha net bilgi verir bebeklerimiz doğdu doğacak derken şimdide çişleri kakaları derdimiz oldu darısı doğumu bekleyen arkadaşların başınaAynen sarılık olsa uyku hali çok olur dicem ama bgün çıkmadan yapıldı sarılık testi gayet iyiymiş . İlk kakasını da doğumda yaptığı için çok yakmadım ama yinede az da olsa bekliyor insan bişeyler . Yarın sağlık ocağına götürmem lazım onlara sorayım bi en iyisi
Sağol canım yarın sağlık ocağına götürmem lazım onlara sorarım ztn ayın üçünde kndi doktoruna da gtrcemMerhaba cisini takip edin cunku cisten anlasiliyor ilk zamanlar yeterli beslenip beslenmedigi bir doktorunuzla gorusun olmadi ilk basta bebekler cok uyanmazlar ac olsa bile benimde ilk bebekte cok tecrübesizliklerim oldu sut arti mama gidiyordum mamayi az vermisim meger
Amin valla inşallah . Eşimle nöbet tutuyoruz resmen başında ikimiz brden uyuyamıyoruz nöbet sırası bnde şimdi :)Evet canım onlar. Daha net bilgi verir bebeklerimiz doğdu doğacak derken şimdide çişleri kakaları derdimiz oldu darısı doğumu bekleyen arkadaşların başına
Oyy maşallah ona kısmeti böyleymiş demek ki . En kısa zamanda toparlanırsın inşallah . Allah analı babalı büyütsün :)Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Bende yarın aldırcam kesinlikle ya hep yara oldu emzirirken ağlicam nerdeyseCanım bence hastaneye götürüp Kalkan’ı hemen kullanmaya başlamak lazım, ben ilk iki gün sütyen kullanmadım sağa sola sürtündü memişler, yeri geldi geceliğe yapıştı kanadı falan, keşke hemen kremleyip kalkanı kullanmaya başlasaymışım
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Yaa belim çok kötü hastaneye gitsemmi
[/QUOTE]Kızlar bi de biley sorcam daha çok etken ama bzim kız hiç kaka yapmadı . İlk kakasını tam doğarken yaptı . Normaldir dimi bgün 14.05 te tam iki günlük olcak hastanedeki hemşire 48 saat nırmal demişti ? Bi de çok az çiş yapıyor ya hiç anlamadık bez hep kuru bgün saat 14 gibi duş aldırdık o zaman yaptı çişini başka da yapmadı . Uyku hali yok sürekli ağlamak yok . 1.5 -2 saatte hatta saat başı bazen emziriyorum
iyi teyzesi ćok şükür..sarılık olmadık hamdolsun.en korktuğum oydu..fırsat oldukça ilk günler dayadım göğsümü valla olmasin diye.mama takviyesi de yaptım..5 gün bittikten sonra 6.günü topuk kanı ve ilk muayenesi vardı 140 gr vermişti..bir o kadar daha verebilir dedi dr.malüm ödem atıyorlar.iştahımızda fena değil gibi..annelik galiba 1 dk eksik emse az geliyor insanaCanım bebiş.nasil kaç gr kaybetti. Sarılığı falan yok değil mi iştahı durumu nasıl.
Kızlar ayaklarım baya şişti. İlk gebelikte ödem falan hiç olmamıştı. Bunda ayaklarım son 15 gündür mayalı poğaça gibi olduŞimdiye kadar 15 kilo aldım. Sürekli soğuk suyun altına tutmak istiyorum rahatlatıyor sanki. Var mı bildiğiniz başka çözüm
Canım kafa çapı kaç bilmiyorum ama çıkar çıkmaz doktor kafaya bak,bu kafa o pelvisten zor çıkarmış dedi.ben dedim iyi ki normali zorlamamışım o zaman diye de iyi ki dedi.yani en güzeli normal doğum tabi ki ama doktorlara güvendim pişman da olmadım.sıkıntısız aldım kucağıma çok şükür.sizler de inşallah en kısa sürede sağlıkla alın bebişleri.doğum haberleri hızla geliyor :) tebrik ederim, maşallah tatlışına!!
Canım kafa çapından haberin var mı peki ? Kafa çevresi için kaç dediler , cidden söyledikleri gibi büyük müymüş peki?
Ay teyzeleri yesinnnnn maşallah canım ya hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle büyütmeyi nasip etsinKızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
Canım benim Allah şifa versin tez zamandaSezeryan dikişi akıntım yanısıra kandaki enfeksiyon normalin 30 katı diye hastaneye yatırdılar kuzumda yanımda Allahım ne olur bitsin artık sağlıkla yavrumla ilgileneyim
Dua edin bizim için kızlar ne olur
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince
Maşallah masallah gözünüz aydin. .Doğum hikayelerini merakla bekliyoruzz:)kaç kilo doğdu canm
Canım benimki direkt spinal dedi, ben epidural spinal varmış onu neden yapmıyoruz dedim, hiç gerek yok ağrın olmayacak bana güven eğer olursa bi agrı kesici iğne yeter dedi. Öyle de oldu gerçekten hiç ağrım olmadKizlar dogum yapan arkadaslar var birsuru cok geriden geldim alintilayamadim. Allah anali babali buyutsun masallah herkese.ANNONA insallah yarin bebegini goruceksin ve dertlerinin yarisi gidicek. Diger yarisi da evine geldiginde insallah:).
Kizlar epidural veya spinal sezeryan olanlar olmus ve herkeste hic korkmayin diyo icime su serpiliyo. Benimde son 5 gunum cok tirsiyorum. Bilen arkadaslara da bir sorum olucak. Bu spinalde direk omirilik sivisinin icine veriyolar uyusturucuyu digerkinde dis tarafa. Doktorlarınız hangisini önerdi . Ya da kombine yapılan var mi benimki kombine olucak buyuk ihtimalle. Ama cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?