2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Oyyy maşallah canım gözün aydın hadi. Hiç korkma emme problemi kolayca aşılır, kuzuna odaklan mis gibi emzirirsin merak etme. Ay çok sevindim kız nihayet doğdu minik kuşun

Canım büyük bi ihtimal doğum yapmışssındr daha oralara gelemedim ama nst de 35-40-en fazla 45 sancılarını gördüm eşine yalvarıyodum sezeryan olcam diye

Benim epidural oldu canım drum onun benim için daha konforlu olduğunu söyledi çok sıkıntı yaşamadım kızımdada spinal olmuştum o da rahattı yani arasındaki ayrımı çok fark etmedim ben

Anladm canm bakalm spinale okey dicem bnde herhalde ikisininde uyuşukluğu ayni surede geciyo ve ikisindede bacaklari tamamen hissetmyosun dimi

Canim Allah yardimcin olsun. Ne guzel 37. Haftayida gördün cok sukur. Smdi son guzel haberlerinu bekliyoruz ve tabi dogum.hikayeni

Ne guzell gercekten spinalin nimetlerinden faydalanmissin agrisiz dogum diyolar ya.

Canım büyük bi ihtimal doğum yapmışssındr daha oralara gelemedim ama nst de 35-40-en fazla 45 sancılarını gördüm eşine yalvarıyodum sezeryan olcam diye
Evet canim dogum yapti. Ama.hatirladigim kadariyla hikayesini yazacak firsati olmadi olmusta olabilir. Haftasonu cok eksin vardi. Doguran doguranaydi.

Kuzum Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz. Bir an önce al yavrunu kucağına bize de haber ver ağrım sizim yok çok iyiyim diye inşallah hadi balalim

Kızlar bizimki çok emiyor sutum de maşallah var ama sütü bitirdikten sonra hala devam ediyor aranmaya ve ağlamaya, ne gaz ne altını kirletme hiçbirşey olmasa bile goguslerdeki süt bitince ağlıyor. Mama takviyesi yapıyorum 2 gündür ama içim hiç rahat değil. Ama aç kalıyor belli ki yetmiyor. Ne yapayım ya mama vermekle çok mu kötü yapıyorum sizce

Canım hadi inşallah Allah kolaylıkla kuzunu kucaklamayı nasip etsin sezaryen mı oluyorsun?

Doğum yapmayanlar çatı muayenesi benim gibi alttan cokhassas olan biri için bile anlamadan geçti.. sancı deseniz 80 oldugunda hiçbir acı bişey hissetmedim(kişiden kişiye değişir tabi de) ben mecburi Sezeryan oldum hayirlsii ama p.tesinden beri ağrı sancı dinmiyor doğum sancisini hissetmeyen ben bu Sezeryaninkinden mahvoldm omkaniniz varsa normal doğum olsun en guzeli.. bu arada ben gaz çıkaramadım sütüm de var sanirken yok galiba bebek agliyor altı hep kuru mama vercem mecburi şu gaz çıkarma için siz neler yaptiniz

Kolayca geçsin inşallah :)

Günaydın kızlar. Buralar baya baya çiş kaka kokmuş
Ne kadar yabancıyım. Ayyy doğurmayan kaç kişi kaldık şurada yaaa. Buralar iyice sessizleşti.
Ben de ben de diyicem ama bi taraftan da daha 10 günüm varb ve gönül hala çok yukarda. Ortada nişan Yok.
Neyse ben kafama takılanları sorsam tecrübeli ve taze tecrübe edinen annişlerimize.

Pişik kremi desitin aldım. Mavi kutu. Nasıldır acaba kullananlar var mı? Burda okumuştum aslında biri yazmıştı. Sudocrem mağazada Yok. 2 yere baktık.
Eczanede de 2 katı fiyatı.

Bi de bu rezene kimyon anason çayı ve humana still tea aldım. Şimdiden başlasam mı içmeye? Rezene kimyon ölçülerini nasıl kullandınız?

Bence artık mama verme az önce çok kaka yapıyor demissin bu doyduğunu gösterir zaten...o aranması emme refleksinden sadece doymak için dünyaya uyum sağlamak için kendini güvende hissetmek için her şey için emmek istiyor...istersen emzik dene...

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
hayırlı uğurlu olsun, doğum hikayeni merakla bekliyorum canım, mayıs başı anneleri hızla dökülüyor, maaşallah tüm bebişlerimize, keşke bir listemiz olsaydı anne ismi ve doğan bebeklerimizi kaydettiğimiz, çok heyecanlı günler geçiriyoruz burda, bu arada sıra bize geliyor mayıs sonu anneleri bakalım bizi neler bekliyor

Allah yardımcın olsun,sağsalim kavuş yavruna inşallah

İnşallah canım, beşik pek kullanışlı değil tatlım .. bebegin yüzünü görmek istiyorum uyurken o yüzden yan korumalığını çıkarttım yine de içine alıp koymak zor geldi bana, ilk günler eğilip doğrulamıyordum, eşim anne yanı almış gelmiş beşiği de süs gibi salona koyduk.. öğleden sonra falan orda uyuyor.. kişiye göre değişir ama kuzum ben kullanamadım ama belki sen kullanırsın

Canım bana daha hastaneden çıkmasan doğumun ertesi günü korse taktırdı drum cırt cırtlı mide korsesi diye aldırdı çok rahat ettim sadece yatarken çıkartıyorum
Keşke ben de doktora sorsaydım, şimdi de yüzünü göresin sesini duyasım yok:) nasıl bıkmışım hastaneden ve doktorlardan anlatamam.. gerçi benim 10 günü geçti yine de faydası olur mu ki, göbek deligim çukurda kaldı resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…