- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.181
Oyyy maşallah canım gözün aydın hadi. Hiç korkma emme problemi kolayca aşılır, kuzuna odaklan mis gibi emzirirsin merak etme. Ay çok sevindim kız nihayet doğdu minik kuşunKizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Canım büyük bi ihtimal doğum yapmışssındr daha oralara gelemedim ama nst de 35-40-en fazla 45 sancılarını gördüm eşine yalvarıyodum sezeryan olcam diyeSuni sanci verecekler birazdan. Nst de 39-40 karda sancim var ve beni zorluyor. Demekki agri esigin yuksek sanarken dusukmus aslinda. Bir de salak gibi hastaneye gelmeden erik yedim. Gaz sancisi da cekiyorum diger hasta ve hemsirelerin yaninda yapamadigimdan
Benim epidural oldu canım drum onun benim için daha konforlu olduğunu söyledi çok sıkıntı yaşamadım kızımdada spinal olmuştum o da rahattı yani arasındaki ayrımı çok fark etmedim ben
Merhaba kızlar giremedim mesajlar birikmiş yeni bebişlerimiz ve annişler iyimi okuyamadım benim dikişlerim ödem oldu bugun biranda şişti balon gibi oldular şükürki 4 saat sonra yatışım var.. Heyecan korku panik herşey birarada Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin İnternetim... Fırsat buldukça yazarım inşallah hayırlı güzel haberler almak vermek ümidiyle.... Buarada Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Canım benimki direkt spinal dedi, ben epidural spinal varmış onu neden yapmıyoruz dedim, hiç gerek yok ağrın olmayacak bana güven eğer olursa bi agrı kesici iğne yeter dedi. Öyle de oldu gerçekten hiç ağrım olmad
Evet canim dogum yapti. Ama.hatirladigim kadariyla hikayesini yazacak firsati olmadi olmusta olabilir. Haftasonu cok eksin vardi. Doguran doguranaydi.Canım büyük bi ihtimal doğum yapmışssındr daha oralara gelemedim ama nst de 35-40-en fazla 45 sancılarını gördüm eşine yalvarıyodum sezeryan olcam diye
Kuzum Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz. Bir an önce al yavrunu kucağına bize de haber ver ağrım sizim yok çok iyiyim diye inşallah hadi balalimMerhaba kızlar giremedim mesajlar birikmiş yeni bebişlerimiz ve annişler iyimi okuyamadım benim dikişlerim ödem oldu bugun biranda şişti balon gibi oldular şükürki 4 saat sonra yatışım var.. Heyecan korku panik herşey birarada Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin İnternetim... Fırsat buldukça yazarım inşallah hayırlı güzel haberler almak vermek ümidiyle.... Buarada Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Canım hadi inşallah Allah kolaylıkla kuzunu kucaklamayı nasip etsin sezaryen mı oluyorsun?Benim damar yolu açıldı serum takıldı 7den beri bekliyorum. Beklemek de geriyor, neden bilmem gece boyu hiç uyuyamadım. Yavrumu kucağıma alacağım anı heyecanla bekliyorum. Doğum yapan arkadaşlar ne büyük işler başarmış
Kolayca geçsin inşallah :)Benim damar yolu açıldı serum takıldı 7den beri bekliyorum. Beklemek de geriyor, neden bilmem gece boyu hiç uyuyamadım. Yavrumu kucağıma alacağım anı heyecanla bekliyorum. Doğum yapan arkadaşlar ne büyük işler başarmış
Canım normal olması gereken kaka o...her emmeden sonra yapabilir...günde 7-8 hatta 10 sarı ve sulu kaka normalKızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Bence artık mama verme az önce çok kaka yapıyor demissin bu doyduğunu gösterir zaten...o aranması emme refleksinden sadece doymak için dünyaya uyum sağlamak için kendini güvende hissetmek için her şey için emmek istiyor...istersen emzik dene...Kızlar bizimki çok emiyor sutum de maşallah var ama sütü bitirdikten sonra hala devam ediyor aranmaya ve ağlamaya, ne gaz ne altını kirletme hiçbirşey olmasa bile goguslerdeki süt bitince ağlıyor. Mama takviyesi yapıyorum 2 gündür ama içim hiç rahat değil. Ama aç kalıyor belli ki yetmiyor. Ne yapayım ya mama vermekle çok mu kötü yapıyorum sizce
kuzum ben doktoru bekliyorum taburcu olup kızımın yanına gidicem inşallah iyi olucak ben iyiyimANNONA kuzum bebis nasıl oldu ne zaman çıkacak? Sen iyi misin? Tez zamanda gelir kucağına inşallah annesinin kuzusu
hayırlı uğurlu olsun, doğum hikayeni merakla bekliyorum canım, mayıs başı anneleri hızla dökülüyor, maaşallah tüm bebişlerimize, keşke bir listemiz olsaydı anne ismi ve doğan bebeklerimizi kaydettiğimiz, çok heyecanlı günler geçiriyoruz burda, bu arada sıra bize geliyor mayıs sonu anneleri bakalım bizi neler bekliyorKizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Allah yardımcın olsun,sağsalim kavuş yavruna inşallahBenim damar yolu açıldı serum takıldı 7den beri bekliyorum. Beklemek de geriyor, neden bilmem gece boyu hiç uyuyamadım. Yavrumu kucağıma alacağım anı heyecanla bekliyorum. Doğum yapan arkadaşlar ne büyük işler başarmış
İnşallah canım, beşik pek kullanışlı değil tatlım .. bebegin yüzünü görmek istiyorum uyurken o yüzden yan korumalığını çıkarttım yine de içine alıp koymak zor geldi bana, ilk günler eğilip doğrulamıyordum, eşim anne yanı almış gelmiş beşiği de süs gibi salona koyduk.. öğleden sonra falan orda uyuyor.. kişiye göre değişir ama kuzum ben kullanamadım ama belki sen kullanırsınAy maşallah kuzum daha çok hızlı gider. Şu ödemler çok zor atılıyor vücuttan. Ya ben de sana beşik olayını danışacağım canım. Memnun musun ahşap beşikten. Hediye almışlardı ya sana. Çok merak ediyorum bende de var ya kullanışlı mı acaba
83 le doğuma gitmiştim canım 77 idim eve geldiğimde. Sanki ozaman bile m olurmuş. Ama tam da emin değilim emin olsam direk m al masrafa girme birdaha derdim
Keşke ben de doktora sorsaydım, şimdi de yüzünü göresin sesini duyasım yok:) nasıl bıkmışım hastaneden ve doktorlardan anlatamam.. gerçi benim 10 günü geçti yine de faydası olur mu ki, göbek deligim çukurda kaldı resmen :))Canım bana daha hastaneden çıkmasan doğumun ertesi günü korse taktırdı drum cırt cırtlı mide korsesi diye aldırdı çok rahat ettim sadece yatarken çıkartıyorum
Açılmıyor dimi canım? Benimki kendiliğinden açılıyor bazen silikon mu tutmuyor ne, yazık birikmiş sütler telef oluyor.. ben de ondan alayımBen aventin kalkanını kullanıyorum memnunum canım sütü biriktirmesi açısındanda güzel
Kızlar sezeryan olduk bebegim kalp atışı yavaşladi kendini olmaz yere sokmus, sancim çok yüksekti.Eki Görüntüle 2142179 Eki Görüntüle 2142180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?