2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım benimde bir hafta geriden geliyor yumurtlamadan sonra hamile kalmamdaymıs 3 haftamı geri dr tam olarak ne dedi
Doktor geri demedi hcg degerime gore degerlendirdi normal diyor ama ben endişeleniyorum 3. Gebeligim ilk defa bu şekilde geriden geliyor

Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
Benimde 1 hafta geriden geliyor. Normalde 8+0 olmam gerekirken suan 7+0 im. Doktor zamanla düzelir filan demedi. Adet tarihimi değiştirdi. 9 agurtosken 16 agustosa çekti. Bundan sonra bu tarihi söyle dedi. Anladigim kadariyla zamanla düzelecek bir şey değil. Bi süre geriden gelmesi normal bildiğim kadarıyla. Endiselendirmek istemem ama bu kadar fazla fark ilk defa duydum açıkçası. Başka bi doktorla mi görüşseniz acaba ? Farkli bi ultrason cihazıyla görürseniz daha iyi olur bence.

ayy canım ne guzel darısı basıma cok mide bulantım yzuznden bebeğim için endişelenmeye baslıyom

Benimde çok şiddetliydi bulantılarım hatta şuan raporluyum dinleniyorum evde. Bugün ilaç yazdı dr um içiyorum mecbur. Bence endişelenme gayet normal şeyler bunlar. Hepsi geçecek Allahın izniyle ben artık hep geçecek diyorum

Doktoruma çok güveniyorum önceki hamileliğinde de ona devam ettim, ama bir başka doktora rahatlamak acısından gideyim bari de kime gidicem sıkıntı orada :) araştırmalıyım

Selam kızlar bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse. 6 haftalığız bebeğimin kesesini gördüm bu hafta ama kendisi için haftaya gel dedi doktor. İnsan nr çok endişeleniyormuş ya çok garip bir his asıl problemim 5 gündür az az gelen kahverengi hatta siyaha dönük akıntı. Var mı bu haftalarında böyle olan doktor iğne yaptı ve progestan verdi çok korkuyorum. İnşallah bebeğim benimle kalır

Aaaa nasil yani 1 ay onceden tatlim kadin dogumcu kan tahlili verdirecek birde ense kalinligina bakicak. Yogunluk oldugu icinmi boyle acaba
evet cnm cok yogun oluyor ben 7 haftalikken gittimde verdi doktor randevuyu hatta ayrintili usg yi de verdi ama yer kalmamis nerde yaptiririm bilmiyorum

Aaaa nasil yani 1 ay onceden tatlim kadin dogumcu kan tahlili verdirecek birde ense kalinligina bakicak. Yogunluk oldugu icinmi boyle acaba
canim bide kendi doktorun bakmiyor baska yerden randevu aliyosn hastane icinde buna bakan yer var baska doktor bakiyor sonucu kendi doktoruna gosteriyosn

bende oyle dusunuyorum diyorum ikili test yaptircama ozelde cihazlar daha iyi iki uc hafta sonra gidip elini kolunu daha iyi gorim diyorum

Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
geç döllenme mi acaba ? Beklemek en iyisi sanırım..ilerleyen günlerde gelişimine göre net bişey çıkar..

evet cnm cok yogun oluyor ben 7 haftalikken gittimde verdi doktor randevuyu hatta ayrintili usg yi de verdi ama yer kalmamis nerde yaptiririm bilmiyorum

Aaa uzuldum bende simdi diyordum devletde yaptiririm normalde ozele gidiyorum tahlil ucretleri cep yakiyor yazik gunah diye dusunmustum olmadi ben yarin devlete kontrol amacli gideyim belki tarama icinde gun verir allah yareimcimiz olsum evet para goze gelmiyor ama az parada tutmuyor

Kizlar 10 haftalik hamileler cok fazla bu grupta bana cevap yazin lutfen. Benim adet donemim bgun yarin adet olcakmis gibi karin ve bel agrim basladi sizce bu normalmi

Canim benim ikinci gebeligim ilk cocugumda herseyde dr.a gidersim cunku bir kaybim vardi kayipla beraber 3.gebeligim kasik ve bel agrilar rahim buyumesi ve vucudum adet duzenine planlanmis olmasi dan dolayi bu agrilar cok normal agriyla beraber kanaman lekelenmen olursa allah korusun diyelim ozaman doktora gorunmen sart benim sahsi gorusum bu. Icin rahat olsun

Bnm ilk olucak nasipse dedigin gibi cok tedirginim ee sureklide gidemem doktora randevum 1 ay sonra :). Bnde her aklima takilani buraya yaziyorum gercekten herkes birbirinin tecrubesinden faydalaniyo ne guzel

Aynı durumdayız. Benim de bulantım çok fazla. Oğlumla ilgilenemiyorum keyifsizim hep. Canım birşey çekse bile yedikten sonra bulantidan mahfoluyorum , yedigime pisman oluyorum resmen gecsin su bulantilar ya hamileligimden keyif almak istiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Kizlar 10 haftalik hamileler cok fazla bu grupta bana cevap yazin lutfen. Benim adet donemim bgun yarin adet olcakmis gibi karin ve bel agrim basladi sizce bu normalmi
Canım benim de belim ve kasıklarım agrıyor ama adet gibi değil ve sürekli degil ara ara oluyor, çok agrın varsa doktora git lütfen

insallah bulursun cnm haklisin az para deil kolay gelsin

Canım bende de bulantı çok fazla.leblebi fikri doğru ama beyaz olan değil sarı olandan yemeliymisiz.leblebiyi beyazlatmak için kullanılan madde kimyasalmis.tavsiye edilmiyor.bende çok severdim ama asla yemem bundan sonra.ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…