- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.921
Doktor geri demedi hcg degerime gore degerlendirdi normal diyor ama ben endişeleniyorum 3. Gebeligim ilk defa bu şekilde geriden geliyorcanım benimde bir hafta geriden geliyor yumurtlamadan sonra hamile kalmamdaymıs 3 haftamı geri dr tam olarak ne dedi
Benimde 1 hafta geriden geliyor. Normalde 8+0 olmam gerekirken suan 7+0 im. Doktor zamanla düzelir filan demedi. Adet tarihimi değiştirdi. 9 agurtosken 16 agustosa çekti. Bundan sonra bu tarihi söyle dedi. Anladigim kadariyla zamanla düzelecek bir şey değil. Bi süre geriden gelmesi normal bildiğim kadarıyla. Endiselendirmek istemem ama bu kadar fazla fark ilk defa duydum açıkçası. Başka bi doktorla mi görüşseniz acaba ? Farkli bi ultrason cihazıyla görürseniz daha iyi olur bence.Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
ayy canım ne guzel darısı basıma cok mide bulantım yzuznden bebeğim için endişelenmeye baslıyom
Doktoruma çok güveniyorum önceki hamileliğinde de ona devam ettim, ama bir başka doktora rahatlamak acısından gideyim bari de kime gidicem sıkıntı orada :) araştırmalıyımBenimde 1 hafta geriden geliyor. Normalde 8+0 olmam gerekirken suan 7+0 im. Doktor zamanla düzelir filan demedi. Adet tarihimi değiştirdi. 9 agurtosken 16 agustosa çekti. Bundan sonra bu tarihi söyle dedi. Anladigim kadariyla zamanla düzelecek bir şey değil. Bi süre geriden gelmesi normal bildiğim kadarıyla. Endiselendirmek istemem ama bu kadar fazla fark ilk defa duydum açıkçası. Başka bi doktorla mi görüşseniz acaba ? Farkli bi ultrason cihazıyla görürseniz daha iyi olur bence.
Selam hanimlar size bir soru sorucam bu ikili testler devlet hastanesinde yaptiriliyormu bilgisi olan varmi acaba
evet yaptiriliyor cnm ama 1 ay onceden randevu veriliyorSelam hanimlar size bir soru sorucam bu ikili testler devlet hastanesinde yaptiriliyormu bilgisi olan varmi acaba
evet yaptiriliyor cnm ama 1 ay onceden randevu veriliyor
evet cnm cok yogun oluyor ben 7 haftalikken gittimde verdi doktor randevuyu hatta ayrintili usg yi de verdi ama yer kalmamis nerde yaptiririm bilmiyorumAaaa nasil yani 1 ay onceden tatlim kadin dogumcu kan tahlili verdirecek birde ense kalinligina bakicak. Yogunluk oldugu icinmi boyle acaba
canim bide kendi doktorun bakmiyor baska yerden randevu aliyosn hastane icinde buna bakan yer var baska doktor bakiyor sonucu kendi doktoruna gosteriyosnAaaa nasil yani 1 ay onceden tatlim kadin dogumcu kan tahlili verdirecek birde ense kalinligina bakicak. Yogunluk oldugu icinmi boyle acaba
ben aslında eğer sonlandırma fikri yoksa ikili ve üçlü testi pek mantıklı bulmuyorum
etrafımda bi kaç kişiye denk geldim ikili testi çok kötü olan ama sağlıklı dogan bebeklere.
Eğer sonlandırma düşüncesi yoksa neden moral bozulsun ki
zaten yeterince kötüyü düşünen biri olarak daha fazla moral bozmak bana pek mantıklı gelmıyo
geç döllenme mi acaba ? Beklemek en iyisi sanırım..ilerleyen günlerde gelişimine göre net bişey çıkar..Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
evet cnm cok yogun oluyor ben 7 haftalikken gittimde verdi doktor randevuyu hatta ayrintili usg yi de verdi ama yer kalmamis nerde yaptiririm bilmiyorum
Kizlar 10 haftalik hamileler cok fazla bu grupta bana cevap yazin lutfen. Benim adet donemim bgun yarin adet olcakmis gibi karin ve bel agrim basladi sizce bu normalmi
Bnm ilk olucak nasipse dedigin gibi cok tedirginim ee sureklide gidemem doktora randevum 1 ay sonra :). Bnde her aklima takilani buraya yaziyorum gercekten herkes birbirinin tecrubesinden faydalaniyo ne guzelCanim benim ikinci gebeligim ilk cocugumda herseyde dr.a gidersim cunku bir kaybim vardi kayipla beraber 3.gebeligim kasik ve bel agrilar rahim buyumesi ve vucudum adet duzenine planlanmis olmasi dan dolayi bu agrilar cok normal agriyla beraber kanaman lekelenmen olursa allah korusun diyelim ozaman doktora gorunmen sart benim sahsi gorusum bu. Icin rahat olsun
Aynı durumdayız. Benim de bulantım çok fazla. Oğlumla ilgilenemiyorum keyifsizim hep. Canım birşey çekse bile yedikten sonra bulantidan mahfoluyorum , yedigime pisman oluyorum resmenİyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum. Aşırı bulantı içindeyim. Yemek yapmak ölüm resmen. Sürekli uyku hali. Oğlum çok ilgisiz kalıyor şimdiden çok üzülüyorum. Allah yardım etsin hepimize. Bu arada herkes iyidir inşallah. Geçmişi okuyamadım
Canım benim de belim ve kasıklarım agrıyor ama adet gibi değil ve sürekli degil ara ara oluyor, çok agrın varsa doktora git lütfenKizlar 10 haftalik hamileler cok fazla bu grupta bana cevap yazin lutfen. Benim adet donemim bgun yarin adet olcakmis gibi karin ve bel agrim basladi sizce bu normalmi
insallah bulursun cnm haklisin az para deil kolay gelsinAaa uzuldum bende simdi diyordum devletde yaptiririm normalde ozele gidiyorum tahlil ucretleri cep yakiyor yazik gunah diye dusunmustum olmadi ben yarin devlete kontrol amacli gideyim belki tarama icinde gun verir allah yareimcimiz olsum evet para goze gelmiyor ama az parada tutmuyor
Canım bende de bulantı çok fazla.leblebi fikri doğru ama beyaz olan değil sarı olandan yemeliymisiz.leblebiyi beyazlatmak için kullanılan madde kimyasalmis.tavsiye edilmiyor.bende çok severdim ama asla yemem bundan sonra.kikızlar bu bulantılar ne zaman azalıyor cok afedersınız ıstıfar edemıyorum sadece ılık ılk bulanıyor okadar calıstıgım ıcın zorlanıyorum bazen sabah oglene kadar oluyor sonra aksam 6 da baslıyor yatana kadar cok kotu oluyorum ılac vermıstı bulantı hapı cokta ıcmek ıstemıyorum ama cok tuhaf oluyorum...( şekerlı hıc bırsey yıyemıyorum bulanacak dıyede bıraz da canımda hıc bırsey ıstemıyor... ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?