- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.241
Senden cook güzel seyler öğreniyoruz hee sen hemen doğurma da az daha yaz bize :)Araba için olan ana kucağını al canım...kucakta yamuk yumuk olur rahat etmez port bebede de dümdüz yatamaz...ana kucağı hafif eğimli bebeğin vücut yapısına daha uygun...içine de peluş battaniye ser yumuşacık ayaklarından beline kadar falan hafifçe ortersin zaten penye battaniyeye de sarılı olur
Bebeğim için yaptığım gereksiz alışverişler listesine ben de çoook şey eklicem sanırım :) ben o puseti tam yatandan aldım yatırınca bebek rahat eder herhalde..Aynen sanki boşuna aldık hissi bende de oldu ama bir ay sonra falan kullanılır herhalde, tecrübeliler daha iti bilir de :) altına battaniyeden destek falan yapsak daha iyi sanki.. Ayy eşim duymasın madem neden aldık diye başıma ekşirbabynesti de gereksiz buldum, çok yer kaplıyor bi ara bebeğim için yaptığım gereksiz alışverişler listesi yapacağım sanırım
Ayyy bacaklarımı zor hareket ettiriyorum. Diz üstüne çöksem bile zor kalkıyorum ağrıdan. Çömelirsem öylece kalırım bugün. Dün çok yormuşum kendimi. Allah affetsin bu hamilelik 10 ay olsa çekilmezmiş vallaGelsin canım valla seninki de benim ki de @Fonetik de kaldı :) Hadi bakalım bir avazda doğuralım güzel haberlerimizi verelim. Bol bol yürü bacakları aç çömel bebeğe yardım et insin aşağı. İnsan son zamanlarda artık iyice dayanamaz oluyor kucağında istiyor ya
Can'ım sancı da ben bi tuhaf hissediyorum kendimi. Ağrı olmuyor pek. Ama karın bel çevremde bi huzursuzluk oluyor. Kımıldamak istemiyorum. Yani nst deki durumda bunu anladım. Öyle zamanlarda sancım çıktı hep. Kasıklarıma bıçak batar gibi oluyordu ben onu sancı sanıyordum ama nst de hiç sancı çıkmadı o durumda.Kızlar birde benim karnımdan kasıklarıma inen ağrım var sancı diye düşünüyorum dünden beri onu. Hiç sancı yaşamadım heralde sancıdır değilmi? Karın ağrısı gibi ama kasıklarıma iniyor.
Can'ım bi iki Aya ikisi de çok işini görecek. Babynest evet çok yer kaplıyor. Ben beşiğinin içine koydum. Ama misafir falan gelince iyi olur. Onun içinde yanına alır insan. Dün bebek görmeye gittik. Bebek hep yanımızdaydı babynesttin içinde.Aynen sanki boşuna aldık hissi bende de oldu ama bir ay sonra falan kullanılır herhalde, tecrübeliler daha iti bilir de :) altına battaniyeden destek falan yapsak daha iyi sanki.. Ayy eşim duymasın madem neden aldık diye başıma ekşirbabynesti de gereksiz buldum, çok yer kaplıyor bi ara bebeğim için yaptığım gereksiz alışverişler listesi yapacağım sanırım
Götür canım yanında tabi, olur ya kullanmak istersin. Benim minnoşu kolye gibi boynumda taşımak istiyorum ben :)) sen de sağ salim kavuş inşallah, hele sen doğunca gör heyecanıBel desteğim var canım ben anakucağını kullanayım yollarımız çok kötü kendimde çok sarsılırım hem bebeği sarar sarmalar güzelce koyarım daha iyi olur. Artık o an nasıl gelişir bilemem ama ben yanıma alayım. Bakalım bir doğurayım da ya ne olacak bilemedim heyecan yaptım sanırım :)
Aynen ben de onu farkettim sabah daha inik oluyor. Gece yatmadan aşırı şiş. Soğuk su bana da iyi geliyor. Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da geçecek hepsiBenim ilk gebeliğim ve aşırı ödem var son 2 haftadır. Ayaklarım dil ayağı gibi oluyor akşamları, sabah uyandıgımda biraz daha inik haldeler. Bana yürüyüş ve soğuk su dolu kovada bekletmek iyi geliyor. Dizime kadar dolduruyorum kovayı, ayak iyice üşüyene kadar bekleyip sonra yüksek bir yere kaldırıyorum. ( dk bekliyorum. Bunu birkaç defa yapınca daha rahat uyuyorum. Yoksa bazen tüm ayağım patlayacak gibi hissediyorum. 37 numara giyerdim şimdi eşimin 41 numara terliğinden başka bir şey giyemiyorum
Hmm bizim puset de yatıyor ama büyük sanki, onu da deneyelim dicem de yakın vakitte dışarı çıkamayız gibi görünüyorBebeğim için yaptığım gereksiz alışverişler listesine ben de çoook şey eklicem sanırım :) ben o puseti tam yatandan aldım yatırınca bebek rahat eder herhalde..
Kızlar ben bebeğimi kucağıma aldım bugün sezaryanla.bebiş de ben de çok iyiyiz :) bu sabah nişanım geldi hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı belimde.bir kaç saat sonra hastaneye gittim.nst de düzenli sancılarım çıktı.3 cm açılma vardı.o zamana kadar pek şiddetli bişey hissetmemiştim yani sancılardan korkmayın :) ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı bebek kafa da büyüktü biliyorsunuz.bu arada kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti.çatımın iri bebek için çok uygun olmayabileceğini söyledi.beklemek istersen bekleyelim ama risk olabilir dedi.ben de riske atmak istemedim sezaryana karar verdik.epidural oldu.epiduralden hiç korkmayın fazla acılı bir işlem değil.her şey çabucak olup bitiyo.bebeği gördüğüm an dünyalar benim oldu çok acayip bir histi.3750 doğdu bu arada.şuanda göğsümde uyuyor :) darısı tüm bekleyenlerin başına hepinize kolay doğumlar diliyorum :)
Benim arkadaş destini mavi den cok memnundu hatta stok yapıyordu ben travazol kullanıyordum cok pisik olunca destini de kullandım.Günaydın kızlar. Buralar baya baya çiş kaka kokmuş
Ne kadar yabancıyım. Ayyy doğurmayan kaç kişi kaldık şurada yaaa. Buralar iyice sessizleşti.
Ben de ben de diyicem ama bi taraftan da daha 10 günüm varbve gönül hala çok yukarda. Ortada nişan Yok.
Neyse ben kafama takılanları sorsam tecrübeli ve taze tecrübe edinen annişlerimize.
Pişik kremi desitin aldım. Mavi kutu. Nasıldır acabakullananlar var mı? Burda okumuştum aslında biri yazmıştı. Sudocrem mağazada Yok. 2 yere baktık.
Eczanede de 2 katı fiyatı.
Bi de bu rezene kimyon anason çayı ve humana still tea aldım. Şimdiden başlasam mı içmeye? Rezene kimyon ölçülerini nasıl kullandınız?
Ben de karyolasının içine koydum öyle duruyor, benimki çok büyük sanırımCan'ım bi iki Aya ikisi de çok işini görecek. Babynest evet çok yer kaplıyor. Ben beşiğinin içine koydum. Ama misafir falan gelince iyi olur. Onun içinde yanına alır insan. Dün bebek görmeye gittik. Bebek hep yanımızdaydı babynesttin içinde.
Doğum yapanları tebrik ediyorum
Bizim gibi bekleyenlere de sabırlar diliyorum
Geceleri uyuyamıyorum hiç, uyanıyorum her gece 4 gibi bi daha uyumak imkansız
Mide yanması cabası
bebekle ilgili binbir çeşit rüya görüyorum
Hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum
Sancılarım artınca gitcem canım, çok sıklaşmadan gitmem evde çekerim. Çok sıklaşmadı daha ara ara geliyor. Bugün sıklaşırmı bilmem.Artik sancidir canim .nezaman gitcen dr a
Puset dediğimiz bu araba koltuğu gibi olan dimi? Ben ondan bahsediyorum isimlerini daha tam ezberleyemedim o yatıyo işte tam bebek arabasına da takılıyo ama bebek arabasıyla işimiz yok diye almadım onu sadece o puset denen şeyi aldım işte..Hmm bizim puset de yatıyor ama büyük sanki, onu da deneyelim dicem de yakın vakitte dışarı çıkamayız gibi görünüyordoktor bir ay sonra gelin dedi, babamız yurt dışına gidicek bir hafta yok, annemle nereye cıkıcaz ki
Merhaba kızlar. Doktor kontrolünden çıktım az önce. Bebeğim 3500 gr ve sağlığı gayet iyi. Ama prensesimin hiç aşağılara inmeye niyeti yok gibi dedi dr
Pazartesi gününe kadar prenses kendisi gelmezse sezeryan olacaz mecbur ki ben hiç istemiyorum ya. Anestezi uzmanıyla falan da görüştüm, panik atak var diye uyuturuz dedi. Ya ben bebeğimi ilk gören ilk koklayan olamayacak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?