- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.221
Sen hazır ol Zaten artık. Sıra sana geldi. Bu kuzular günlerini bekliyormuş meğer. Boşuna önceden bekler olmuşuz. Benim de ümidim Yok zamanım var ama herkes perşembe Cuma'ya gelir diyorlar. Dün çok yoruldum avm de falan. Sanki göbeğim bi tık indi gibiyada ben öyle görmek istiyorum ama zaten 10 günüm var inmesi de Laz'ım sanki
gayet iyi cnm endişelenmeKızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Bol kaka iyidir cnmKızlar bizimki çok emiyor sutum de maşallah var ama sütü bitirdikten sonra hala devam ediyor aranmaya ve ağlamaya, ne gaz ne altını kirletme hiçbirşey olmasa bile goguslerdeki süt bitince ağlıyor. Mama takviyesi yapıyorum 2 gündür ama içim hiç rahat değil. Ama aç kalıyor belli ki yetmiyor. Ne yapayım ya mama vermekle çok mu kötü yapıyorum sizce
hoşaf ve bol bol rezene içtim cnmDoğum yapmayanlar çatı muayenesi benim gibi alttan cokhassas olan biri için bile anlamadan geçti.. sancı deseniz 80 oldugunda hiçbir acı bişey hissetmedim(kişiden kişiye değişir tabi de) ben mecburi Sezeryan oldum hayirlsii ama p.tesinden beri ağrı sancı dinmiyor doğum sancisini hissetmeyen ben bu Sezeryaninkinden mahvoldm omkaniniz varsa normal doğum olsun en guzeli.. bu arada ben gaz çıkaramadım sütüm de var sanirken yok galiba bebek agliyor altı hep kurumama vercem mecburi şu gaz çıkarma için siz neler yaptiniz
kimyon kullanmıyorum cnm.rezeneyi de göz kararı cezveyeGünaydın kızlar. Buralar baya baya çiş kaka kokmuş
Ne kadar yabancıyım. Ayyy doğurmayan kaç kişi kaldık şurada yaaa. Buralar iyice sessizleşti.
Ben de ben de diyicem ama bi taraftan da daha 10 günüm varbve gönül hala çok yukarda. Ortada nişan Yok.
Neyse ben kafama takılanları sorsam tecrübeli ve taze tecrübe edinen annişlerimize.
Pişik kremi desitin aldım. Mavi kutu. Nasıldır acabakullananlar var mı? Burda okumuştum aslında biri yazmıştı. Sudocrem mağazada Yok. 2 yere baktık.
Eczanede de 2 katı fiyatı.
Bi de bu rezene kimyon anason çayı ve humana still tea aldım. Şimdiden başlasam mı içmeye? Rezene kimyon ölçülerini nasıl kullandınız?
ikisinineDoğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba
Gözün aydın canım..sağlıcakla büyütBende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
fazla oynama kızSağol canım deneyeyim bugün akşama kınaya gidicem uğrayacağım şöyle kapıdan. Ödemsiz gideyim en azından
Bizimki arabadaydı ama kuzey ağladı zaten göğsüme dayadım öyle indik, daha çok minik olduklarından anakucagında falan bebiş ortaya çökük kalıyor gibi geliyor bana.. şu bel desteğinden almamıştım belki alanlar rahat kullanıyordur canım. kontrole giderken de kucağımda götürüyorumBendemi öylem yapsam ya yanıma pusetmi alsam bilemedim olmadı arabaya alayımda lazım olursa kullanırım.
Masallah canim benim yaaKızlar emdi hep iki kez kaka yaptı
54 bakim kizim onu gececekmiAbiisi kac cm dogmustu canim
Hadi hayirlisi canim saglikla kucagina alirsin insallah .esinin gelmesi iyi olmus.destek olur sana guzel haberlerle gelirsin inskızlar yarın sabah sekizde sezaryen ile doğum yapacağım inşallah. dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi. hazırlıklar sanki bitmiyor iki valiz eşya oldu. neyseki eşim geldi psikolojik olarak rahatladım. bu gece doğum bekleyen arkadaşlar inşallah kolayca bir avazda doğurursunuz
Hey maşallah bak korkuyordun çıkmış bile güle güle büyüt :)Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Ahaha inşallah canım benim de tek temennim :)))Güzel soru oldu :) bende de var ikisi de. Hangisini alsam bilemedim. Portbebe daha mantıklı gibi ama.
Aaaa ne ara kız hadi haber bekliyoruz :)
Aman Can'ım doğurmadan dön ordandikkat et.
Yok kız takımı takıp dönücem malum düğüne gidemiyorumgayet iyi cnm endişelenme
Bol kaka iyidir cnm
hoşaf ve bol bol rezene içtim cnm
kimyon kullanmıyorum cnm.rezeneyi de göz kararı cezveye
Atıp kaynatiyorum..2 kupa fln içiyorum günde
ikisinine
Kullanmadım cnm..annemin kucağında geldi..biz akşam üstü çıktık hastaneden onun için hem penye .hemde peluş ikisinine
Kullandık
Gözün aydın canım..sağlıcakla büyüt
fazla oynama kız
Arabaya takılan pusetlerin yenidoğan yastığı bezi var içine koyulan canım. Onu içine koyup kemerini takıp battaniye sararsan hem güvenli olur hem de yolda kusarsa falan allah korusun genzine kaçmaz. Eğimli olması şartBendemi öylem yapsam ya yanıma pusetmi alsam bilemedim olmadı arabaya alayımda lazım olursa kullanırım.
Bizimki arabadaydı ama kuzey ağladı zaten göğsüme dayadım öyle indik, daha çok minik olduklarından anakucagında falan bebiş ortaya çökük kalıyor gibi geliyor bana.. şu bel desteğinden almamıştım belki alanlar rahat kullanıyordur canım. kontrole giderken de kucağımda götürüyorum
Masallah canimKızlar ben bebeğimi kucağıma aldım bugün sezaryanla.bebiş de ben de çok iyiyiz :) bu sabah nişanım geldi hafif adet sancısı gibi ağrılarım vardı belimde.bir kaç saat sonra hastaneye gittim.nst de düzenli sancılarım çıktı.3 cm açılma vardı.o zamana kadar pek şiddetli bişey hissetmemiştim yani sancılardan korkmayın :) ultrasonda 4 kiloya yakın çıktı bebek kafa da büyüktü biliyorsunuz.bu arada kendi doktorum yoktu başka bir doktor muayene etti.çatımın iri bebek için çok uygun olmayabileceğini söyledi.beklemek istersen bekleyelim ama risk olabilir dedi.ben de riske atmak istemedim sezaryana karar verdik.epidural oldu.epiduralden hiç korkmayın fazla acılı bir işlem değil.her şey çabucak olup bitiyo.bebeği gördüğüm an dünyalar benim oldu çok acayip bir histi.3750 doğdu bu arada.şuanda göğsümde uyuyor :) darısı tüm bekleyenlerin başına hepinize kolay doğumlar diliyorum :)
Evet kuzum hissedilmiyor his gelmeye başladığındada epey toparlanmış oluyorsun zaten asıl ağrılı acılı dönemlerde uyuşuksun anlamıyorsun drum kum torbası koydurdu masaj yaptı karnıma bunlarıda uyuşukken yaptı hiç canım acımadıAnladm canm bakalm spinale okey dicem bnde herhalde ikisininde uyuşukluğu ayni surede geciyo ve ikisindede bacaklari tamamen hissetmyosun dimi
Canim Allah yardimcin olsun. Ne guzel 37. Haftayida gördün cok sukur. Smdi son guzel haberlerinu bekliyoruz ve tabi dogum.hikayeni
Ne guzell gercekten spinalin nimetlerinden faydalanmissin agrisiz dogum diyolar ya.
Evet canim dogum yapti. Ama.hatirladigim kadariyla hikayesini yazacak firsati olmadi olmusta olabilir. Haftasonu cok eksin vardi. Doguran doguranaydi.
Masallah canim darisi bizim basimiza korkuyorum cok kilo vermem diye.60 ile girdim doğuma kızlar doğuma bugün 7. günümüz 52 ye inmişim..Hala ödemlerim var..
Oh cok sevindimKizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Git canim belki belirtidir odaBelim çok ağrıyor sabaha kadar durabilirsem öyle doktora gidicem niye bu kadar ağrıyor acaba
Kuzum benim oğlumda çok sık aranıyor ağzını şapırdtıyor sadece anne sütü beriyorum işitme testi için kontrole gittiğimizde çocuk dru kilo alımına güzel dedi hep aranıyor dedim oda bebeklerin en güçlü refleksinin emme refleksi olduğunu ve anne karnındada en fazla bunu kullandıklarını söyledi her meme aranmadı aç olduğunu göstermez ama her talebinde sen göğsünu sun ona dediKızlar bizimki çok emiyor sutum de maşallah var ama sütü bitirdikten sonra hala devam ediyor aranmaya ve ağlamaya, ne gaz ne altını kirletme hiçbirşey olmasa bile goguslerdeki süt bitince ağlıyor. Mama takviyesi yapıyorum 2 gündür ama içim hiç rahat değil. Ama aç kalıyor belli ki yetmiyor. Ne yapayım ya mama vermekle çok mu kötü yapıyorum sizce
Rezene iç canım bol su iç kayısı elma hoşafı iç incir ye bide yürümeye çalış evin içindeDoğum yapmayanlar çatı muayenesi benim gibi alttan cokhassas olan biri için bile anlamadan geçti.. sancı deseniz 80 oldugunda hiçbir acı bişey hissetmedim(kişiden kişiye değişir tabi de) ben mecburi Sezeryan oldum hayirlsii ama p.tesinden beri ağrı sancı dinmiyor doğum sancisini hissetmeyen ben bu Sezeryaninkinden mahvoldm omkaniniz varsa normal doğum olsun en guzeli.. bu arada ben gaz çıkaramadım sütüm de var sanirken yok galiba bebek agliyor altı hep kurumama vercem mecburi şu gaz çıkarma için siz neler yaptiniz
Aynen sanki boşuna aldık hissi bende de oldu ama bir ay sonra falan kullanılır herhalde, tecrübeliler daha iti bilir de :) altına battaniyeden destek falan yapsak daha iyi sanki.. Ayy eşim duymasın madem neden aldık diye başıma ekşirBende onu dicem canim ya benimki lite way plus. Bilerek almadim ama plus olanda baya buyuk . Minnacik bebeyi icine koyunca sanki oturur pozisyonda olucak o derece. Bende kararsiz kaldim 2 3 aya kdr kullanmasammi diye ama bu seferde niye aldik :/.
Sen tak yinede karnını toplar baya canımKeşke ben de doktora sorsaydım, şimdi de yüzünü göresin sesini duyasım yok:) nasıl bıkmışım hastaneden ve doktorlardan anlatamam.. gerçi benim 10 günü geçti yine de faydası olur mu ki, göbek deligim çukurda kaldı resmen :))
Canim 2 gun yapmamasina sasrdim.hemsire normal diyorsa oyledir.ama yinede dikkat et gidince sor .daha uzun surmesin.Kızlar bi de biley sorcam daha çok etken ama bzim kız hiç kaka yapmadı . İlk kakasını tam doğarken yaptı . Normaldir dimi bgün 14.05 te tam iki günlük olcak hastanedeki hemşire 48 saat nırmal demişti ? Bi de çok az çiş yapıyor ya hiç anlamadık bez hep kuru bgün saat 14 gibi duş aldırdık o zaman yaptı çişini başka da yapmadı . Uyku hali yok sürekli ağlamak yok . 1.5 -2 saatte hatta saat başı bazen emziriyorum
Canim insallah yolunda gider hersey.guzel haberlerle gel.Merhaba kızlar giremedim mesajlar birikmiş yeni bebişlerimiz ve annişler iyimi okuyamadım benim dikişlerim ödem oldu bugun biranda şişti balon gibi oldular şükürki 4 saat sonra yatışım var.. Heyecan korku panik herşey birarada Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin İnternetim... Fırsat buldukça yazarım inşallah hayırlı güzel haberler almak vermek ümidiyle.... Buarada Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Yok canim oda normal bizimkide oyleydi .Kızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Bel desteğim var canım ben anakucağını kullanayım yollarımız çok kötü kendimde çok sarsılırım hem bebeği sarar sarmalar güzelce koyarım daha iyi olur. Artık o an nasıl gelişir bilemem ama ben yanıma alayım. Bakalım bir doğurayım da ya ne olacak bilemedim heyecan yaptım sanırım :)Bizimki arabadaydı ama kuzey ağladı zaten göğsüme dayadım öyle indik, daha çok minik olduklarından anakucagında falan bebiş ortaya çökük kalıyor gibi geliyor bana.. şu bel desteğinden almamıştım belki alanlar rahat kullanıyordur canım. kontrole giderken de kucağımda götürüyorum
Bi arkadadimin bebisi boyleydi .ama mama vermediler ya hic .tekrar tekrar emzirmeye calisiyordu bekletiyordu geri kalan kisimda .Kızlar bizimki çok emiyor sutum de maşallah var ama sütü bitirdikten sonra hala devam ediyor aranmaya ve ağlamaya, ne gaz ne altını kirletme hiçbirşey olmasa bile goguslerdeki süt bitince ağlıyor. Mama takviyesi yapıyorum 2 gündür ama içim hiç rahat değil. Ama aç kalıyor belli ki yetmiyor. Ne yapayım ya mama vermekle çok mu kötü yapıyorum sizce
Bana tek iyi gelen şey soğuk suyun altına tutmak. Bir de @Hunilimom un dediği gibi sarkıtınca daha çok şişiyor. Aslında uzatıp altına yastık koysak hem kan dolaşımı hızlanır hem şişlik azalır da nerdeee hep ayaktayız işler bitmiyor ki
Az kaldi canim ins sende o arkadaslardan olacaksin.guzelhaberlerini bekliyoruz insBenim damar yolu açıldı serum takıldı 7den beri bekliyorum. Beklemek de geriyor, neden bilmem gece boyu hiç uyuyamadım. Yavrumu kucağıma alacağım anı heyecanla bekliyorum. Doğum yapan arkadaşlar ne büyük işler başarmış
Allah sifa versin canim cabuk iyiles jnsDoğum yapmayanlar çatı muayenesi benim gibi alttan cokhassas olan biri için bile anlamadan geçti.. sancı deseniz 80 oldugunda hiçbir acı bişey hissetmedim(kişiden kişiye değişir tabi de) ben mecburi Sezeryan oldum hayirlsii ama p.tesinden beri ağrı sancı dinmiyor doğum sancisini hissetmeyen ben bu Sezeryaninkinden mahvoldm omkaniniz varsa normal doğum olsun en guzeli.. bu arada ben gaz çıkaramadım sütüm de var sanirken yok galiba bebek agliyor altı hep kurumama vercem mecburi şu gaz çıkarma için siz neler yaptiniz
Masallah canim hadi gozun aydinBende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Artik sancidir canim .nezaman gitcen dr aKızlar birde benim karnımdan kasıklarıma inen ağrım var sancı diye düşünüyorum dünden beri onu. Hiç sancı yaşamadım heralde sancıdır değilmi? Karın ağrısı gibi ama kasıklarıma iniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?