2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gelsin canım valla seninki de benim ki de Fonetik de kaldı :) Hadi bakalım bir avazda doğuralım güzel haberlerimizi verelim. Bol bol yürü bacakları aç çömel bebeğe yardım et insin aşağı. İnsan son zamanlarda artık iyice dayanamaz oluyor kucağında istiyor ya

Kızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
gayet iyi cnm endişelenme

Bol kaka iyidir cnm
hoşaf ve bol bol rezene içtim cnm

kimyon kullanmıyorum cnm.rezeneyi de göz kararı cezveye
Atıp kaynatiyorum..2 kupa fln içiyorum günde
Doğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba
ikisinine
Kullanmadım cnm..annemin kucağında geldi..biz akşam üstü çıktık hastaneden onun için hem penye .hemde peluş ikisinine
Kullandık
Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Gözün aydın canım..sağlıcakla büyüt
Sağol canım deneyeyim bugün akşama kınaya gidicem uğrayacağım şöyle kapıdan. Ödemsiz gideyim en azından
fazla oynama kız

Bendemi öylem yapsam ya yanıma pusetmi alsam bilemedim olmadı arabaya alayımda lazım olursa kullanırım.
Bizimki arabadaydı ama kuzey ağladı zaten göğsüme dayadım öyle indik, daha çok minik olduklarından anakucagında falan bebiş ortaya çökük kalıyor gibi geliyor bana.. şu bel desteğinden almamıştım belki alanlar rahat kullanıyordur canım. kontrole giderken de kucağımda götürüyorum

Kızlar emdi hep iki kez kaka yaptı
Masallah canim benim yaa
Abiisi kac cm dogmustu canim
54 bakim kizim onu gececekmi
Hadi hayirlisi canim saglikla kucagina alirsin insallah .esinin gelmesi iyi olmus.destek olur sana guzel haberlerle gelirsin ins

Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Hey maşallah bak korkuyordun çıkmış bile güle güle büyüt :)
Güzel soru oldu :) bende de var ikisi de. Hangisini alsam bilemedim. Portbebe daha mantıklı gibi ama.

Aaaa ne ara kız hadi haber bekliyoruz :)

Aman Can'ım doğurmadan dön ordan dikkat et.
Ahaha inşallah canım benim de tek temennim :)))

Yok kız takımı takıp dönücem malum düğüne gidemiyorum

Bendemi öylem yapsam ya yanıma pusetmi alsam bilemedim olmadı arabaya alayımda lazım olursa kullanırım.
Arabaya takılan pusetlerin yenidoğan yastığı bezi var içine koyulan canım. Onu içine koyup kemerini takıp battaniye sararsan hem güvenli olur hem de yolda kusarsa falan allah korusun genzine kaçmaz. Eğimli olması şart

Bende onu dicem canim ya benimki lite way plus. Bilerek almadim ama plus olanda baya buyuk . Minnacik bebeyi icine koyunca sanki oturur pozisyonda olucak o derece. Bende kararsiz kaldim 2 3 aya kdr kullanmasammi diye ama bu seferde niye aldik :/.

Masallah canim
Pozitif bi hikaye olmus .saglikla buyusun kuzucuk.
Sen nasilsin simdi cok agrin varmi

Evet kuzum hissedilmiyor his gelmeye başladığındada epey toparlanmış oluyorsun zaten asıl ağrılı acılı dönemlerde uyuşuksun anlamıyorsun drum kum torbası koydurdu masaj yaptı karnıma bunlarıda uyuşukken yaptı hiç canım acımadı

60 ile girdim doğuma kızlar doğuma bugün 7. günümüz 52 ye inmişim..Hala ödemlerim var..
Masallah canim darisi bizim basimiza korkuyorum cok kilo vermem diye.
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Oh cok sevindim gozun aydin kurtuldun.emmeye alisir ins .
Belim çok ağrıyor sabaha kadar durabilirsem öyle doktora gidicem niye bu kadar ağrıyor acaba
Git canim belki belirtidir oda

Kuzum benim oğlumda çok sık aranıyor ağzını şapırdtıyor sadece anne sütü beriyorum işitme testi için kontrole gittiğimizde çocuk dru kilo alımına güzel dedi hep aranıyor dedim oda bebeklerin en güçlü refleksinin emme refleksi olduğunu ve anne karnındada en fazla bunu kullandıklarını söyledi her meme aranmadı aç olduğunu göstermez ama her talebinde sen göğsünu sun ona dedi

Rezene iç canım bol su iç kayısı elma hoşafı iç incir ye bide yürümeye çalış evin içinde

Bende onu dicem canim ya benimki lite way plus. Bilerek almadim ama plus olanda baya buyuk . Minnacik bebeyi icine koyunca sanki oturur pozisyonda olucak o derece. Bende kararsiz kaldim 2 3 aya kdr kullanmasammi diye ama bu seferde niye aldik :/.
Aynen sanki boşuna aldık hissi bende de oldu ama bir ay sonra falan kullanılır herhalde, tecrübeliler daha iti bilir de :) altına battaniyeden destek falan yapsak daha iyi sanki.. Ayy eşim duymasın madem neden aldık diye başıma ekşir babynesti de gereksiz buldum, çok yer kaplıyor bi ara bebeğim için yaptığım gereksiz alışverişler listesi yapacağım sanırım

Sen tak yinede karnını toplar baya canım

Canim 2 gun yapmamasina sasrdim.hemsire normal diyorsa oyledir.ama yinede dikkat et gidince sor .daha uzun surmesin.
Canim insallah yolunda gider hersey.guzel haberlerle gel.
Kızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Yok canim oda normal bizimkide oyleydi .
Bundan sonra yedir icir temizle iste durum bu
Saka bi yana 4 gune falan yoluna giriyor yenidoganlar boyle

Bel desteğim var canım ben anakucağını kullanayım yollarımız çok kötü kendimde çok sarsılırım hem bebeği sarar sarmalar güzelce koyarım daha iyi olur. Artık o an nasıl gelişir bilemem ama ben yanıma alayım. Bakalım bir doğurayım da ya ne olacak bilemedim heyecan yaptım sanırım :)

Bi arkadadimin bebisi boyleydi .ama mama vermediler ya hic .tekrar tekrar emzirmeye calisiyordu bekletiyordu geri kalan kisimda .
Sutu daha da artti birkacgune

dünki kadar hiç şişmemişti.altı üstü.eşim birşey sokmuş gibi dedi.ay işte de devamlı aşağıya sarkıtıyordum ama dün hep ayaktaydım sanırım ondan oldu.gece hep yastık üstündeydi ama genede inmemiş

Az kaldi canim ins sende o arkadaslardan olacaksin.guzelhaberlerini bekliyoruz ins
Allah sifa versin canim cabuk iyiles jns
Masallah canim hadi gozun aydin

Artik sancidir canim .nezaman gitcen dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…