- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.261
Ayyy bacaklarımı zor hareket ettiriyorum. Diz üstüne çöksem bile zor kalkıyorum ağrıdan. Çömelirsem öylece kalırım bugün. Dün çok yormuşum kendimi. Allah affetsin bu hamilelik 10 ay olsa çekilmezmiş valla
Can'ım sancı da ben bi tuhaf hissediyorum kendimi. Ağrı olmuyor pek. Ama karın bel çevremde bi huzursuzluk oluyor. Kımıldamak istemiyorum. Yani nst deki durumda bunu anladım. Öyle zamanlarda sancım çıktı hep. Kasıklarıma bıçak batar gibi oluyordu ben onu sancı sanıyordum ama nst de hiç sancı çıkmadı o durumda.
Can'ım bi iki Aya ikisi de çok işini görecek. Babynest evet çok yer kaplıyor. Ben beşiğinin içine koydum. Ama misafir falan gelince iyi olur. Onun içinde yanına alır insan. Dün bebek görmeye gittik. Bebek hep yanımızdaydı babynesttin içinde.
Canım 15-20 gün olsun ana kucağına koyar parka bahçeye her yere çıkarsınız merak etme...keyifli oluyor havalar da güzel olunca...birçok şey gereksiz evet ama sizin ilk heves olunca alasınız geldi...araba tipi ana kucağında durdu bizim oğlan 2-3 ay salonda falan da sonra yere minder üstune çarşaf yuvarlana yuvarlana kasları kemikleri güçlenir...bebeği çok da böyle alet ve araçlarda tutup hapis gibi yapmamak gerekiyor...Hmm bizim puset de yatıyor ama büyük sanki, onu da deneyelim dicem de yakın vakitte dışarı çıkamayız gibi görünüyordoktor bir ay sonra gelin dedi, babamız yurt dışına gidicek bir hafta yok, annemle nereye cıkıcaz ki
Yok puset bebek arabasındaki sanırımPuset dediğimiz bu araba koltuğu gibi olan dimi? Ben ondan bahsediyorum isimlerini daha tam ezberleyemedim o yatıyo işte tam bebek arabasına da takılıyo ama bebek arabasıyla işimiz yok diye almadım onu sadece o puset denen şeyi aldım işte..
Anne sütü alan bebeklerin böyle olması doğal canım telaş yapmaKızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Maşallah gözün Aydın Allah bağışlasınBende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Hahaha sevi bebenin var canım puset için çokta pahalı birşey değil resmini bulursam atarım sana kızımda kullanmıştım ama Dr o eğimden korkmayın anne karnında da o şekilde duruyorlar diyorAynen sanki boşuna aldık hissi bende de oldu ama bir ay sonra falan kullanılır herhalde, tecrübeliler daha iti bilir de :) altına battaniyeden destek falan yapsak daha iyi sanki.. Ayy eşim duymasın madem neden aldık diye başıma ekşirbabynesti de gereksiz buldum, çok yer kaplıyor bi ara bebeğim için yaptığım gereksiz alışverişler listesi yapacağım sanırım
Bende tam tersi sabah şişmiş bir şekilde uyanıyorumAynen ben de onu farkettim sabah daha inik oluyor. Gece yatmadan aşırı şiş. Soğuk su bana da iyi geliyor. Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da geçecek hepsi
Waayyy ilk kez gördüm bunu deneyeyim olmazsa canım ya bizim sokıntı aslında değiştirirken yapması değil canım altı bezliyken kıyafetlerinin yan tarafları ıslanıyor
O zaman benim dediğim anakucağı o zaman o yatıyo bizim gömülmüyo galiba aman tam da bilmiyorum besafe izisleep diye bişey bizimki jokerdeki cocuk dedi ben de aldım ama kocaman bişey ben tek başıma asla indirip kaldıramam.. cocuk rahat etsin diye almıştım..Yok puset bebek arabasındaki sanırımben de karıştırıyorum ki oto koltuğu gibi olan anakucagı, onda gömüldü bizimki, bebe arabasına takılıyor diye aldık bizde, belki azcık büyüse kullanımı rahat olur
iyi teyzesi ćok şükür..sarılık olmadık hamdolsun.en korktuğum oydu..fırsat oldukça ilk günler dayadım göğsümü valla olmasin diye.mama takviyesi de yaptım..5 gün bittikten sonra 6.günü topuk kanı ve ilk muayenesi vardı 140 gr vermişti..bir o kadar daha verebilir dedi dr.malüm ödem atıyorlar.iştahımızda fena değil gibi..annelik galiba 1 dk eksik emse az geliyor insana
BEn de aldım beyazındaEvBoregi benim kullandığım beyaz olandı mavisi yeni çıkmış sanırım ama artık birçok Dr ana kucağında ki o eğimin bebek anatomisine uygun olduğunu söylüyor fikir olsun yinede diye attım
Günaydın kızlar. Buralar baya baya çiş kaka kokmuş
Ne kadar yabancıyım. Ayyy doğurmayan kaç kişi kaldık şurada yaaa. Buralar iyice sessizleşti.
Ben de ben de diyicem ama bi taraftan da daha 10 günüm varbve gönül hala çok yukarda. Ortada nişan Yok.
Neyse ben kafama takılanları sorsam tecrübeli ve taze tecrübe edinen annişlerimize.
Pişik kremi desitin aldım. Mavi kutu. Nasıldır acabakullananlar var mı? Burda okumuştum aslında biri yazmıştı. Sudocrem mağazada Yok. 2 yere baktık.
Eczanede de 2 katı fiyatı.
Bi de bu rezene kimyon anason çayı ve humana still tea aldım. Şimdiden başlasam mı içmeye? Rezene kimyon ölçülerini nasıl kullandınız?
Aynen canım. İleri seviyede panik atak ve anksiyete (kaygı) bozukluğu varNiye sezeryan canım panik atak olduğu içinmi.
Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Evet canım biraz kendini toparlayınca kullanılıyor altina battaniye koyunca rahat oluyor oturmaya başlayınca da arabaya sabitleyip kemerini takip oto koltu olarak kullaniyoruz bizYok puset bebek arabasındaki sanırımben de karıştırıyorum ki oto koltuğu gibi olan anakucagı, onda gömüldü bizimki, bebe arabasına takılıyor diye aldık bizde, belki azcık büyüse kullanımı rahat olur
Sancıların sıklaşırsa ve artarsa ihmal etme git.eskisi gibi görünmüyorsun buralarfa2 de randevum var kızlar her hafta cagiriyo artik az kaldığından geçen perşembe gitmiştim nst de sancim çıkmıştı merak ettiğin benim ilki sezeryandi arası da az zaten şimdi normal doğum sancim gelirse dayanabilir miyim hastaneye kadar sezeryana kadar yabirden gece sancılar artıyo gibi hissediyorum doktorda korkuyorsan erken alalım diyo ama yinede 39 haftayı beklemek istiyorum ne yapmalıyım anlamadım.
Evet sanırım ilk heves diye suyunu çıkardım ben azcık, ilkinde tecrübe oldu ikincide akıllanırım inşallah :) haklısın eli kolu hareket etsin koyalım yere biraz büyütünce debelensin kerata:) senin sancıların nasıl oldu ki?Canım 15-20 gün olsun ana kucağına koyar parka bahçeye her yere çıkarsınız merak etme...keyifli oluyor havalar da güzel olunca...birçok şey gereksiz evet ama sizin ilk heves olunca alasınız geldi...araba tipi ana kucağında durdu bizim oğlan 2-3 ay salonda falan da sonra yere minder üstune çarşaf yuvarlana yuvarlana kasları kemikleri güçlenir...bebeği çok da böyle alet ve araçlarda tutup hapis gibi yapmamak gerekiyor...
H Hunilimom sağol canım elimizden geleni yapıyoruz valla ben ana kucağı park yatak ve mama sandalyesini sakladım şimdi çıkardım temizledik kullanıcaz...ötekileri aldıysam da fazla kullanmadım ona buna verdim...isteyen yine alır ama değmiyor
Hahaha sevi bebenin var canım puset için çokta pahalı birşey değil resmini bulursam atarım sana kızımda kullanmıştım ama Dr o eğimden korkmayın anne karnında da o şekilde duruyorlar diyor
Aaa evet bize böyle bir şey lazım sanırım, bizimki dışarı çıkınca basıyor yaygarayı, o yüzden göğsüme yaslayıp kucaklıyorum, gerçi daha çok minik o da alışacak inşallah :) bundan da alalım kuzum teşekkür ederimEvBoregi benim kullandığım beyaz olandı mavisi yeni çıkmış sanırım ama artık birçok Dr ana kucağında ki o eğimin bebek anatomisine uygun olduğunu söylüyor fikir olsun yinede diye attım
Deneye deneye öğrenicez sanırım :)O zaman benim dediğim anakucağı o zaman o yatıyo bizim gömülmüyo galiba aman tam da bilmiyorum besafe izisleep diye bişey bizimki jokerdeki cocuk dedi ben de aldım ama kocaman bişey ben tek başıma asla indirip kaldıramam.. cocuk rahat etsin diye almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?