2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Büyük ihtimal sancı canım kalıcı bir ağrı değil çünkü geliyor gidiyor düzenli ve sık değil ama. Sık olursa o zaman giderim doktora. Bugün kendimide çok bitkin hissediyorum böyle sanki moralim bozuk gibi ama birşeyde olmadı. Bakalım artık ne zaman gelir benim paşa.

Canım 15-20 gün olsun ana kucağına koyar parka bahçeye her yere çıkarsınız merak etme...keyifli oluyor havalar da güzel olunca...birçok şey gereksiz evet ama sizin ilk heves olunca alasınız geldi...araba tipi ana kucağında durdu bizim oğlan 2-3 ay salonda falan da sonra yere minder üstune çarşaf yuvarlana yuvarlana kasları kemikleri güçlenir...bebeği çok da böyle alet ve araçlarda tutup hapis gibi yapmamak gerekiyor...
H Hunilimom sağol canım elimizden geleni yapıyoruz valla ben ana kucağı park yatak ve mama sandalyesini sakladım şimdi çıkardım temizledik kullanıcaz...ötekileri aldıysam da fazla kullanmadım ona buna verdim...isteyen yine alır ama değmiyor

Yok puset bebek arabasındaki sanırım ben de karıştırıyorum ki oto koltuğu gibi olan anakucagı, onda gömüldü bizimki, bebe arabasına takılıyor diye aldık bizde, belki azcık büyüse kullanımı rahat olur

Kızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Anne sütü alan bebeklerin böyle olması doğal canım telaş yapma

Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Maşallah gözün Aydın Allah bağışlasın

Hahaha sevi bebenin var canım puset için çokta pahalı birşey değil resmini bulursam atarım sana kızımda kullanmıştım ama Dr o eğimden korkmayın anne karnında da o şekilde duruyorlar diyor

Aynen ben de onu farkettim sabah daha inik oluyor. Gece yatmadan aşırı şiş. Soğuk su bana da iyi geliyor. Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da geçecek hepsi
Bende tam tersi sabah şişmiş bir şekilde uyanıyorum

Waayyy ilk kez gördüm bunu deneyeyim olmazsa canım ya bizim sokıntı aslında değiştirirken yapması değil canım altı bezliyken kıyafetlerinin yan tarafları ıslanıyor

Canım bende oğlumda çektim yandan sizdirmalarda altını bağlarken pipiyi düzelt canım. Hem düzeltmez isen pipi sağa yada sola çekebilir :)

EvBoregi benim kullandığım beyaz olandı mavisi yeni çıkmış sanırım ama artık birçok Dr ana kucağında ki o eğimin bebek anatomisine uygun olduğunu söylüyor fikir olsun yinede diye attım

Eklentiler

• 076A0178-C006-4500-BE25-928E0C3D19C9.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 62
  • CAB1510F-FC10-4B2E-A1CB-1BF2736B23A8.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 66
O zaman benim dediğim anakucağı o zaman o yatıyo bizim gömülmüyo galiba aman tam da bilmiyorum besafe izisleep diye bişey bizimki jokerdeki cocuk dedi ben de aldım ama kocaman bişey ben tek başıma asla indirip kaldıramam.. cocuk rahat etsin diye almıştım..

Çok sevindim canım iyi olmasına. Bu saaten sonra daha kilo kaybetmez diye biliyordum. Neyse ki az kaybetmiş artık toparlar. Sorma az emse dert olur çok uyusa dert annelik evham yapacak şey mutlaka bulur

Canım ben oğlumda desitin kullandım ama benim işime yaramadi. Şöyle ki ben oğlumda hep zeytinyağı kullandım hasta oldu antibiyotik pişik yaptı ve bircek krem denedik geçirmedi travocort sadece iyi geldi onu da sadece kanamalı pisiklerde kullandım yoksa zeytinyağı yeter emin ol.
Ben aktardan 100 er gr alırım dediklerini 1 çay kaşığı rezene 1 çay kaşığı kimyon yarim çay kaşığı anason u sıcak suya atıp 5 dk demlendirip iciyorum.

2 de randevum var kızlar her hafta cagiriyo artik az kaldığından geçen perşembe gitmiştim nst de sancim çıkmıştı merak ettiğin benim ilki sezeryandi arası da az zaten şimdi normal doğum sancim gelirse dayanabilir miyim hastaneye kadar sezeryana kadar ya birden gece sancılar artıyo gibi hissediyorum doktorda korkuyorsan erken alalım diyo ama yinede 39 haftayı beklemek istiyorum ne yapmalıyım anlamadım.

LastMadOnEarth Canım oğlumda anlattığın gibiydi beline kadar sarı sarı çıkardı tuvaleti. Cisi de vardı. Bu doyduğunu gösterir.
Mama verip vermemeye gelince ben senin yerinde olsam keserdim. Bazı bebekle hep anneye yakın olmak istiyor o yüzden ağlıyor olabilir. Geçenlerde söylemiştim kuzen oğlunu 3 ay hep kucağında memesinde uyuttu. Memeyi bırakınca yada memeden uzaklaşınca ağlıyordu. Hiç mama vermedi. Emme refleksini anne memesinde gideriyordu. Emzik almadı. Sen bir emzik dene istersen.

Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım

Gözün aydın canım. Ne zaman gittin ne zaman dogurdun. Hadi ennkisa zamanda ayrıntı ver biz bekleyenlere.
Sağlıklı sıhhatli omurleriniz olsun insallah

Evet canım biraz kendini toparlayınca kullanılıyor altina battaniye koyunca rahat oluyor oturmaya başlayınca da arabaya sabitleyip kemerini takip oto koltu olarak kullaniyoruz biz

Sancıların sıklaşırsa ve artarsa ihmal etme git.eskisi gibi görünmüyorsun buralarfa
Şimdi bebisin kac kilo boyu n

Bende bugün kontrole gitcem bakalim n dicek 2hafta ilerden gidiyordu kızım son durumu merak ediyorum
Bide kesin sezeryan tarihi verecek 9mayisi beklemez diyodu dr aceleci kızım

Evet sanırım ilk heves diye suyunu çıkardım ben azcık, ilkinde tecrübe oldu ikincide akıllanırım inşallah :) haklısın eli kolu hareket etsin koyalım yere biraz büyütünce debelensin kerata:) senin sancıların nasıl oldu ki?

Hahaha sevi bebenin var canım puset için çokta pahalı birşey değil resmini bulursam atarım sana kızımda kullanmıştım ama Dr o eğimden korkmayın anne karnında da o şekilde duruyorlar diyor

Aaa evet bize böyle bir şey lazım sanırım, bizimki dışarı çıkınca basıyor yaygarayı, o yüzden göğsüme yaslayıp kucaklıyorum, gerçi daha çok minik o da alışacak inşallah :) bundan da alalım kuzum teşekkür ederim

Deneye deneye öğrenicez sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…