2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba

Doğuramayanlarda bugün ben kaldım Ama dünden beri sancılarım başladı baya baya yokladı ilk defa gece uyandırdı sancı. Sanırım geliyor karnımda baya baya biranda aşağı indi. Hadi bugün yarın inşallah gelir

Sağol canım deneyeyim bugün akşama kınaya gidicem uğrayacağım şöyle kapıdan. Ödemsiz gideyim en azından

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Ay maşallah canım benim valla çok sevindim ya sağlıkla büyütelim beraber inşallah

Ben spinal olacağım ilkinde de spinal olmuştum:)
Kombine olması sonrası için kolay oluyor sanırım.
Bana da yıka demişti canım doktorum ben kullanmadım gerçi ama

Canım kaka baz alınmaz yenidoğanda. Çiş sayısı önemli. Az yapıyorsa az sıvı alıyor mantığında düşün. 1.5 saat bekleme istersen daha çok emzir hem sütün artar hem emme refleksi iyice gelişir. Emzik veriyorsan vermemeye çalış emip çenesi yorulmasın. Zamanla artacak korkma.

Doğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba
İkisini de kullanmadım canım, kucağımda yumiş yumiş çıkardım, penye battaniye üstü kalın battaniyesi vardı

Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)

Gozunuz aydin canim Allahim anali babali buyutsun insAllah

Güzel soru oldu :) bende de var ikisi de. Hangisini alsam bilemedim. Portbebe daha mantıklı gibi ama.
Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Aaaa ne ara kız hadi haber bekliyoruz :)
Sağol canım deneyeyim bugün akşama kınaya gidicem uğrayacağım şöyle kapıdan. Ödemsiz gideyim en azından
Aman Can'ım doğurmadan dön ordan dikkat et.

Bende yarın aldırcam kesinlikle ya hep yara oldu emzirirken ağlicam nerdeyse
Al canım hiç zaman kaybetme. Geç bile kaldık adlında hastanede takılması gerekiyor.

Canım hayırlı haberler getir bize prensez bize çok naz yaptı inşallah sağlıkla kucaklarsın :)
Kızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Hayır en güzeli normali cıvık sarı tanecikli ve bollaşması canım. Uzun bşr süre böyle gidecek :) sarı ve taneli ise altın rengi özellikle. Sütün yarıyor demektir

Bendemi öylem yapsam ya yanıma pusetmi alsam bilemedim olmadı arabaya alayımda lazım olursa kullanırım.
Araba için olan ana kucağını al canım...kucakta yamuk yumuk olur rahat etmez port bebede de dümdüz yatamaz...ana kucağı hafif eğimli bebeğin vücut yapısına daha uygun...içine de peluş battaniye ser yumuşacık ayaklarından beline kadar falan hafifçe ortersin zaten penye battaniyeye de sarılı olur

Ondan var canım zaten puset dediğim travel sistemin arabaya takılanlarından var o zaman onu alayım yanıma 1 peluş birde penye battaniye koymuştum onlara sarar getiririm artık. Bizim yollarda kötü hem kucakta zor olur benim içinde doğru dedin pusette daha rahat olur.

Ay canım gelsin artık valla baksana bir bir gidiyoruz :) Ben bugün gelecek gibi herşeyimi kapının önüne koydum alıp çıkalım diye
Sen hazır ol Zaten artık. Sıra sana geldi. Bu kuzular günlerini bekliyormuş meğer. Boşuna önceden bekler olmuşuz. Benim de ümidim Yok zamanım var ama herkes perşembe Cuma'ya gelir diyorlar. Dün çok yoruldum avm de falan. Sanki göbeğim bi tık indi gibi yada ben öyle görmek istiyorum ama zaten 10 günüm var inmesi de Laz'ım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…