- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #49.201
Günaydın kızlar. Buralar baya baya çiş kaka kokmuş
Ne kadar yabancıyım. Ayyy doğurmayan kaç kişi kaldık şurada yaaa. Buralar iyice sessizleşti.
Ben de ben de diyicem ama bi taraftan da daha 10 günüm varbve gönül hala çok yukarda. Ortada nişan Yok.
Neyse ben kafama takılanları sorsam tecrübeli ve taze tecrübe edinen annişlerimize.
Pişik kremi desitin aldım. Mavi kutu. Nasıldır acabakullananlar var mı? Burda okumuştum aslında biri yazmıştı. Sudocrem mağazada Yok. 2 yere baktık.
Eczanede de 2 katı fiyatı.
Bi de bu rezene kimyon anason çayı ve humana still tea aldım. Şimdiden başlasam mı içmeye? Rezene kimyon ölçülerini nasıl kullandınız?
Sağol canım deneyeyim bugün akşama kınaya gidicem uğrayacağım şöyle kapıdan. Ödemsiz gideyim en azındankızlar benim ödemden şişen ayaklarıma çok iyi gelen hareketi sizinle paylaşayım; muhtemelen sizlerde de işe yarar.
ayağı uzatıp bilekten dairesel hareketlerle çeviriyorsunuz sağdan sola doğru, sonra soldan sağa doğru olacak şekilde. Ben gün içinde sık sık bunu yorulana kadar yapıyorum. Bu hareketten sonra şişlerim kısa süre sonra inmiş oluyor.. deneyim derim
Ayyy hadiii inşallahhhhDoğuramayanlarda bugün ben kaldımAma dünden beri sancılarım başladı baya baya yokladı ilk defa gece uyandırdı sancı. Sanırım geliyor karnımda baya baya biranda aşağı indi. Hadi bugün yarın inşallah gelir
Ay maşallah canım benim valla çok sevindim ya sağlıkla büyütelim beraber inşallahKizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Ben spinal olacağım ilkinde de spinal olmuştum:)Kizlar dogum yapan arkadaslar var birsuru cok geriden geldim alintilayamadim. Allah anali babali buyutsun masallah herkese. @ANNONA insallah yarin bebegini goruceksin ve dertlerinin yarisi gidicek. Diger yarisi da evine geldiginde insallah:).
Kizlar epidural veya spinal sezeryan olanlar olmus ve herkeste hic korkmayin diyo icime su serpiliyo. Benimde son 5 gunum cok tirsiyorum. Bilen arkadaslara da bir sorum olucak. Bu spinalde direk omirilik sivisinin icine veriyolar uyusturucuyu digerkinde dis tarafa. Doktorlarınız hangisini önerdi . Ya da kombine yapılan var mi benimki kombine olucak buyuk ihtimalle. Ama cok korkuyorum
Bana da yıka demişti canım doktorum ben kullanmadım gerçi amaCanım ben oğlumda garmestan kullandım bir süre ve goguslerimi yıkamadan emzirdim doktor mu dedi sil diye
Bana hem doktor hem eczacı birşey olmaz demişlerdi de şaşırdım şimdi.
Gerçi ben çok uzun süre kullanmadım içim rahat etmedi emzirebilirsin dedikleri halde. 2 veya 3 gün kullandım sonra zeytinyağı sürdüm
Canım kaka baz alınmaz yenidoğanda. Çiş sayısı önemli. Az yapıyorsa az sıvı alıyor mantığında düşün. 1.5 saat bekleme istersen daha çok emzir hem sütün artar hem emme refleksi iyice gelişir. Emzik veriyorsan vermemeye çalış emip çenesi yorulmasın. Zamanla artacak korkma.Kızlar bi de biley sorcam daha çok etken ama bzim kız hiç kaka yapmadı . İlk kakasını tam doğarken yaptı . Normaldir dimi bgün 14.05 te tam iki günlük olcak hastanedeki hemşire 48 saat nırmal demişti ? Bi de çok az çiş yapıyor ya hiç anlamadık bez hep kuru bgün saat 14 gibi duş aldırdık o zaman yaptı çişini başka da yapmadı . Uyku hali yok sürekli ağlamak yok . 1.5 -2 saatte hatta saat başı bazen emziriyorum
İkisini de kullanmadım canım, kucağımda yumiş yumiş çıkardım, penye battaniye üstü kalın battaniyesi vardıDoğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba
Kizlar cok şükür sag salim doğurdum. İkimizde iyiyiz. Tabiki emme probleminiz var asariz insallah cunku dogali sadece 2 saat oldu. Darisi diger bekleyenlerin basina. Dogum hikayem kendime gelince :)
Güzel soru oldu :) bende de var ikisi de. Hangisini alsam bilemedim. Portbebe daha mantıklı gibi ama.Doğum yapan anneler birşey soracağım bebeği hastaneden ne ile çıkardınız. Portbebe mi pusetmi kullandınız? Birde kalın battaniye kullandınız mı havalar sıcak ama bebek üşürmü acaba
Aaaa ne ara kız hadi haber bekliyoruz :)Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Aman Can'ım doğurmadan dön ordanSağol canım deneyeyim bugün akşama kınaya gidicem uğrayacağım şöyle kapıdan. Ödemsiz gideyim en azından
Al canım hiç zaman kaybetme. Geç bile kaldık adlında hastanede takılması gerekiyor.Bende yarın aldırcam kesinlikle ya hep yara oldu emzirirken ağlicam nerdeyse
Canım hayırlı haberler getir bize prensez bize çok naz yaptı inşallah sağlıkla kucaklarsın :)Merhaba kızlar giremedim mesajlar birikmiş yeni bebişlerimiz ve annişler iyimi okuyamadım benim dikişlerim ödem oldu bugun biranda şişti balon gibi oldular şükürki 4 saat sonra yatışım var.. Heyecan korku panik herşey birarada Allaha emanet olun dualarınızı esirgemeyin İnternetim... Fırsat buldukça yazarım inşallah hayırlı güzel haberler almak vermek ümidiyle.... Buarada Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Hayır en güzeli normali cıvık sarı tanecikli ve bollaşması canım. Uzun bşr süre böyle gidecek :) sarı ve taneli ise altın rengi özellikle. Sütün yarıyor demektirKızlar bizimki hep kaka yapiyo yiyip yapiyo bez yetistiremiyoruz ve hafif ishal gibi sarı sarı yapiyo sizce kötü mu bu yani ben ne yapacağımı şaşırdım
Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
Bende doğdum normal oldu 3600 gr sancım çok zordu Allah için ama doğum 10 dk yazarım
İkisini de kullanmadım canım, kucağımda yumiş yumiş çıkardım, penye battaniye üstü kalın battaniyesi vardı
Güzel soru oldu :) bende de var ikisi de. Hangisini alsam bilemedim. Portbebe daha mantıklı gibi ama.
Araba için olan ana kucağını al canım...kucakta yamuk yumuk olur rahat etmez port bebede de dümdüz yatamaz...ana kucağı hafif eğimli bebeğin vücut yapısına daha uygun...içine de peluş battaniye ser yumuşacık ayaklarından beline kadar falan hafifçe ortersin zaten penye battaniyeye de sarılı olurBendemi öylem yapsam ya yanıma pusetmi alsam bilemedim olmadı arabaya alayımda lazım olursa kullanırım.
Ayyy hadiii inşallahhhh
Araba için olan ana kucağını al canım...kucakta yamuk yumuk olur rahat etmez port bebede de dümdüz yatamaz...ana kucağı hafif eğimli bebeğin vücut yapısına daha uygun...içine de peluş battaniye ser yumuşacık ayaklarından beline kadar falan hafifçe ortersin zaten penye battaniyeye de sarılı olur
Sen hazır ol Zaten artık. Sıra sana geldi. Bu kuzular günlerini bekliyormuş meğer. Boşuna önceden bekler olmuşuz. Benim de ümidim Yok zamanım var ama herkes perşembe Cuma'ya gelir diyorlar. Dün çok yoruldum avm de falan. Sanki göbeğim bi tık indi gibiAy canım gelsin artık valla baksana bir bir gidiyoruz :) Ben bugün gelecek gibi herşeyimi kapının önüne koydum alıp çıkalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?