2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende clexane kullanıyorum günde bir tane. Bir dahaki doktora gidişimde soyleyim rapor çıkartsınlar bari. Araştırma hast. Gidiyorum ilk denk gelen doktor rapor cikartalim bu böyle zor olur dedi. Bu hafta başka doktor vardı o geçiştirdi beni. Haftaya konuşayım. Çok teşekkür ederim

Selam canım çok alakasız ama polatlıda mı yaşıyorsun sorma sebebim de eger polatlidaysan doktor önerin var mi?

Kesinlikle beklemelisin benim bir önceki gebeligim öyle oldu doktor sonlandıracağını söyledi ben bekledim ve başka bir doktora gittim gayet iyiydi kalp atışları falan, şimdi dünyalar tatlısı bir oglum var, sende bekle nasılsa bir zararı yok beklemenin, bebeğini görüsüsün insallah

merhaba kızlar allahın izniyle hepimiz 2018 mayıs ayında yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım aranıza bende katıldım
Hoş geldin canim seninle ayniyiz rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben kendi doğum yaptığim doktora gittim o pazartesi günü iki hafta sonra gel dedi bu doktor baska doktor test yapılacak diye gittim o da bekleyelim biraz dedi bekleyeceğim bende. Hayirlisi diyoruz ama insan telaslanıyor.

Merhaba kizlar

7. ve 8. Hafta bulantilarim beni mahvetti.. ne yesem kotu oldum ama bir yandan da acikiyordum. Su hic icemedim folik asit bile icmek bir iskenceydi ama 9. hafta azalmaya basladi. Simdi baya baya az bulanti. Su hala cok icemiyorum ama eskiye gore artti. Demem o ki hic gecmicek gibi geliyor ama geciyor sabredin... mide yanmasi filan oluyor benim arada ama.

Mandalina iyi gelmisti bana hafif tatli hafif eksi. Kefir ve ayran iyi geliyordu. Ve suyun icine birazcik zencefil kesip koyuyordum o da fena degildi. Umarim kesilir sizin de bulantilarinizz

Grip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.

Sağlık ocağındaki doktorum uzman değil ve iğnemi yazabiliyor. Bence doktorunuzla bir görüşün.

Grip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.
Pastil bize sakıncalı canım, bitkisel şeyler dene, ihlamur limon bol meyve falan

Canımm çok sağol cevabın için doktor da ağrın olmadığı sürece problem sayılmaz dedi fakat heran olacakmış hissi kötü. Bende uzanıyorum yastık koyuyorum inşallah bu hafta geçer benimde. Bebeğimi görsem biraz daha rahatlayacağım. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği

Pastil bize sakıncalı canım, bitkisel şeyler dene, ihlamur limon bol meyve falan
Nane limon yapsam nane de sıkıntı değil mi?
Okulda heryer mikrop nasıl koruyacağım kendimi bilmiyorum salgın var zaten.
İnşallah hemen atlatırım.
Sizler de dikkat edin kendinizde elinizde olan bi durumsa kalabalığa girmeyin.

Selam kizlaaar nasılsiniz herkesler iyimi F fcevriye canım kontrol sonrası leken olmuştu nasılsın? Mide bulantısı geçmeyen arkadaşlar biz 10+0 olduk sıfır bulantı bitti gitti ınsaallah darısı başınıza.. mevsim değişikliği aman dikkat hasta olmayalım bol bol c vitamini yiyelim ve her daim bol bol suuu

Ben de eczacima sormuştum sistemden baktı ve saglik ocağındaki doktor ve acil doktoru yazdığında da sgk ödüyor uzman şart değil demişti haftasonuna denk gelmişti bitmesi de iğnenin panik olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…