- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.961
Bende clexane kullanıyorum günde bir tane. Bir dahaki doktora gidişimde soyleyim rapor çıkartsınlar bari. Araştırma hast. Gidiyorum ilk denk gelen doktor rapor cikartalim bu böyle zor olur dedi. Bu hafta başka doktor vardı o geçiştirdi beni. Haftaya konuşayım. Çok teşekkür ederimSize hangi iğneyi verdiler ki ben clexane kullanıyorum önceki hamileligimde rapor çıkarmıştım elimde 30 kutu falan var her kutuda 2 iğne var . Günde 2 iğne yapıyorum bu iğneler bitmeye yakın rapor çıkarır yine toplu yazdırırim 50 60 kutu
Selam canım çok alakasız ama polatlıda mı yaşıyorsun sorma sebebim de eger polatlidaysan doktor önerin var mi?Merhaba kızlar. Benim bulantı ve kusma kısa sürdü. Şu an sadece biraz halsizlik var ve çok acıkıyorum. Maalesef bu 2. Hamilrliğimde istediğim özeni gösteremiyorum. Evimizde inşaat var, akrabaya geçtik mecburen hasta oldum ilaç kullanıyorum (doktoruma danıştım) ama biraz vicdan azabı çekiyorum. Hiç özen gösteremiyorum. Karnımdaki Yavrum beni hiç üzmüyor garibim.
Bu arada ilk gebeliğimde de ikili test yapmadım. Aldırmayı düşünmüyorum dedim, o zaman gerek yok dedi doktor. Nasılsa müdahale yapılmıyor ya doğacak ya kürtaj. Bir sonraki rv 12 haftalık olunca. Umarım ev kısa sürede biter. Lojman idare durup dururken iş çıkardı
Selam canım çok alakasız ama polatlıda mı yaşıyorsun sorma sebebim de eger polatlidaysan doktor önerin var mi?
Kesinlikle beklemelisin benim bir önceki gebeligim öyle oldu doktor sonlandıracağını söyledi ben bekledim ve başka bir doktora gittim gayet iyiydi kalp atışları falan, şimdi dünyalar tatlısı bir oglum var, sende bekle nasılsa bir zararı yok beklemenin, bebeğini görüsüsün insallahArkadaslar bugün tahlilleri yaptırmak için kontrole gittim. 6 hafta 4 günlüğüz kese var ama bebek hiç yok oğlumda bu zamanlarda kalp atısı dinlemistim. Sağlık ocağına da gittim sonuçları alıyım diye bebeğin görülmediğini söyledim doktor boş gebelik olabilir dedi. Iki hafta daha beklemeyi düsünüyorum
Hoş geldin canim seninle ayniyiz rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.merhaba kızlar allahın izniyle hepimiz 2018 mayıs ayında yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım aranıza bende katıldım
Burada lojmanlarda tadilat var da o yüzden polatlida mi yaşıyorsun diye sordum canim. Buraya yeni taşındık ve doktor arastiriyorum.Hayır Polatlı da degilim. Neden Polatlı?
Yok o tarafta değilim. Ben koru Sincana gidiyorum. Etimed de güzel hastaneBurada lojmanlarda tadilat var da o yüzden polatlida mi yaşıyorsun diye sordum canim. Buraya yeni taşındık ve doktor arastiriyorum.
Sağol canim bilgi verdigin içinYok o tarafta değilim. Ben koru Sincana gidiyorum. Etimed de güzel hastane
Ben kendi doğum yaptığim doktora gittim o pazartesi günü iki hafta sonra gel dedi bu doktor baska doktor test yapılacak diye gittim o da bekleyelim biraz dedi bekleyeceğim bende. Hayirlisi diyoruz ama insan telaslanıyor.Kesinlikle beklemelisin benim bir önceki gebeligim öyle oldu doktor sonlandıracağını söyledi ben bekledim ve başka bir doktora gittim gayet iyiydi kalp atışları falan, şimdi dünyalar tatlısı bir oglum var, sende bekle nasılsa bir zararı yok beklemenin, bebeğini görüsüsün insallah
Sağlık ocağındaki doktorum uzman değil ve iğnemi yazabiliyor. Bence doktorunuzla bir görüşün.Eczacı saglik ocağında ki doktorunda uzman olması gerekiyor dedi. Benim asm doktorum uzman değil her zaman kadın doğum uzmanina gidicem mecburen. Ama rapor işini bende arastirayim. Bana en yakın Ümraniye devlet hastanesi var. Sorarım olmazsa
Pastil bize sakıncalı canım, bitkisel şeyler dene, ihlamur limon bol meyve falanGrip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.
Canımm çok sağol cevabın için doktor da ağrın olmadığı sürece problem sayılmaz dedi fakat heran olacakmış hissi kötü. Bende uzanıyorum yastık koyuyorum inşallah bu hafta geçer benimde. Bebeğimi görsem biraz daha rahatlayacağım. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeğiHiç korkma canım panik yapma sakın önemli olan kırmızı olmaması. Ben 7. Haftamin sonuna kadar gördüm o kahverengi akıntıları hatta birkaç kez kırmızı bile görüp panikledim fakat çok şükür hicbir sıkıntı yok ve artık bitti. Bu arada ben evde uzanırken ayaklarımın altına 2.3 yastık koydum sanırım bu da çok iyi geldi.
Nane limon yapsam nane de sıkıntı değil mi?Pastil bize sakıncalı canım, bitkisel şeyler dene, ihlamur limon bol meyve falan
Süpermiş çok teşekkür ederim. Evet iğnemin bitmesine yakın sorucam kendisineSağlık ocağındaki doktorum uzman değil ve iğnemi yazabiliyor. Bence doktorunuzla bir görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?