2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlaar ben su icemiorum mide bulantilarindan dolayi ne yapicam bilemedim suda onemli degilmi
al bendende okadar,bende ne yapacağımı biliyorum.
ta dudaklarım çatlıyor ama suyu içince midem bulanıyor hatta şuaralar ne yersem bulanıyor iki gündür mandalina midemi rahatlattı biraz tavsiye ederim.

Gebelik haftam sata göre 7+2 ultrasonda 4 haftalık cikiyor sadece keseyi gördük bekliyoruz .. ilk defa böyle birşey başıma geldi doktor endise etme dedi ama düzelir mi acaba .??
Canım benimde öyle çıkmıştı. Gittiğimde sata göre 7+6 ultrasana göre 5+6 çıktı. Doktor geç oluşan bir gebelik sıkıntı yok dedi. bende merak ediyorum hanginin baz alınacağını falan.

Hiç korkma canım panik yapma sakın önemli olan kırmızı olmaması. Ben 7. Haftamin sonuna kadar gördüm o kahverengi akıntıları hatta birkaç kez kırmızı bile görüp panikledim fakat çok şükür hicbir sıkıntı yok ve artık bitti. Bu arada ben evde uzanırken ayaklarımın altına 2.3 yastık koydum sanırım bu da çok iyi geldi.

Kan pıhtılaşması olup iğne vurulan arkadaşlar. Kutunun içinden 10 tane çıkıyor her 10 günde bir hastaneye gidip yazdırmak gerekiyor fazlasını vermiyorlar ee bunun kışı da var. Ne yapmayı düşünüyorsunuz... bir çaresi varmı acaba bu durumun.

Benim doktorum 20 günlük yazdi. Daha doğrusu sabah akşam kullanacakmis gibi reçete yazdı 10 günde bir uğraşmaya yım diyr

Canım benimde öyle çıkmıştı. Gittiğimde sata göre 7+6 ultrasana göre 5+6 çıktı. Doktor geç oluşan bir gebelik sıkıntı yok dedi. bende merak ediyorum hanginin baz alınacağını falan.
Şu anda hala öyle mi devam ediyor, biraz içimi rahatlattiniz, benim doktorumda sıkıntı yol dedi ama yine de ben çok stres yaptım

Arkadaslar bugün tahlilleri yaptırmak için kontrole gittim. 6 hafta 4 günlüğüz kese var ama bebek hiç yok oğlumda bu zamanlarda kalp atısı dinlemistim. Sağlık ocağına da gittim sonuçları alıyım diye bebeğin görülmediğini söyledim doktor boş gebelik olabilir dedi. Iki hafta daha beklemeyi düsünüyorum

Kizlar 10 haftalik hamileler cok fazla bu grupta bana cevap yazin lutfen. Benim adet donemim bgun yarin adet olcakmis gibi karin ve bel agrim basladi sizce bu normalmi

inan bende yogun kanama yasicak gibi agri hissediyordum meger bebek orda gittikce buyudugu icin rahim genisledigi ici oluyirmus kanama olmadikca korkma ALLAH hepimizin kucana nasip etsn

beninde 6 haftalikken boz gebelik dedi ama radyolojide gozuktu bi hafta bekledim o gormeyen doktorda gordu yani bi hafta sonra git istersen

al bendende okadar,bende ne yapacağımı biliyorum.
ta dudaklarım çatlıyor ama suyu içince midem bulanıyor hatta şuaralar ne yersem bulanıyor iki gündür mandalina midemi rahatlattı biraz tavsiye ederim.
Bende öyleyim bulantim çok. Su içmek kabus bir bardak anca. SErum alıyorum arada vücuduma su ve vitamin giriyor. Su cok onemli doktorunuza soylerseniz serum baglar zaten.

Dün bahçede nöbetçiydim akşamdan beride yanıyor boğazım meyveye yükleniyorum vitamin olsun diye ılık suya bal katıp içiyorum
Geçmiş olsun canım kuşburnu icebilirsin zararı yok boğaza iyi geliyor ben okulda cay yerine kuşburnu içiyorum çayda kafein var kuşburnu c vitamini soğuk algınlığına iyi geliyor bide konuştuğumuz için boğazını kurutma sık sık ılık biseyler iç

Kaybim yok canim ilk hamileligim. Ama ilk trimesterdeki dusuklerle ilgili cok sey okudum. Korku olustu haliyle. Aslinda cevrendekiler hakli, bu kdr irdelememek gerek belki. Sonucta ne yaparsak yapalim dusecek olan bebek tutulamiyor, dogacak olan da her turlu olumsuzluga ragmen doguyor. Amin insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi.

Aynen öyle doktor on kutu yazmıştı bana ama sgk 2 kutuyu karşılıyor ücretli alsan kutusu 110 tl. Ama acil doktoru ve sağlık ocagindaki doktor da yazabiliyormus bu iğneyi. Bide rapor cikartiyomussun eğitim araştırma hastanesinde 2-3 aylık o süre boyunca bittikce o raporu reçete niyetine gösterip alıyormussun bende rapor yazdiramadim henüz maalesef

Eczacı saglik ocağında ki doktorunda uzman olması gerekiyor dedi. Benim asm doktorum uzman değil her zaman kadın doğum uzmanina gidicem mecburen. Ama rapor işini bende arastirayim. Bana en yakın Ümraniye devlet hastanesi var. Sorarım olmazsa

Cnm rapor cikartirsan 9 ay boyunca eczaneden aylik olarak alabilirsin

Size hangi iğneyi verdiler ki ben clexane kullanıyorum önceki hamileligimde rapor çıkarmıştım elimde 30 kutu falan var her kutuda 2 iğne var . Günde 2 iğne yapıyorum bu iğneler bitmeye yakın rapor çıkarır yine toplu yazdırırim 50 60 kutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…