- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.181
Malesef varmış Can'ım. Çatı basıklığı var. Bebeğin omuzu zedelenebilirmiş. Ama benim dr yine de normal Doğum diyoray benim doktor bugün göğüs uçlarıylada uğraşabilirsin normal doğumu başlatmak için dediçatıda ve kilosunda problem yoksa deneyebilirsin
İkisinide alıyor benimkide canım. 3 günlük daha inşallah bırakmaz. Sütüme bir çare bulmam lazım en kısa zamanda tavsiyeniz varmı.
Bana da aynısını dedi doktorum. Haftası da gelişimi de öndeydi oğlumun. Boyle giderse dogum zor olur dedi. ben kesin konuştum ve sezaryen istemiyorum dedim. Normal dogurturum dedi. Normal doğurdum. 3810 gr dogdu.Sende kesin konuş. Kilosunu falan bahane etmesine izin verme doktorun.
ay benim daha bakmadı çatıya.haftaya kadar doğmazsa haftaya bakarım dediMalesef varmış Can'ım. Çatı basıklığı var. Bebeğin omuzu zedelenebilirmiş. Ama benim dr yine de normal Doğum diyor
Al bak yazdım öyle rahat oldu ki süt anne bile oldum. Hem de bir tane içtim bir saat sonra yumuşadı o bezeler kanal açılınca bebiş de çekti. Kolostrum senin sütün pek kıymetli.Sert canım sanırım birde çok yağlı turuncuya dönük bir rengi var. Elimle sağmayı denedim ama olmadı çok az aktı. Bebek emiyor geliyor sanıyordum ama boşa yorulduğuyla kalıyor oğlum mecbur mama veriyorum. Bende alayım bari bir şekilde gelmesi lazım mamaya alışacak diye korkuyorum.
18e kadar yolu var canım hiç yüksek değil senin ki. 18den sonra fototerapiye alıyorlar. Sıkıntı YÖK senin ki okadar yükselmezBu sarılığın sınırı ne arkadaşlar bugün kontrol vardı bizim 9 çıkmış yarın tekrar doktora gitcez, referansda 11 sınır görünüyor. Yüksek mi bizim?
Hadi yaa. Bazı doktorlar geç bakıyorlar. Çünkü durum drğişebiliyormuş. Yani son ana kadar bi açılma vs olabildiğinden sanırım şimdiden bakmıyorlar. Kaç kiloydu Can'ım senin kuzu en sonay benim daha bakmadı çatıya.haftaya kadar doğmazsa haftaya bakarım dedi
Hayırlısı inşallah cnm. İnşallah suni sancı almazsın. Ben korkuyodum almaktan. Ama almadım çok şükür. Ayyy doğum hikayemi anlatim miya onun sezeryan gibi bi niyeti yok hatta göğüs uçlarıyla oynayıp doğumu tetikleyebirsin dedi adam açık açıkkiloya bakmadan önce suni sancı da deneriz diyodu ama bakalım kısmet.riske de atmak istemiyo anladığım kadarıyla
Kaç Kilo diyorlar canm sana şu anay ben hiçbirşey yapamadım.anca geçen hafta biraz biraz yürümeye başladım.gerçi doktor haftaya kadar gelmezse ve kilo almaya devam ederse sezeryana dönebiliriz dedi ama ben normal istiyorum ya
Oo senin de ihtiyacın kesinlikle solgar lesitin bir an önce al kullan yazık mama verme bebeğe. O koyuluktan yoğun kıvamdan akamıyor süt işte, ne bebek çekebiliyor ne pompa, lesitin hallediyor bu meseleyi hemencik hiç çektiğine bebeği aç bıraktığına mama verdiğine değmezSert canım sanırım birde çok yağlı turuncuya dönük bir rengi var. Elimle sağmayı denedim ama olmadı çok az aktı. Bebek emiyor geliyor sanıyordum ama boşa yorulduğuyla kalıyor oğlum mecbur mama veriyorum. Bende alayım bari bir şekilde gelmesi lazım mamaya alışacak diye korkuyorum.
Allah yardımcın olsun canım benim oğlumla bizimkiler ilgileniyor bende yattım halde nefes darlığı yalanci sancılar zor.hatta gece doguruyorum sandım kasigima bir bicak girdi öyle kaldi 10 dk.
Sen ev işi çocuk derken cok zoor
Doğumuna gelecek olan yok mu yada yardımcı olacak biri
İnşallah.ozur diledi kaç kez ama annem gitti bir kere yakın yerde değilki hemen geri gelsin. Allah diyorum sadeceOfff canım yaaa. E diyeyim bilemedim üzülmemeye çalış biliyorum çok zor ama sana muhtaç bir yavrun var onun için güçlü ol walla benim kv on gün durdu çok birşeye karışmadı ama annemle başbaşa kalmak daha iyi çünkü benimkide hiçbirşeye karışmıyordu ne yemek ne bulsşık ne çocuk geldi tv izledi gitti tv izledi annem döndü durdu peşimizde senin eşinde ayıp etmiş anlar hatasını inşallah insan böyle zamanda kendi canını istiyor yanında niye üzüyorki senide annenide çok üzldüm
aamiiiin hemencecik geçsin hemdeÇok üzüldüm gerçekten inşallah biran önce geçer bu durum .esinle eski gunlerinize dönersiniz canım benim.
Eşim 9 ay pamuklara sardı resmen. Normal dede çok ilgilidir. Ama nasıl bu hale geldi bilmiyorumAyy kızlar iyiden iyiye azıcık kişi kalıyoruz doğurmayan.
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inş yavrularınızı.
Can'ım üzme kendini. Tatlı canına yazık. Elde değil biliyorum çok zor. Ben olsam annemle atlar giderdim o durumda. Anlık duygularıma engel olamıyorum hiç ben de.
Ama geçecek bu günler. Bu erkek milletine söylenecek çok şey var da işte susuyoruz
okumazmiyim okudum sabrına hayran kalmıştım hatta ama şu an ne yaşadıklarını çok daha iyi anlıyorum.Canım niye gidiyor ki annen de...benim 1.lohusalığımi yazmıştım okudun mu bilmiyorum...annen orda senin için bebeğin icin var kim ne derse desin ne yaparsa yapsın umrunuzda olmayacak...bu üzüntüyle sütün kesilirse onların umrunda olmaz sen kahrolursun bi de annen...benim de evimi birbirine kattılar sadece bebek görmeye geldiklerinde...eşimin aklıyla oynadılar...eve gelir yüzüme bakmadan geçer giderdi...ben dedim bu çocuğun rızkını heba etmiycem kimsenin edepsizliği için pişman olacaksın ama ben orda olacak mıyım bilmiyorum...bak 6 yıl geçti ve gerçekten çok pişman...bir daha çocuk doğurmıycam diye çok kararlıydim hepsi geçti devran döndü çok şükür ben dimdik ayaktayım...annemin de babamın da gönlünü almak için neler yapıyor şimdi candan sarılıyor bizimkilere...hiç sandığı gibi bir niyetleri yaptıkları bişey yoktu ki...hiç üzülmeyeceksin annen de üzülmesin...keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Çok zor olmadı mı canım 3800 de baya iyi bi kiloBana da aynısını dedi doktorum. Haftası da gelişimi de öndeydi oğlumun. Boyle giderse dogum zor olur dedi. ben kesin konuştum ve sezaryen istemiyorum dedim. Normal dogurturum dedi. Normal doğurdum. 3810 gr dogdu.Sende kesin konuş. Kilosunu falan bahane etmesine izin verme doktorun.
Oh ohh maşallaahh ne güzel bişey yapmışsınSorma cnm çok rahatım artık, arkadaşım dün doğum yaptı bebişi emmiyomus refleks gelismemis, onun da nasibiymis demekki damarlar acilinca aradi bugün çok üzgün mama yerine ben vereyim dedim dolapta ikinci gün sagdigim vardi bugünde sagdim 160 ml çıktı gönderdik onun da sevabına girdik ins.
Humana stil içip hurma yiyordum sonra saldim. Biri mama yerken birini emziriyorum. Bazen ikisi de mama yiyor. Ama en önemlisi bebek emdikce süt artıyor. Su an ememiyorsa sağ canim 3 saat araliklarla
Yok aksine çok kolay doğurdum canım üç kere ikindim pirtlayiverdi yavrusumÇok zor olmadı mı canım 3800 de baya iyi bi kilo
Al bak yazdım öyle rahat oldu ki süt anne bile oldum. Hem de bir tane içtim bir saat sonra yumuşadı o bezeler kanal açılınca bebiş de çekti. Kolostrum senin sütün pek kıymetli.
Ay deme öyle yavAllah korusun
Suyu gelip de bi gün doğuramayan da var.
Sen şimdilik oğluma dua etsen yeter
Kızıma bir dahakine inşsllah. Allah söyletti herhalde
Ay rüyamda da kız doğurmuştum
Sağol canım bende sana dua edicem bi an önce kızına kavus diyeCanım sağ sağlim girip cikicaksin inşallah herşey gönlünce olsun merak etme ikisine de yetiyor insan anne olmak böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?