2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sağolun canım yarın hemen eşime aldıracağım. Aklım çıkıyor mamaya alışacak diye birde her kafadan o kadar çok ses çıkıyorki şu bir hafta geçse rahatlayacağım. Herkesin dediğini yapmak zorundaymışım gibi hissettiriyorlar insana.

Oglum da suyum gelmişti hurma yemiştim o gün çok herkes ondan demişti:) acele etme canim hayırlısıyla olur herşey.

Hayırlısı inşallah cnm. İnşallah suni sancı almazsın. Ben korkuyodum almaktan. Ama almadım çok şükür. Ayyy doğum hikayemi anlatim mi
Anlaattt anlaatt anlaattt
Ne güzel anlatmışsın Can'ım mm
Bayılıyorum güçlü sağlam yapına.

Cuma yaptım canım ben de 10.22 de. Nerdeyse aynı saatlerde gelmiş bebişler. Sana da çok hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, gözünaydın.

Biz pazar günü öğrendik sarılığı var mama takviyesi yapabilirsin dedi çocuk doktoru. Günden 2 3 kez ver dedi. Şimdi evde se sarılığı devam ediyor. Rengi sarı işte özellikle gözdeki beyaz kısımdan anlayabilirsin. 7 Güne kdar normal bir durummuş zaten. Benim bebiş tombiş doğdu çabuk düşüyormuş kan şekeri öyle olunca

Canım hemencik gecer insallah

Gecicek bu gunler insallah canim .cok saglikli guclu olucak annesi.sende guclu ol yansimasin sute .
Bazen vicdani hakediyolarmi diye dusunuyorum.birakinca tepemize cikiyolar
Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Kizlar bizim bebisin gobeginde sargi bezi vs yok.
Szinkindw varmi nasil bakim yapiyorsunuz

Gecicek bu gunler insallah canim .cok saglikli guclu olucak annesi.sende guclu ol yansimasin sute .
Bazen vicdani hakediyolarmi diye dusunuyorum.birakinca tepemize cikiyolar
Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Kizlar bizim bebisin gobeginde sargi bezi vs yok.
Szinkindw varmi nasil bakim yapiyorsunuz

Kuzum hayırlı doğumlar güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Kizlar bu göğüs pedleri memeye yapisiyor mu? Atlet falan yapisiyor ya hani onun gibi olmuyor di mi?
Yok canım yapışmıyor. Ben 2.kutuyu bitircem neredeyse. Iyi ki almışım

Benim ilk önceleri azdı şimdi adet gibi oluyor canım neden bilmiyorum kızların az oluyormus ben de 26 nisanda sezaryen oldum

Bizim göbek düştü canım ama düşmeden önce de yoktu sargı bezi. Hiç birşey sürmedik de zaten doktor gerek yok demişti.hava alması gerekiyor kuruması icin

Insallah canim haftaya guzel haberler aliriz ins
Kızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
Gecmedi benimki ama eskisi gb cok degil arada agriyor.
Yok canim o cati muayenesi dr gore fark ediyor birde ebeler de var isin icinde tabi
Niyeyse hic inandirici gelmedi doktorunun dedikleri bende bir ayim var saniyordum

Insallah canim haftaya guzel haberler aliriz ins
Kızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
Gecmedi benimki ama eskisi gb cok degil arada agriyor.
Yok canim o cati muayenesi dr gore fark ediyor birde ebeler de var isin icinde tabi
Niyeyse hic inandirici gelmedi doktorunun dedikleri bende bir ayim var saniyordum

Kızlar burda hamilelik takvimi yerine bebeklerimizin kac gün olduğu yazsa ya doğumdan itibaren...ve mesela 1 aylık olduğunda 1 aylik bebegin ozellikleri falan...ne güzel olurdu...yok mu oyle bir şey
benim takip ettiğim bi hamilelik uygulaması var orda bebek programına da geçiş var ama burda öyle bi uygulama var mı bilmiyorum

Bi türlü yazmaya fırsat bulamadım. Bebeğim 3650 gr ve 51 cm doğdu. Normal doğum oldu. Gece 4 bucukta hastaneye gittik sancım başlamıştı ama hafifti. Açılma yavaş olduğu için suni sancı verdiler. 11 e doğru 4 cm açıklık oldu. Ve ben dayanamadığın için epidural istedim. Epidural çok rahatlattı. Saat 2 gibi epidural etkisi hafiflemeye başladı. Yeniden ilaç verilene kadar sancıyı hissetmeye başladım. Ve aşırı bi ıkınma hissi oluştu. Açıklığı kntrol ettiler 8 cm olmuştu. Doktoruma haber verdiler gelmesi için. Doktor gelene kadar 10 cme ulaştı çok hızlı bi şekilde. Doğumhaneye geçtik. 4 5 ıkınma sonrası bebeğim gelmişti. Öğleden sonra saat 3 te doğdu. Biraz dikişlerim var. Ama ebe doktorun çok güzel dikti hiç merak etme dedi. Şimdi emzirmeyle geçiyo günler. Hepinize kolay doğumlar diliyorum.

Kızlar anne sutunde D vitamini olmadığı için doktor 10 gunlukten sonra D vitamini damlası kullanmaya baslayin dedi ama yazmayı unuttu. Size dediler mi öyle birşey? Kullanan var mı? 12 günlük oldu bizimki ama ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…