- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.201
Oo senin de ihtiyacın kesinlikle solgar lesitin bir an önce al kullan yazık mama verme bebeğe. O koyuluktan yoğun kıvamdan akamıyor süt işte, ne bebek çekebiliyor ne pompa, lesitin hallediyor bu meseleyi hemencik hiç çektiğine bebeği aç bıraktığına mama verdiğine değmez
Oglum da suyum gelmişti hurma yemiştim o gün çok herkes ondan demişti:) acele etme canim hayırlısıyla olur herşey.Eşin deseydi bari yaaa. Hadi geldiler anlıyoruz bebek görmeye. Kalmak nedir lohusa kadının yanındaolan annene de oluyor yazık ya.
Vallahi öyle. Şuan sancı çekiyorum yine. Ama artık gitmeyeceğim sancım başladı diye
Suyum gelse de net bir şekilde gitsek koştur koştur
Anlat canım çok memnun oluruzHayırlısı inşallah cnm. İnşallah suni sancı almazsın. Ben korkuyodum almaktan. Ama almadım çok şükür. Ayyy doğum hikayemi anlatim mi
Allah razı olsun canım benimSağol canım bende sana dua edicem bi an önce kızına kavus diye
Anlaattt anlaatt anlaatttHayırlısı inşallah cnm. İnşallah suni sancı almazsın. Ben korkuyodum almaktan. Ama almadım çok şükür. Ayyy doğum hikayemi anlatim mi
Ne güzel anlatmışsın Can'ım mmArkadaşlar tecrübelerime dayanarak bikaç şey belirtmek istiyorum naçizane...Doğum yapanların da anladığı üzere lohusalık hamilelikten çok daha ağır bir süreçtir...kan ter ağrı sancı dikiş hormonlar...bebeği kucağina veriyorlar hadi annesin...tamam anneyim ama nasıl...bir sürü endişe korku bunalım...ve etrafınızdaki insanlar...bir kere şu anne ve kv yi mümkünse aynı anda evinizde tutmayın ister istemez kıskançlık rekabet bişeyler olur...sıraya koyun mesela hastanede anne kalır en mahrem anlarınız ha sonrasında yakınsa ilk 1 hafta kv bulunsun eğer istiyorsa...ya da önce 1 hafta anne sonra kv...ve yanınızdaki her kimse ona işinizi yaptırın çünkü bizim desteğe ihtiyacımız var...güzelce söyleyin anne yoğurtlu çorba yap da içelim bana süt olsun...gibi...neyi isteyip istemediğinizi açıkça söyleyin...ben eşime de anneme de hastaneden çıkmadan kimseye haber verilmeyecek kesinlikle dedim ikisi de uyudular mecbur...çünkü 1.de ben sezaryenden çıkar çıkmaz Türkiye nin dört bir yanındaki akrabalarımızdan tebrikler yağıyordu ve bu benim en son isteyeceğim sey; kimse aramasın o anda ben hiic kırılmam daha mutlu olurum...dikişli ameliyatlı yatıyorsun inliyorsun tepende sürekli telefonda konuşuluyor bebek ağlıyor kalkıp alamiyorsun vermeleri lazım ama telefondalar...neyse bu kısım tamam
Gelelim kv görümce vs kim varsa başınızda...kötü niyetli olmayabilir...yardım etmeye çalışıyor beceremiyor doğru söylese ya da haklı olsa da lohusalıktan dolayı size batıyor olabilir...sakin olun canlarım biraz sakin olun söyledikleri bazı şeyleri bi deneyin belki işe yarar tecrübe çok önemli güzel büyük bişey bakın bazı konularda araştırmaların da teknolojinin de dönüp geldiği yer aslında eskiden beri yaptıklarımız...mesela hazır yoğurt çıkinca onu almak lüks ve zenginlik gostergesi gibi oldu kimse evde yoğurt yapmaz beğenmez yemez oldu ama şimdi kıymeti anlasıldı herkes ev yoğurdu yapmaya çalışıyor...İşinize yarayabilecek tecrübelerden faydalanın ben her şeyi bulurum yaparım ederim diye yorulup heder olmayın bırakın yardim etsinler...
Ya gerçekten kötü niyetliyse...o zaman yiyin için gülün eglenin ki kudursunlar...eşinizle aranızı bozamasınlar...eşinizin önünde çok iyi davranın o yokken de gülerek dokundurun...ben değiştiririm bebegin bezini annecim hadi sen çorba yap bize deyin bunu esinizin yaninda da yapin terslerse falan kendi foyası ortaya çıkar...inadına siz iyi olun eşinizi öpün sevin nazlanın onları amacına ulaştırmayın...bebeginizle ilgilenin koklaya koklaya emzirin koynunuzda uyutun bu günler çok hızlı geçecek ve bir daha geri gelmeyecek...çok uzun oldu ama lütfen okuyun
Bende ayni durumdayim.ne desem kabul etmiyorlar yok soyle yok boyle ins yarin gelen olmaz valla sancilandim bugun dinlenemedim kacgundurKalabaliktan kafayi yiyecegim. En son birine çatacam o olacak. Herkes ne kadar cok sey biliyor ya. Herkes uzman.
Huyu degisti sukur 10 yilda cok sey degisti de bizim oranin bi lafi var vur dedim öldurdu diyeYok kuzum denedim gördüm ilçe ile olmuyor, ya eş değiştircen :) yok ben kocamı seviyom diyorsan kocanın huyunu değiştircen anasına söylenecek biraz
Cuma yaptım canım ben de 10.22 de. Nerdeyse aynı saatlerde gelmiş bebişler. Sana da çok hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, gözünaydın.Canım sen ne zaman doğum yaptın kaçirmışım ben orayı...Allah analı babalı büyütsün maşallah...ben cuma günü sabah 11 de acil sezaryenle kucakladım yavrumu...cmt hastaneden çıktık şimdilik pek sarı değil gibi ama bilmiyorum korkuyorum ben de sizin kac gün oldu nerden anladınız sarılığıni
Canım hemencik gecer insallahCuma yaptım canım ben de 10.22 de. Nerdeyse aynı saatlerde gelmiş bebişler. Sana da çok hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, gözünaydın.
Biz pazar günü öğrendik sarılığı var mama takviyesi yapabilirsin dedi çocuk doktoru. Günden 2 3 kez ver dedi. Şimdi evde se sarılığı devam ediyor. Rengi sarı işte özellikle gözdeki beyaz kısımdan anlayabilirsin. 7 Güne kdar normal bir durummuş zaten. Benim bebiş tombiş doğdu çabuk düşüyormuş kan şekeri öyle olunca
Gecicek bu gunler insallah canim .cok saglikli guclu olucak annesi.sende guclu ol yansimasin sute .Allah razi olsun hepinizden kizlar hala tedavi altindayiz serum falan takildi off bide damar bulamadilar her yerini deldirler yavrumun nasi icim yandiama kuzum biraz daha iyi emmesi yerine geliyo sik sik kaka yapiyo yinede dualarinizi esirgemeyin kizlar rabbim kimseye hicbi bebege ve anneye yasatmasin ne zormu anne olmadan bilemezsin derler yaa gercekten de oyle
Bazen vicdani hakediyolarmi diye dusunuyorum.birakinca tepemize cikiyolarKızlar kv derdi bir de bende var şu an. Annem gitti bi süre için. Tekrar gelecek. Kv burda ve kan kusuyorum. Gece çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor. Hemen dibimde bitiveriyor "dur sen yapamazsin" da en çok kullandığı laf. Valla eşime bi dudak büksem mancınıkla fırlatır ama vicdan yapıyorum bakalım ne kadar dayanicam
Kizlar bizim bebisin gobeginde sargi bezi vs yok.Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Gecicek bu gunler insallah canim .cok saglikli guclu olucak annesi.sende guclu ol yansimasin sute .Allah razi olsun hepinizden kizlar hala tedavi altindayiz serum falan takildi off bide damar bulamadilar her yerini deldirler yavrumun nasi icim yandiama kuzum biraz daha iyi emmesi yerine geliyo sik sik kaka yapiyo yinede dualarinizi esirgemeyin kizlar rabbim kimseye hicbi bebege ve anneye yasatmasin ne zormu anne olmadan bilemezsin derler yaa gercekten de oyle
Bazen vicdani hakediyolarmi diye dusunuyorum.birakinca tepemize cikiyolarKızlar kv derdi bir de bende var şu an. Annem gitti bi süre için. Tekrar gelecek. Kv burda ve kan kusuyorum. Gece çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor. Hemen dibimde bitiveriyor "dur sen yapamazsin" da en çok kullandığı laf. Valla eşime bi dudak büksem mancınıkla fırlatır ama vicdan yapıyorum bakalım ne kadar dayanicam
Kizlar bizim bebisin gobeginde sargi bezi vs yok.Bizim göbek düştü o yüzden yaptirabildik banyo canım. Ama merak etme soyulmalar kuruluktan kaynaklı muhtemelen. Yağla güzelce
Kuzum hayırlı doğumlar güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYa bu gecsinde başka bişey düşünemiyorum üç haftadır mahvoldum.Ben ben değilim resmen.bu arada kızlar bende yarın doğuma gidiyorum.hepinize herşey için çok teşekkürler.lutfen bana da dua edin.12 sene sonra saglikla kavusayim kızıma.hepinizi seviyorum.
Yok canım yapışmıyor. Ben 2.kutuyu bitircem neredeyse. Iyi ki almışımKizlar bu göğüs pedleri memeye yapisiyor mu? Atlet falan yapisiyor ya hani onun gibi olmuyor di mi?
Benim ilk önceleri azdı şimdi adet gibi oluyor canım neden bilmiyorum kızların az oluyormus ben de 26 nisanda sezaryen oldumKızlar 26 nisanda sezeryanla doğum yaptım 12 gün oldu sanırım bugün
yaklaşık 4 5 gündür günlük ped kullanıyorum bugün ve dün.nerdeyse hiç kanamam olmadı siz de durumlar nasıl
Normal mi bu durum
Kaçta canım ameliyatın. Hiç bakamıyorum buraya okadar özledim ki sizleriCanım hemencik gecer insallah
Kaçta canım ameliyatın. Hiç bakamıyorum buraya okadar özledim ki sizleri
Bizim göbek düştü canım ama düşmeden önce de yoktu sargı bezi. Hiç birşey sürmedik de zaten doktor gerek yok demişti.hava alması gerekiyor kuruması icinGecicek bu gunler insallah canim .cok saglikli guclu olucak annesi.sende guclu ol yansimasin sute .
Bazen vicdani hakediyolarmi diye dusunuyorum.birakinca tepemize cikiyolar
Kizlar bizim bebisin gobeginde sargi bezi vs yok.
Szinkindw varmi nasil bakim yapiyorsunuz
Insallah canim haftaya guzel haberler aliriz insCanım benim hastanede bebeği bebek yağlarıyla yağlamamamız gerektiğini söylediler. Bunun yerine losyon kullanmamızı önerdiler.
Pişik için de bepanthol soran oldu onu da önermiyoruz dediler. Desitin en çok tercih edilen diye belirtti ama ben de sebamed in pişik kremini aldığım için önce onu deneyeceğim.
39. haftamızdayız kontrol vardı bugün bebiş 3100 gr görünüyor ama kafası henüz kanala girmemiş. İçerde yeri rahat galibanst de sancılar arada 60 gibi görünüyor ama ben bişey hissetmedim arada kasılmaların olmuş bu iyi bişey haftaya tekrar görüşücez dedi doktor. Umarım artık doğum için görüşüyor oluruz
Gecmedi benimki ama eskisi gb cok degil arada agriyor.Kızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
Yok canim o cati muayenesi dr gore fark ediyor birde ebeler de var isin icinde tabiBir de çoğu arkadaşımız doğum yaptı ama yine de belirtiyim dedim bugün çatı muayenesi yaptı doktor. Gerçekten abartıldığı kadar değil. Evet bi yanma hissi oluyor o an ama bir anne adayı olarak bunu hiç sorun etmedim çünkü normal doğum düşünüyorum. Bu çatı ağrısını yüksek yaşayan arkadaşlar doğuma nasıl giriyorlar acaba
Bir sorum da korse kullanan arkadaşlara. Alıp kullanıp, memnun kaldığınız korse modelleri ve ya isimleri var mı acaba ? Ben de almayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok
Niyeyse hic inandirici gelmedi doktorunun dedikleri bende bir ayim var saniyordumKızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu
Insallah canim haftaya guzel haberler aliriz insCanım benim hastanede bebeği bebek yağlarıyla yağlamamamız gerektiğini söylediler. Bunun yerine losyon kullanmamızı önerdiler.
Pişik için de bepanthol soran oldu onu da önermiyoruz dediler. Desitin en çok tercih edilen diye belirtti ama ben de sebamed in pişik kremini aldığım için önce onu deneyeceğim.
39. haftamızdayız kontrol vardı bugün bebiş 3100 gr görünüyor ama kafası henüz kanala girmemiş. İçerde yeri rahat galibanst de sancılar arada 60 gibi görünüyor ama ben bişey hissetmedim arada kasılmaların olmuş bu iyi bişey haftaya tekrar görüşücez dedi doktor. Umarım artık doğum için görüşüyor oluruz
Gecmedi benimki ama eskisi gb cok degil arada agriyor.Kızlar çatı agrılarınız dogumdan snra gecti mi artk dayanamiyorum ya korkuyorum kalıcak diye
Yok canim o cati muayenesi dr gore fark ediyor birde ebeler de var isin icinde tabiBir de çoğu arkadaşımız doğum yaptı ama yine de belirtiyim dedim bugün çatı muayenesi yaptı doktor. Gerçekten abartıldığı kadar değil. Evet bi yanma hissi oluyor o an ama bir anne adayı olarak bunu hiç sorun etmedim çünkü normal doğum düşünüyorum. Bu çatı ağrısını yüksek yaşayan arkadaşlar doğuma nasıl giriyorlar acaba
Bir sorum da korse kullanan arkadaşlara. Alıp kullanıp, memnun kaldığınız korse modelleri ve ya isimleri var mı acaba ? Ben de almayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok
Niyeyse hic inandirici gelmedi doktorunun dedikleri bende bir ayim var saniyordumKızlar bugün kontrolüm vardı. Neredeyse 38 haftalık olmama rağmen bebegim 36 da takılıyor biraz :) 2600 gr dedi. Sağlıkla gelsin de Allah başka dert vermesin inşallah. 10 gün sonra gel dedi ben 10 güne doğururum diyordum ama yok daha 36 hafta bence 1 ayın var dediben şok
Nst de ise hiç sanci çıkmadı kızım doktoru mu dinledi ne. Uyuyordu sanırım ilk defa bu kadar düşük 20 lerde gezdi sancu
benim takip ettiğim bi hamilelik uygulaması var orda bebek programına da geçiş var ama burda öyle bi uygulama var mı bilmiyorumKızlar burda hamilelik takvimi yerine bebeklerimizin kac gün olduğu yazsa ya doğumdan itibaren...ve mesela 1 aylık olduğunda 1 aylik bebegin ozellikleri falan...ne güzel olurdu...yok mu oyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?