2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayırlısı inşallah cnm. İnşallah suni sancı almazsın. Ben korkuyodum almaktan. Ama almadım çok şükür. Ayyy doğum hikayemi anlatim mi
bende herşey doğal seyrinde olsun istiyorum ama kısmet bakalım.tabikide anlat.ben kimin kini okuduysam göğsüne koydular ve herşeye değer bölümünde burnumun direği sızlıyor resmen seninkini de okumak isterim

10 da canım kısmetse tahmin ediyorum ya iki cocukla anca bizde özledik ya dogum yapanlar yoğun malum yarın bizimde baslıyo maraton
Hayırlısıyla sağsağlim kucağına al inşallah canım. Okadar özlemiş oluyorsunki. İlkinde sanki leyla olaral geçirmişim bunda tadını çıkara çıkara geçiyor günler zorluğu olsa da. Bol bol sütün gelsin ben yatmadan önceki gece humana içmiştim :)

Canim bi arkadasimin oyle olmustu insallah onun gibi sorunsuz atlatirsin
Nekadar anlayissizlar yaa senin sikintin sana yetiyor aslinda .
Zamanla duzelir hersey canim bende cok cektim simdi en azindan esimle iyiyim.
Artik goruyor diyeyim.
Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda
Okadar iyi anliyorumki seni Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerle gel

Artik goruyor diyeyim.
Kızlar nasipse yarın bende doguma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin duygusallık hat safhada kalbim ikiye bölünmüş gibi yarısı büyük oğlumda yarısı kücük oğlumda

Artik goruyor diyeyim.

Humana almadım ya ihtiyac olursa alırım diye ay cok heyecanlıyım ya sorma tahmin edebiliyorum bunda daha tecrübe var cok güzel günlerini görelim insallah canım

Humana almadım ya ihtiyac olursa alırım diye ay cok heyecanlıyım ya sorma tahmin edebiliyorum bunda daha tecrübe var cok güzel günlerini görelim insallah canım

Canım gözünaydın cok sevindim sağlıkla sıhhatle büyüt insallah hastane nasıldı ya memnun kaldın nı

Canım doğum yapmışsın kaçırmışım gözünaydın Allahım analı babalı büyütsün

Çok güzelmiş maşallah Allahım analı babalı büytsün inşallah
Evet canım biz 5 6 günlükken aile hekimi ebe vermişti.

İnşallah canım. Yarın giremezsem inşallah rast geçsin ameliyatın. Benim 2. Sezeryan diye mi bilmiyorum ama aşırı rahat geçti ağrılarım falan çok azdı. İnşallah senin de öyle olur. 2. Gerçekten kolay oluyormuş

Ay agzın bal yesin insallah canım ya onun korkusuda var ilki gibi olur mu olmaz mı diye

Kizlar bu göğüs pedleri memeye yapisiyor mu? Atlet falan yapisiyor ya hani onun gibi olmuyor di mi?
Bazen yapisiyor
Bizim milletimiz lohusaligi nezannediyor acaba
Rabbim sifa versin canim ins sagligin duzelir tadini cikarirsin artik

Canım gözünaydın cok sevindim sağlıkla sıhhatle büyüt insallah hastane nasıldı ya memnun kaldın nı
Canım hastane çok iyiydi inşallah sende benim denk geldiğim ebe ve hemşirelere denk gelirsin allah onlardan razı olsun. Hele doğumdaki ebe terime kadar sildi. Hadi kızım diye diye hep destekti. Ve hep kontrole geldiler hiç boş bırakmadılar. Ertesi gün hediye fotoğraf çekimi ve ikramları da var aklında olsun.

Bizim göbek düştü canım ama düşmeden önce de yoktu sargı bezi. Hiç birşey sürmedik de zaten doktor gerek yok demişti.hava alması gerekiyor kuruması icin
Hicbi bilgi vermediler bize verdikleri kagitta alkol damlatin yaziyor .yapiyoruz ama tedirginim cok
Masallah canim ne guzel yazmissin ben kara kara dusunuyorum nasil yazsam diye
Bizim dr lar hic aciklama yapmamis sizden duyuyorum herseyi
Saol canim hepimizin evlatlari saglikla buyusun ins

D vitamini bebek 15günlük olunca rutin başlanır çocuk doktoru vermediyse sağlık ocağı veriyor mutlaka 1 yaşına kadar da rutin kullanacak. Kullanacağın damla d3 damla ise günde 1 kere 4 damla yeterli ama bazen özelde ki doktorlar acd3 ya da mıltitabs marka damla veriyorlar onları 10damla kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…