2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Saglikla buyut evladini canim ne guzel yazmissin .

Ay insallah canım ya hemsireler gece filan cok önemli ya suratsız olurlarsa insanda moral filan kalmıyo hele emzirme hemsiresi en mühimi söylediler foto cekimini ben baska birinide tutmustum fotoğraf icin onlarda ceker iyi olur cok sevindim memnun olmana

Amin canım cok sağol

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

L lamezi gözün aydın canım, sağlık içimde büyüt, Rabbim ömrünü uzun, bahtını açık eylesin

hayırlı uğurlu olsun canım,Allah analı babalı büyütsün inşallah

Tebrikler canım Allah uzun sağlıklı bir ömür versin kuzuna

Cok teşekkürler kızlar iyiz biz bazen solunumunda problem oluyo ama yanımda kuvezlik diil sukur

Ay ins. Bi an once gecer ya cok zor

Arkadaşlar mesaj ları okuyorum . Okudukça dehşet verici.
Hamile iken herkes daha mutluydu yaa.
Kaynanatörlerden herkese daral geldi
Konuşturan kocalarda en büyük kabahat
İşte neyse diyor insan
Benim yanımda annem kalicak
1_2 gun kızkardeşim , kendi yengem bir kaç gün,
Kaynanam yok. Ben evlenmeden evvel vefat etmiş. Kendi babam bile bir hafta evden gidecek. dedi kızım rahat edemezsin hemen. Gelen giden olur bayanlar benim yanımda sıkılmasin dedi adamcağız. Hatta kocamı bile ablasina gonderecek. Sende üç beş gün ablanda kalırsın dedi. Toparlanayim bir an önce diye.

İnşallah sizin başınızdaki lüzumsuz kişilerde bir an önce defolup giderler
Rahat edersiniz. Dua ediyorum sizin için

Canım hayırlı sağlıkla kucakla inşallah. 12 yılın sonunda çok güzel günler geçirin güzel kızınla. Biz de seni seviyoruz

Ya ben de gebelik şekeri yuzünden çok korktum biliyorsun 2-3 defa şekerini ölçtüler normal dediler cmt çıktık biz pazar başladıysa da doktor görmedi yani...gerçi ilk 2 gün falan azıcık bi mama verdim ben de aç kalmasın nolur nolmaz diye ama bugün göğüslerim falan epey dolmuş artık vermek istemiyorum...çrş kulak testine gidicez heralde bakar söyler doktor...acıkınca ortalığı yıkıyor çok baygın yatan bi hali yok ama...bilemedim şimdi

Bizede söyledi canım bizde başlayacağız sağlık ocağı veriyormuş ama bizim dr onda paraben var dedi kendisi bir damla yazdı onu aldık

Bizede söyledi canım bizde başlayacağız sağlık ocağı veriyormuş ama bizim dr onda paraben var dedi kendisi bir damla yazdı onu aldık
Hangi damlayi verdi kızlar doktorunuz? Bizimki veriyorum dedi ama vermeyi unuttu ya

Kizlar bugun dogum yaptim. Epidural+spinal. Degisik bi dogum hikayem var spinalin tutmamasi gibi detayli yazacagim. Kisa sureligine girdim. Kizlar bebegim emmiyor. Sut gelmiyor. Gogus ucum yok. Aventin ucuyla deniyorum onu tutup cekiyor. Ama oyle dolu dolu sut gelmeyince itiyor. Biberonla mama verildi mecbur kan sekeri düşmesin diye. Nolur akil verin

Hayırlı olsun cnm Allah bağışlasın evladını maşallah. Sürekli emzirmeye çalış göğüslerin nasıl sert mi yumuşak mı. O emdikce gelir süt göğüs ucun çıkar böyle böyle. Yenisiniz daha iki üç güne gelir

Gözün aydın canım sütünde gelir allahın izniyle göğüs uçlarını çıkaran bişey vardı adını unuttum kızlar yardımcı olurlar onu kullanabilirsin bide sağarken pompada uçları baya büyütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…