2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım 6 saat sonra kaldırıp yürüttüler, iki büklümlüm yürüdükçe açılıyor vücut, önceleri çok acıyor kalkarken, 10 gün falan yardım alarak kalktım yattığım yerden ama bugünlerde Allah’a şükür daha iyiyim, tam olarak ne zaman geçer bilmiyorum. İlk üç dakika falan kötü oluyorsun ama hareket ettikçe açılıyorsun, ben iki gün hastanede kaldım sürekli agrı kesici yaptılar, epidural kanama yapmıştı söktüler o yüzden.. eve gidince bi duş alırsın daha iyi olursun, bebişin sana ihtiyacı var annesi.. doktor bana iki haftada toparlarsın dedi ama benim içim hala yerleşmedi sanki, öksürürken falan çok acıyor.. sezeryana rahat diyenler bence yalan söylüyor

Kaç bakalım ne zamana kadar kaçıcan:)) sağ salim inşallah kuzum, bebişini al kucağına ağız tadıyla dön evine

Oy hadi sen de mis kokulunu al koynuna sağlıkla inş sağ salim kavuşun.

Kaç bakalım ne zamana kadar kaçıcan:)) sağ salim inşallah kuzum, bebişini al kucağına ağız tadıyla dön evine
Aynen öyle valla. Kaçtım ama benim sancılar başladı baya 1 saattir gidip geliyor on dakikada bir. Sabaha kalırsam iyi :)

Oy hadi sen de mis kokulunu al koynuna sağlıkla inş sağ salim kavuşun.
İnş balımmm. Sıra bende inş. Çok sağol

Aynen öyle valla. Kaçtım ama benim sancılar başladı baya 1 saattir gidip geliyor on dakikada bir. Sabaha kalırsam iyi :)

İnş balımmm. Sıra bende inş. Çok sağol
Eee normal mi yapcan sezeryan değil mi doktora haber et muhakkak hızlı ilerleyebilir.

Ben de çıldırcam az kaldı kızlar eşim gidince kv geliyor kenara geçip oturuyor yardım edecek sozce git diyorum gitmiyor da ben mutfakta çamaşırda, şimdi begenmezsin benim yaptığımı diyo. Lohusa yalniz bırakılmzmış kötü şeyler gelirmiş bence lohusa kv ile olunca deliriyor. İnsan bir süpürge açar bir bulaşık makinesi boşaltır en azından eşim de bebişi anneme birakip kadın doğuma senin sonuçları bırakalım dedi ağlamaya başladım çocuğumu birakmam anlamiyor musun o senin annen benim değil dedim ne varsa aklıma geliyor artık ailemde burada yok iyice hassas oldum ben .

Canım 13 gün oldu hala sağ tarafim acıyor valla tuta tuta yürüyorum. Ben ameliyattan 3 saat sonra ilk defa ayağa kalktım acım çoktu sonrakilerde azaldı ama tabiki çok zor kalkıyordum. Yavaş yavaş düzelecek merak etme B Berenimo877

Ee bizden kan falan almadılar, ateşölçer gibi bi şeyle ölçtüler hep, açlık kan şekerini ölçtürmüştük birinci gün o zaman kan almışlardı, onu da biz istemiştik
Çocuk doktoru gorecek cnm topuk kanı alınacak sarılık için, bir de zeka testi için topuk kanı aldı aile hekimi.

Bebeğini yanında götür canım bırakma tabii, eşin dışarda bebekle bekler sen girersin doktora ya da hep bir girersiniz. Ev işleri için de söyle, evi süpürelim mi makinayı boşaltır mısın, beğenmesem de sonra düzeltirim ben yetişemiyorum de.. üff bi de muhabbet ister bunlar, sanki keyfimiz yerinde bi de bunlarla uğraşıyoruz

Çocuk doktoru gorecek cnm topuk kanı alınacak sarılık için, bir de zeka testi için topuk kanı aldı aile hekimi.
Sarılık için topuk kanı almazlar ki şaşırdım, sağlık bakanlığı birinci gün ve birinci hafta topuk kanını aldırıyor genetik hastalık taramaları için falan ama sarılık için tekrar deldirme bebegin topugunu dediğim gibi ateşölçer gibi bi şeyle ölçüyorlar

Canım senin de karnın uyuşuk mu? Öksürsen falan acıyor mu? Sadece benim mi öyle?

Eee normal mi yapcan sezeryan değil mi doktora haber et muhakkak hızlı ilerleyebilir.
Sezaryen Can'ım. 4 kilo olduğu için normal artık imkansız. Çatı da çok basıkmış zaten.
Duşa girip çıkayım hazır olayım da. İnş GelmeZ ya. Kadın da öğleden şonra yapalım demişti içine mi doğdu nedir

Olmuş mu o kadar yaa.hey masallah bizimki de o yolda ilerliyorr.çok heyecanli.Gelişmelerden haberdar et canım Allâh yardımcın olsun

sarılık için bebeklerin kanını kaçıncı gün almaları gerekiyor kızlar
Bildigim kadariyla belli bi gunu yok sariliginin cok oldunu dusunuyorsan hic bekleme git doktora zaten bebek uyanmiyor sariliktan surekli uyuyor sen zorla uyandir emzir saat basi

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…