- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.381
Bu tempoya da alışcaz inşallah, ev zaten tımarhane gibiBen de öyleydim bu sabah canım ama 2 günde bir dusa giriyorum girmezsem bunalıma giriyorum valla saç baş yağlı, zaten arada aynaya baktıkça gözlerim doluyor. Her sabah tartiliyorum kafalar gitti benim
Gülünce de aynı kuzum, şimdi azaldı da biraz.. zaten benden önce göbeğim gülüyor bıngıl bıngılEvBoregi kızlar szin hapşırınca karında sıkıntı oluyor bnde çok gülünce alttaki dikişte baskı hissediyodum biri güldürünce gülmemek için zor tutuyordum neyseki şimdi azaldı braz
Eşim geldi şimdi farketti kv teselli etti bir de neye üzülüyorsan üzülme diye gitti. Eşime dedim bu ne ya hiç bir hayrı olmadı sinirden aglıyorum diye. İşte o senden çekiniyor falan diyor.Valla ben tuvaletim yokken bile giriyorum bazen oturuyorum öyle içerde, bazen ağlıyorum bazen bi şeyler okuyorum öyle rahat ediyorum
Gelmesin hakkaten ya bence de konuş yani bide sende söyle anne supursene ben yapamıyorum falan de azıcık ağız yapEv berbat kudurcam ya bir sil süpür toz aleşim gelsin konuşacagim böyle olmaz. Lohusa madem niye geliyor yardım etmeyecekse? Hastaneye de bizle geliyor o zaman yap bari. Misafir gelse utanırım bu evden. Allah bildigb gibi yapsın.
Allah kolaylıkla kavuştursun canım az kalmış kavusmamiza :)Merhaba kızlarrr
Bugün kontrol vardı benim minicik kuzum 3 kilo olmuş
Boyunu doktor söylemiyo ben fl değeri mi ne onla 7 yi çarpıp bulmaya çalışıyom.. biraz minnak olcak sanırım boyu yaklaşık 2 hafta geri çıkıyor
Çok kısa insanlar diiliz ama doğunca görcez bakalım
Nstyi doktora yan yapalım nolur dedim kalp atışı rahat alamıyoz öyle dedi (bence yalan)
Yastıkla gittim ama yine geberdim
Minnoş sağolsun yer değiştirip durdu, çıldırttı bizi
Biraz sancı çıkmış sanırım, doktor erken doğum riski yok nst güzel dedi ama 60 falan görünüyo bi yer.. az ama sanırım o da
Haftaya yine gidicem
Veeeee bir aksilik olmazsa 24 mayısa gün verdi
Benim doktor sezaryen yanlısı, son anda değiştirmek istemedim ve sanırım kabullendim sezaryeni
Hayırlısı ne ise o olsun
Son eksiklerini de tamamladım kuzumun
Çok heyecanlı, mutlu ve de dehşet içindeyim
Oy maşallah çok güzel Allah bağışlasın evladını cnm.Kızlar oğluma kavustum cok şükür ikimizde iyiyiz
Kopyala yapıştır aynı ben.Ben de öyleydim bu sabah canım ama 2 günde bir dusa giriyorum girmezsem bunalıma giriyorum valla saç baş yağlı, zaten arada aynaya baktıkça gözlerim doluyor. Her sabah tartiliyorum kafalar gitti benim
canim cok gecmis olsun.. bende oyle kotuydum surekli agri kesici igne yaptirdim hemsirelere onlara kalsa vurmazlardi okadar.. oluyorsum agridan.. canim 2 gune ck agrilarim gecti.. 4. gunu hatta oglumun 23 nisan gosterisine gittim oturdum dedim nasil kalkarim yada birini bana carparsa ne ederim diye onun icin oglumu izledik hemen aldik ciktik ben birde o agrilarla hergun hastaneye gidip geldim emzirmeye oyle yollarda gecti... simdi masallh yuz ustu bile yatiyorum.. ki yatakta yan donemiyordummm. ayyy dusundumde simdi ne acili gunlermis... gecti cok sukur... canim hep yurumeye calis.... bolvol su ic bide tabi kahve... siksikda igne yaptirmayi unutma...Cok sagol canim sana bisey sorcam. Sezeryanin ertesi gunu normal bi sekilde ayaga kalkabildin mi. Ben mahvoluyorum acidan. Alltan icten biyer canimi oyle yakiyorki anlatamam ic dikislerim gibi sanki ayakta dikilemiyorum yatiyorum direk. Sezeryan olan kizlar ne zmn daha iyi olurum farkedilir sekilde. Coo kotuyum hayata kustum resmen 1 hafta cikamam ben bu hastaneden
Bunu ihmal etmeyin çocuk doktoru ve aile hekiminde ebe görecek cnm.Ee bizden kan falan almadılar, ateşölçer gibi bi şeyle ölçtüler hep, açlık kan şekerini ölçtürmüştük birinci gün o zaman kan almışlardı, onu da biz istemiştik
Darısı başımıza cnm yatmak istiyorum artık kahve ne için cnm.canim cok gecmis olsun.. bende oyle kotuydum surekli agri kesici igne yaptirdim hemsirelere onlara kalsa vurmazlardi okadar.. oluyorsum agridan.. canim 2 gune ck agrilarim gecti.. 4. gunu hatta oglumun 23 nisan gosterisine gittim oturdum dedim nasil kalkarim yada birini bana carparsa ne ederim diye onun icin oglumu izledik hemen aldik ciktik ben birde o agrilarla hergun hastaneye gidip geldim emzirmeye oyle yollarda gecti... simdi masallh yuz ustu bile yatiyorum.. ki yatakta yan donemiyordummm. ayyy dusundumde simdi ne acili gunlermis... gecti cok sukur... canim hep yurumeye calis.... bolvol su ic bide tabi kahve... siksikda igne yaptirmayi unutma...
canim biraz daha sabret evet bebegini beklwmek cok zor bende 10 gun bekledim kuzumu oglumun yattigi hastanede senin bebegin gibi bebek vardi 10 gunde cikti masallh.. sabret insalh oda cikacaktir... dualarim senle canimNeolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
cok gecmis olsun canim o bant banada hep yara yapti bide hasta bezi pisik yapmisti cok kötu yaa gercektwn cok aciyor..Yavruları şua sıkıntıda olan kardeşlerime Rabbimden şifa diliyorum inşallah ... Sezeryan olup sıkıntı yaşayan arkadaşlar inanın bu sıkıntılar hepimizde benim birde yapıştırdıklatı bant alerji yaptı su topladı hep bantı açtılar derim beraber geldi sezeryan dikişi ağrısı hiç bişey yanında resmen yanık komple karnım.. Eskidikişler son gün ödem yapınca yeni dikişlerim resmen yorgan gibi dikilmiş... Ama çok şükür diyorum kuzumu görünce .. Sütümüz gelmiyordu 2 kere makina ile çektim şükür geldi şimdi sarılık olduk biraz fazla gibi öğleden sonra kontrole gidicez ayriyeten sağlık ocağına topuk kanına gidicem bakalım ne dicekler sarılığı için.... Yaşadığımız bütün sıkıntılar inş 1 2 haftaya geçecek sabır lazım biraz hepimize .... Yeni doğan bebikleri koklayın yerime ... Gelecek bebiklerimiz sağ salim gelsinler inş..çok sık giremiyorum ama aklım sizde Allaha emanet olun
canim bolbol ayetel kursi ve felak nas oku canim fatiha .. euzu besmele çek bolbol .. ilk dogumumda bende oyle olmustum okuya okuya gecti sukur..Benim psikoljim gerçekten çok bozuldu ya. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma. Oğlumu emziriyorum şimdi kalp krizi gecirsem oğlumun üzerine düşerim onun nefesi kesilir ağlar kimse bizi bulamaz kapımı çalan yok gerekmedikce. Bu dusunceler kafami çok meşgul ediyor. Nasıl atlatirim bilemiyorum.
canim evde oldugunuza cok sevindim... saglikla buyusun yavrucaklarCanim saglik sorunlarim nedeniyle 32 de dogum yaptim. Ikizlerimin cigerleri hic gelismemisti. 2 hafta kuvezde kaldilar. Uzaktan baktim hep. Simdi evdeler cok şükür. Sen de guzel gunleri düşün sütün cekilmesin
Lohusalıkta okunabiliyor mu ki cnmcanim bolbol ayetel kursi ve felak nas oku canim fatiha .. euzu besmele çek bolbol .. ilk dogumumda bende oyle olmustum okuya okuya gecti sukur..
Benim psikoljim gerçekten çok bozuldu ya. Sacmasapan şeyler geliyor aklıma. Oğlumu emziriyorum şimdi kalp krizi gecirsem oğlumun üzerine düşerim onun nefesi kesilir ağlar kimse bizi bulamaz kapımı çalan yok gerekmedikce. Bu dusunceler kafami çok meşgul ediyor. Nasıl atlatirim bilemiyorum.
Keşke soylese.... Ben mecburen yalnız kalıyorum ve uyuyorum korkarak ta olsa .Eşim ilgisiz geç geliyor. Halimden anlamiyor. Oğlum için sabredip dua ediyorum. Oğlum için yemek yapıp yiyorum. Onun bana ihtiyacı var. Güçlü olmalıyız bebeklerimiz için.Yalnız değilsin ve ben de değilmişim. Bu lanet durumun adı lohusa sendromu. Yalnız kalmaman gerekiyormuş herşeyden önce. Ve iyi beslenme. Ama ben hem çok yalnızım hem de hiç iştahım yok. Mideme taş oturuyor ve kafamda deli gibi kaygı soruları dönüyor. Zaten panik atak ve kaygı bozuklugu hastasıyım bir de bu çıktı. Nefes bile alamıyorum bazen. Biri çıkıp çaresini söylese keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?