- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.301
vardı canım.ama çok beklemiyor doktorlar sezeryan diyebilirler.dün doktorum normal doğumu başlaması için bol yürüyüş,yürüyüş yapamıyorsan evde ev işi yap dedi.göğüs uçlarıylada oynayabilirsin dediKızlar normalde günümüz yarin ama bebek gelmeyecek gibi. Ne gelen var ne giden. Sancim yok, nişanım gelmedi. Grupta hiç günü geçen anne var mı?
canım allah acil şifalar versin.asen iyi düşünki iyi olsun.o annesini hissediyordur.az kaldı kucağına almaya öpüp doya doya koklamayaNeolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
canım yaşadıkların kolay değil gerçekten, Allah sabır versin, lohusa bir kadınla bu kadar uğraşılmaz ama işte bunu insan olan anlar, eşini bu kadar doldurunca eline ne geçiyor acaba bu kvnin, sen sıkma canını aldırma, sen üzüldükçe o mutlu oluyor olmalı ona bu mutluluğu yaşatma, lohusa döneminde hormonlar zirve yapıyor anlıyorum seni ama sen yavruna odaklan anneliğinin ilk günlerinin tadını çıkar, eninde sonunda gidecek o kadın, zaten eşin ilerde pişman olacaktır, bir kadına el kaldırmak zaten utanılası bişey, üstelik sen lohusasın bunun pişmanlığını yaşayacaktır o, üzmemeye çalış kendiniKv sezeryan sonrası bende sadece 4 gün kaldı.. Kendi acımla okadar meşkuldum ki kadınla karşılıklı diyoloğa bile girmedim giremedim, uykusuz bebek emzirme alt alma ile uğraştım.. Geldi tepemde hep konuştu.. Çoğu zaman sıktım dişimi cevap bile vermedim.. Yok göbeğimi sıkıca sarcakmış, yok bebek öyle üşür yok öyle pişer yok aç yok tok ver bana ben bakıcam deyip deyip aldı elimden.. Ağzını soktu kızımın dibine soludu durdu kızımın suratına bişi demedim.. Annem aradı nasılsın die ağladım hiç iyi değilim die nedenini söylemedim.. Hemen işten izin aldı geldi annem kv evine gitmek zorunda kaldı.. Eşimle kv hep benim olmadığım odalarda konuştular fısır fısır eşim kvnin saçma şikayetlerini iletti bana. .. Yüzüm nie gülmüyormuş tek bu benle ilgili söyleyebildiği.. Sezeryan kolay değil dedim acım var uykusuzum.. Yok illa gülecekmişim. Bide ben çocuk bakmayı bilmiyormuşum annesi güzel bakarmış ki kadın yenidoğan bebeğe bal yedirmek istiyor.. Bide kızımın adı neden onun adı olmamış sıçtı ağzıma.. Yine bişi demedim.. Bugün ilk defa eşimle başbaşa kaldık biara.. Annen gidince annem gelecek istediği kadar kalacak saygı göstereceksin dedi ne saygısızlığım var dedim.. Gülmüyorsun dedi.. Lohusa karına çok güzel sahip çıkıyorsun dedim böyle zor bir dönemimde sattın beni hemen dedim.. Bana vurmaya kalktı.. Zor durdurdu kendini.. Nefret ediyorum senden dedi.. Bu adam ben ameliyattan çıkınca ağlayarak seni çok seviyorum demişti en son. Kv 4 gün kaldı yanımızda o da ben sarhoş gibi uykuluydum kadın ne dedi de ne yaptı da bu adam benden nefret etti. .Allaha havale ediyorum ikisini de hiç unutmayacağım bunu.. Buraya yazıyorum biter bu evlilik.. Benim salak da kafasını vurur ama çok geç kalır..
Benim kıZımda bir haftadır yoğun bakımda daha bende koklayamadim yavrumu anlıyorum senin duygularını Allah'ın izniyle iyi olacak kuzularımız bolca sabır ve dua lazım sadeceNeolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
Belirtisiznesne canım kimseyi dinleme uyandır bebeği çok uzun uyursa. Benimki ilk gün öyle oldu, bi yerde okumuştum şekeri dusunce uyanmiyormus diye. Hastaneyi birbirine kattım. Herkes acikinca uyanır dedi dinlemedim. Şekerini ölçtüler düşük çıktı. Iyi ki dinlememisim kimseyi
Kızlar normalde günümüz yarin ama bebek gelmeyecek gibi. Ne gelen var ne giden. Sancim yok, nişanım gelmedi. Grupta hiç günü geçen anne var mı?
Neyi var kozının nerede yatıyorBenim kıZımda bir haftadır yoğun bakımda daha bende koklayamadim yavrumu anlıyorum senin duygularını Allah'ın izniyle iyi olacak kuzularımız bolca sabır ve dua lazım sadece
Gaziosmanpaşa medicalparkta doğduğunda mordu düzgün nefes alamiyodu acil ambulansla sevk edildi ciğerleri tam olarak gelişmemis kanında enfeksiyon vardı şükür şuan çok çok daha iyi saat 2de görüyorum.sadece 15 dk sonra eve geliyorum ama.az kaldı sabırNeyi var kozının nerede yatıyor
Amin allah razı olsun hepınİzden . Cok zor seylee bunlar.allah bütün kaynanalara merhamet insanlık nasip etsin. Koca ve kaynana milletinin agzı kitlensin o derrce yani
Hadi hayırlısı canım sağ sağlim kucağına al insallah :)Kızlaaaarrrrrr yarın sabah sezaryene giriyorummm.
Bebek 4 kilo olmuş. Çok heyecanlandım.
Açılmam 3 cm miş. Sancım çıktı yine nst de.
Doktora kalsa bugün öğleden şonra yapacaktı. Ben kaçtım :))
Kızlaaaarrrrrr yarın sabah sezaryene giriyorummm.
Sağol canımGözün aydın olsun canım
Oyy maşallah hadi hayırlısı ile sağlıcakla alırsın kucağınaKızlaaaarrrrrr yarın sabah sezaryene giriyorummm.
Bende doğuma girerken ağladım insanın elinde değil o.Bende doğuruyorum kızlar perşembe günü saat 2 ye randevu verdi çok ağlıyorum şuan neden olduğunu bilmiyorum herkes ağlama diyo ama durduramıyorum kendimi oğlumu aradım sesini duydum anne anne diyo mahvoldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?