2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın

Kızlar normalde günümüz yarin ama bebek gelmeyecek gibi. Ne gelen var ne giden. Sancim yok, nişanım gelmedi. Grupta hiç günü geçen anne var mı?
vardı canım.ama çok beklemiyor doktorlar sezeryan diyebilirler.dün doktorum normal doğumu başlaması için bol yürüyüş,yürüyüş yapamıyorsan evde ev işi yap dedi.göğüs uçlarıylada oynayabilirsin dedi

canım allah acil şifalar versin.asen iyi düşünki iyi olsun.o annesini hissediyordur.az kaldı kucağına almaya öpüp doya doya koklamaya

canım yaşadıkların kolay değil gerçekten, Allah sabır versin, lohusa bir kadınla bu kadar uğraşılmaz ama işte bunu insan olan anlar, eşini bu kadar doldurunca eline ne geçiyor acaba bu kvnin, sen sıkma canını aldırma, sen üzüldükçe o mutlu oluyor olmalı ona bu mutluluğu yaşatma, lohusa döneminde hormonlar zirve yapıyor anlıyorum seni ama sen yavruna odaklan anneliğinin ilk günlerinin tadını çıkar, eninde sonunda gidecek o kadın, zaten eşin ilerde pişman olacaktır, bir kadına el kaldırmak zaten utanılası bişey, üstelik sen lohusasın bunun pişmanlığını yaşayacaktır o, üzmemeye çalış kendini

Benim kıZımda bir haftadır yoğun bakımda daha bende koklayamadim yavrumu anlıyorum senin duygularını Allah'ın izniyle iyi olacak kuzularımız bolca sabır ve dua lazım sadece

Dinlemiyorum canım valla uyandırıyorum ayağını sıkınca uyanıyor benimki çok sıkmıyorum azcık huzurunu bozup kafayı kaldırınca uyanıyor. Emzirip mama veriyorum şekeri düşmesinden bende çok korkuyorum. Gerçi şuan herşeyden korkuyorum nefesini dinliyorum süreklii :)

Yavruları şua sıkıntıda olan kardeşlerime Rabbimden şifa diliyorum inşallah ... Sezeryan olup sıkıntı yaşayan arkadaşlar inanın bu sıkıntılar hepimizde benim birde yapıştırdıklatı bant alerji yaptı su topladı hep bantı açtılar derim beraber geldi sezeryan dikişi ağrısı hiç bişey yanında resmen yanık komple karnım.. Eskidikişler son gün ödem yapınca yeni dikişlerim resmen yorgan gibi dikilmiş... Ama çok şükür diyorum kuzumu görünce .. Sütümüz gelmiyordu 2 kere makina ile çektim şükür geldi şimdi sarılık olduk biraz fazla gibi öğleden sonra kontrole gidicez ayriyeten sağlık ocağına topuk kanına gidicem bakalım ne dicekler sarılığı için.... Yaşadığımız bütün sıkıntılar inş 1 2 haftaya geçecek sabır lazım biraz hepimize .... Yeni doğan bebikleri koklayın yerime ... Gelecek bebiklerimiz sağ salim gelsinler inş..çok sık giremiyorum ama aklım sizde Allaha emanet olun

Kızlar normalde günümüz yarin ama bebek gelmeyecek gibi. Ne gelen var ne giden. Sancim yok, nişanım gelmedi. Grupta hiç günü geçen anne var mı?

Canım belli olmaz benimde öyleydi tam günümde gece 11 de doğum yaptım. Bebek hareketli değildi gittim sancı çıktı doğumu başlattı doktor ama tabi orda nasıl bilemem. Belki yarın gelir senin kuzucuğunda.

Amin allah razı olsun hepınİzden . Cok zor seylee bunlar.allah bütün kaynanalara merhamet insanlık nasip etsin. Koca ve kaynana milletinin agzı kitlensin o derrce yani

Neyi var kozının nerede yatıyor
Gaziosmanpaşa medicalparkta doğduğunda mordu düzgün nefes alamiyodu acil ambulansla sevk edildi ciğerleri tam olarak gelişmemis kanında enfeksiyon vardı şükür şuan çok çok daha iyi saat 2de görüyorum.sadece 15 dk sonra eve geliyorum ama.az kaldı sabır

Amin allah razı olsun hepınİzden . Cok zor seylee bunlar.allah bütün kaynanalara merhamet insanlık nasip etsin. Koca ve kaynana milletinin agzı kitlensin o derrce yani

Canim saglik sorunlarim nedeniyle 32 de dogum yaptim. Ikizlerimin cigerleri hic gelismemisti. 2 hafta kuvezde kaldilar. Uzaktan baktim hep. Simdi evdeler cok şükür. Sen de guzel gunleri düşün sütün cekilmesin

Hadi hayırlısı canım sağ sağlim kucağına al insallah :)

Hadi hayırlısı canım, ben de seni merak ediyordum.
Sağ salim kucağına alacaksın inşallah. Allah yardımcın olsun

Bende doğuma girerken ağladım insanın elinde değil o.
Nerdesin sen şimdi oğlun nerde ki
Hadi hayırlısı ile sağlıcakla alırsın kucağına ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…