2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi hayırlısı canım sağ sağlim kucağına al insallah :)

Hadi hayırlısı canım, ben de seni merak ediyordum.
Sağ salim kucağına alacaksın inşallah. Allah yardımcın olsun

Oyy maşallah hadi hayırlısı ile sağlıcakla alırsın kucağına
Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Her şeyim hazır. Özellikle bilmem gereken bişey var mı sezaryen için. Spinal olacak. Sonra uyutacaklarmış dikiş esnasında.
Ben pompa falan almamıştım. İhtiyaç olur mu? Sütüm gelir mi ki acaba hemen? Onun derdine düştüm şimdiden

Allahım sürekli ağlıyor gaz kaka her ne yapmaya çalışıyorsa poposunu itiyor yüzü zorlamaktan kıpkırmızı oluyor iki üç dk sonra yine aynısı ve tüm gün böyle nerdeyse dr damla verdi ama çok işe yaradığını düşünmüyorum nenyapıcam ben ya çaresizim

Benim bebegim de kaka yapmadan önce aynısı oluyor. İshal aslında ama sancısı çok oluyor. Uykudan uyandıriyor. Rezene ve kimyon içiyorum. Yemegime kimyon atiyorum.Bugün direk kimyon yutup üstüne bol su içmeye başladım. Oğluma da bio gaia damla kullanıyorum.

Canım hemen gelebilirler gelmeyebilir de pompa ilk etapta ise ise yaz bırak emerek getirsin sütünü kahve al mutlaka spinalde narkoz ccafeinle atılıyor kolaylıkla geçecek Allah'ın izniyle

Canım ben lcw den kilotlu korse aldım s beden almıştım arkadaşım s al demişti . Doğumdan sonra 4 gün falan annem kuşak gibi bişey bağladı karnıma 5. Gün kilotlu korseyi giydim bi sıkıntı yaşamadım

Aynen cnm benımkı acıbademde yatıyo sevk edildi rabbim şifa verson bizim hörüş saatimiz 11 den 12 ye kadar ama oyle zorki. Cogu insan meme tuttu tutmadı dıye bunalıma giriyo bizim cektıgimiz acı cok daha buyuk rabbim ıkımızımde yardımcıso olsun

Canım hemen gelebilirler gelmeyebilir de pompa ilk etapta ise ise yaz bırak emerek getirsin sütünü kahve al mutlaka spinalde narkoz ccafeinle atılıyor kolaylıkla geçecek Allah'ın izniyle
Sağol Can'ım. Kahve atmıştım çantaya. 3-4 tane sade ve gold neskafe yeter sanırım dimi? Tek kullanımlık paketlerden.

Amin kuzum amin tez zamanda kavusalim inşallah

Kızlar 39+1 haftalık hamileyim artık hergün doğdu doğacak heyecandan zaman geçmiyor nstye girdim bugun sancım hiç yok geceleri çok az batma hissi oluyo bu haftada doğuranlar cevap yazabilirmi nasıl başladı doğumunuz?

Rabbim meleğini sana bagişlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…