- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.321
Duygusallık hat safhada Allah kucağına almayı nasip etsinBende doğuruyorum kızlar perşembe günü saat 2 ye randevu verdi çok ağlıyorum şuan neden olduğunu bilmiyorum herkes ağlama diyo ama durduramıyorum kendimi oğlumu aradım sesini duydum anne anne diyo mahvoldum ya
Hadi hayırlısı canım sağ sağlim kucağına al insallah :)
Hadi hayırlısı canım, ben de seni merak ediyordum.
Sağ salim kucağına alacaksın inşallah. Allah yardımcın olsun
Sağolun kızlar. Allah razı olsun. Her şeyim hazır. Özellikle bilmem gereken bişey var mı sezaryen için. Spinal olacak. Sonra uyutacaklarmış dikiş esnasında.Oyy maşallah hadi hayırlısı ile sağlıcakla alırsın kucağına
Benim bebegim de kaka yapmadan önce aynısı oluyor. İshal aslında ama sancısı çok oluyor. Uykudan uyandıriyor. Rezene ve kimyon içiyorum. Yemegime kimyon atiyorum.Bugün direk kimyon yutup üstüne bol su içmeye başladım. Oğluma da bio gaia damla kullanıyorum.Allahım sürekli ağlıyor gaz kaka her ne yapmaya çalışıyorsa poposunu itiyor yüzü zorlamaktan kıpkırmızı oluyor iki üç dk sonra yine aynısı ve tüm gün böyle nerdeyse dr damla verdi ama çok işe yaradığını düşünmüyorum nenyapıcam ben ya çaresizim
Canım hemen gelebilirler gelmeyebilir de pompa ilk etapta ise ise yaz bırak emerek getirsin sütünü kahve al mutlaka spinalde narkoz ccafeinle atılıyor kolaylıkla geçecek Allah'ın izniyleSağolun kızlar. Allah razı olsun. Her şeyim hazır. Özellikle bilmem gereken bişey var mı sezaryen için. Spinal olacak. Sonra uyutacaklarmış dikiş esnasında.
Ben pompa falan almamıştım. İhtiyaç olur mu? Sütüm gelir mi ki acaba hemen? Onun derdine düştüm şimdiden
Canım ben lcw den kilotlu korse aldım s beden almıştım arkadaşım s al demişti . Doğumdan sonra 4 gün falan annem kuşak gibi bişey bağladı karnıma 5. Gün kilotlu korseyi giydim bi sıkıntı yaşamadımBir de çoğu arkadaşımız doğum yaptı ama yine de belirtiyim dedim bugün çatı muayenesi yaptı doktor. Gerçekten abartıldığı kadar değil. Evet bi yanma hissi oluyor o an ama bir anne adayı olarak bunu hiç sorun etmedim çünkü normal doğum düşünüyorum. Bu çatı ağrısını yüksek yaşayan arkadaşlar doğuma nasıl giriyorlar acaba
Bir sorum da korse kullanan arkadaşlara. Alıp kullanıp, memnun kaldığınız korse modelleri ve ya isimleri var mı acaba ? Ben de almayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok
Aynen cnm benımkı acıbademde yatıyo sevk edildi rabbim şifa verson bizim hörüş saatimiz 11 den 12 ye kadar ama oyle zorki. Cogu insan meme tuttu tutmadı dıye bunalıma giriyo bizim cektıgimiz acı cok daha buyuk rabbim ıkımızımde yardımcıso olsunGaziosmanpaşa medicalparkta doğduğunda mordu düzgün nefes alamiyodu acil ambulansla sevk edildi ciğerleri tam olarak gelişmemis kanında enfeksiyon vardı şükür şuan çok çok daha iyi saat 2de görüyorum.sadece 15 dk sonra eve geliyorum ama.az kaldı sabır
Sağol Can'ım. Kahve atmıştım çantaya. 3-4 tane sade ve gold neskafe yeter sanırım dimi? Tek kullanımlık paketlerden.Canım hemen gelebilirler gelmeyebilir de pompa ilk etapta ise ise yaz bırak emerek getirsin sütünü kahve al mutlaka spinalde narkoz ccafeinle atılıyor kolaylıkla geçecek Allah'ın izniyle
normal doğum mu bekliyorsunuz?Kızlar normalde günümüz yarin ama bebek gelmeyecek gibi. Ne gelen var ne giden. Sancim yok, nişanım gelmedi. Grupta hiç günü geçen anne var mı?
Hadi geçmiş olsun Can'ım. Atlattın bunu da.Stenti çıkarttık cok şükür. Bu da bitti.
Her şeyin başı saglik. Boşverin kocalarinizi bebeğiniz için siz sağlam kalmalısınız
Amin kuzum amin tez zamanda kavusalim inşallahAynen cnm benımkı acıbademde yatıyo sevk edildi rabbim şifa verson bizim hörüş saatimiz 11 den 12 ye kadar ama oyle zorki. Cogu insan meme tuttu tutmadı dıye bunalıma giriyo bizim cektıgimiz acı cok daha buyuk rabbim ıkımızımde yardımcıso olsun
Hastane için yeter canım eve gelince de iç mutlaka benim baş ağrım 5 gün sonra başlamıştıSağol Can'ım. Kahve atmıştım çantaya. 3-4 tane sade ve gold neskafe yeter sanırım dimi? Tek kullanımlık paketlerden.
Hastaneden eve geçiyorum perşembe sabah yatis yapicam oğlum evde ağlıyordu o bensiz duramazkiBende doğuma girerken ağladım insanın elinde değil o.
Nerdesin sen şimdi oğlun nerde ki
Hadi hayırlısı ile sağlıcakla alırsın kucağına ins
Aynen öyle amin hepimizin insallahDuygusallık hat safhada Allah kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım :)Kızlar oğluma kavustum cok şükür ikimizde iyiyiz
Rabbim meleğini sana bagişlasinNeolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?