2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım senin de karnın uyuşuk mu? Öksürsen falan acıyor mu? Sadece benim mi öyle?
Canım şimdi banyodan çıktım ve banyoda onu dusunuyordum inanki. Karnım hissiz gibi sanki. Tabiki oksursem hapsursam acıyor hep kendimi tutuyorum hapsurmamak için falan. Genzime su kaçtı gecen resmen ayı gibi böğürerek kendimi tutmaya çalıştım öksürmemek için

Bu gece biz de öyleydik canım. Ne eşim uyudu ne ben şu an ruh gibiyiz. Kıyameti kopardı sağolsun bebe

Aldı kız dün sonucuda çıktı, aile hekimi de zeka için bugün aldı insanın içi parçalanıyor ama ne yapalim.

Hala yanımda git diyom yok diyor çocuk emziriyorum ediyorum ama yok gitmiyor. Eşim ben aglayinca panik yaptı tamam tamam birakmayiz dedi.

O nasıl benzetme deli :)) güldürdün beni allah da seni güldürsün, ayy hissizlik de geçsin başkasının göbeği gibi zaten, bebek çıkınca iyice çatlaklar belli oldu, bi de şu kahverengi çizgi kir gibi görünüyor.. eski halimize dönsek en az altı ay sürecek sanırım.. bu arada duş almışsın sıhhatler olsun, kıskandım valla kaç gündür perperişan duşa falan giremedim, lohusa topuzu dedikleri modelde takılıyorum

Ben de öyleydim bu sabah canım ama 2 günde bir dusa giriyorum girmezsem bunalıma giriyorum valla saç baş yağlı, zaten arada aynaya baktıkça gözlerim doluyor. Her sabah tartiliyorum kafalar gitti benim

Sezeryanı bilemicem canm ama plastik göğüs ucu al yanına kesinlikle bn ilk bi kaç emzirmeyi göğsümü vererek yaptm göğüs ucum yoktu çok pişman oldum hala yarasıyla uğraşıyorum bu arada çok sevindim sende çiş kaka muhabbetine katılcaksın yakında sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah :)

Ay ben duramıyorum yaa sürekli ağlamak istiyorum onun için bile mahrem yok.
Canım yatak odama gecincede geliyomu yanına ayy benim kvdede öyleydi ama bu sefer kesinlikle karisamaz :) boşver geç gerçekten insanın sütü etkileniyor çocukta huysuzlasiyo inanki ayrıca ben ilk günden beri evde yanlız kalıyorum bişey olmuyor çok şükür

EvBoregi kızlar szin hapşırınca karında sıkıntı oluyor bnde çok gülünce alttaki dikişte baskı hissediyodum biri güldürünce gülmemek için zor tutuyordumneyseki şimdi azaldı braz

Ev berbat kudurcam ya bir sil süpür toz al eşim gelsin konuşacagim böyle olmaz. Lohusa madem niye geliyor yardım etmeyecekse? Hastaneye de bizle geliyor o zaman yap bari. Misafir gelse utanırım bu evden. Allah bildigb gibi yapsın.

Ay ben duramıyorum yaa sürekli ağlamak istiyorum onun için bile mahrem yok.

Canım sıkma sakın kendini ağlamak istiyorsan ağla. O düşünmüyorsa sen hiç düşünme. İnsanlar çok anlayışsız gerçekten anlayış beklersen daha çok üzülürsün sen oğlunu ve kendini düşün gerekirse tersle. Ama stres yapma daha çok etkiler seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…