- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.401
Neolur benim oglumada dua edin. Yoğun bakımda 1 hafta oldu.acıdan üzünyüden artık nefes alamıyorum.akciğeri enfeksiup varmıs ilac tedavisi goruyo . Dpktor 15 gun diyp ama o 15 gun hic azalmıyo.rabbim komseyi caresiz borakmasın . Daha bir kere bişe kucagıma alöadım .hayatta boyle zor seylerde varmıs.aut sagdıgın makinayı tekmelerwk kırmak istermişsainde yapamazmıssın
O ilk yürüme ne berbatti iç organlarim elimdeydi sankiCanım 13 gün oldu hala sağ tarafim acıyor valla tuta tuta yürüyorum. Ben ameliyattan 3 saat sonra ilk defa ayağa kalktım acım çoktu sonrakilerde azaldı ama tabiki çok zor kalkıyordum. Yavaş yavaş düzelecek merak etme @Berenimo877
Bizimki de hep aynı bahaneyi sunar, annem senden çekiniyor o yüzden iş yapmıyor, yemek yapmıyor diye.. hepsi aynı canım, üzme kendini bu kadar sütüne zarar, stresin de bebeğe geçer canım, eşin söylesin şunu yap bunu yap diye, canına yazık kuzumEşim geldi şimdi farketti kv teselli etti bir de neye üzülüyorsan üzülme diye gitti. Eşime dedim bu ne ya hiç bir hayrı olmadı sinirden aglıyorum diye. İşte o senden çekiniyor falan diyor.
Yok biz kontrollerimize gittik, topuk kanını da hastanede verdik. İşitme ve görme testini yaptırmadık henüz, onun da bir ay süresi varmış. Aşılarımız da yapıldı, ebeyle telde görüştük gelmenize gerek yok, arada bana Bilgi verin dediBunu ihmal etmeyin çocuk doktoru ve aile hekiminde ebe görecek cnm.
Evet bağırsaklar yerine yerleşiyor gibiydi için çok tuhaf olmuştu benim de canım ya çok şükür atlattık 2. Çocuğu düşünür muyum hiç bilmiyorumO ilk yürüme ne berbatti iç organlarim elimdeydi sanki
Aminnnnnnnn allah razı olsun.bende hastalandım atesim var kemiklerim o sabki cıplak bi halde mermerde uyuya kalmıiom cpol fenauım. Evdede ıkı kucuk oglum var . Deliricem . Rabbim naaıl caresizim nasıl. Demin aradım hemsireaine elini tutmasını soylemesini istedim. Hemşirede tamam dedi. Benimki züğurt tesellisioy ciğerim yandı Allah'im bir an evvel kavuştursun sizi melek yavrun ile. Dayan arkadasim geçecek bu günler dualarım sizinle.
Evet doktorum normal doğumu deneyecek öncenormal doğum mu bekliyorsunuz?
Bence girmelisin cnm. Doğum hikayemi okuduysan bende ıslak uyandım bir kaç gün doktora gittim alttan muayeneye oldum eve geldim suyum patladı aynı gün doğurdum. Yavaş yavaş ta olur birden de patlar diye biliyorum. Gitmen de fayda var.kızlar suyunuz birden şarıl şarıl mı gelmişti? benim sabahtan beri çamaşırımda iki kez avuç içi kadar şeffaf renkli ıslaklık oldu. belim de ağrımaya başladı gitsem mi ki doktora ?
evet canim sadece bu sureler okunabiliyor kendimizi korumak icinLohusalıkta okunabiliyor mu ki cnm
Aminnnnnnnn allah razı olsun.bende hastalandım atesim var kemiklerim o sabki cıplak bi halde mermerde uyuya kalmıiom cpol fenauım. Evdede ıkı kucuk oglum var . Deliricem . Rabbim naaıl caresizim nasıl. Demin aradım hemsireaine elini tutmasını soylemesini istedim. Hemşirede tamam dedi. Benimki züğurt tesellisi
Allah yardım etsin cnm bir an önce şifa versin inş kendini yıpratma sana ihtiyacı var evine gelince. Allah'a güvenAminnnnnnnn allah razı olsun.bende hastalandım atesim var kemiklerim o sabki cıplak bi halde mermerde uyuya kalmıiom cpol fenauım. Evdede ıkı kucuk oglum var . Deliricem . Rabbim naaıl caresizim nasıl. Demin aradım hemsireaine elini tutmasını soylemesini istedim. Hemşirede tamam dedi. Benimki züğurt tesellisi
Ben hamileliği çok sevmiştim zor ama heyecan doluyduEvet bağırsaklar yerine yerleşiyor gibiydi için çok tuhaf olmuştu benim de canım ya çok şükür atlattık 2. Çocuğu düşünür muyum hiç bilmiyorum
Kızlar bebeklerinizin uyanık kalma süresi ne kadar benimki bazen uyandımmı 2 saat uyumuyor emiyor ama uykuya dalmıyor. Mama veriyordum sütüm tam akmadığı için bugün mamayı hiç almadı hep dışarı çıkardı. Hep memede 2 3 saat uyumaya cebelleşiyoruz.
Dikişler Günden güne yanıyor gibi oldu, iğneleniyor gibi şimdi azaldı baya.. bugün biraz üşüttüm sanırım hafif hafif sızlıyor, patlasa ağrıdan duramazsın canımminikoglan canım senin dikişlerin ne alemde doktor bana kendi kendine düşecek dedi. Ama bugün acıyor patlattımmı acaba ya korkuyorum patlıcak diye. Yada düşerken acıyormu onuda bilmiyorumki. Senin düştülermi
Ahahah aynı ben bebiş korkmasın diye çığlıklarım şarkı oluyor. Bugün ebe e vitamin kapsulu meme başına kır dedi eşim almış denicezEmzirmek doğurmaktan daha zor geliyor.
Emzirmek bir yara memem de kanıyor .
Emmezse kollarım boslugu sariyor.
Alıştım bebegim alıştım sana.
Memelerimin acısı beni sair yapacak. Yine de cok şükür ama. Cok şükür emiyor.
Ben çok ozeniyorum canım normal yapan arkadaşlara valla ama işte o tosunu doguraydim alt taraflar mahvolmustuBen hamileliği çok sevmiştim zor ama heyecan doluydunormal doğum denemeden direk sezeryan olsam ikinciyi isterdim bak bir hafta oldu ve toparlandim baya ama o sancilarin küt küt odun gibi belime inmesi aklımdan çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?