- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #51.421
Ben de çok istedim biliyorsun cnm denedim de ama kötüye gitti evladım zora girdi onu unutamam. Ama iki gün önce normal doğum yapan arkadasim çok kötüydü çok ağrım var neler çektim diyor üstüne bir de bebiş de ememiyor işte sut gönderdim bir de bugün idrar yolu enfeksiyonu olmuş melekBen çok ozeniyorum canım normal yapan arkadaşlara valla ama işte o tosunu doguraydim alt taraflar mahvolmustu
Ay cnm benim de çok az iğneliyor gibi çok iş yaptım evde merdiven falan çıktım ondan sanırım. Bir de ebe bana şey dedi dik oturma sağ ya da sol kalçanın üzerine yan otur gerekirse yatarak emzir bebeği dedi. O oturma işini anlamadım ama size söyleyen oldu muUyandır canım, ayaklarıyla oyna uyanmıyorsa üstünü bir kat çıkar. Anneden sadece bir kat fazla giyinse yeterliymiş, şapka eldiven varsa çıkar.. sarılık olur allah korusun. İlk hafta benimki de uyuyordu meğer sarılık olmuş. Şimdi iki üç saat arası kendisi uyanıyor, memede uykusu geliyor yorulduğu için ayaklarıyla oynuyorum omzuna masaj gibi yapıyorum uyutmuyorum
Dikişler Günden güne yanıyor gibi oldu, iğneleniyor gibi şimdi azaldı baya.. bugün biraz üşüttüm sanırım hafif hafif sızlıyor, patlasa ağrıdan duramazsın canım
Benimkilerde kendiliginden dusecekmis. Hatta dun bir tanesi dusmus ic camasirimda farkettim. Acima falan olmadi hissetmedim yani düştüğünü. Bende buyuk tuvaletime cikamadigimda agri oluyor :/ dikkat et belki senin agrinda o sebepledir. Sanmiyorum dikislerin patlayacagini.minikoglan canım senin dikişlerin ne alemde doktor bana kendi kendine düşecek dedi. Ama bugün acıyor patlattımmı acaba ya korkuyorum patlıcak diye. Yada düşerken acıyormu onuda bilmiyorumki. Senin düştülermi
Aynen öyle kuzum hayırlısı buymuş, çok şükür Allah yavrular iyi ya daha başka bisey dusunmemek gerek. Allah o kuzuya da şifa versin inşallah bir an önceBen de çok istedim biliyorsun cnm denedim de ama kötüye gitti evladım zora girdi onu unutamam. Ama iki gün önce normal doğum yapan arkadasim çok kötüydü çok ağrım var neler çektim diyor üstüne bir de bebiş de ememiyor işte sut gönderdim bir de bugün idrar yolu enfeksiyonu olmuş melekyani Allah hayırlısını versin kolay doğum yapan da var zorlanan da. Bebek de o doğumu yaşıyor sonuçta.
Ay kv gelmiş aynısını diyor ağlama bebeğe geçer çıkın gezin bebeğini alıp diyor, dışarı çıkmak istiyorum zannediyor. Benim lohusaliktan hassasliğım da var ama insan utanir o otururken benim dolanıyor olmamdan. Annem olsaydıBizimki de hep aynı bahaneyi sunar, annem senden çekiniyor o yüzden iş yapmıyor, yemek yapmıyor diye.. hepsi aynı canım, üzme kendini bu kadar sütüne zarar, stresin de bebeğe geçer canım, eşin söylesin şunu yap bunu yap diye, canına yazık kuzum
Yok tatlım oturmayla ilgili bi şey demediler, direk gibi oturmazsam benim oğlan emmiyor zatenAy cnm benim de çok az iğneliyor gibi çok iş yaptım evde merdiven falan çıktım ondan sanırım. Bir de ebe bana şey dedi dik oturma sağ ya da sol kalçanın üzerine yan otur gerekirse yatarak emzir bebeği dedi. O oturma işini anlamadım ama size söyleyen oldu mu
Sallama canım ya, senin kvde de gerizekalıymış, zaten doğumlar agrısı sancısıyla bizi epey yordu, bunlar da tuz biber oluyor. Umursama canım dinleme mümkünse, bi işe yaramıyormuş zaten gitsin evine ne duruyor hala.. memnun etmiyorsa meşgul de etmesin.. allah anneciğine gani gani rahmet eylesin, annenin yerini kimse tutmaz tabi, ama senin yavrunun da sana ihtiyacı var, o yüzden güçlü ol.. allah yardımcımız olsunAy kv gelmiş aynısını diyor ağlama bebeğe geçer çıkın gezin bebeğini alıp diyor, dışarı çıkmak istiyorum zannediyor. Benim lohusaliktan hassasliğım da var ama insan utanir o otururken benim dolanıyor olmamdan. Annem olsaydıailem yanımda olsa belki kolay olurdu. Bir de inat gibi annaanesi diye seviyor şaşırıp annemin tırnağı olamazsın diyesim geliyor. Aman evladım önemli sallamicam kimseyi. Allah hepimizi islah etsin
Benimkilerde kendiliginden dusecekmis. Hatta dun bir tanesi dusmus ic camasirimda farkettim. Acima falan olmadi hissetmedim yani düştüğünü. Bende buyuk tuvaletime cikamadigimda agri oluyor :/ dikkat et belki senin agrinda o sebepledir. Sanmiyorum dikislerin patlayacagini.
Uyandır canım, ayaklarıyla oyna uyanmıyorsa üstünü bir kat çıkar. Anneden sadece bir kat fazla giyinse yeterliymiş, şapka eldiven varsa çıkar.. sarılık olur allah korusun. İlk hafta benimki de uyuyordu meğer sarılık olmuş. Şimdi iki üç saat arası kendisi uyanıyor, memede uykusu geliyor yorulduğu için ayaklarıyla oynuyorum omzuna masaj gibi yapıyorum uyutmuyorum
Dikişler Günden güne yanıyor gibi oldu, iğneleniyor gibi şimdi azaldı baya.. bugün biraz üşüttüm sanırım hafif hafif sızlıyor, patlasa ağrıdan duramazsın canım
Kızlar bebeklerinizin uyanık kalma süresi ne kadar benimki bazen uyandımmı 2 saat uyumuyor emiyor ama uykuya dalmıyor. Mama veriyordum sütüm tam akmadığı için bugün mamayı hiç almadı hep dışarı çıkardı. Hep memede 2 3 saat uyumaya cebelleşiyoruz.
Ne alaka canım anneannesi diye seviyor.senin gözüne mi girmeye çalışıyor sözde.yanlış hatırlamıyorsam annen vefat etmişti değil mi. Ben babamı kaybettim.bi annem bi de kardeşlerim var gerisi boş.herkes yerini bilsin mesafe iyidrAy kv gelmiş aynısını diyor ağlama bebeğe geçer çıkın gezin bebeğini alıp diyor, dışarı çıkmak istiyorum zannediyor. Benim lohusaliktan hassasliğım da var ama insan utanir o otururken benim dolanıyor olmamdan. Annem olsaydıailem yanımda olsa belki kolay olurdu. Bir de inat gibi annaanesi diye seviyor şaşırıp annemin tırnağı olamazsın diyesim geliyor. Aman evladım önemli sallamicam kimseyi. Allah hepimizi islah etsin
Ayy ben uykusuzluktan yanlış anlamışım canım kusura bakma, yazık ağlıyor mu pekiUyandırmada sıkıntım yok canım uyumada zorlanıyoruz uyandıktan sonra 2 saat bazen 3 saat uykuya geçemiyoruz. İki mememide emiyor ama sanırım süt yetmediğinden uyumuyor. Sarılık sanırım yok şuanda. Ama mama almıyor bugün hiç bir şekilde aldıramadım sütüm yettiği kadar zor bela uyuduk.
Şaşırıyor işte dikkat edemiyor ama benim canım acıyor, bebiş de annem gibi bakiyorNe alaka canım anneannesi diye seviyor.senin gözüne mi girmeye çalışıyor sözde.yanlış hatırlamıyorsam annen vefat etmişti değil mi. Ben babamı kaybettim.bi annem bi de kardeşlerim var gerisi boş.herkes yerini bilsin mesafe iyidr
Benimkiler doymadan uyumuyor. Gozler fıldır fıldırgazi varsa da kıvranıyor uyumuyor
Canim evde ilk geceyi zor gecirdk kiz uyumadi uyutmadi esimle yalnizdk yeni girebildm belki dogurmusundur okumadm 590 mesaj birikmis sezeryanda istege bagli zorunlu diye bisey yok tek fiyat var 3250 odedik biz dogum 2 gece hastane cikisi lohusa serbeti kapi kuvez yatak susu on poz fotograf hediyesi hastaneninNe güzel anlatmışsın. Hayırlı olsun. Hoşgeldi meleğin. Sancı çekip sezaryen olman bence çok daha iyi olmuş.
Bu verdiğin fiyatlarda sezaryen ücreti isteğe bağlı mı sezaryen mi? Benim hastanede zorunlu 1900 isteğe bağlı 3800 müş. Şok geçirdim. Sanırım caydırma için.
Eşim doktorumdan soğudu. Sezaryen olacaksan başka yere gideriz diyor. Son düzlükteyim malum. Sana sorayım dedim. Orası aklımızda olsun. Ama memnun kalmana çok sevindim.
Hikayen de gerçekten iç rahatlatıyor. Mis kokulunu öp yerimize. Darısı başımıza inş.
Ayy ben uykusuzluktan yanlış anlamışım canım kusura bakma, yazık ağlıyor mu pekimamanın tadını mı sevmedi ki? Sma veriyorum ben, doktor tavsiye etti, sen ne veriyorsun?
Oyy yerimm onu ya :)) aç olsa ağlamaz mı kuzum, bizimki de bakıyor öyle bi saat falan ama sizin süre uzunmuşSma aldım bende sma veriyorum kaşıklada almadı biberonlada. İlla meme olacak. Ağlamıyor böyle fıldır fıldır bakıyor sıpa :)
Banada aynı damlayı verdi dr bakalım işe yarayacakmıBenim bebegim de kaka yapmadan önce aynısı oluyor. İshal aslında ama sancısı çok oluyor. Uykudan uyandıriyor. Rezene ve kimyon içiyorum. Yemegime kimyon atiyorum.Bugün direk kimyon yutup üstüne bol su içmeye başladım. Oğluma da bio gaia damla kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?