2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar hic yetisemiyorum alintilara ya tansiyonum yuksek moralim bozuldu ona.
Gelen giden mahfetti olmayan agrilar yasiyorum.

Binama ha bire esimin akrabalari tasiniyor.cok mutsuzum.
Yarin annem de gidecek yanimda kimse olmayacak esim kalicak napicaz bilmiyorum.

Ay canım hadi hayırlıısyla kucakla sen de yavrunu :) yarın bitiyor bir maraton güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar oğluma kavustum cok şükür ikimizde iyiyiz
Canım benim gözünaydın Allah analı babalı büyütsün :)

Krem surmuyotum. Batıconu su ile karistirip onunla taharetleniyorum günde iki uc sefer. Ben korkarim diye hic ayna tutup bakmadim daha ayakta kaldiysan dedigin gibidir. Fazla kalmamaya calis dikkat et. Sen nasıl yapiyorsun bakımını?

Bende baticon sürüyorum canım ama sulandırmıyorum direk gazlı bezle siliyorum. Valla baktım zaten merak ediyordum doktor dikiş sayımı söylemedi iyi oldu baktığım resmen fay hattı

Acıkınca evet kıyameti koparıyor. Eğer uykuyu sevmezse yandım ben. Bak iki saat oldu şimdi babasıyla bakışıp duruyorlar. Aç olsa ağlar bencede. Ya sakin olacak yada benim kuzucuk uykuyu sevmeyecek

Sağlıkla kucağına al bebisini canım. Güzel haberlerle insallah

Kizlar bugun randevum vardi. doktoruma tansiyonum evde cok yuksek cikiyor diyince test yaptirdi ekstra, gebelik zehirlenmesi ile hastene ye yatirildim. Suni sanci baslatilacak. Suni sanci icim asagidan ittirilen ilac cok cok canimi acitti.
Esim eve esyalarimizi almaya gitti. Annem iki uc saat sonra havaalanina gelecek. Simdi yalniz biraktilar beni odada. Agliyorum Ara Ara. Hic bekledigim gibi olmadi.
Lutfen Dua edin sonraki cati muayeneleri kotu gecmesin.

Canim insallah kolay gecer saglikla alirsin kucagina guzel haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…