2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bnde aldırdım az önce eşime ama henüz sürmedim uyanınca sürcem inşallah yarar işe

Canım valla herşeyi burda duyup öğrendik ama sonuçta birleyin iyi gelme ihtimali varsa bile denemekte fayda var . Bndebaz önce aldırdım eşime bu saatte işten geldi . Allah tan eyüpte oturuyoruz ramazan olduğu için her yer açık

HER Doğum birbirinden farklıdır canım yaa hiç önceliyle kıyaslama. 2. 3. Doğumlar kolay olur derler evet ama bunun asıl sebebi esneklikten de ziyade durumu daha önceden deneyimlemiş olmak ve yaşanacaklara kafa olarak kendini hazırladığından daha rahat davranmandan kaynaklanır. Bir de ilk Doğuma kıyasla süreç daha hızlı ilerler şu an çok açılman olmasa Bile sancının gelmesiyle süreç ilkine kıyasla hızlı bir şekilde ilerler hızlıca açılır Eğer suyun erken gelmez de normal süreçli bir Doğum yaşarsan sıkıntı çekmezsin muhtemelen öyle derin yırtıklarında olmaz ama ilk Doğumda vajende oluşan yırtıklar sanılanın aksine iyileşince vajenin esnekliğini kaybetmesine sıkılaşmasına sebep olur, skar dokusu dediğimiz iyileşmiş yara dokusu normal cilde kıyasla esnekliğini kaybetmiş daha sert bir dokudur çünkü. Kafa olarakta kendini şartlaman hormonlarını kesinlikle etkileyeceğinden evet kesinlikle doğumu geciktiriyor olma ihtimalin de yüksek. Eğer normal doğurmayı düşünüyorsan artık kendini tamamıyle doğurmaya odakla, çekeceğin acıyı zaten daha önceden deneyimledin biliyorsun bir müddet canın çok yanacak sonra hepsi geçecek sadece bunu düşün. Sancına odaklan,ilk bebeğini kucağına aldığın ve bütün acıların dindiği o ana odaklan, şimdi sıra bunda içerde kalma süresi uzadıkça dışarı çıkarken karşılaşacağı riskleri de artırmış olacaksın,bir an önce ve sağlıkla doğurduğunu düşün. Ruhsal olarak hazır olma anına ben de çok inanırım, tamamıyle hem bedenen hem de kafa olarak artık hazır olduğuna İnan ve çıkart onu içinden sen zaten annesin güçlüsün,gücünün farkında ol ve hiç korkma hiç. Sıklaşan bu sancılar bedenin hazır olduğunu söylüyor hadi yarın al da gel kucağına bebişi biz de seni kocaman kocaman kucaklayalım burda

Teşekkür ederim çok uğraştık saatlerce elle sagimda yaptık olmadı. Göğüs uclarina dokunamiyorum artik. Bir ara isyan ettim o derece acıyor. Şu an mecburen mama veriyorum .yoksa sarılık olucak evladım. Bende istemezdim ama yapacak bir şey kalmadi . Bütün hastane personeli seferber oldular emsin diye. Bugün hastaneden taburcu olduk çok şükür . Ben tek başıma henüz bakamıyorum. Ameliyat yerim cok aciyor. Hemen rezene hurma kayısı gibi bir kaç çeşit süt artırıcı karışım yaptım içiyorum. Sütü artırmak için her şeyi yapicam. Elimden geldiğince. Oğlumu memeye dayıyorum.
Yok böyle bir çocuk. Hemen uyuyor kokuma. Ayağıni gidikliyoruz ne yaparsak uyanmiyor birde üç kağıtçı.

Bu arada pasamin ayakları cuma günü alçıya alınacak . İçe dönükluk var. Doktor ameliyata gerek kalmadan düzelir dedi.

HER Doğum birbirinden farklıdır canım yaa hiç önceliyle kıyaslama. 2. 3. Doğumlar kolay olur derler evet ama bunun asıl sebebi esneklikten de ziyade durumu daha önceden deneyimlemiş olmak ve yaşanacaklara kafa olarak kendini hazırladığından daha rahat davranmandan kaynaklanır. Bir de ilk Doğuma kıyasla süreç daha hızlı ilerler şu an çok açılman olmasa Bile sancının gelmesiyle süreç ilkine kıyasla hızlı bir şekilde ilerler hızlıca açılır Eğer suyun erken gelmez de normal süreçli bir Doğum yaşarsan sıkıntı çekmezsin muhtemelen öyle derin yırtıklarında olmaz ama ilk Doğumda vajende oluşan yırtıklar sanılanın aksine iyileşince vajenin esnekliğini kaybetmesine sıkılaşmasına sebep olur, skar dokusu dediğimiz iyileşmiş yara dokusu normal cilde kıyasla esnekliğini kaybetmiş daha sert bir dokudur çünkü. Kafa olarakta kendini şartlaman hormonlarını kesinlikle etkileyeceğinden evet kesinlikle doğumu geciktiriyor olma ihtimalin de yüksek. Eğer normal doğurmayı düşünüyorsan artık kendini tamamıyle doğurmaya odakla, çekeceğin acıyı zaten daha önceden deneyimledin biliyorsun bir müddet canın çok yanacak sonra hepsi geçecek sadece bunu düşün. Sancına odaklan,ilk bebeğini kucağına aldığın ve bütün acıların dindiği o ana odaklan, şimdi sıra bunda içerde kalma süresi uzadıkça dışarı çıkarken karşılaşacağı riskleri de artırmış olacaksın,bir an önce ve sağlıkla doğurduğunu düşün. Ruhsal olarak hazır olma anına ben de çok inanırım, tamamıyle hem bedenen hem de kafa olarak artık hazır olduğuna İnan ve çıkart onu içinden sen zaten annesin güçlüsün,gücünün farkında ol ve hiç korkma hiç. Sıklaşan bu sancılar bedenin hazır olduğunu söylüyor hadi yarın al da gel kucağına bebişi biz de seni kocaman kocaman kucaklayalım burda

Nazar alıyorlar bi günü bi gününu tutmuyor.
Benim kizda 3 gündür aksamlari uyanmıyor sabah 4 den sonra 10 a kadar hep tilki uykusu biz uyuyamıyoruz 15dk da bir ağlıyor

Akıntı olmadan koku olmaz ama;hafif sızıntı var da sen mi farketmiyorsun acaba? O akıntı kötü koku yapar çünkü bi kadın Doğuma gözük mutlaka koku direk enfeksiyon belirtisidir
Bu koku en başından beri var yani ameliyattan beri kontrolde hersey normal demişti ama bilemedim olmadı giderim

Nazar alıyorlar bi günü bi gününu tutmuyor.
Benim kizda 3 gündür aksamlari uyanmıyor sabah 4 den sonra 10 a kadar hep tilki uykusu biz uyuyamıyoruz 15dk da bir ağlıyor
Bnmkide sabah ayakta gün içerisinde uyuyor . Uyandrması zor maalesef bn mecburen ayağını sıkıyorum ağlıyor

ANNONA Dolunay22 LastMadOnEarth sağolun kizlar.
Yarın nasipse duş alicam. Su geçirmez bânt koymam gerekiyor . Alicam.
Akşam göğüsleri sıcak buhara tuttum
Sadece bir memeden bir damla geldi
Bunada şükür . İnşallah gelecek devamı
Ümitsizlik yok.

Ben 41 yaşımdayim ve ilk bebeğim. Başkada düşünmüyoruz nasip.

Evlat kokusunu çok merak ediyordum
Rabbim nasip etti tattım. Herkes için dua ettim. Allah'ım olmayanlara da nasip etsin
Kucagima alıp kokusunu içime çekince dünyam değişiyor o an. Herşeyi unutuyor insan.

Allah a emanet olun
Tek tek alıntı yapamadım . Dogumum için tebrik eden arkadaslarimida selamliyorum
Hepiniz cansiniz

Kızlar 15 günlük kızım sadece sabah kaka yaptı bir daha yapmadı. Akşam resmen feryat figan geçti sancısından ama yine yapamadı. Poposuna zeytinyaglı pamukla masaj falan yaptım uyarılsın diye ama boş. Birkaç saat önce rahatladı biraz uyudu. Demin uyandı emzirdim geri yatırdım. Hep mamadan kabız oldu çocuk. Ahhh hüç mecbur kalmasaydık da hiç vermeseydik mamayı. Bu kabızlık için önerisi olan var mı? Çok ağlamadıkça mama falan vermicem artık. Memeyi arttıracam ama bakalım. Zor olacak gibi

Güzel haberler getir inşallah sağlıkla kucakla canım

Allah kolaylık versin cnm bebişin sağlıkla gelsin inş

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Salı günü 14.45 'te normal doğumla dünyaya geldi kızım 3800 gr doğdu Duru çık
Çoook fazla dikişim var üstüne oturamıyorum

Taburcu oldum dr batikon yazdı ama nasıl kullanayım bilemedim küçücük bir şey. Hastanede direkt ben yatarken üstüne boşaltıyorlardı. Sulandırmak gerekli mi?

Bir de bebeğim çok ağlıyor. Şu an uyutamıyoruz emziriyorum, altı temiz, gazını da çıkarıyoruz hala gazi var mi bilmiyorum. Bu 2. Gecemiz ne yapacağız bilmiyorum

Gelir canım gelir Allah büyük ben emziremedigim halde pompaya uğrasa uğrasa geldi çok şükür moral ve inanc meselesi tekrar geçmiş olsun mis kokulunla mutlu bir hayatınız olsun inşallah

Taburcu oldum dr batikon yazdı ama nasıl kullanayım bilemedim küçücük bir şey. Hastanede direkt ben yatarken üstüne boşaltıyorlardı. Sulandırmak gerekli mi?

Canım bende normal doğumdan sonra batikon la pansuman yaptım. 1/10 sulandirip her tuvaletten sonra sargı bezini batirip dikişlerin üzerini hafifçe silip temizliyordum.

Kızlar bu acı elma yağını sürdüm çorabını da gecirdim bu yağı temzlemk gerekiyor mu ya da çorabı değiştrmek falan .

Yarın doktordan gelirken aldırcam canım bende mecbur deneyeceğiz dedim içirmicem ya dedim. Yavrum gazdan nasıl kıvranıyor kıpkırmızı oluyor şimdi kucağımda memede bile kıvranıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…