- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.501
Bi soruyum canim eczaneye. Tesekkurler bilgi icin.Hiç öyle düşünme ben antibiyotik benzetmesi yaparken zararsız olmasına değinmek istedim hiç kafan karışmasın,bu gibi durumlarda güvenle kullanılan bir sürü ilaç var hiç suçluluk hissetme, mastit demek bir süre sonra kana enfeksiyon karışması demek İnan bu durum antibiyotikten daha çok zarar verir ikinize de. Sen ilaçlarını iç,lesitini de büyük eczanelerden temin edebilirsin solgar markasının zaten,
Yağdan mı bilmiyorum ama yarım saat önce ayaklarına yağı sürdüm . Sonra emzirmeye başladım on dk gecmeden alttan gazını çıkardı azvık da kakasınınyapmış . Bizim kızın kalası hep az hiç bez doldurmuyor sxin de öyle miYarın doktordan gelirken aldırcam canım bende mecbur deneyeceğiz dedim içirmicem ya dedim. Yavrum gazdan nasıl kıvranıyor kıpkırmızı oluyor şimdi kucağımda memede bile kıvranıyorr
Yağdan mı bilmiyorum ama yarım saat önce ayaklarına yağı sürdüm . Sonra emzirmeye başladım on dk gecmeden alttan gazını çıkardı azvık da kakasınınyapmış . Bizim kızın kalası hep az hiç bez doldurmuyor sxin de öyle mi
Yağdan mı bilmiyorum ama yarım saat önce ayaklarına yağı sürdüm . Sonra emzirmeye başladım on dk gecmeden alttan gazını çıkardı azvık da kakasınınyapmış . Bizim kızın kalası hep az hiç bez doldurmuyor sxin de öyle mi
Kizlar dogum yapali 2 haftayi gecti daha dikislerim düşmedi. Doktor 10 günde düşer demisti. Normal mi bu kadar uzamasi?
Bnm ilk kez bgün yıkarken elime iki ip parçası geldiKizlar dogum yapali 2 haftayi gecti daha dikislerim düşmedi. Doktor 10 günde düşer demisti. Normal mi bu kadar uzamasi?
yazarım cnm..ama fayda ediyor gibi..rahat uyuttum 3 seferdir..kıvranmıyor artık..memede bile kıvranıyorduCanım mutlaka yaz sonucu tamammı bende alayım ona göre
İnşallah canım.sanirim fayda edecek bizdeBnde aldırdım az önce eşime ama henüz sürmedim uyanınca sürcem inşallah yarar işe
Canım emzirebilsen keşke..hoşaf çok iyi geliyor..özellikle içinde dutta olunca süper..onun dışında ne iyi gelir bilemedimKızlar 15 günlük kızım sadece sabah kaka yaptı bir daha yapmadı. Akşam resmen feryat figan geçti sancısından ama yine yapamadı. Poposuna zeytinyaglı pamukla masaj falan yaptım uyarılsın diye ama boş. Birkaç saat önce rahatladı biraz uyudu. Demin uyandı emzirdim geri yatırdım. Hep mamadan kabız oldu çocuk. Ahhh hüç mecbur kalmasaydık da hiç vermeseydik mamayı. Bu kabızlık için önerisi olan var mı? Çok ağlamadıkça mama falan vermicem artık. Memeyi arttıracam ama bakalım. Zor olacak gibi
Canım doymuyor da olabilir..İlk günlerde çok gaz problemi yaşanmaz genelde..sen deneyimleyeceksin kendin daha iyi anlarsın tabi amaIyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Salı günü 14.45 'te normal doğumla dünyaya geldi kızım3800 gr doğdu Duru çık
Çoook fazla dikişim var üstüne oturamıyorum
Taburcu oldum dr batikon yazdı ama nasıl kullanayım bilemedim küçücük bir şey. Hastanede direkt ben yatarken üstüne boşaltıyorlardı. Sulandırmak gerekli mi?
Bir de bebeğim çok ağlıyor. Şu an uyutamıyoruzemziriyorum, altı temiz, gazını da çıkarıyoruz hala gazi var mi bilmiyorum. Bu 2. Gecemiz ne yapacağız bilmiyorum
hiç bilmiyorum ama zannetmem cnm öylece sürdüğüm gibi bıraktım ben..masaj yapmayı ihmal etme sürdükten sonra..bende günde ne kadar sürebilir onu merak ediyorum..ebemi arayım soruyum sabahKızlar bu acı elma yağını sürdüm çorabını da gecirdim bu yağı temzlemk gerekiyor mu ya da çorabı değiştrmek falan .
Ben dut suyu oneriyorum süt için çok faydasını gordumKızlar herkese teşekkür ederim. Dün biraz sutum geliyordu . Akşama doğru gitti. Meme ucuda çıkmıyor ne yaptıysak.
Canımi cikardilar süt çıkarıcaz diye. Az önce bende ipler koptu. Mama veriyorum dünden beri emmeyince. Göğüslerden süt çıkarıcaz diye mahfoldum. Aklıma @sofiarya geldi. Solgar lesitin söylemisti. Bende bu akşam eczaneden aldırdım.bir tane içtim. Aradan 2 saat gecti. Sağma makinasindan sagdik. Henüz süt gelmedi.
Ben bunu 8 saatte bir mi alicam . Onu danışacaktim. Birde afedersiniz henüz alttan gaz çıkmadı. Malum. Sezeryan oldigo için. Yarın taburcu dedi doktorum ama bu durumda verir mi. Yurumeye çalışıyorum sık sık. Ama işte olan bu. Tavsiyeniz var mı acilinden bana. Hem sezeryan hemde rahimde miyom varmış onu almis doktor haberim yoktu. Allah kimseye yasatmasin benim için çok zor oldu
Reflu yapiyormus zaten .Bizde reflu biraz fazla sanırım sürekli ihi ihi boğaz temizleme durumumuz var.
Bide karni top gibi oluyor yana kayıyor falan biliyorum saçma ama pimpirikli oldum bu konuda
Benim kizim salatalik yedigim icin ishal oldu .deneyebilirsin ins ise yararKızlar 15 günlük kızım sadece sabah kaka yaptı bir daha yapmadı. Akşam resmen feryat figan geçti sancısından ama yine yapamadı. Poposuna zeytinyaglı pamukla masaj falan yaptım uyarılsın diye ama boş. Birkaç saat önce rahatladı biraz uyudu. Demin uyandı emzirdim geri yatırdım. Hep mamadan kabız oldu çocuk. Ahhh hüç mecbur kalmasaydık da hiç vermeseydik mamayı. Bu kabızlık için önerisi olan var mı? Çok ağlamadıkça mama falan vermicem artık. Memeyi arttıracam ama bakalım. Zor olacak gibi
Seninle tarihlerimiz aynıymis canım. Korktukca daha kötü oluyor.Kendimizi kasmayalım.Herşey güzel olacak kendine güvenSabah doguma giricem kısmetse ama çok korkuyorumilkinde hic boyle degildim kızlar uyuşmzsam diye ve sonraki ilk ayaga kalkiştan of ya
Canim insallah cok cok kolay gecer .Sabah doguma giricem kısmetse ama çok korkuyorumilkinde hic boyle degildim kızlar uyuşmzsam diye ve sonraki ilk ayaga kalkiştan of ya
değerler değişken olabiliyor cnm, benim adetimden iki hafta sonra değerim 135 çıktı ve şu an bebeğim kucağımda. keseyi görmüşse dış gebelik ihtimalin yok demektir buna sevin. şimdi sırada bebeğin oluşumu ve kalp atışı var, tadını çıkar. strese hiç gerek yok, nasipse ikili üçlü dörtlü taramalarda şeker yüklemesinde ayrıntılı ultrasonda yeterince stres olacaksın zaten.Hanimlar hayirli gecler tecrubelerinize ihtiyacim var 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 alttan muaynede kesem gorundu 4mm doktor bir sorun yok 10 gun sonra gel dedi sizce deger dusuk degil mi
Evet canım ben epey zaman kullanmıştım bebek arabası gibi taşıma derdin falanda olmuyor tak sen nereye bebek oraya kontrol etmen falanda kolay oluyor göğsünde mis gibi uyur dışarıyı algılamaya başlayınca yüzünü dışa çevirirsin etrafı seyreder rüzgarda falan kendine çevirirsinBen de alayım diyorum kullanırım gibi geliyor canım. Bizimki de kız ya. Anneye yakın olunca daha rahat hissediyorlar, dışarı ciktiginizda rahat oluyor muydu?
ihmal etme benceKizlar yine ben simdi uyandim sag karin bolgemde agri var arada gexip gelen sizce dr a gitmelimiyim yoksa normalmi yani bu bir dogum belirtiso falan degil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?