2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi soruyum canim eczaneye. Tesekkurler bilgi icin.

Yarın doktordan gelirken aldırcam canım bende mecbur deneyeceğiz dedim içirmicem ya dedim. Yavrum gazdan nasıl kıvranıyor kıpkırmızı oluyor şimdi kucağımda memede bile kıvranıyorr
Yağdan mı bilmiyorum ama yarım saat önce ayaklarına yağı sürdüm . Sonra emzirmeye başladım on dk gecmeden alttan gazını çıkardı azvık da kakasınınyapmış . Bizim kızın kalası hep az hiç bez doldurmuyor sxin de öyle mi

Kizlar dogum yapali 2 haftayi gecti daha dikislerim düşmedi. Doktor 10 günde düşer demisti. Normal mi bu kadar uzamasi?

Evet canım az benimkide normalde ama sık yapardı bugün 1 kere yaptı daha. Zaten yedikleri neki az yiyip sık acıkıyorlar ya kakasıda az oluyor o yüzden

Bazen dolduruyor ama çoğu zaman pırt yaparken azcık azcık çıkartıyor. Gayet normal :) daha minnak bağırsakları düzene oturmadı.
Yapsınlarda ama doldurarak ama pırtlatarak :)

Hanimlar hayirli gecler tecrubelerinize ihtiyacim var 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 alttan muaynede kesem gorundu 4mm doktor bir sorun yok 10 gun sonra gel dedi sizce deger dusuk degil mi

Kizlar yine ben simdi uyandim sag karin bolgemde agri var arada gexip gelen sizce dr a gitmelimiyim yoksa normalmi yani bu bir dogum belirtiso falan degil demi

Canım mutlaka yaz sonucu tamammı bende alayım ona göre
yazarım cnm..ama fayda ediyor gibi..rahat uyuttum 3 seferdir..kıvranmıyor artık..memede bile kıvranıyordu

Bnde aldırdım az önce eşime ama henüz sürmedim uyanınca sürcem inşallah yarar işe
İnşallah canım.sanirim fayda edecek bizde
Canım emzirebilsen keşke..hoşaf çok iyi geliyor..özellikle içinde dutta olunca süper..onun dışında ne iyi gelir bilemedim
Canım doymuyor da olabilir..İlk günlerde çok gaz problemi yaşanmaz genelde..sen deneyimleyeceksin kendin daha iyi anlarsın tabi ama
Kızlar bu acı elma yağını sürdüm çorabını da gecirdim bu yağı temzlemk gerekiyor mu ya da çorabı değiştrmek falan .
hiç bilmiyorum ama zannetmem cnm öylece sürdüğüm gibi bıraktım ben..masaj yapmayı ihmal etme sürdükten sonra..bende günde ne kadar sürebilir onu merak ediyorum..ebemi arayım soruyum sabah

Ben dut suyu oneriyorum süt için çok faydasını gordum

Bizde reflu biraz fazla sanırım sürekli ihi ihi boğaz temizleme durumumuz var.
Bide karni top gibi oluyor yana kayıyor falan biliyorum saçma ama pimpirikli oldum bu konuda
Reflu yapiyormus zaten .
Cocuklarimiz soz konusu olunca boyleyiz .
Ilk bebiste daha fazla oluyor ikincide biraz daha normallesiyoruz .

Benim kizim salatalik yedigim icin ishal oldu .deneyebilirsin ins ise yarar

Hanimlar hayirli gecler tecrubelerinize ihtiyacim var 10 mayista beta 443.1 16 mayista 1000 alttan muaynede kesem gorundu 4mm doktor bir sorun yok 10 gun sonra gel dedi sizce deger dusuk degil mi
değerler değişken olabiliyor cnm, benim adetimden iki hafta sonra değerim 135 çıktı ve şu an bebeğim kucağımda. keseyi görmüşse dış gebelik ihtimalin yok demektir buna sevin. şimdi sırada bebeğin oluşumu ve kalp atışı var, tadını çıkar. strese hiç gerek yok, nasipse ikili üçlü dörtlü taramalarda şeker yüklemesinde ayrıntılı ultrasonda yeterince stres olacaksın zaten.

Ben de alayım diyorum kullanırım gibi geliyor canım. Bizimki de kız ya. Anneye yakın olunca daha rahat hissediyorlar, dışarı ciktiginizda rahat oluyor muydu?
Evet canım ben epey zaman kullanmıştım bebek arabası gibi taşıma derdin falanda olmuyor tak sen nereye bebek oraya kontrol etmen falanda kolay oluyor göğsünde mis gibi uyur dışarıyı algılamaya başlayınca yüzünü dışa çevirirsin etrafı seyreder rüzgarda falan kendine çevirirsin

Kızlar gribi oğluma da geçirdim galiba. Burnu baya tıkalı. Burnunu çekerken dolu olduğunu hissediyorum.
inş olmaz naparım o zaman.
Burun tıkanıklığı için çözümünüz var mı? Uyguladığınız bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…