2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bzde de işe yarıyor galiba çok ıkınmıyor artık bna da tazarmısın kaç kere sürüldüğünü

Serum fizyolojik sık canım ama çekme o kendisi dışarıya atıyor ta da içeri kaçıyor . Gripten değildir belki bzimkinin de burnu tıkanıyor sürekli

Serum fizyolojik sık canım ama çekme o kendisi dışarıya atıyor ta da içeri kaçıyor . Gripten değildir belki bzimkinin de burnu tıkanıyor sürekli
Ay inş öyledir canım. Sahur öncesi eczaneye gitti eşim. Kalmamış serum fizyolojik. Sabah Başka eczaneye bakarız. Aman gripten olmasın da.

Kalkan ne aldın cnm krem babe kullanıyorum eczane en iyi diye vermiş baya da pahali. Eşimde işten çıktı yüklü bir kredi de var yıllık cekilmisti surekli birşey çıkıyor olsun Allah yardım eder
Avent marka e bebekten almıştım geç oldu yazmam ama nasilsimdi geçti mi biraz

Bnde her alarm çaldığında uyanmak için kendimi zorlarken tekrardan uyuyup rüyaya dalıyorum . Rüyamda da bebeği emzirdiğimi görüyorum . Sonra kızım ağlıyor uyanıyorum . Allah allah ben bu kızı emzirmedim mi diyorum Allahımm sana geliyorum

Avent marka e bebekten almıştım geç oldu yazmam ama nasilsimdi geçti mi biraz
Bir gündür vermiyorum o göğsümü sağiyorum sagdigimi veriyorum kremliyorum az daha iyi olsun onu da vercem. Gece uyanınca verdim sagdigimi 75 ml vardı mis gibi uyudu şükür

Neden emziremiyorsun canim? Bur de hangi mamayi kullaniyorsun? Mama kullaniyorsa aksamlari 3-4 çay kaşığı su da ver. Benimki de ağırlıklı olarak mama ile besleniyor. Gunde ortalama 3 kez yapiyor kakasini. Kaka yapma asamalarinda 2-3 saat aglayip sızlaniyoruz ikinmaktan ama yapiyor sonucta.

Kalkan ne aldın cnm krem babe kullanıyorum eczane en iyi diye vermiş baya da pahali. Eşimde işten çıktı yüklü bir kredi de var yıllık cekilmisti surekli birşey çıkıyor olsun Allah yardım eder
Bu mayıs analarının kocaları neden işsiz kaldı benimki de daha baslamadi. Gerci çıkıp is aramıyor ki baslasın. Bu ara gerci benim de isime geliyor evde durmasi. Yoksa 15 gunluk bebekle cok zorlanirdim. Sen de iyi taraflarindan bak. En buyuk yardimcin bir sure hep yaninda.

Kilosu iyi, memede uyumak istiyor ki uyuyor biraz emip, 2 göğsümü de versem illa mama istiyor arkasına doymuyor. Kakası da normal ama bence mama sayesinde.
Kac günlük bebeğin? Büyüme atağında olabilir benimki gibi. 2 gündür doyuramadim resmen cocugu. Bir baba bir meme bir mama bir meme. Resmen biberonu 125 ml aldigima pisman oldum keske diyorum bir büyüğünü alsaydim. Saat basi dolup dolup bosaliyor biberon.

Cabim benim sütüm de oyleydi. İlk gunler nerdeyse gelmedi. Sonra asiri yagli gelmeye basladi cok yogundu. Dogumdan 4-5 gun sonra normale döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…