- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.521
Bzde de işe yarıyor galiba çok ıkınmıyor artık bna da tazarmısın kaç kere sürüldüğünüyazarım cnm..ama fayda ediyor gibi..rahat uyuttum 3 seferdir..kıvranmıyor artık..memede bile kıvranıyordu
İnşallah canım.sanirim fayda edecek bizde
Canım emzirebilsen keşke..hoşaf çok iyi geliyor..özellikle içinde dutta olunca süper..onun dışında ne iyi gelir bilemedim
Canım doymuyor da olabilir..İlk günlerde çok gaz problemi yaşanmaz genelde..sen deneyimleyeceksin kendin daha iyi anlarsın tabi ama
hiç bilmiyorum ama zannetmem cnm öylece sürdüğüm gibi bıraktım ben..masaj yapmayı ihmal etme sürdükten sonra..bende günde ne kadar sürebilir onu merak ediyorum..ebemi arayım soruyum sabah
Serum fizyolojik sık canım ama çekme o kendisi dışarıya atıyor ta da içeri kaçıyor . Gripten değildir belki bzimkinin de burnu tıkanıyor sürekliKızlar gribi oğluma da geçirdim galiba. Burnu baya tıkalı. Burnunu çekerken dolu olduğunu hissediyorum.
inş olmaz naparım o zaman.
Burun tıkanıklığı için çözümünüz var mı? Uyguladığınız bişey?
Ay inş öyledir canım. Sahur öncesi eczaneye gitti eşim. Kalmamış serum fizyolojik. Sabah Başka eczaneye bakarız. Aman gripten olmasın da.Serum fizyolojik sık canım ama çekme o kendisi dışarıya atıyor ta da içeri kaçıyor . Gripten değildir belki bzimkinin de burnu tıkanıyor sürekli
Serum fizyolojik damlatabilirsin canım burnunaKızlar gribi oğluma da geçirdim galiba. Burnu baya tıkalı. Burnunu çekerken dolu olduğunu hissediyorum.
Avent marka e bebekten almıştım geç oldu yazmam amaKalkan ne aldın cnm krem babe kullanıyorum eczane en iyi diye vermiş baya da pahali. Eşimde işten çıktı yüklü bir kredi de var yıllık cekilmistisurekli birşey çıkıyor olsun Allah yardım eder
Sagol canım amin inşallahCanim insallah cok cok kolay gecer .
Saglikla alirsin kucagina
O hıçkırık bizdede oluyor emiyor hıçkırıyor geçsin diye yine emziriyorum bir süre sonra kısır döngü oluyorKızlar benimkini yine hıçkırık tuttu lastik ördek gibi ötüyor sinirlerim bozuldu
Ay bende uyuyakalmistim yataktan dusuyordum neyseki topladim kendimiSaat 2.30 dan beri memeye yapışık gözler dalgası gibi uyumaya niyeti yok cadının bende pil bitmiş vaziyette gözler kapanarak emzirmeye devam
Insallah gecmemistir canim .Kızlar gribi oğluma da geçirdim galiba. Burnu baya tıkalı. Burnunu çekerken dolu olduğunu hissediyorum.
Çok sağol canım 2 yaş altı bebeklere kullanılmıyormuş öğrendiğim iyi olduUykucuSirine ve D Deli mavi prenses acı elma yağıyla ilgili şunu buldum. Yanlış bir şey yapmayasınız. Sayfa adresi http://www.onikibilgi.com/aci-elma-yaginin-faydalari/
Bir gündür vermiyorum o göğsümü sağiyorum sagdigimi veriyorum kremliyorum az daha iyi olsun onu da vercem. Gece uyanınca verdim sagdigimi 75 ml vardı mis gibi uyudu şükürAvent marka e bebekten almıştım geç oldu yazmam amanasilsimdi geçti mi biraz
Canım sağınca göğsün daha çok acımıyormu benim öyle oluyordaBir gündür vermiyorum o göğsümü sağiyorum sagdigimi veriyorum kremliyorum az daha iyi olsun onu da vercem. Gece uyanınca verdim sagdigimi 75 ml vardı mis gibi uyudu şükür
Neden emziremiyorsun canim? Bur de hangi mamayi kullaniyorsun? Mama kullaniyorsa aksamlari 3-4 çay kaşığı su da ver. Benimki de ağırlıklı olarak mama ile besleniyor. Gunde ortalama 3 kez yapiyor kakasini. Kaka yapma asamalarinda 2-3 saat aglayip sızlaniyoruz ikinmaktan ama yapiyor sonucta.Kızlar 15 günlük kızım sadece sabah kaka yaptı bir daha yapmadı. Akşam resmen feryat figan geçti sancısından ama yine yapamadı. Poposuna zeytinyaglı pamukla masaj falan yaptım uyarılsın diye ama boş. Birkaç saat önce rahatladı biraz uyudu. Demin uyandı emzirdim geri yatırdım. Hep mamadan kabız oldu çocuk. Ahhh hüç mecbur kalmasaydık da hiç vermeseydik mamayı. Bu kabızlık için önerisi olan var mı? Çok ağlamadıkça mama falan vermicem artık. Memeyi arttıracam ama bakalım. Zor olacak gibi
Bu mayıs analarının kocaları neden işsiz kaldıKalkan ne aldın cnm krem babe kullanıyorum eczane en iyi diye vermiş baya da pahali. Eşimde işten çıktı yüklü bir kredi de var yıllık cekilmistisurekli birşey çıkıyor olsun Allah yardım eder
Kac günlük bebeğin? Büyüme atağında olabilir benimki gibi. 2 gündür doyuramadim resmen cocugu. Bir baba bir meme bir mama bir meme. Resmen biberonu 125 ml aldigima pisman oldum keske diyorum bir büyüğünü alsaydim. Saat basi dolup dolup bosaliyor biberon.Kilosu iyi, memede uyumak istiyor ki uyuyor biraz emip, 2 göğsümü de versem illa mama istiyor arkasına doymuyor. Kakası da normal ama bence mama sayesinde.
Cabim benim sütüm de oyleydi. İlk gunler nerdeyse gelmedi. Sonra asiri yagli gelmeye basladi cok yogundu. Dogumdan 4-5 gun sonra normale döndü.İlk gün çok az geldi süt. Geceye doğru kesildi. Kuru meme gibi oldu. Şırınga ile çektiler. Aman yarabbim ne kadar can yakıyor. Bugün de hafif hafif pompa ile sagmaya çalıştik. Yok gelmiyor süt. Yarın taburcu olursam. Evimde daha rahat ederim. Burda sadece çorba. Galete pötibor bisküvi ve komposto su . O kadar. Midem almiyor artik. Teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?