2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ah ya tam kizimi uyuttum surda 2 saat hakkim var uyuyayim dedim.
Oglum geldi aglaya aglaya dr a gidecekti bugun ben olmadan gitmezmis .uyandigindan beri agliyor.esyalari firlatti hep yere

Alıyor kuzum emzigi, aventin emzigini almıştım onu emiyor. Eliyle bile tutuyor düşmesin diye
Benimki de öyle cok tatli görünüyor. Ama o halde bile 2 dk dan fazla tutmuyor. Keske şöyle iyice tutup cop cop emse
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Bu sessiz günlerin tadını çıkar. Çığlık kıyamet zamanlari hiç uzak degil haberin olsun :)

kızlar yeni dogan bebisinizi uyuturken gece lambası kullaniyor musunuz? yoksa karanlikta mi yatiyorsunuz? gece/gunduz kavramini ögretmek gerekiyomus,karanlikta buyume hormonu salgilaniyomus falan..
Gece lambasi kullanmiyorum ama sokak lambasi odayi gunduz gibi aydinlatiyor :/
Canim ne yaptin dogurdun mu? Cok fazla sayfa birikmis tek tek okuyamiyorum atlaya atlaya gidiyorum. Bana da suni sanci verdiler. 4-5 saat ne sancim oldu ne acikligim artti. Ama sonra birden bire hop doguruverdim.

Mastit ihtimali cok yüksek canim. Ben de olmusum dun gottim doktora. Sağıp bosaltacaksin goguslerini baska caresi yok dedi sicak su torbasi rahatlatiyor baya. Ama en az yarim saat dursun gogsunde.
Emiyor canım göğüs ucu yaralarım da geçti ama yok bi türlü doyuramiyorum. Napayim sağlıklı olsun da
Yaralar iyilesince tekrar acimiyor di mi? Yani hissetmiyorsun cocugun tuttugunu.

Günaydın kızlar
Bugün kısmetse taburcu olcaz
Maşallah hem benim sütüm var hem bebeğim emmeye çok istekli ve güçlü emiyo
Amaaa benim göğüs uçları küçük kalıyo, kavrayamayınca ağlıyo
Mecbur silikon uç aldık, hiç istemeyerek veriyom alışçak mememi normal emmicek diye
Zaten süt gelip gelmediğinden çok emin olamıyorum uçla emerken
Kaşığa sağıp arada takviye yapıyorum

Şu silikon ucu kafama takmayayım di mi?
Bi de sezaryen acısı hiç hoş bişey değil, ayağa kalkmak zulüm

Bu arada benim minnoş kızım 37+5 te 48 cm 2815 gr doğdu
7 saat kadar yenidoğan ünitesinde kaldı ama şimdi çok iyş maşallah
O ağız burun öyle güzel ki

Ayy çok iyi ya rüyada bile emziriyoruz ben bu gece hiç uyumadım dedem yalan değil ne ağladı ne uyudu mikir mikir bütün gece ooof

maşallh güle güle büyüt canm. silikon uç tek mememe ben de kullanıyorum. bir de küçük uç çıksrmak için pompa var wee’nin 15 tl fiyatı. işe yarıyo deneyebilirsin.

Eklentiler

• 0D679CAD-AECF-4A74-8D19-EFFF6A1C9358.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 38
canım doğumda alıyorlar genelde o miyomları, seninkini neden almadı acaba doktor. ben de iki yıl önce miyomm aldırdım ve öncesinde aşırı kanamam oluyordu. gerçekten sıkıntı allah kolaylık versin

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini.emzirirken meme ucunu değil de kahverengi kısmın çoğunu ağzına vermeyi dene.süt akışı o şekilde iyi oluyor.sadece meme ucunu tutarsa hem yeterince süt gelmez hem de meme uçların yara olur.göğsünü elinle c şeklinde tutup almasına yardımcı olabilirsin.

Al benden de o kadar. Benimkinin uyanma saati de 6. 6 da uyanip öğlen 1-2 ye kadar uyumuyor vizildanip duruyor. Simdi kucagimda gaz cikarma pozisyonunda uyudu. Yerine biraksam uyanacak.
Evet ya omzumda uyuyor koyunca gözler fal taşı gibi açılıyor. Tam 3 gündür başım catliyor uykusuzluktan. Allah yardım etsin ne olur ne olur

Hissediyorum canım çektiğini ama acimiyor hiç kuzum

Canım bizde geçen hafta aynı durumu yaşadık.3 gün çok zorlandık.sonra mamayı degistirdim.hipp in combiotik mamasını aldım.bir rahatladikki anlatamam.simdi gün-de 3 kez yapiyo en az.bu sayede gaz problemide yaşamıyoruz artık.sende bi araştır istersen.bebisler sancı çekince kıyamıyor insan.

Kızlar ana kucağı bel desteği alan var mı aranızda?
Kuzucuk ana kucağına koyduğumuzda iki büklüm duruyor yA. Hiç rahat görünmüyor. Bacakları boynu katlanıyor. Altına destek yapıyorum ama o da kayıyor bi süre şonra.
Bel desteği işe yarar sanırım. Ondan almayı düşündüm de. Alan varsa hangisinden aldınız siz? İşe yarıyor mu?

Canım grip değildir bizimkininde tıkanıyo ilk aylarda cok tıkanır bebeklerin burunları serum fizyolojik işe yarar

Canım biz aptamil kullaniyorduk dün ben de araştırırken hipp combiotik ı gördüm bugün alayım diyorum ama beğenir inşallah ya senin bebis beğendi mi? Bir de bi önceki mamaniz hangisiydi?

Canım biz aptamil kullaniyorduk dün ben de araştırırken hipp combiotik ı gördüm bugün alayım diyorum ama beğenir inşallah ya senin bebis beğendi mi? Bir de bi önceki mamaniz hangisiydi?

Canım biz ilk baby goat diye bi keçi sütlü mama ile başladık.ilk bir hafta iyidi sonra kabız ve gaz tavan yaptı.3 gün uyku nedir ne o bildi ne biz.sonra araştırınca hipp i gördüm nette.aldim hiç itiraz etmedi kuzum.sapur süpür aldı onuda.ilk verisimden 3 4 saat sonra bir kaka yaptı ki akıllara zarar.ondan sonra rahatladı bi uyudu ki baygın vaziyette.4 5 gün oldu bu mamaya başlayalı şimdi gün-de 3 4 kez kaka yapiyo.boylece gaz problemimizde çözüldü bizim.gerci acı elma yağınin da çok etkisi oldu gazi için.bence sen bi dene hipp i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…