- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.541
Benimki de öyleAlıyor kuzum emzigi, aventin emzigini almıştım onu emiyor. Eliyle bile tutuyor düşmesin diye
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Bu sessiz günlerin tadını çıkar. Çığlık kıyamet zamanlari hiç uzak degil haberin olsun :)Yavrumla kavuştuk çok şükür
Sütüm de geldi hemen, az bence ama hemşire yok iyi yetiyo ona o dedi
Yavrum da hep emme modunda kuzum, sürekli aranıyo
Çok sessiz sakin maşallah şimdilik
Allahım nasıl güzel bi his
Günün tüm stresi acısı ağrısı gitti
Yürüdüm de, sancım da çok yok
Hiç bırakasım gelmiyo kucağımdan
Sezaryende benim de miyomumu almış doktor
Her şey daha güzel olcak inşallah, çok şişim biraz iner sabaha umarım
Gece lambasi kullanmiyorum ama sokak lambasi odayi gunduz gibi aydinlatiyor :/kızlar yeni dogan bebisinizi uyuturken gece lambası kullaniyor musunuz? yoksa karanlikta mi yatiyorsunuz? gece/gunduz kavramini ögretmek gerekiyomus,karanlikta buyume hormonu salgilaniyomus falan..
Canim ne yaptin dogurdun mu? Cok fazla sayfa birikmis tek tek okuyamiyorum atlaya atlaya gidiyorum. Bana da suni sanci verdiler. 4-5 saat ne sancim oldu ne acikligim artti. Ama sonra birden bire hop doguruverdim.canım bizim oğlan 4 kg şu anda.4cm açıklığım vardı ve hiç sancım yoktu.bebek doğum kanalında hatta pelvisk kemiğine dayanmış durumda.doktorum da 4 kg üstünde normal doğum risk oluşturur şartlar bukadar müsaitken suni sancıyla normal doğumu tetikliyelim dedi.öğlen 12.30 dan beri suni sancı verdiler ama bende ne daha fazla açılma nede sancı oldu.doktorumda biraz önce ilacı kesin birşey yiyip içmesin demiş.sanırım sabaha sezeryan diyecek
Al benden de o kadar. Benimkinin uyanma saati de 6. 6 da uyanip öğlen 1-2 ye kadar uyumuyor vizildanip duruyor. Simdi kucagimda gaz cikarma pozisyonunda uyudu. Yerine biraksam uyanacak.Kızlar bizimki artik adet haline getirdi 5buçuktan sonra uyumuyor ya
Mastit ihtimali cok yüksek canim. Ben de olmusum dun gottim doktora. Sağıp bosaltacaksin goguslerini baska caresi yok dediKızlar sağ meme ucum yara ama yinede emziriyorum tabi silikon uçla . Dün fark ettim sağ mememin başladığı yerde bi ağrı var sanki memem ağır geliyormuş gbi . Ağrıyan yerin biraz altında kızarıklık oluşmuş mememin bi kusmı sanki güneşte durmuşum gibi kuzarık . Ama beze falan yok sütüm de geliyor bu mastit mi acaba ağrısı öyle yerimde duramicakmışım gibi değil . Acaba yara olduğu için enfeksiyon falan mı kaptı ? @sofiarya sence ne bu doktora gitmem gerekir mi . He bi de sürekli göğüs kalkanı var göğsümde ondan mı oldu dicem ama onun üstünde kalıyor kızarıklık
Şimdi netten araştırdım da dün bn ateşlendim 38-38.5 falandı ateşim bu ağrı ve kuzarıklığı da dün fark ettim bu mastit galibakuzarık bölge aynı zamanda sıcak da
Yaralar iyilesince tekrar acimiyor di mi? Yani hissetmiyorsun cocugun tuttugunu.Emiyor canım göğüs ucu yaralarım da geçti ama yok bi türlü doyuramiyorum. Napayim sağlıklı olsun da
Wc sonrasi gecti ama yinede sorucam dr a birde boyle sancilar olurken bebek hareketi hissedilirmiihmal etme bence
Ayy çok iyi ya rüyada bile emziriyoruz ben bu gece hiç uyumadım dedem yalan değil ne ağladı ne uyudu mikir mikir bütün gece ooofBnde her alarm çaldığında uyanmak için kendimi zorlarken tekrardan uyuyup rüyaya dalıyorum . Rüyamda da bebeği emzirdiğimi görüyorum . Sonra kızım ağlıyor uyanıyorum . Allah allah ben bu kızı emzirmedim mi diyorumAllahımm sana geliyorum
maşallh güle güle büyüt canm. silikon uç tek mememe ben de kullanıyorum. bir de küçük uç çıksrmak için pompa var wee’nin 15 tl fiyatı. işe yarıyo deneyebilirsin.Günaydın kızlar
Bugün kısmetse taburcu olcaz
Maşallah hem benim sütüm var hem bebeğim emmeye çok istekli ve güçlü emiyo
Amaaa benim göğüs uçları küçük kalıyo, kavrayamayınca ağlıyo
Mecbur silikon uç aldık, hiç istemeyerek veriyom alışçak mememi normal emmicek diye
Zaten süt gelip gelmediğinden çok emin olamıyorum uçla emerken
Kaşığa sağıp arada takviye yapıyorum
Şu silikon ucu kafama takmayayım di mi?
Bi de sezaryen acısı hiç hoş bişey değil, ayağa kalkmak zulüm
Bu arada benim minnoş kızım 37+5 te 48 cm 2815 gr doğdu
7 saat kadar yenidoğan ünitesinde kaldı ama şimdi çok iyş maşallah
O ağız burun öyle güzel ki
canım doğumda alıyorlar genelde o miyomları, seninkini neden almadı acaba doktor. ben de iki yıl önce miyomm aldırdım ve öncesinde aşırı kanamam oluyordu. gerçekten sıkıntı allah kolaylık versinKizlar sabah felaket bi sancim oldu .ozellikle vc zamani
Dunden buyana da kan revan icindeyim.
Dr a gittim miyomumun biri 9 bucuk cm mis .
O yapiyormus .rahim kuculdukce oda kuculebilirmis .ama sanci yaparmis .
Cok zor durumdayim .agrikesici fitil verdi.
Ins agrisiz atlatirim .daha dogumu unutamadim
bilmiyorum ki cnm, yardımcı olamıcam ama hafta olarak erken görünüyorsun takvimde doktoruna bilgi ver de için rahat etsin.Wc sonrasi gecti ama yinede sorucam dr a birde boyle sancilar olurken bebek hareketi hissedilirmi
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini.emzirirken meme ucunu değil de kahverengi kısmın çoğunu ağzına vermeyi dene.süt akışı o şekilde iyi oluyor.sadece meme ucunu tutarsa hem yeterince süt gelmez hem de meme uçların yara olur.göğsünü elinle c şeklinde tutup almasına yardımcı olabilirsin.Günaydın kızlar
Bugün kısmetse taburcu olcaz
Maşallah hem benim sütüm var hem bebeğim emmeye çok istekli ve güçlü emiyo
Amaaa benim göğüs uçları küçük kalıyo, kavrayamayınca ağlıyo
Mecbur silikon uç aldık, hiç istemeyerek veriyom alışçak mememi normal emmicek diye
Zaten süt gelip gelmediğinden çok emin olamıyorum uçla emerken
Kaşığa sağıp arada takviye yapıyorum
Şu silikon ucu kafama takmayayım di mi?
Bi de sezaryen acısı hiç hoş bişey değil, ayağa kalkmak zulüm
Bu arada benim minnoş kızım 37+5 te 48 cm 2815 gr doğdu
7 saat kadar yenidoğan ünitesinde kaldı ama şimdi çok iyş maşallah
O ağız burun öyle güzel ki
Evet ya omzumda uyuyor koyunca gözler fal taşı gibi açılıyor. Tam 3 gündür başım catliyor uykusuzluktan. Allah yardım etsin ne olur ne olurAl benden de o kadar. Benimkinin uyanma saati de 6. 6 da uyanip öğlen 1-2 ye kadar uyumuyor vizildanip duruyor. Simdi kucagimda gaz cikarma pozisyonunda uyudu. Yerine biraksam uyanacak.
Hissediyorum canım çektiğini ama acimiyor hiç kuzumMastit ihtimali cok yüksek canim. Ben de olmusum dun gottim doktora. Sağıp bosaltacaksin goguslerini baska caresi yok dedisicak su torbasi rahatlatiyor baya. Ama en az yarim saat dursun gogsunde.
Yaralar iyilesince tekrar acimiyor di mi? Yani hissetmiyorsun cocugun tuttugunu.
Kızlar 15 günlük kızım sadece sabah kaka yaptı bir daha yapmadı. Akşam resmen feryat figan geçti sancısından ama yine yapamadı. Poposuna zeytinyaglı pamukla masaj falan yaptım uyarılsın diye ama boş. Birkaç saat önce rahatladı biraz uyudu. Demin uyandı emzirdim geri yatırdım. Hep mamadan kabız oldu çocuk. Ahhh hüç mecbur kalmasaydık da hiç vermeseydik mamayı. Bu kabızlık için önerisi olan var mı? Çok ağlamadıkça mama falan vermicem artık. Memeyi arttıracam ama bakalım. Zor olacak gibi
Kızlar gribi oğluma da geçirdim galiba. Burnu baya tıkalı. Burnunu çekerken dolu olduğunu hissediyorum.
inş olmaz naparım o zaman.
Burun tıkanıklığı için çözümünüz var mı? Uyguladığınız bişey?
Canım biz aptamil kullaniyorduk dün ben de araştırırken hipp combiotik ı gördüm bugün alayım diyorum ama beğenir inşallah ya senin bebis beğendi mi? Bir de bi önceki mamaniz hangisiydi?Canım bizde geçen hafta aynı durumu yaşadık.3 gün çok zorlandık.sonra mamayı degistirdim.hipp in combiotik mamasını aldım.bir rahatladikki anlatamam.simdi gün-de 3 kez yapiyo en az.bu sayede gaz problemide yaşamıyoruz artık.sende bi araştır istersen.bebisler sancı çekince kıyamıyor insan.
Canım biz aptamil kullaniyorduk dün ben de araştırırken hipp combiotik ı gördüm bugün alayım diyorum ama beğenir inşallah ya senin bebis beğendi mi? Bir de bi önceki mamaniz hangisiydi?
Geceleri uyusalar en azından bizde uykumuzu alırdıkBnmkide sabah ayakta gün içerisinde uyuyor . Uyandrması zor maalesef bn mecburen ayağını sıkıyorum ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?