2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Masallah masallah
Bizimki gündüz uyuyor ama sabaha karsi uyanip sabah 11 de uyanıyor gaz diye düşünüyorum ama gaz olsa gündüz de olur
Uyanık olduğu saatler var ondandır o bizimkide sabah yedide falan kalkıyor iki üç saat uyumuyor

Kızlar bugün doktor damla vermişti gaz için çıkarmazsa kullan demişti ama ben ıkınmasına dayanamadım 8 buçuk gibi damlattım 1 saat sonra hem gazını çıkardı hemde kakasını yaptı sürekli maflor damla aklınızda olsun çok işe yaradı gerçekten. Ben ayaklarına yağda sürmüştüm ama işe yaramamıştı. Çok şükür çocuğum rahatladı mışıl mışıl uyuyor. 3 gündür gazdan uyuyamamıştı

Kızlar 2 gün önce spinal sezeryanla çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Spinal sezeryan beni mahfetti.. Ameliyathane de aşırı üşüme titreme sonucu omuz boyun tutulması ve şiddetli baş ağrısı çekiyorum sezeryan sonrası gaz çıkmadı ve Dr 2. Gün Lavman yapmak zorunda kaldı. Hala gaz sıkıntım devam ediyor gaz sancısı berbat bişey ..

Sizler nasılsınız takip edemedim bayadır

Ya kızlar ben iyice kontrol.ettimde sezeryan dikisimde sızıntı var yarın doktoru arayıp bı sorucam bı sikinti olurmu acaba sofiarya
Antibiyotik verir muhtemelen içerdeki cerahati kurutmak için. Ama yara yerine bakmak gerekir açıklık var mı varsa nekadsr diye? Genelde bu tarz sıkıntılar antibiyotik kullanımıyla geçiyor çok büyük bir problem yaratacağını sanmıyorum endişelenme

Off bizimde durmadı yarın kontrole götürcem ordada yine söylerim bakalım ne dicek bu göbüş işine ayriyeten tsh yüksek ona bakılacak

Maşallah:) hangi marka ve nerden aldın canim

Olabilir kuvezde sadece silmisler eve gelince bı kere yıkadım yumuşadı sanki baya yarın yıkarım tekrar düşsün bian önce inşallah
Benim kız kuveze girdi 2 saat sonra düştü ama sanırım o mor ışık kurutuyomuş çünkü bütün derisi soyuldu resmen bebişin

markası ne canım ? normal doğum yaptım ben de kullanmak istiyorrum.
H&M den almıştım normal korseyfi bacak bel şimdi onu kullanıyorum ama göbeğini sıkmiyo hiç sanki doktor senin göbeğin kalmaz rahim o diyo ama gören göbeğin inmemiş daha diyo sınır oluyorum daha bi hafta oldu ve 60 'an 53 kilo olmuşum

kızlar sezeryan sonrasi korseyi önermiyorlar karın kaslarini tembellestiriyormus..40 iniz dolduktan sonra yavastan karin egzersizlerine baslayin diyor doktor..ben de korsenin aldatmaca oldugunu dusünuyorum

Kızlar göbüşler kilolar ne durumda kilom 7 kilo gitti ama göbüş torba gibi sarkık sezeryandan dolayı iğrenç duruyo eski kiloma 3 kilom kaldı ama hiç bişey olmuyo sizde durumlar ne uyguladığınız şeyler varmı sezeryan olan arkadaslar..

Medikal ürünler satan yerden almiş eşim cnm. Ben 10 kilo verdim iki haftada 5-6 kilo kaldı oda gobek
Bende 60 kiloyla doğuma girdim şimdi 53 kıloyum kilom yok sadece küçük bi top gibi göbek önümde doktor rahim o inince birşey kalmaz diyo ama sikilassin istiyorum birazda millet göbeğin kalmış diyip duruyo daha bi haftalığiz yani

Kan hapı içiyorsun demi kanın az ise üşüme olur cnm
Fitilden sonra oldu canım ellerik ayaklarim uyuştu fitilden sonra kanamam oldu için esim2e gitme diyorum giderse doncak gibiydim buzhanede gibi cok şükür bugün iyiydim insan o an evlatlarini düşünüyor naparlar diye.cok terliyorum sizde de öyle mi

kızlar sezeryan sonrasi korseyi önermiyorlar karın kaslarini tembellestiriyormus..40 iniz dolduktan sonra yavastan karin egzersizlerine baslayin diyor doktor..ben de korsenin aldatmaca oldugunu dusünuyorum
Bence de işe yaramıyor canım. Tam olarak kullanmadım ama yalnızca takinca sıkıstırıyor cıkarınca eski haline döner yani ne kadar takarsan tak spor olmadan hiç ise yarayacagini düşünmüyorum

Uyanık olduğu saatler var ondandır o bizimkide sabah yedide falan kalkıyor iki üç saat uyumuyor
O 2 3 saat uykudan sonra o kadar uyanık kalmıyor dimi. Benimki sabah 4 gibi uyanıyor 20 dk da bi uyaniyor em alt al derken 10 gibi uyuyor acikinca kalkiyor gaz çıkar alt al derken gündüz cok uyanik olmuyor toplasan 2 saat yok

Canım ben 13 kilo almıştım ama son hafta 3 kilo daha almışım toplam 16 kilo yani. 13u gitti şu an 70 kiloyum başlangıç kiloma 3 kilo kaldı, ama hedefim 55 kilo olmak. Şu an durdu kilo vermem veremiyorum su içmek lazım bol bol ama işte unutuyorum hep. Az da yiyorum bakalım inşallah gider. Karnım benim de torba gibi oldu çok dertliyim

Bende 15 kilo almıştım 6.5 kg gitti göbek hala 6 aylık gibi korse takmaya başladım 2 gündür bakalım nolcak.
Emzirdim icin herhangi bişey yapmıyorum 3 litre su içiyorum sadece yemekde tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…