2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
dogumda 6 kilom gitti , gobegim de gunden gune iniyor sanki. ama hala 5-6 aylik hamile gibiyim. hatta doktor kontrolu sirasinda bi kadin karnimi isaret edip bebeginiz kac aylik die sordu yeni dogum yaptim diye aciklamak zorunda kaldim

Ya kızlar benim kuzum bugün uyurken hiril hiril nefes alıyor çok üzülüyorum neden acaba çok aşırı değil ama ötüyor gibi sanki

Benim gördüğüm kadarıyla.aciklik yok canimm dikiste iyi durumda tabi yarın yinede gidicem doktor çok saol her soruya cvp veeiyosun rahatatiyosun :)

Kizlar az once bebegim ikk defa kustu. O kadar cok korktum ki. Allahtan uyanikti ve kucaktaydi da bir sey olmadi. Ya uyurken olsaydi artik uyuyamam da ben korkudan

Benim kız kuveze girdi 2 saat sonra düştü ama sanırım o mor ışık kurutuyomuş çünkü bütün derisi soyuldu resmen bebişin
Kurumanın ışık tedavisiyle alakasi yok canim. Benimki de resmen derindegistirdi kuruluktan ama ışıkta beklemedi hic. 17 gunluk bebegim saha derisi yeni yeni kendine geliyor.

Maşallah herkes bebişleri kucağına almış darısı benim başıma kizlar 2016 eylül annesiyim darıkıktan çok çektik 2 3 ay boyunca hemde dert etmeyin iyileşir süt basıl artar diyorsanız sık sık enzirin bulgur ve türevlerini yiyn bide soğan yiyin Bir taşına basana kadar benim çocuk en uzun yarım saat uyuyordu bir yaştan sonra düzen giriyor uykular gaz dersenez neler neler denedik ne ilaçlar ne damlalar yanliş değilsem 2 3 aydan sonra kendiliğinden geçiyor hemencecik buyuyorlar bi bakmişsiniz büyümüşler

millet zaten konuşmaya yer arıyo, takma canım. iyi vermişsin kiloları göbek de gider daha rahim toparlanacak, vücut yeni düzene ayak uyduracak 40 gün lohusalık boşuna mı?

Ya ne güzel beni parklarda ne işleri var anlamadığım başıboş amca ve dedeler sinir ediyor. Gözümü karartıp çıkacağım iyi geçerse kuzumla gideriz büyük kıza iyi gelir

Aynen çocuk parklarindaki işi olmayan erkek milletini anlamıyorum ve sinir oluyorum. Bazen potansiyel sapık olarak bakıyorum ne yalan söyleyeyim. Torununu cocugunu getirenlerden bahsetmiyorum zaten onlar torunlarının çocuklarının dibinde oluyorlar ama ya diğerleri ne işin var

Hastaneye yatalı 12 saat oldu ve 6 saattir suni sancı takılı. Saat gece 12 de açılma 2 cm di suni sancıya rağmen Benim ağrılarımı hissetmiyorum ve bebişin boynunda 1 tur kordon olduğundan sanırım aşağı inemiyor ve ben sezaryenden korkuyorum Bu durumu yaşayanlar var mı acaba

Benimse görümcem ilk zamanlar ayni tepkiyi vermisti. Sonra ben esime hüngür hüngür ağladim. Ben bebegimin iyiligini istemiyor muyum? Benden cok mu dusunuyor? Onun yuzunden sütüm kesilecek? Kendimi yetersiz hissetmeme sebep oluyor diye vs baya yakindim. O arada gercekten kesilmek uzereydi sütüm makimaya nerdeyse hic gelmiyordu esim de gordu. Konustu mu artik ablasiyla ne yaptiysa artik hicbir sey demiyor.

Bende de suni sanci ilk 4-5 saat etki etmedi sonra birden bire oldu. Bekle bakalimz riske atmazlar.

Bugun kendimi biraz iyi hissediyorum diye bebegimi halasina atip, kendimi de disari attim. Deli taylar gibi gezdim. Simdi de dikislerimin agrisindan duramıyorum . Ne kadar normL dogum da dense 17 gunde bile tamamen iyilesilmiyormus. Suan resmen oturamiyorumz

Evet illaki biri bişey diyecek ondan sonra susacaklar eşimde annesine karışma sakin demiş kızdı galiba ama isterse kızsın umrumda değil yani bebeğim daha önemli onun kizmasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…