2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım sevi bebenin falan var. Boşuna almayım o zaman
Yavrucak iki büklüm oluyor yA. Yarın da inçe bi yastık koyup deneyeyim bari.
Korse alan yok mu kızlar merak ediyorum ise yarıyor mu
ben aldım Can'ım medikal korse. Doktorum söyledi. Öksürürken rahat edeyim diye. Ama zayıflamaya destek olmaz bu korse dedi bana. Takınca karnım löp löp etmiyor en azından. Dikişlere baskı yapmıyor

Yazılanlara yetişemiyorum.. bi de ben heryere yeterim diyodum! :) hani ısrar kıyamet idrar yolumdan kan geldiğini idda ediyodum ya? Bildiğiniz normal kanamaymış o! Alllahım 9 ay adet görmeyince nasıl bişey olduğunu unutmuşum resmen! Doktor resmen dalga geçti benimle bugün onun dışında bebeğim ve ben iyiyiz.. doğum yapan yeni arkadaşları tebrik ederr yalancı emziklere iyi geceler dilerimm...

Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin.? Sabah 10.30 da doguma giriyorum heyecan yaptim bakalim kizimdan nasil ayrilicam

canim acilman az bebek yuksekteyken girmissen suni sancili doguma biraz uzun suruyor. Ben acilen alinmistim 30 saat bekledim Rahim agzinda acici ilac takildiktan sonra. Ilk 26 saat epiduralsiz idare ettim. Daha bir gun daha beklemeye hazirdik biz ama beni hastaneye yatirdiklari sendrom ilerleyince doktor beklemeyelim dedi. Sezeryan oldum.

Gerekirse beklemeye hazirla kendini. Sancilar gelince ommmm diye sarki soyler gibi atlat.4-5 cm den once epidural almamaya calis. Ki yataga bagli kalma.

Bebeklere kordon dolanmasi normal birseymis. Aslinda cok olurmus da bize soylemezlermis. Korkma canim. Bebegin kalpbatisi monitorunden bunu takip ederler.

Sezeryandan da cok korkma. Epidural in etkisi Tam gecmeden yuru dediklerinde yuru. Korkacak bir agrisi filan yok. Ben birinci gunden sonra sadece agizdan alinan ibufrofen ile idare ettim. Agrim olmadi. Simdi de bir hafta old iyiyim.

Normal doğum yapan arkadaşlar vajibanınızın içi kaşınıyor mu ? Bnm kç gündür kaşınıyor iuileştiği için diyolar ama çok sinir bozucu bi de dışraki dikişin olduğu yer çişimi yapınca sızlıyor . Ordaki dikişler düşmüş galiba bn bakmaya korkuyorum

Bi ara ben de idrarimdan geliyor diyendusunmustum ama sonra abartma dedim kendi kendime idrardan gelde bi yanma batma baska belirti verir dedim normal kanamandir o dedim oturttum kendimi yerime

O 2 3 saat uykudan sonra o kadar uyanık kalmıyor dimi. Benimki sabah 4 gibi uyanıyor 20 dk da bi uyaniyor em alt al derken 10 gibi uyuyor acikinca kalkiyor gaz çıkar alt al derken gündüz cok uyanik olmuyor toplasan 2 saat yok
Aynen ondan snra uyuyor hep emziriyorum yine uyuyor akşam dokuz on gibi bir iki saat daha ayakta oluyor

Ya bence
Kizlar az once bebegim ikk defa kustu. O kadar cok korktum ki. Allahtan uyanikti ve kucaktaydi da bir sey olmadi. Ya uyurken olsaydi artik uyuyamam da ben korkudan

Canim benim bebegimde kisiyo uyurken uyanikken o yizden yan yatiyorum. Gormesem bile yan yatinca disari cikar diye

Hava sıcak cnm birde bebiş için kapı pencere açamıyoruz ondan da terleme oluyor.Allah evlatlarimiza bagislasin cnm.

Sutu az olan ve hemen gelmeyen Anneler. Gunlerce agladim sutum yok diye simdi geldi. Sutun gelmesi icin
1. Cemen otu yagi hapi kullandim. (Evet Cemen otu kokuyorum.)
2. Annem rezene turlerinden bir bucuk litrelik termosa cay yapiyor. 12 saatte o bitiyor.
3. Kirik yulaf bugdayi. Suyla haslayip uzerine sut katip yiyorum. Burada buna podridge deniyor. Annem hosaf yapiyor tanelerini uzerine koyuyorum. Findik fistik ne bulursaniz koyabilirsiniz.
4. Bira mayasi. Kuru maya gibi birsey. Kasik kasik yedim, yupkaridaki yulaf haslamasina da koydum bir kac kasik.. corbaya filan attim. Artik ne bulursaniz uzerine atiyorum.
5. Su. Surekli sise doldurup yanima aliyorum.

Hepinize bol sut olsun

Teşekkür ederim bilgiler için yatış yapalı 14 saat oldu ve açıklık hala 1 cm deniyor. Hiç istemesem de sanırım sezaryen kaçınılmaz son kendimi hep normale hazırlamıştım. Kordon boyu kısaysa ondan inemiyordur diyor dr. Hakkımızda hayırlısı olsun artık

Kizlar sancidan giremiyorum.
Hic gecmicek gibi geliyor
Agri kesici fitil verdi dr.nezamana kadar kullanabilirimki .mideme vurur diyede icmedim..
Minoset aliyorum 4 saatte bir 2 gundur .
Napicam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…