- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #53.781
Evet canım sevi bebenin falan var. Boşuna almayım o zamanSevi bebeninkini aldım canım bebek arabasına takılanı diyorsun dimi. Ben çok memnun kalmadım onu diyorsan. Hala kyıyor aşağıya.
Aynı biz işte. İlkinde hiç yoktu bu valla habire tıkanıyor.
Hadi hayırlı olsun şimdiden gözünaydın inşallah sağlıkla kucakla nilda bebişi :)
ben aldım Can'ım medikal korse. Doktorum söyledi. Öksürürken rahat edeyim diye. Ama zayıflamaya destek olmaz bu korse dedi bana. Takınca karnım löp löp etmiyor en azından. Dikişlere baskı yapmıyorKorse alan yok mu kızlar merak ediyorum ise yarıyor mu
Çok zor geliyo insana mahvoldum ben konuşamıyorum da istiyo ağlıyo hemen bi kere sesini duydum çok kötü oldum. Ilk doğumdan sonra kanama geçirdim rahim toplanmadı kasilmiyordu çok zordu ölümden döndüm şimdi yine aynısı oldu ama daha hafif atlattım saatbasi iğne oldum doktor doğumdaysa önlem almış çok uğraştım dedi şimdi iyiyim birazdaha akşam üstü biraz fenalastim bi iğne dahayaptilar
canim acilman az bebek yuksekteyken girmissen suni sancili doguma biraz uzun suruyor. Ben acilen alinmistim 30 saat bekledim Rahim agzinda acici ilac takildiktan sonra. Ilk 26 saat epiduralsiz idare ettim. Daha bir gun daha beklemeye hazirdik biz ama beni hastaneye yatirdiklari sendrom ilerleyince doktor beklemeyelim dedi. Sezeryan oldum.Hastaneye yatalı 12 saat oldu ve 6 saattir suni sancı takılı. Saat gece 12 de açılma 2 cm disuni sancıya rağmen Benim ağrılarımı hissetmiyorum ve bebişin boynunda 1 tur kordon olduğundan sanırım aşağı inemiyor ve ben sezaryenden korkuyorum Bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Aynen kizsinlar hic onemli degil calla.Evet illaki biri bişey diyecek ondan sonra susacaklar eşimde annesine karışma sakin demiş kızdı galiba ama isterse kızsın umrumda değil yani bebeğim daha önemli onun kizmasindan
Bi ara ben de idrarimdan geliyor diyendusunmustum ama sonra abartma dedim kendi kendimeYazılanlara yetişemiyorum.. bi de ben heryere yeterim diyodum! :) hani ısrar kıyamet idrar yolumdan kan geldiğini idda ediyodum ya? Bildiğiniz normal kanamaymış o! Alllahım 9 ay adet görmeyince nasıl bişey olduğunu unutmuşum resmen! Doktor resmen dalga geçti benimle bugünonun dışında bebeğim ve ben iyiyiz.. doğum yapan yeni arkadaşları tebrik ederr yalancı emziklere iyi geceler dilerimm...
Aynen ondan snra uyuyor hep emziriyorum yine uyuyor akşam dokuz on gibi bir iki saat daha ayakta oluyorO 2 3 saat uykudan sonra o kadar uyanık kalmıyor dimi. Benimki sabah 4 gibi uyanıyor 20 dk da bi uyaniyor em alt al derken 10 gibi uyuyor acikinca kalkiyor gaz çıkar alt al derken gündüz cok uyanik olmuyor toplasan 2 saat yok
Bir bir konuştuğu için yok yemek yemiyosun yok çocuk ağlıyor sütun yetmiyomu ay bu senin sütünü kusuyo mamayı kusmuyo çok kilo kaybetti aç çocuk ( çok şiş doğmuştu ) dedide dedi benimde sütüm gitti
Kizlar az once bebegim ikk defa kustu. O kadar cok korktum ki. Allahtan uyanikti ve kucaktaydi da bir sey olmadi. Ya uyurken olsaydiartik uyuyamam da ben korkudan
Simdiden hayırlı dogumlar canım.Bol bol dua et inşallahCok gecmis olsun canim simdi nasilsin.? Sabah 10.30 da doguma giriyorum heyecan yaptim bakalim kizimdan nasil ayrilicam
Simdiden hayırlı dogumlar canım.Bol bol dua et inşallah
Hava sıcak cnm birde bebiş için kapı pencere açamıyoruz ondan da terleme oluyor.Allah evlatlarimiza bagislasin cnm.Fitilden sonra oldu canım ellerik ayaklarim uyuştu fitilden sonra kanamam oldu için esim2e gitme diyorum giderse doncak gibiydim buzhanede gibi cok şükür bugün iyiydim insan o an evlatlarini düşünüyor naparlar diye.cok terliyorum sizde de öyle mi
Ay benimkide hırıltılı cnm doktora gideriz sorariz.Ya kızlar benim kuzum bugün uyurken hiril hiril nefes alıyor çok üzülüyorum neden acabaçok aşırı değil ama ötüyor gibi sanki
Adi ne surubunperi masali doktor bana kulak kanunuyla zeytinyağıyla uyar dedi denedim yaptı ama fazlada alışmasın bağırsakları kendi gelişsin dedi gaz şurubu verdi bi kaç verdim inanılmaz şekilde ağlaması duruyo anlamış değilim bi anda sakinleşiyor.
canim acilman az bebek yuksekteyken girmissen suni sancili doguma biraz uzun suruyor. Ben acilen alinmistim 30 saat bekledim Rahim agzinda acici ilac takildiktan sonra. Ilk 26 saat epiduralsiz idare ettim. Daha bir gun daha beklemeye hazirdik biz ama beni hastaneye yatirdiklari sendrom ilerleyince doktor beklemeyelim dedi. Sezeryan oldum.
Gerekirse beklemeye hazirla kendini. Sancilar gelince ommmm diye sarki soyler gibi atlat.4-5 cm den once epidural almamaya calis. Ki yataga bagli kalma.
Bebeklere kordon dolanmasi normal birseymis. Aslinda cok olurmus da bize soylemezlermis. Korkma canim. Bebegin kalpbatisi monitorunden bunu takip ederler.
Sezeryandan da cok korkma. Epidural in etkisi Tam gecmeden yuru dediklerinde yuru. Korkacak bir agrisi filan yok. Ben birinci gunden sonra sadece agizdan alinan ibufrofen ile idare ettim. Agrim olmadi. Simdi de bir hafta old iyiyim.
Allah yardımcın olsun canım insallin ağrıların bir an önce son bulurKizlar sancidan giremiyorum.
Hic gecmicek gibi geliyor
Agri kesici fitil verdi dr.nezamana kadar kullanabilirimki .mideme vurur diyede icmedim..
Minoset aliyorum 4 saatte bir 2 gundur .
Napicam bilmiyorum.
Gidince sorayım ben de canım 1 hafta sonra kontrol var, sen sorarsan bana da söyleAy benimkide hırıltılı cnm doktora gideriz sorariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?