2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebegim 4760 gram olmus. Yani 21 gunde yaklaşık 1,5 kilo almış. Doktor güzel dedi ama bana nedense fazla geldi. Sonucta kilo alamamasi kadar fazla almasi da tehlikeli. sofiarya sence Nasıl kilosu?
Sadece anne sütü alıyorsa hiç takma maşallah sütün yarıyor demek ki ama mama veriyorsan azaltmayı hatta bırakmayı düşünebilirsin

Evet canım benim de çok şükür sutum var ama işte bizimki biraz obur. Hipp combiotik kullanmaya başladıktan sonra kaka sorunumuz kalmadı çok şükür ya az önce elime yaptı sagolsun
Aman yapsın da elim ayağım yatak döşek farketmez.. yeter ki rahatlasın

ay hepsi mi aynı bunların yaa. Fanfiniden başka bi gündem yok bizde de suan

baharatlar gaz yapıyor sucuktada bolca baharat var baharatlı seylerden uzak durmani tavsiye ederim

Kızımın gözü çapak olmuş sarı değil beyaz ne yapsam düzelir kizlar sofiarya

Canım ılık suyla sil birde kafasına dikkat et üşümesin benimde olmuştu kafasına iki şapka geçirdim sürekli ılık su ile sildim. Pamuğu sildiğimde aynı pamukla iki kez silmedim her silmeye başladığımda 4.5 pamukla sildim. Bazende kendi sütümle sildim 2 günde geçti canım

Ay yok benimki gece kalkıyor hakkını yiyemem kalkmasa da bn kaldırıyorum valla

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benimki de aglayinca hiç böyle yapmazdin oğlum diyor tek bildiği ağlamak dedim nasıl yapmaz. Gün boyu yok gelince iftara kadar yok uyuyor iftardan sonra işte bir kaç saat alt değiştirir bir de başımızi bekler o cocugu yanına yatırma bak der durur. Ben çok meraklıyım sanki bazen tek yol koynum oluyor

Selamlar gobegi dusen ler ozel bisey yaptiniz mi bide banyosunu hemen yaptirdiniz mi
Hemen yaptırdım cnm kapatmadım da ondan sonra eczaneden aldığım göbek bakım seti ile temizledim. Ondan önce birşey kullanmamıştım.

Herkese merhaba, doğumdan beri foruma giremedim bugün 16 günlük oldu kızım daha yeni yeni alisiyorum sutum bir hafta gelmedi golden goat keçi sütlü mama verdim doğal diye kabızlık yaşadık ki çoğu mama yapıyormuş bunu doktor söyledi sonra çok olmasa da süt geldi emzirdikce mamayi azalttm çok şükür kakasini günde bikac kere yapıyor. Agladikca meme veriyorm susuyor ama günde üç kez hala mama veriyirm doymuyor. Memelerim hep yara içinde damakla ısırıyor ama buna şükür herkese kolayliklar diliyorum

Kizlar bebegim 4760 gram olmus. Yani 21 gunde yaklaşık 1,5 kilo almış. Doktor güzel dedi ama bana nedense fazla geldi. Sonucta kilo alamamasi kadar fazla almasi da tehlikeli. sofiarya sence Nasıl kilosu?
Mama kullandın değil mi cnm yanlış bilmiyorsam mama da kilo yapar bir de anne sütü alanlar daha fazla kilo alabilirmis.hay maşallah biz 20 günde 500 gr aldik.

Cnm kızlar hipp kullanıyormuş kabızlık olmuyormuş. Benim de aklımdaydin nasıl oldun peki yipranmistin baya doğumda. Bir de krem sürünce goguslerine streç ile kapa daha etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…