- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.701
Sadece anne sütü alıyorsa hiç takma maşallah sütün yarıyor demek ki ama mama veriyorsan azaltmayı hatta bırakmayı düşünebilirsinKizlar bebegim 4760 gram olmus. Yani 21 gunde yaklaşık 1,5 kilo almış. Doktor güzel dedi ama bana nedense fazla geldi. Sonucta kilo alamamasi kadar fazla almasi da tehlikeli.sofiarya sence Nasıl kilosu?
Contractubes diye bi jelmis canım yara izlerinde mikemmelmis
Aman yapsın da elim ayağım yatak döşek farketmez.. yeter ki rahatlasınEvet canım benim de çok şükür sutum var ama işte bizimki biraz obur. Hipp combiotik kullanmaya başladıktan sonra kaka sorunumuz kalmadı çok şükür ya az önce elime yaptı sagolsun
Ay memelerde bebek doyuran gibi geliyor adamlara artık. Eşim artık hacı abla demeye baslicam diyorDün baya kavga ettik kv lere sıcak davranmiyorum diye ne agladim barışmak için yanaştı kocam ağzından ilk çıkan şey ne zaman fanfini finfon yapacakmışiz dikis falan hak getire zaten gebelikten kuruluk vardı kaç ay oldu. Memeler de süt dolu çok iş gormez ah ah.
Benimkide aynı kurudum kaldim diyo daha çok kurursun dedim bendeay hepsi mi aynı bunların yaa. Fanfiniden başka bi gündem yok bizde de suan
baharatlar gaz yapıyor sucuktada bolca baharat var baharatlı seylerden uzak durmani tavsiye ederim@cikolatalimuffin Sucuk mu gaz yapıyormuş canım, ayy ben de ne yedim ne yedim deyip duruyorum( hamileyken bile yedim ben çok seviyorum ama artık yemeyeyim gaz yapıyorsa.. insan suçlanıyor bebek gaz olunca, eşim başlıyor hönkürmeye hemen ne yedin diye.. geçen bulgur yedim duymadığım laf kalmadı adamdan
oyle de denerim bsaol kuzum.yarın dr kontrolumu var.bir sorayım bakalım.neler diyecek.Gece emzirmen çok daha önemli süt hormonları en fazla gece salgılanıyomus gündüz mama verip gece emzirmen daha iyi olmazmi
Kızımın gözü çapak olmuş sarı değil beyaz ne yapsam düzelir kizlarsofiarya
Maşallah geceleri holdur holdur uyuyor, gündüz işte zaten, işten dönüp uyuma vaktine kadar beynimi yiyor. Dün demez mi oğlum bunlar sana bakamıyor gel ben gazını çıkarayımbana bak part time baba dedim, gece al koynuna yat, uyanırsa emdir beni uyandırma dedim, nasıl olcak o iş diyo. Bana akıl veriyon ya o süt yapar bu gaz yapar diye dedim, ye iç işte onlardan sütün gelsin dedim iyice çıldırdın diye gülüyor utanmadan şapşal
Kızlar bende doğum dün doğum yaptım bebişliler gurubuna geçiş yaptım Allaha şükür darısı doğum yapacak olan arkadaşlaramı onlarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına alırlar inşallah
Bize caydanliktaki kaynamış suyu söğüt onunla sil dedi doktorKızımın gözü çapak olmuş sarı değil beyaz ne yapsam düzelir kizlarsofiarya
Benimki de aglayinca hiç böyle yapmazdin oğlum diyorMaşallah geceleri holdur holdur uyuyor, gündüz işte zaten, işten dönüp uyuma vaktine kadar beynimi yiyor. Dün demez mi oğlum bunlar sana bakamıyor gel ben gazını çıkarayımbana bak part time baba dedim, gece al koynuna yat, uyanırsa emdir beni uyandırma dedim, nasıl olcak o iş diyo. Bana akıl veriyon ya o süt yapar bu gaz yapar diye dedim, ye iç işte onlardan sütün gelsin dedim iyice çıldırdın diye gülüyor utanmadan şapşal
Hemen yaptırdım cnm kapatmadım da ondan sonra eczaneden aldığım göbek bakım seti ile temizledim. Ondan önce birşey kullanmamıştım.Selamlar gobegi dusen ler ozel bisey yaptiniz mi bide banyosunu hemen yaptirdiniz mi
Eczaneden aldim benArkadaşlar bira mayası kullanan varmı aranızda. Varsa nerden temin edebilirim acaba
Mama kullandın değil mi cnm yanlış bilmiyorsam mama da kilo yapar bir de anne sütü alanlar daha fazla kilo alabilirmis.hay maşallah biz 20 günde 500 gr aldik.Kizlar bebegim 4760 gram olmus. Yani 21 gunde yaklaşık 1,5 kilo almış. Doktor güzel dedi ama bana nedense fazla geldi. Sonucta kilo alamamasi kadar fazla almasi da tehlikeli.sofiarya sence Nasıl kilosu?
Cnm kızlar hipp kullanıyormuş kabızlık olmuyormuş. Benim de aklımdaydin nasıl oldun peki yipranmistin baya doğumda. Bir de krem sürünce goguslerine streç ile kapa daha etkili olur.Herkese merhaba, doğumdan beri foruma giremedim bugün 16 günlük oldu kızım daha yeni yeni alisiyorum sutum bir hafta gelmedi golden goat keçi sütlü mama verdim doğal diye kabızlık yaşadık ki çoğu mama yapıyormuş bunu doktor söyledi sonra çok olmasa da süt geldi emzirdikce mamayi azalttm çok şükür kakasini günde bikac kere yapıyor. Agladikca meme veriyorm susuyor ama günde üç kez hala mama veriyirm doymuyor. Memelerim hep yara içinde damakla ısırıyor ama buna şükür herkese kolayliklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?