2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bize de bakmadılar cnm ne devlette ne sağlık ocağında. Sağlık ocağı arar mi topuk kanı sonucu için.

Ben becerdim canim gayette uyudu :) yastiga dengeli koyduktan hafifce salladiktan sonra becerilmicek bi durum degil aslinda benimki sizdi kaldi sonucta besikte sallayinca da sallaniyo

Kizlar kontrole gittik bugun doktora cok sukur biraz kilo almisiz sariligimiz 1e dusmus.
Ama kizimin gogsune sut toplanmis doktor bi sıktı icinden sut akti yavrum benim sesi de cikmadi. Hafif masaj yapim mi dedim yapmsa enfeksiyon kapar yerlesir dedi. Ay gecer insallah ya. Sizin bebelerde de var mi bu durum?

Gece şapkası çıkmış kafasından ondan oldu sanırım sabah sürümü sürdüm şimdi daha iyi ılık suyla da silerim canım çok saol

Yok canim ya bu kizin kafasida durmuyo yerinde.arkaya atip duruyor.
Annende dogru soyluyor ama napicaksin mecbur

Kaynanam demiştir gulmustum gerçekmiş misin süt toplanması neden oluyomus peki

Hergün uğraşıyorum ama valla gelmiyo pes etmicem su mama işinden hiç hoşlanmıyorum çünkü..acıkınca çatlarcasına ağlıyo panik oluyorum bakalım inşallah sütüm artarsa daha mama daha fazla süt olarak devam edelim istiyorum..:

Çok biliyor şaşkınlar, lafa geldi mi çok icraata geldi mi yok

Kızlar az önce hem çok komik hem de ödümü b..kuma karıştıran bi olay yaşadım . Eşimle kızımı yıkıcaktk . Eşim suyu hazırlamaya gitti bnde üstünü soydum bi tek bezi kaldı üstünde . Kakasını yapmıştı su hazır olunca silip hemen eşime vercektim . Bu sabah paylaştım kızımın fotosunu hepiniz görmüşsünüzdür maşallah baya saçı var . Neyse yerde öyle beklerken bi anda kuzımdan bir çığlık geldi feryat figan ev inledi . Ne oldu diye bakarken bi baktım eliyle saçını çekiyor hemde öyle böyle değil sanki düşmanın saçıymış gibi . Ayırmaya çalıştım elini bırakmıyor bi türlü tabi ben bi yandan eşimi çağırıyorum bağır çağır . Eşim koştu geldi o sırada saçından ayırdım elini . Nasıl korktum anlatamam ama bi yandanda gülmeye başladım gözümden yaş aktı resmen korkuma ağladım bi yandan da gül gül öldüm . Ay bu saçlar gerçekten başa bela

Ay bizkmki de altını değiştirirken kizarsa yapiyor ensedeki saçlarda uzun nasıl yoluyor saçını tabi ben hemen babasına çekmiş aksi dada diyorum ama insanın içi acıyo valla.

Ay benimkinin de sis memeler ben masaj yapıyorum çok az ama bugün doktor birşey demedi onun için ne yapsam ki halam da ebe oda banyoda ov demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…