2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım normalmiş o.bizden geçen hormonlardan dolayı olurmuş.benimki erkek olduğu halde olursa şaşırma dedi doktor.geçer yani endişelenme

Cnm kızlar hipp kullanıyormuş kabızlık olmuyormuş. Benim de aklımdaydin nasıl oldun peki yipranmistin baya doğumda. Bir de krem sürünce goguslerine streç ile kapa daha etkili olur.
Sagolasin canım evet zor toparladim hala karnimin içi ağrıyor bide gece korse kaymış pijamamin lastiği dikise gelmiş dikisim tekrar agrimaya başladı. Ama bebek bogazli 3700 doğmuştu onun doymamasi sutun gelmemesi beni mahvetti hipp in içinde civa çıkmış laboratuar testinde diye duydum bu günümüze şükür bebekler iyi olsun da sen nasılsın oglusun nasıl canim

sofiarya canım birşey soracağım bizim sarılığımız yoktu hiç doktor test bile yapmamıştı. Dünden beri rengi bir sarı gibi geldi bana 15 günden sonra sarılık çıkarmı acaba

Ay benimkinin de sis memeler ben masaj yapıyorum çok az ama bugün doktor birşey demedi onun için ne yapsam ki halam da ebe oda banyoda ov demişti
canm gogus sismesi dediginiz gibi bizden gecen hormanlardan oluyor, bizim cocuk doktoru eger memesi siserse ovalayayim da gecsin demeyin sakin die tembihledi, ovalamak iyi degilmis

Kuzum annem de bebeklerin gogsune süt toplanır biraz siser demişti demekki normal bi durum

Sadece anne sütü alıyorsa hiç takma maşallah sütün yarıyor demek ki ama mama veriyorsan azaltmayı hatta bırakmayı düşünebilirsin

Mama kullandın değil mi cnm yanlış bilmiyorsam mama da kilo yapar bir de anne sütü alanlar daha fazla kilo alabilirmis.hay maşallah biz 20 günde 500 gr aldik.

Anne sütü ve mama beraber veriyorum. Sütüm yetmiyor gibime geliyor bugun tam 1,5 saat emdi iki göğsümden. Memeden çektiğimde hala aranıyordu az bir dey ma verdim üstüne hemrn uyudu. Emdikten donraki uykusu 15 dk sürmüyor geri acıkarak kalkıyor uykudan.

1 hafta oldu göbeği düşeli akinti degil de içinden birşey çıkmış gibi
O içinden çıkmış gibi olan şey birkaç haftaya geriye doğru çekilip gözden kaybolacak o seni endişelendirmesin. Akıntı yoksa sıkıntı da Yok bence gayet normal gözüken bir göbek

Kızlar bebeğine zeytinyağı veren var mı. Ben vermeye başladım. Kakasını yaparken çok aci çekiyor. Kucağımda kıvranıyor çaresizce gözüme bakıyor. Dün akşam o ağladı ben ağladım. Cok üzülüyorum.

Geçmiş olsun cnm zamanla düzelecektir inş. Biz alıştık ana oğul gunduz hep emmece akşam uyku emme devam ediyoruz. Benim de dikişler hafif ağrılı bebiş hep kucakta emince karın etlerimde ağrıyo. Kanamam yok gibi bakalım ne zaman biter lohusalık. Çok huzursuz oldum ilk zamanlar aglamalar bağırmalar eşimin ailesini istememeler falan biraz daha iyi gibiyim artık ama doğuma bayram gibi gitmiştik hasar alıp döndük ebeler doktorlar yuzunden sağlık olsun bebişler iyi önemli olan o.

Bebeğin ağzına memeyi vermeden elinle sağ azıcık o zaten uyarınca şıpır şıpır damlar hemen yumuşar ozaman ver ağzına daha rahat alır, Mem ucunda açık yaran falan olmazsa kolay kolay mastit olmazsın endişelenme. Dediğim gibi çok ağrı ve rahatsızlık hissediyorsan önce pompayla bir 10-15 cc sağıp sonra da emzirebilirsin ya da elinle bile sağabilirsin. Mastit den ziyade tıkanabilir belki kanallar onu da lesitinle çözebiliyoruz derdimize deva var çok şükür sen canını sıkma. Bebek nasıl boşaltamasa da güzel emiyor mu kaç saatte bir emiyor ??

Bak beni yanlış anlama cnm ama tam bir saattir emziriyorum ve hiç bırakacak gibi değil yine de mama vermiyorum siz bizden bir kilo fazla almissiniz. Her çocuk farklı tabi ama demekki senin sütün yetiyor hem sofiarya ne diyor mama ağır gelince uyuyorlar bizim çok tok olmamiz gibi. Annelik işte acaba doymuyor mu diye evham yapma emsin yeter

Dolunay22 sen çift taraflı kullanılan bebek arabası mı almıştın bastonlardan ? Öyle hatırladım nedense . Eğer elimdeki aracı satarsam baston arabalardan almayı düşünüyorum . Benm araba çok büyük evimin etrafı da hep yokuş nasıl çıkarım bilmiyorum

Canım mama işi devreye girdiğinde işler biraz daha sıkıntılı bir hal alıyor. Muhtemelen kolik bir bebeğin var belirli zaman dilimlerinde ağlaması bunun en büyük göstergesi, anne sütü De versen bu durumu pek değiştiremiyorsun ama mama durumu daha da kötüleştirebiliyor gaz damlası muhtemelen kullanıyorsundur ama o da bir işe yaramıyor genelde. Kolik annelerin en sevdiği tek bir yöntem var bebeği arabaya koyup sokak sokak gezmek aracın yolda giderken yarattığı titreşim barsaklarını inanılmaz rahatlatıyor nedense. Tıp bu kolik konusunda maalesef çaresiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…