- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.821
Bende bakayım bir yaCanım biz anne yanı yatak aldık, gece kontrol etmesi ağladığında alması kolay oluyor. Bi tarafı daha yüksek yapabiliyorsun reflü ihtimaline karşı. Markası brevi ama chicco kullanan arkadaşlar da memnun, bak istersen
Can'ım bana hastanede karbonatlı suyla sil dediler. İki gözü ayrı ayrı pamuklaKızımın gözü çapak olmuş sarı değil beyaz ne yapsam düzelir kizlar @sofiarya
Acaba emzik mi arıyor bebek? Ben emzik verme taraftarı değildim ama bizim bebişte emdikten sonra ağlıyor ve sürekli meme arıyordu. Annem kesin emzik arıyor dedi. Gece eşim eczaneden aventin emziğini aldı ve işe yaradı. Emziğe çok düşkün değil ama meme emdikten sonra uyumasına yardımcı oluyor. yenidoğan bazı bebeklerin emme isteği daha fazla oluyor.bu durumda emzik işe yarıyorgaz sancısı değil.gaz ilacınıda verdim.4 gibi kakayıda yaptı.memeyi turana kadar bi kök söktürüyo zaten.kolik olsa memeye gelirmi ki.memeyi emince susuyoruz ve uyuyarak emiyoruz
Canım hiç bakmadım youtube hemen bakayım ekleyemiyorum yattım sırt üstü dönemiyorum ve canım yanmasının dışında görür uci titriyor sanki. Inşallah iae yarar
Güzel kızım bu gece daha uslu ama göğüs dışında birşey ağzına sokmak ne mümkün emzik de denedim .parmagimi da
Aynı benimkide emiyo sonrada kusuyo bı turlu dalamadik uykuyaAç değil gazı da çıktı birsürü. Kakasını da yaptı. Sütüm de yok diyemem kusup duruyor emip emip. Ama hala aranıyor ve uyumuyor. Tok bebek uyur diyen doktorlar halt etmiş kusura bakmasınlar. Robot mu bu dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucaklar. Dün gecedem beri uykusuzum bittim resmenşu bir ay geçse hemen
Bir mesai daha kaldırabilir miyim acaba. Şöyle 2 saat uyusam yetecek vallaMemede uyuyo yatırıyorum kalkıyor bu geceki mesai başladı
Benim ki daha zor bir bebekti bu kız abiye nazaran daha iyi mama hazırlama derdim yok en azından yapıştır memeye oldu bittiBir mesai daha kaldırabilir miyim acaba. Şöyle 2 saat uyusam yetecek vallacanım ne rahatmışız bizim büyük kuzularla
Canım göce gaz yapmıyormu, gaz problemide çok bizim bebelerde
parmaginizi emdirmeyi denediniz miAç değil gazı da çıktı birsürü. Kakasını da yaptı. Sütüm de yok diyemem kusup duruyor emip emip. Ama hala aranıyor ve uyumuyor. Tok bebek uyur diyen doktorlar halt etmiş kusura bakmasınlar. Robot mu bu dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucaklar. Dün gecedem beri uykusuzum bittim resmenşu bir ay geçse hemen
Ayri odada yatiriyorum annenesiyle. Yanimda da besik var. Simdi yalniz ama kamerayla takip ediyorum. gece de bir oraya bir buraya gidiyor bebisim.Valla değil aynı odada elimde olsa koynumdan ayırmam. Ayrı odada yatıranlara da şaşırıyorum anne olduktan şonra.
Öyle tabi canım çok şükür ben büyük halleriyle ne rahatmışızı kastettim :)) benim de ilk kuzum çok zordu bu da o yolda ilerliyor hayırlısı :)Benim ki daha zor bir bebekti bu kız abiye nazaran daha iyi mama hazırlama derdim yok en azından yapıştır memeye oldu bitti
Denemedim ama emzik veriyorum açken atıyor ama şuanda alıyor emziği mesela. Ben yine de kıyamayaıp emziği çıkartıp memede uyutmaya çalışıyorum. Kendim kaşınıyorum :)parmaginizi emdirmeyi denediniz mi
Canım bizimki de bütün gun mememdeydi zır zir zır akşamüstü yoruldu uyuyakaldı ben de uyudum 1-2 saat sonra kaldırdım bezini falan açtım değiştirdim uyutmadım emzirdim geri uyandırdım bu saate kadar epey bi oyaladım şimdi emziriyorum epey de yorgun 3e 4e kadar uyur diye duşünüyorum...kendimce taktikler geliştiriyorumAç değil gazı da çıktı birsürü. Kakasını da yaptı. Sütüm de yok diyemem kusup duruyor emip emip. Ama hala aranıyor ve uyumuyor. Tok bebek uyur diyen doktorlar halt etmiş kusura bakmasınlar. Robot mu bu dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucaklar. Dün gecedem beri uykusuzum bittim resmenşu bir ay geçse hemen
10 fazla yüksek değil canım korkma düşer inşallah... yıkanınca rahatlayıp uzun uyuyabiliyorlar...Kızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Öyle tabi canım çok şükür ben büyük halleriyle ne rahatmışızı kastettim :)) benim de ilk kuzum çok zordu bu da o yolda ilerliyor hayırlısı :)
Büyüklerle gayet rahatmisiz aynen :)
Uykucu ya bak sen küçücük.cusseleriyle aklımızı başımızdan almayı nasilda başarıyorlar geçmiş olsun canımKızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Bik bik hiç durmadı benimki de inan canım. Allahtan dünden yemeğim vardı yoksa öğlen aç kalmıştım öyle memeden ayrılmadı. İftar saati 2 aaat uyudu okadar. Şimdi cin gibi gözleri :)) ben dün sucuk yedim bozuldu ayarı çocuğun yoksa iyi gidiyorduk yaCanım bizimki de bütün gun mememdeydi zır zir zır akşamüstü yoruldu uyuyakaldı ben de uyudum 1-2 saat sonra kaldırdım bezini falan açtım değiştirdim uyutmadım emzirdim geri uyandırdım bu saate kadar epey bi oyaladım şimdi emziriyorum epey de yorgun 3e 4e kadar uyur diye duşünüyorum...kendimce taktikler geliştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?