2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İçine puset falan mı aldınız peki şimdiki aklım olsa direk bastonlardan alırdım
Puset dediğin ana kucağı sanırım dimi Can'ım? Ana kucağını bi arkadaş vermişti. Ama bebek arabası ile kullanılmıyor. Gerek de görmedim onu. Tam yatıyor Zaten. Dediğim gibi şuan tek sıkıntı çift yönlü olmaması. O da bikaç ay şonra sorun olmaz. Şimdi de çok sorun değil gerçi. Bi yere gittiğimiz Yok zaten. :)

Ay cnm geçmiş olsun. Nasıl da korkutmuş şıpa.
Bizimki de geçen uyanmadı topuk kanında. Normalde ciyak ciyak tır
Değer de çok yüksek değil. Emzirmeye devam

Bu kızın uykusu hep böyle mi olcak bi yerde bişeyleri yanlış mı yaptım bilmiyorum
Gece her saniye emmek istiyo, uykuya dalıyo yatırıyorum yine ağlayıp aranıyo
Çok yoruldum, uykusuzluk ne berbat bişeymiş yaa
Emzik vermemek için direniyorum beni emzik olarak kullanıyo

Nolur kısa süreli bi durum olsun, tüm bebeklik böyle geçerse yandık

Simdiden korkutma kendini. Benin dogumum cok korkunctu. Ama on gun gecti unuttum her seyi. Zaman her seyi cozuyor oluruna birak bosuna stress olma.

Hiç korkma Allah yardımcı oluyo.. benim hastane ve doktor fobim var hem de ciddi seviyede.. kendim için değil başkası için bile hastaneye girdiğimde ter içinde kalıyorum elim ayağım titriyo sen düşün gerisini.. benim gibi problemli bi insan normal doğum yaptıysa sen çook çook rahat yaparsın sakın kafanı takıp kendine stres yapma.. Allah bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla al bebeğini kucağına...

parmaginizi emdirmeyi denediniz mi
Canm benim tek olan bebegimde cok kusuyodu.yani mama veriyorum ben sut olmadigi icin verdigim an agiz dolusu cikariyodu.artik beslenmedigi icin gerilicek diye korkumdan hastaneye goturdum mamadan olabilir ddi doktor.bide ne kadar yedirdigimi sordu bende agladikca veriyorum 65 70 cc falan.. bi bebek her ogun okadar yiyemez onunda midesinn bi kapasitesi var.her agladgnda bu ac oldugu anlamina gelmez 60 cc yi yarim saate bolerek yedir ddi.bende 10.dikaka.arayla vermeye basldim bide aralarda mesela yedirdin kaldir gazini cikar tekrar ver dmisti ole yaptigimdan beri baya bi duzene bindi bi de bizimkiler premature yani daha skntili bi de bole dene istersen

kizlar bebis diil ama ben cok fena gaz sancisi cekiyorum..hosaf..rezene..bol merdiven in cik..hepsini yaptm ;( omuzlarim bile agriyor sancidan..napicam bi tavsiye lutfen ;(((

Rezene sancı yapar. Gazı atmak için bagırsakta kasılmalara sebep oluyor. Akşamüstü yarım çay bardagı içtim tövbe ettim bir daha ne kendim içerim ne kızıma veririm. Ne iğrenç bir sancıno öyle. Ben dayanamadım, el kadar bebek nasıl dayansın

Dikişlerim iltihaplanmş ya yarn dr. Gtcem ne yapcaklar blmiyorum korkuyorum
Canim Allah yardimcin olsun ilac vs verirler belki korkma
Ah canim ya okadarda uyunurmumus haklisin korkmakla ben olsam cildirirdim.
Canim en iyisi dusunmemek .
Dusundukce insan kotu oluyor ben hamileligimde hep dudunmemeye calistim.saglikli bi dogumun olur insallah.
kizlar bebis diil ama ben cok fena gaz sancisi cekiyorum..hosaf..rezene..bol merdiven in cik..hepsini yaptm ;( omuzlarim bile agriyor sancidan..napicam bi tavsiye lutfen ;(((
Canim su emziren anneler cayida sanki gaz cikarttiriyo gunde 3 bardak bi dene istersen

Bende mecbur kalıp uykuya dalana kadar veriyorum çünkü hem emiyor hem mama ama hala oramı buramı yalıyor acıkmış gibi

Çok geçmiş olsuncanım.. bizler bir iki tahta eksiltmeden bğyğmeyecek galiba bu melekler. Ben de nefesini dinliyorum resmen her an.. ahhh anne olmak ne zormuş ahh

Bugün hiç uyumadım resmen nefes dinlemekten yanımda yatırdım zaten halen kalbimdeki o pırpır gitmedi. Rabbim yavrularımızı korusun

cok gecmis olsun. buyuk korku yasamissin. Allah bi daha yasatmasin. hepimiz uykudan uyandirmada zorlaniyoruz canim. kimi zaman çıt sesine irkilen bebisler kimi zaman ne yapsak uyanmiyor. su donemi hayirlisiyla atlatsak insallah

Bizimki uyumak değil bayılmak gibiydi artık sarstım bile yavrumu ayağına çimdik attım banamısın demedi. Doktor keyfi deyince poposuna şaplak atasım geldi valla. Ama içim çok rahatları 8 saat bir bebek keyfi uyurmu ya işte oluyor bazen demekki

Ay cnm geçmiş olsun. Nasıl da korkutmuş şıpa.
Bizimki de geçen uyanmadı topuk kanında. Normalde ciyak ciyak tır
Değer de çok yüksek değil. Emzirmeye devam

Ay canım sağolasın ya koca iğne battı eline banamısın demedi kımıldamadı bile hemşire bile şaşırdı. Çok şükür ki birşey yokmuş artık her gözünü açtığında emişiriz. Yavruma içim gitti resmenn sıpa keyiflenesi gelmiş resmen

Bugün hiç uyumadım resmen nefes dinlemekten yanımda yatırdım zaten halen kalbimdeki o pırpır gitmedi. Rabbim yavrularımızı korusun

Canm kiyamam ya ne çok korkmussundur eminim ki ben burda okuyup cümleyi bitirene kadar neler yaşadım walla Allahım acılarını göstermesin
biz şimdilik karnimiza sarıliyoz içerde bise olur da farketmeyiz diye korkuyoz sen ise gözünün önünde öyle olunca hangi travmalara girdin Allah bilir
çok şükür boşa çıktı minnosun iyi Rabbim bida yaşatmasin kimseye kötü şeyler

Doğduğu günün sabahı ben aynısını yaşadım canim. Bizimkinin şekeri düşmüştü ama. Canım çıktı aglamaktan çok geçmiş olsun

Anneliğin en zor kısmı bu Zaten. Her an bişey olacak endişesi. Ben de kaç kez nefes dinliyorum
dün eşim sen uyu biraz sahura kadar ben ıyumucam burdayım dedi. İçim geçmiş. Bizim sıpa da sırt üstü yatıyordu bir an yutkunamadı sanırım öksürdü boğulur gibi. Nasıl o uykudan fırladım anlatamam. Fırlamamla kucaklamam bir oldu. Çok korktuk eşimle. Hep yan yatırıyorum sırf bu yüzden. Çocuğun kafa sivri gidecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…