- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.861
İçine puset falan mı aldınız peki şimdiki aklım olsa direk bastonlardan alırdımCan'ım çift taraflı değil bizimki. Kraft london. Tek sorunu o malesef. Ama çok memnun kaldık geçen kullandık. Sürüşü falan çok rahat.
Puset dediğin ana kucağı sanırım dimi Can'ım? Ana kucağını bi arkadaş vermişti. Ama bebek arabası ile kullanılmıyor. Gerek de görmedim onu. Tam yatıyor Zaten. Dediğim gibi şuan tek sıkıntı çift yönlü olmaması. O da bikaç ay şonra sorun olmaz. Şimdi de çok sorun değil gerçi. Bi yere gittiğimiz Yok zaten. :)İçine puset falan mı aldınız peki şimdiki aklım olsa direk bastonlardan alırdım
Ay cnm geçmiş olsun. Nasıl da korkutmuş şıpa.Kızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Simdiden korkutma kendini. Benin dogumum cok korkunctu. Ama on gun gecti unuttum her seyi. Zaman her seyi cozuyor oluruna birak bosuna stress olma.Ah şu loğusalara katılmak için neler vermezdim 41haftalık oldum stres üzüntü beni haftalardır bitirdi ve ikinci doğumum Ama yine 41i gördüm bu korku beni bitirdi ağlamaktan mahvoldum Doğumdan doğumhane den doktorlardan korkuyorum oraya girmekten bugün önünden geçtim anılarım canlandı eve kadar ağladım ben ne yapıcam böyle bide suni sancı alırsam ne kadar beklerim ki orda kendi sancım gelsin diye dua ediyorum ama umut var mı ki devlet hastanesi olduğu için sezeryan şansım da Yok ne kadar sürerse sürsün çekicem sürünücem ebeler ters davranır bişey diyemicem Allahım nasıl geçicek bu günler
Hiç korkma Allah yardımcı oluyo.. benim hastane ve doktor fobim var hem de ciddi seviyede.. kendim için değil başkası için bile hastaneye girdiğimde ter içinde kalıyorum elim ayağım titriyo sen düşün gerisini.. benim gibi problemli bi insan normal doğum yaptıysa sen çook çook rahat yaparsın sakın kafanı takıp kendine stres yapma.. Allah bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla al bebeğini kucağına...Ah şu loğusalara katılmak için neler vermezdim 41haftalık oldum stres üzüntü beni haftalardır bitirdi ve ikinci doğumum Ama yine 41i gördüm bu korku beni bitirdi ağlamaktan mahvoldum Doğumdan doğumhane den doktorlardan korkuyorum oraya girmekten bugün önünden geçtim anılarım canlandı eve kadar ağladım ben ne yapıcam böyle bide suni sancı alırsam ne kadar beklerim ki orda kendi sancım gelsin diye dua ediyorum ama umut var mı ki devlet hastanesi olduğu için sezeryan şansım da Yok ne kadar sürerse sürsün çekicem sürünücem ebeler ters davranır bişey diyemicem Allahım nasıl geçicek bu günler
Canm benim tek olan bebegimde cok kusuyodu.yani mama veriyorum ben sut olmadigi icin verdigim an agiz dolusu cikariyodu.artik beslenmedigi icin gerilicek diye korkumdan hastaneye goturdum mamadan olabilir ddi doktor.bide ne kadar yedirdigimi sordu bende agladikca veriyorum 65 70 cc falan.. bi bebek her ogun okadar yiyemez onunda midesinn bi kapasitesi var.her agladgnda bu ac oldugu anlamina gelmez 60 cc yi yarim saate bolerek yedir ddi.bende 10.dikaka.arayla vermeye basldim bide aralarda mesela yedirdin kaldir gazini cikar tekrar ver dmisti ole yaptigimdan beri baya bi duzene bindi bi de bizimkiler premature yani daha skntili bi de bole dene istersenparmaginizi emdirmeyi denediniz mi
kizlar bebis diil ama ben cok fena gaz sancisi cekiyorum..hosaf..rezene..bol merdiven in cik..hepsini yaptm ;( omuzlarim bile agriyor sancidan..napicam bi tavsiye lutfen ;(((
Canim Allah yardimcin olsun ilac vs verirler belki korkmaDikişlerim iltihaplanmş ya yarn dr. Gtcem ne yapcaklar blmiyorum korkuyorum
Ah canim ya okadarda uyunurmumus haklisin korkmakla ben olsam cildirirdim.Kızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Canim en iyisi dusunmemek .Ah şu loğusalara katılmak için neler vermezdim 41haftalık oldum stres üzüntü beni haftalardır bitirdi ve ikinci doğumum Ama yine 41i gördüm bu korku beni bitirdi ağlamaktan mahvoldum Doğumdan doğumhane den doktorlardan korkuyorum oraya girmekten bugün önünden geçtim anılarım canlandı eve kadar ağladım ben ne yapıcam böyle bide suni sancı alırsam ne kadar beklerim ki orda kendi sancım gelsin diye dua ediyorum ama umut var mı ki devlet hastanesi olduğu için sezeryan şansım da Yok ne kadar sürerse sürsün çekicem sürünücem ebeler ters davranır bişey diyemicem Allahım nasıl geçicek bu günler
Canim su emziren anneler cayida sanki gaz cikarttiriyo gunde 3 bardak bi dene istersenkizlar bebis diil ama ben cok fena gaz sancisi cekiyorum..hosaf..rezene..bol merdiven in cik..hepsini yaptm ;( omuzlarim bile agriyor sancidan..napicam bi tavsiye lutfen ;(((
Bende mecbur kalıp uykuya dalana kadar veriyorum çünkü hem emiyor hem mama ama hala oramı buramı yalıyor acıkmış gibiAcaba emzik mi arıyor bebek? Ben emzik verme taraftarı değildim ama bizim bebişte emdikten sonra ağlıyor ve sürekli meme arıyordu. Annem kesin emzik arıyor dedi. Gece eşim eczaneden aventin emziğini aldı ve işe yaradı. Emziğe çok düşkün değil ama meme emdikten sonra uyumasına yardımcı oluyor. yenidoğan bazı bebeklerin emme isteği daha fazla oluyor.bu durumda emzik işe yarıyor
Çok geçmiş olsuncanım.. bizler bir iki tahta eksiltmeden bğyğmeyecek galiba bu melekler. Ben de nefesini dinliyorum resmen her an.. ahhh anne olmak ne zormuş ahh
Valla canım uyumakmı bayılmakmı anlayamadım. Bu gece nefes dinlemekten uyuyamadım vallaOy yavrum toplu uyuyor galiba ben de korkardim valla geçmiş olsun
cok gecmis olsun. buyuk korku yasamissin. Allah bi daha yasatmasin. hepimiz uykudan uyandirmada zorlaniyoruz canim. kimi zaman çıt sesine irkilen bebisler kimi zaman ne yapsak uyanmiyor. su donemi hayirlisiyla atlatsak insallah
Ay cnm geçmiş olsun. Nasıl da korkutmuş şıpa.
Bizimki de geçen uyanmadı topuk kanında. Normalde ciyak ciyak tır
Değer de çok yüksek değil. Emzirmeye devam
Ah canim ya okadarda uyunurmumus haklisin korkmakla ben olsam cildirirdim.
Bugün hiç uyumadım resmen nefes dinlemekten yanımda yatırdım zaten halen kalbimdeki o pırpır gitmedi. Rabbim yavrularımızı korusun
Doğduğu günün sabahı ben aynısını yaşadım canim. Bizimkinin şekeri düşmüştü ama. Canım çıktı aglamaktanKızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Anneliğin en zor kısmı bu Zaten. Her an bişey olacak endişesi. Ben de kaç kez nefes dinliyorumAy canım sağolasın ya koca iğne battı eline banamısın demedi kımıldamadı bile hemşire bile şaşırdı. Çok şükür ki birşey yokmuş artık her gözünü açtığında emişiriz. Yavruma içim gitti resmenn sıpa keyiflenesi gelmiş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?