2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kafayı yiyecem.her gün bi tutaklığımız oluyor ya.4 ten beri uyumuyor.emiyor emerken uyuyor beşiğe bile koymadan geri başlıyor ağlamaya.kaç kere emdi bilmiyorum.mama yaptım onu yedi üstüne yine emdi.altını değiştirdim yok fayda.her gün böyle bi tutuyor.ne yapacam akıl verin

sofiarya bana akıl ver.bu gün doktorada gittik herşey normal dedi

Ayniyiz

Bu yazdıklarınızı okudum daha önce. Ama sarılık olmasından kaynaklı mama verdim. Sarılık ilacı değil tabi ki. İlaç diye de vermiyoruz Zaten. Doysun diye veriyoruz Emmek istemesi sorun değil doymuyor olması sorundu malesef. İki gündür rengi yerine geldi gibi. Mama yiyip memeyi reddeder fikri herkes için geçerli olmasa gerek. Çevremde 6 ay boyunca mama ve meme veren o kadar çok insan var ki.
Ben de sarılığı atlatana kadar vermeyi düşünüyorum. Mamayı o kadar da öcü gibi görmemek Laz'ım.
Evet yararlı süt arkada diye bekliyorum ben de. Hatta şuan 50 dakikadır aynı memeyi emiyor.
Boşa çekmiyordur inş :)) şimdi bi 50 dk daha diğerini nasıl emzireyim :)
Ay inş şu gece uyandırmama işinden bizde nasibimizi alırız yakın zamanda. En zor kısmı da o.

Can'ım benim de öyleydi bak en başta. Sağınca az geliyor dediğin gibi 10 cc bile olmamıştı. Emzirmeye devam ettim. Şimdi arttı. Ağzında sütleri görüyorum. Zaten bebekler sağma makinesinden daha güçlü çekermiş. Senin sağdığının bikaç katını emermiş.

sofiarya bana akıl ver.bu gün doktorada gittik herşey normal dedi
Ben gece 1 de mama veriyorum 2-3 gibi kalkıyor eğer 4 te de kalktıysa geçmiş olsun her saat başı öğlene kadar kalkıyor ağlayarak.okadar dikkat ediyoruz ,banyo yaptırırken üşütmüşüm oğluşu , hava sıcak diye sıfır kollu bodyle battaniyeye sarmıştım .kolları açık uyudu gündüz üşütmüş.dün gece hiç uyuyamadım üstüne sağlık ocağı aradı, koştur koştur oraya gittim. öğlende misafirim gelcekti akşam üstü onlar gitti. Bitik birgündü bugün yarın ola hayrola

Benimki birde kafayı arkaya alıp kut öne kafa atiyor Allah korusun dikkat etmesem kıracak kafayı.
Aynen aynen cok tehlikeli
Normal Doğum yapan arkadaşlar bir soru sordum ya keşke cevap verseydiniz
Canim bebekler durmuyor pek giremiyoruz .
Birde benim doktorum pek konusmuyordu hic soylemedi kanala girdigini vs .

Canım valla ne desem kii ortalama 3 ay sonra bu tarz durumlar değişiyor ama 3 ayda uzun bir süre mama da verdim diyorsun gaz sancısı gibi mi ağlamaları? Kolik mi acaba ?
gaz sancısı değil.gaz ilacınıda verdim.4 gibi kakayıda yaptı.memeyi turana kadar bi kök söktürüyo zaten.kolik olsa memeye gelirmi ki.memeyi emince susuyoruz ve uyuyarak emiyoruz

daha ben banyo yapturmadım.bizimki 4ten beti hiç uyumadı ki uyansın

Rabbim hayırlısı sağlıcakla kavustursun evladına canım.oda yapmış olsanda orada yatırmak için daha çok küçükler bence ki surekli uyancak ordan duyman sana da zor olur yanına beşik alsan daha iyi olur bence

Can'ım çift taraflı değil bizimki. Kraft london. Tek sorunu o malesef. Ama çok memnun kaldık geçen kullandık. Sürüşü falan çok rahat.

Amin canım inşallah. Haklısınız beşik arayışına girdim yeni tavsiye edeceğiniz birşey var mı

Sagolasin canım sana da Allah şifa versin ınş çabuk toparlariz da bebeklere yeteriz onlar büyüdükçe daha iyi olacağız insalllah

Yok maalesef ama yükselen bir sarılık varsa bariz belli olur zaten ayırt edersin özellikle göz bebeklerinden, benim kız mesela 35 gün oldu hala sarılık maalesef
Bizimkinin de tam geçmedi, 2,5 ayda anca geçermiş gözünün sarısı.. seni bulmuşken sorayım canım, yarın aşı olcaz.. bir aylık aşısı ateş agrı falan yapıyor mu ki?

Amin canım inşallah. Haklısınız beşik arayışına girdim yeni tavsiye edeceğiniz birşey var mı
Canım biz anne yanı yatak aldık, gece kontrol etmesi ağladığında alması kolay oluyor. Bi tarafı daha yüksek yapabiliyorsun reflü ihtimaline karşı. Markası brevi ama chicco kullanan arkadaşlar da memnun, bak istersen

Valla değil aynı odada elimde olsa koynumdan ayırmam. Ayrı odada yatıranlara da şaşırıyorum anne olduktan şonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…