2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kizlar ya hepiniz haklisiniz aslinda ben de farkindayim bu durumun. Ama doktor esimin yaninda dedi ve artik mumkun degil esim biraktirmaz mamayi cocuk doymuyor diye. Doktor dedi ki anne sutu aldiktan sonra 1 saat kadar uyuyor mu dedi? Ben de hayir demek zorunda kaldim cunku 15 dk uyumuyor o zaman mama takviyesine devam dedi puff neyse ama benim memeler yeni yeni duzelmeye basliyor. Hala aci cekiyorum ama eskisi gibi degil. Tamamen duzelsin kademeli olarak birakirim mamayi.

Dediğin masajı Dr Hayri gozlukgillerden gördüm yapıyorum ilk kez oldu bu çapak saol canım

Bu adamlar ne karışıyor anlamıyorum sanki onlar doğurdu bakıyor. Bizimki de uyumuyor cnm gündüz ama akşam olunca mis gibi uyuyor. Gündüz hep meme istiyor hatta memede uyumak hoşuna gidiyor.

İnşallah birşeylerden dolayı çıkmıştır bu sefer çıkmaz inş diye dua ediyorum 1-2 güne çıkacak sonuç

Hastaneden çıkarken almışlardı , sağlık ocağına 1 haftalıkken götürmüştüm . Hastane geri dönüş yapmadı sağlık ocağı 12 gün sonra aradı . 19 günlük oldu minnoşum tsh yüksekliği belirtilerine bakıyorum hiçbir belirtisi yok . Hep uyurmuş sessiz hareketsiz olurmuş oğluşum maşallah fıldır fıldır. Bişey çıkmayacak inş

Kızımın gözü çapak olmuş sarı değil beyaz ne yapsam düzelir kizlar sofiarya
Doktor bize gözü çapaklanırsa diye damla, bide burnu akarsa diye serum fizyolojik verdi.

Selamlar gobegi dusen ler ozel bisey yaptiniz mi bide banyosunu hemen yaptirdiniz mi
Düşenekadar babusol sürdüm hemen yaptırmadım 1 gün sonra yaptırdım

İkisi de şiş valla
Bebişin memişlerindenmi bahsediyordunuz onları bebe yapıyla masaj yapacaksınız kayınvalide süt toplar dio
Birde banyo yaptırırken avuç içiyle sırtını öfeleyin bebeklerde sırt dikeni olurmuş siyah siyah onları çıkarmanız lazım

Ay
Doktor.masaj yapmayın bebişlerin memisine enfeksiyon yayılır demiş sıkmış süt çıkmış işte.

Sağol canım yarın hemen bir baktırayım bakalım. İnşallah kendi sarılığından kaynaklıdır. Sarılığın çok belirgin bir belirtisi varmı sarı renk dışında
Yok maalesef ama yükselen bir sarılık varsa bariz belli olur zaten ayırt edersin özellikle göz bebeklerinden, benim kız mesela 35 gün oldu hala sarılık maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…