- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.841
10 fazla yüksek değil canım korkma düşer inşallah... yıkanınca rahatlayıp uzun uyuyabiliyorlar...
Bu arada sen emzik veriyor muydun canımCanım bizimki de bütün gun mememdeydi zır zir zır akşamüstü yoruldu uyuyakaldı ben de uyudum 1-2 saat sonra kaldırdım bezini falan açtım değiştirdim uyutmadım emzirdim geri uyandırdım bu saate kadar epey bi oyaladım şimdi emziriyorum epey de yorgun 3e 4e kadar uyur diye duşünüyorum...kendimce taktikler geliştiriyorum
Sorma canım normalde uyumayan bir bebek o yüzden çok telaşa kapıldım. Baygın gibiydi keyif yapmış beyefendiUykucu ya bak sen küçücük.cusseleriyle aklımızı başımızdan almayı nasilda başarıyorlar geçmiş olsun canım
Ay çok üzüldüm canım kendi yerime koydum. Benimde ödüm patlardı çok haklısın korkmakla. Paşaya bak sen 6 saat uyumuş bildiğin nasıl yorulduysa. Çok geçmiş olsun değeri de düşer inşallah hemen.Doktorda öyle dedi canım biraz keyfi dedi. Yinede perşembe tekrar kontrol edecek sıkıntı olmasın diye. Ya iğnede bile uyanmadı düşün sen nasıl uyuduğunu çok korktum birşey oldu diye
Veriyorum bazen alıyor bazen diliyle ittiriyor almıyor zilli kızım...eylülde okula dönecegim ve annem bakacagı için ona da kolaylık olur diye istiyorum aslında...emzik emse süper olacak...işte bazen emer gibi oluyor çogu zaman sinirleniyor ağzına boş boş gelinceBu arada sen emzik veriyor muydun canım
Oğlum emzik verdikçe öğürürdü doğustan gurme ve meme manyağı...2 yaş dolup memeden kesilene kadar gecede 5 kere uyanırdı ah emzik ne büyük icat...bu kızı alıştırcam inşallahBu arada sen emzik veriyor muydun canım
Ay çok üzüldüm canım kendi yerime koydum. Benimde ödüm patlardı çok haklısın korkmakla. Paşaya bak sen 6 saat uyumuş bildiğin nasıl yorulduysa. Çok geçmiş olsun değeri de düşer inşallah hemen.
Çok geçmiş olsuncanım.. bizler bir iki tahta eksiltmeden bğyğmeyecek galiba bu melekler. Ben de nefesini dinliyorum resmen her an.. ahhh anne olmak ne zormuş ahhKızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Canm kaynimda var o yerlesmis gogusleri cok sis dar giyemiyo o yuzden kotu bi durumKuzum annem de bebeklerin gogsune süt toplanır biraz siser demişti demekki normal bi durum
Insallah kuzumCanım normalmiş o.bizden geçen hormonlardan dolayı olurmuş.benimki erkek olduğu halde olursa şaşırma dedi doktor.geçer yani endişelenme
Canm buyukler banada dedi bende ovuyodm da doktor onermeyince biraktmAy benimkinin de sis memeler ben masaj yapıyorum çok az ama bugün doktor birşey demedi onun için ne yapsam ki halam da ebe oda banyoda ov demişti
Gercekmis canm annenin hormonlari bebege geciyomus doktor sıktı sut cikti resmenKaynanam demiştir gulmustum gerçekmiş misin süt toplanması neden oluyomus peki
Boşver en doğrusunu yapıyorsun açsa zaten emmesin emzik. Ben uzun emerse biraktirip meme veriyorum kıyamıyorum. Bak bugün 1.5 saat emdi yerine koyarken kolumu yakaladi emecek ay vicdan yaptımÖyle tabi canım çok şükür ben büyük halleriyle ne rahatmışızı kastettim :)) benim de ilk kuzum çok zordu bu da o yolda ilerliyor hayırlısı :)
Denemedim ama emzik veriyorum açken atıyor ama şuanda alıyor emziği mesela. Ben yine de kıyamayaıp emziği çıkartıp memede uyutmaya çalışıyorum. Kendim kaşınıyorum :)
Oy yavrum toplu uyuyor galiba ben de korkardim valla geçmiş olsunKızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
cok gecmis olsun. buyuk korku yasamissin. Allah bi daha yasatmasin. hepimiz uykudan uyandirmada zorlaniyoruz canim. kimi zaman çıt sesine irkilen bebisler kimi zaman ne yapsak uyanmiyor. su donemi hayirlisiyla atlatsak insallahKızlar şimdi acilden geliyoruz. Öğlen 2 buçukta oğlumu banyo yapıp uyuttum 5 buçukta kaldırmaya çalıştım ama ne yaptıysam uyanmadı akşam 8 de eşim gelene kadar çıldırdım ağla ağla içim çıktı uyandıramadığım için. Birşey oldu sandım doktora gittik biluribin değeri 10 çıktı onun dışında başka birşey yokmuş. Öyle bir ıyuyorduki kan Alırken bile uyanmadı. Yüreğime indiriyorsu sıpa. Hastaneden dönerken uyandı çok şükür şimdi bana bakıyor melül melül. Perşembe tekrar kontrole gitcez.
Sezeryan olabilirsin artık o haftaya gelmişsin olumsuz düşünme ben de devlette normal doğumla başladım 3.5 saat sonra sezeryana alındım yıpratmak istemediler bebiş strese girmiş. Yani Allah'a emanet et kendini evladını hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Ama seni çok iyi anlıyorum sessiz kalma. Doğum yapıyoruz kimse bizi ezemez hakkı yok.Ah şu loğusalara katılmak için neler vermezdim 41haftalık oldum stres üzüntü beni haftalardır bitirdi ve ikinci doğumum Ama yine 41i gördüm bu korku beni bitirdi ağlamaktan mahvoldum Doğumdan doğumhane den doktorlardan korkuyorum oraya girmekten bugün önünden geçtim anılarım canlandı eve kadar ağladım ben ne yapıcam böyle bide suni sancı alırsam ne kadar beklerim ki orda kendi sancım gelsin diye dua ediyorum ama umut var mı ki devlet hastanesi olduğu için sezeryan şansım da Yok ne kadar sürerse sürsün çekicem sürünücem ebeler ters davranır bişey diyemicem Allahım nasıl geçicek bu günler
canm bu araba tam yatar pozisyona geliyor mu ? gelmiyorsa eger bebegi nasil icine koydunuz cok dik olmadi mi ?Can'ım çift taraflı değil bizimki. Kraft london. Tek sorunu o malesef. Ama çok memnun kaldık geçen kullandık. Sürüşü falan çok rahat.
Mütevazı bilgemizBazı bebeklerin gözyaşı kanalları dar oluyor bu da sık çapaklanmaya neden oluyor. Bu maalesef bir süre devam edecek o sebeple o çapağı temizleme mevzusu önem kazanıyor. Annesütü ile silelim çay sürelim falan ilginç yöntemler var hiç o işlere girmeyesin. Eczaneden izotonik minik serum paketlerinden al bir de steril gazlı bez mutlaka öyle temizle. Kanalların genişlemesi için de masaj yapmalısın gözün burunla birleştiği yere eline bebe yağı sür tahriş olmasın cildi.küçük parmağınla makul bir basınç uygulayarak biraz bastırman önemli oval hareketlerle masaj yap çapaklanmayı baya bayaaa önlersin her kucağına aldıkça aklına geldikçe yap gğnde 1 kere yapıp bırakma
Anneannesi varsa sorun değil Can'ım. Ama onun dışında gece ben yalnız bırakamam kamera da olsa.Ayri odada yatiriyorum annenesiyle. Yanimda da besik var. Simdi yalniz ama kamerayla takip ediyorum. gece de bir oraya bir buraya gidiyor bebisim.
Tam yatıyor Can'ım. Eğimini ayarlayabiliyorsun istediğin sekildecanm bu araba tam yatar pozisyona geliyor mu ? gelmiyorsa eger bebegi nasil icine koydunuz cok dik olmadi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?