2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
10 fazla yüksek değil canım korkma düşer inşallah... yıkanınca rahatlayıp uzun uyuyabiliyorlar...

Doktorda öyle dedi canım biraz keyfi dedi. Yinede perşembe tekrar kontrol edecek sıkıntı olmasın diye. Ya iğnede bile uyanmadı düşün sen nasıl uyuduğunu çok korktum birşey oldu diye

Bu arada sen emzik veriyor muydun canım

Doktorda öyle dedi canım biraz keyfi dedi. Yinede perşembe tekrar kontrol edecek sıkıntı olmasın diye. Ya iğnede bile uyanmadı düşün sen nasıl uyuduğunu çok korktum birşey oldu diye
Ay çok üzüldüm canım kendi yerime koydum. Benimde ödüm patlardı çok haklısın korkmakla. Paşaya bak sen 6 saat uyumuş bildiğin nasıl yorulduysa. Çok geçmiş olsun değeri de düşer inşallah hemen.

Bu arada sen emzik veriyor muydun canım
Veriyorum bazen alıyor bazen diliyle ittiriyor almıyor zilli kızım...eylülde okula dönecegim ve annem bakacagı için ona da kolaylık olur diye istiyorum aslında...emzik emse süper olacak...işte bazen emer gibi oluyor çogu zaman sinirleniyor ağzına boş boş gelince

Ya canım insanın aklına neler geliyo neler. Kucağımda götürdüm arabada giderken bir elim karnındaydı hep nefes alıyormu diye. Sürekli ayagını cimcikledim tepki versin diye. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasım kalbim halen pırpır atıyor çok başka birşeymiş. Kafamda neler kurdum neler

Çok geçmiş olsuncanım.. bizler bir iki tahta eksiltmeden bğyğmeyecek galiba bu melekler. Ben de nefesini dinliyorum resmen her an.. ahhh anne olmak ne zormuş ahh

Boşver en doğrusunu yapıyorsun açsa zaten emmesin emzik. Ben uzun emerse biraktirip meme veriyorum kıyamıyorum. Bak bugün 1.5 saat emdi yerine koyarken kolumu yakaladi emecek ay vicdan yaptım aç bıraktım sanıyorum sonra yine koyun koyuna

Oy yavrum toplu uyuyor galiba ben de korkardim valla geçmiş olsun

Ah şu loğusalara katılmak için neler vermezdim 41haftalık oldum stres üzüntü beni haftalardır bitirdi ve ikinci doğumum Ama yine 41i gördüm bu korku beni bitirdi ağlamaktan mahvoldum Doğumdan doğumhane den doktorlardan korkuyorum oraya girmekten bugün önünden geçtim anılarım canlandı eve kadar ağladım ben ne yapıcam böyle bide suni sancı alırsam ne kadar beklerim ki orda kendi sancım gelsin diye dua ediyorum ama umut var mı ki devlet hastanesi olduğu için sezeryan şansım da Yok ne kadar sürerse sürsün çekicem sürünücem ebeler ters davranır bişey diyemicem Allahım nasıl geçicek bu günler

cok gecmis olsun. buyuk korku yasamissin. Allah bi daha yasatmasin. hepimiz uykudan uyandirmada zorlaniyoruz canim. kimi zaman çıt sesine irkilen bebisler kimi zaman ne yapsak uyanmiyor. su donemi hayirlisiyla atlatsak insallah

Sezeryan olabilirsin artık o haftaya gelmişsin olumsuz düşünme ben de devlette normal doğumla başladım 3.5 saat sonra sezeryana alındım yıpratmak istemediler bebiş strese girmiş. Yani Allah'a emanet et kendini evladını hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Ama seni çok iyi anlıyorum sessiz kalma. Doğum yapıyoruz kimse bizi ezemez hakkı yok.

Mütevazı bilgemiz iyi ki varsın.
Ayri odada yatiriyorum annenesiyle. Yanimda da besik var. Simdi yalniz ama kamerayla takip ediyorum. gece de bir oraya bir buraya gidiyor bebisim.
Anneannesi varsa sorun değil Can'ım. Ama onun dışında gece ben yalnız bırakamam kamera da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…