- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.881
Canm kiyamam ya ne çok korkmussundur eminim ki ben burda okuyup cümleyi bitirene kadar neler yaşadım walla Allahım acılarını göstermesin
biz şimdilik karnimiza sarıliyoz içerde bise olur da farketmeyiz diye korkuyoz sen ise gözünün önünde öyle olunca hangi travmalara girdin Allah bilir
çok şükür boşa çıktı minnosun iyi Rabbim bida yaşatmasin kimseye kötü şeyler
Doğduğu günün sabahı ben aynısını yaşadım canim. Bizimkinin şekeri düşmüştü ama. Canım çıktı aglamaktançok geçmiş olsun
Anneliğin en zor kısmı bu Zaten. Her an bişey olacak endişesi. Ben de kaç kez nefes dinliyorum
dün eşim sen uyu biraz sahura kadar ben ıyumucam burdayım dedi. İçim geçmiş. Bizim sıpa da sırt üstü yatıyordu bir an yutkunamadı sanırım öksürdü boğulur gibi. Nasıl o uykudan fırladım anlatamam. Fırlamamla kucaklamam bir oldu. Çok korktuk eşimle. Hep yan yatırıyorum sırf bu yüzden. Çocuğun kafa sivri gidecek :))
Avrupalılar gibi olur artık kafalarıBende hep yan yatırıyorum canım ilk 5,6 gün bizimki değişik değişik sesler çıkarıyordu nasıl uyanıyordum kalbim yerinden çıkacak gibi şimdi bile öyle nefes dinliyorum halen. Eline ayağına dokunuyorum tepki versin diye. Boşa dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye şimdi çok iyi anlıyorum. Bizimkinin kafada sivri öyle kalacak galiba düz yatırmıyorum hiç :)
Avrupalılar gibi olur artık kafaları
Valla ya analarımız nasıl büyütmüş bizleri.
Kamera almayı hiç düşünmüyorduk. Şimdi kesinlikle almamız lazım diyoruz eşimle.
Odada yalnız bırakınca aklım kalıyor yemek yerken bile. Yatağından da ayırmak istemiyorum alışsın diye.
Ben de yan yatiriyorum sadece sağ sol değiştiriyorum aman düzelir yaa sivriler.Bende hep yan yatırıyorum canım ilk 5,6 gün bizimki değişik değişik sesler çıkarıyordu nasıl uyanıyordum kalbim yerinden çıkacak gibi şimdi bile öyle nefes dinliyorum halen. Eline ayağına dokunuyorum tepki versin diye. Boşa dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye şimdi çok iyi anlıyorum. Bizimkinin kafada sivri öyle kalacak galiba düz yatırmıyorum hiç :)
Benim perşembe günü sezaryen olacam allahın izniyle darısı çok kalanların başına
Ben varım
Ben varım canım yazamasam da buraya okumaya çalışıyorum mesajları.
:) Öyle cnm ben de sabahtur uğraşıyorum sürekli emiyor, kaka için kivrandi az onu da emerken yapiyor zaten. Ama çok uykum varSabah dörtten beri yatmadı bu çocuk sizleri şimdi anlıyorumbenim kuz ne güzel uyuyor diye diye kendi kendime nazar değdirdim. Bi saat uğraştım yanımda uyuttum tam beşiğine koydum yine uyanır gibi oldu . Bıraktım çıktım valla odadan sinir beynimi kemiriyor . Sesi gelmiyor salona inşallah uykuya dalmıştır
Canım mama işi devreye girdiğinde işler biraz daha sıkıntılı bir hal alıyor. Muhtemelen kolik bir bebeğin var belirli zaman dilimlerinde ağlaması bunun en büyük göstergesi, anne sütü De versen bu durumu pek değiştiremiyorsun ama mama durumu daha da kötüleştirebiliyorgaz damlası muhtemelen kullanıyorsundur ama o da bir işe yaramıyor genelde. Kolik annelerin en sevdiği tek bir yöntem var bebeği arabaya koyup sokak sokak gezmek aracın yolda giderken yarattığı titreşim barsaklarını inanılmaz rahatlatıyor nedense. Tıp bu kolik konusunda maalesef çaresiz
Gündüz uyuttugun zaman mutlaka sende uyu yoksa geçmez.bu hayat :))2 gündür toplam 6 saat uyudum ben bayilcam artik bu arkadaşlar ne zaman azcık uyucak ya
Bmde kıyamadım adım baktım uyumamış biraz oynadım emzirdim diğer göğsümü emzircem o da ayakta uyuyor ama dalamıyor bi türlü:) Öyle cnm ben de sabahtur uğraşıyorum sürekli emiyor, kaka için kivrandi az onu da emerken yapiyor zaten. Ama çok uykum var
Yok ya bende rahim yetmezliği var serklajlıyım ilk bebeğimde suyum azaldı 37 hafta 3 günlüktm enfeksiyon da vardı dr sezaryene aldı zırunlu sezaryen yaniSabah dörtten beri yatmadı bu çocuk sizleri şimdi anlıyorumbenim kuz ne güzel uyuyor diye diye kendi kendime nazar değdirdim. Bi saat uğraştım yanımda uyuttum tam beşiğine koydum yine uyanır gibi oldu . Bıraktım çıktım valla odadan sinir beynimi kemiriyor . Sesi gelmiyor salona inşallah uykuya dalmıştır
Gün belli olunca daha çok stres oluyor günler duruyor resmenYok ya bende rahim yetmezliği var serklajlıyım ilk bebeğimde suyum azaldı 37 hafta 3 günlüktm enfeksiyon da vardı dr sezaryene aldı zırunlu sezaryen yani
Hayirli doğumların olsun canim Boyle gun belli olunca beklemek de baska oluyordur
Neden sezaryen oluyorsun canim? Kendi tercihin mi?
Tşk Yok ya bende rahim yetmezliği var serklajlıyım ilk bebeğimde suyum azaldı 37 hafta 3 günlüktm enfeksiyon da vardı dr sezaryene aldı zorunlu sezaryen yani
Yok kolik olsa ağlamaktan gözü meme falan görmez.gaz sancısı değil.gaz ilacınıda verdim.4 gibi kakayıda yaptı.memeyi turana kadar bi kök söktürüyo zaten.kolik olsa memeye gelirmi ki.memeyi emince susuyoruz ve uyuyarak emiyoruz
Yok Doğumda yapılan aşının aynısı zaten hiç bir sıkıntı yapmazBizimkinin de tam geçmedi, 2,5 ayda anca geçermiş gözünün sarısı.. seni bulmuşken sorayım canım, yarın aşı olcaz.. bir aylık aşısı ateş agrı falan yapıyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?