2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

İnsan gerçekten çok korkuyor. Normalde çok sakin insanımdır panik hallerini çok iyi idare ederim ama evlat olunca insan ne yapacağını şaşırıyor canım. Ağlamaktan başka birşey yapamadım elim ayağıma dolandı. Allahım kimseye yaşatmasın rabbim herkesin evladını annesine ailesine bağışlasınn

Doğduğu günün sabahı ben aynısını yaşadım canim. Bizimkinin şekeri düşmüştü ama. Canım çıktı aglamaktan çok geçmiş olsun

Ay canım çok zor gerçekten bizimkinin şekeride düşmemiş keyfi dedi doktor resmen güldü birde bana. Büyük olsa vur popoya popoya. Arabada dönerken uyandı ağladı ağlamasına sevindim resmenn

Bende hep yan yatırıyorum canım ilk 5,6 gün bizimki değişik değişik sesler çıkarıyordu nasıl uyanıyordum kalbim yerinden çıkacak gibi şimdi bile öyle nefes dinliyorum halen. Eline ayağına dokunuyorum tepki versin diye. Boşa dememişler cennet annelerin ayakları altındadır diye şimdi çok iyi anlıyorum. Bizimkinin kafada sivri öyle kalacak galiba düz yatırmıyorum hiç :)

Avrupalılar gibi olur artık kafaları
Valla ya analarımız nasıl büyütmüş bizleri.
Kamera almayı hiç düşünmüyorduk. Şimdi kesinlikle almamız lazım diyoruz eşimle.
Odada yalnız bırakınca aklım kalıyor yemek yerken bile. Yatağından da ayırmak istemiyorum alışsın diye.

Bende de telsiz var kamera almadığıma çok pişmanım ya keşke kamera alsaymışım telsiz elimdeyken bile yüz kere bakmaya gidiyorum kesinlikle kamera alınmalı

Ben de yan yatiriyorum sadece sağ sol değiştiriyorum aman düzelir yaa sivriler.

Benim perşembe günü sezaryen olacam allahın izniyle darısı çok kalanların başına

Hayirli doğumların olsun canim Boyle gun belli olunca beklemek de baska oluyordur
Neden sezaryen oluyorsun canim? Kendi tercihin mi?

Ben varım canım yazamasam da buraya okumaya çalışıyorum mesajları.

Bir elin parmaklari kadar kalmisiz kizlar.. Normal dogum mu bekliyorsunuz

Sabah dörtten beri yatmadı bu çocuk sizleri şimdi anlıyorum benim kuz ne güzel uyuyor diye diye kendi kendime nazar değdirdim. Bi saat uğraştım yanımda uyuttum tam beşiğine koydum yine uyanır gibi oldu . Bıraktım çıktım valla odadan sinir beynimi kemiriyor . Sesi gelmiyor salona inşallah uykuya dalmıştır

:) Öyle cnm ben de sabahtur uğraşıyorum sürekli emiyor, kaka için kivrandi az onu da emerken yapiyor zaten. Ama çok uykum var

KIzlar oğlumu 5te emzirdim gazını çıkarırken omzundan aşağı kustu epey sonra uyudu uyandığında enziriyırum yine kusuyor sabahki gibi çok değil ama çıkarıyor üşüttümü acaba dün banyo yaptırmıştım akşam

10 yıl önce oğlumda komikti.hemde en siddetlisinden.her yolu denedik.ise yarayan tek şey bazuki orhan 'ın kolik cd si olmuştu.youtube da var bi dinletsin arkadaşta.belki ise yarar.

:) Öyle cnm ben de sabahtur uğraşıyorum sürekli emiyor, kaka için kivrandi az onu da emerken yapiyor zaten. Ama çok uykum var
Bmde kıyamadım adım baktım uyumamış biraz oynadım emzirdim diğer göğsümü emzircem o da ayakta uyuyor ama dalamıyor bi türlü kakasını da yaptı bzmki niye uyumuyor anlamadım

Yok ya bende rahim yetmezliği var serklajlıyım ilk bebeğimde suyum azaldı 37 hafta 3 günlüktm enfeksiyon da vardı dr sezaryene aldı zırunlu sezaryen yani

Neyseki uyudu galiba . Ben şimdi ne yapsam bilemedim uyusam mı kahvaltı mı yapsam hiç bileyler yicek halim de yok . Gercekten lohusa yalnız bırakılmaz diyolar doğruymuş. Hem göğsümdeki geçneyen yara hem mastit hem yemek hem uyku hem bebek hem ev .. uğraşması çok zor iki bebekliler ne yapıyor çok zor işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…