2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç bir işimi yapamıyorum çamaşır yıka as başka bir şey yapamıyorum evi toz aldı gitti çok fena. Ne zaman düzene oturacak bu işler.

Annen gitmiş miydi canım? Yalnız kalmamak lazım tabi insan delirecek gibi oluyor...

Kızlar ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz. Ben hiç bir işimi yapamıyorum çamaşır yıka as başka bir şey yapamıyorum evi toz aldı gitti çok fena. Ne zaman düzene oturacak bu işler.
Annemle babamı göndermedim ben orucu da bizde tutuyorlar...biraz ben uyuyorum gündüz akşama doğru annemi uyutuyorum sabahtan yemekleri falan yapıp koyuyor haftada 1 de beraber hızlıca süpürüp siliyoruz...temizlikçi kadını halâ düzene koyamadım ne yazık ki...haftada ya da 2 haftada 1 gelse tam süper olacak...benim bi de 6 yaşında oğlan olduğu için hem yemek işi onemli hem de o da ilgi alaka istiyor...annem olmasa her gün ağlardım bu durumda...Allah başımızdan eksik etmesin

onuda denedim canım.önceden dediğin gibi aventin yeni doğanı almıştım.2 kere kabul etti oda en fazla 5 dk tuttu ağzında.ama alsın diye denemeye devam etcem

Ay canım ne güzel annen baban var. Benim annem babamda çalıştığı için 1 hafta durup gittiler mecbur. Kaynanam alt katımda ama oda hiç birşey demediği için bende şunu yapalım demem evin halini gördüğü halde benim evde çok pis diye başlar anlatmaya. Çocuk uyuduğunda sende yaparsın diyor hep. Şuan maaş almadığım için temizlikçide alamıyorum. Artık bir şekilde zamanla yoluna koyarım heralde. Ne olursa olsun kendi Annen çok başka ya

Bizimkiler de ilkte fazla gelememişlerdi...ama bu sefer oğlumu mesela okuldan almak gerekiyor ona da babam gidiyor ufak tefek alışverişi falan yapıyor sağolsun...eşim 7de falan geliyor bir gün 9da geldi hatta...bütün gün yok onlar da olmasa napardım bilmiyorum...

Hayirli doğumların olsun canim Boyle gun belli olunca beklemek de baska oluyordur
Neden sezaryen oluyorsun canim? Kendi tercihin mi?

Bir elin parmaklari kadar kalmisiz kizlar.. Normal dogum mu bekliyorsunuz
Evet canım normal doğum bekliyorum den de normal bekliyirsun galiba.

2 gündür toplam 6 saat uyudum ben bayilcam artik bu arkadaşlar ne zaman azcık uyucak ya
Bizimki arada uyuyor ama ben uyuyamıyorum bu sefer. Banyoydu yemekti derken. Üstelik annem burda yemek derdim temizlik derdim Yok. İnş düzene oturturuz Can'ım.
Bende de telsiz var kamera almadığıma çok pişmanım ya keşke kamera alsaymışım telsiz elimdeyken bile yüz kere bakmaya gidiyorum kesinlikle kamera alınmalı
Biz de çok pişman olduk indirimdeyken almadığımıza. İşte bazı şeyleri yaşayınca öğreniyoruz. Mesela emzirme atleti almamıştım bi tane arkadaşım vermişti. O kadar kullanışlı ki. Bikaç tane daha alıcam.
Korbel çöp kovası iyi ki almışım. O kadar iyi yapmışız ki almakla. Kesinlikle olmazsa olmaz oldu benim için. Bunun gibi işte. Yasaya yasaya tecrübe ediyoruz.
@Hunilimom Can'ım sen mi almıştım aliekspres ten kamera?
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? Nasıl memnun kaldın mı ondan?
Can'ım bebek reflüsü falan mı Var acaba? Her zaman kusuyor mu böyle? Mutlaka yan yatır.
40 ın bir hikmeti olmalı diye ümit ediyorum

Allah başımızdan eksik etmesin Can'ım.
Allah bi yerden bi kapı açıyor. Anne baba olmayanlara da Rabbim güç kuvvet versin.

Bebeğimin gözüne sürekli kendi kirpiği giriyosizdede oluyormu canı yanıyormudur acaba yine gözünün içinde bi kirpik var göz pınarındada oluyo bazen geçen eşim cımbızla alırım çok basit diyo ya dedim bi git

İşte biz dirensek te bazı bebekler resmen emzik istiyor canım. Senin fikrin ama ben o kadar karşıydım ki emziğe. Sonra bıraktırma işi, işte koca çocuk olacak emzik ağzında,diş çene yapısı bozuk olursa.. Hep bunları düşündüm ama ona rağmen emzik verdim bebeğime. Yoksa memeyi emzik olarak kullanıyor. Zaten meme uçlarım yara, resmen ağlıyorum emzirirken. Emzik bu gibi durumlarda işe yarıyor. Emme refleksleri var zaten. Onu da memeyle değil emzikle gidersinler. Bu arada ben gün içinde durduk yere ağzına emzik koymuyorum emzirdikten sonra uyucaksa uykuya dalması için veriyorum

Geçmiş olsun canım , bendede aynı korkular mevcut kusarsa diye çok korkuyorum bi ses gelsin fırlıyorum yataktan bi ara o kadar çok yapıyordumki dikiş yerim acımaya başlamıştı...
Rabbim acılarını göstermesin

kizlar bebis diil ama ben cok fena gaz sancisi cekiyorum..hosaf..rezene..bol merdiven in cik..hepsini yaptm ;( omuzlarim bile agriyor sancidan..napicam bi tavsiye lutfen ;(((
Gaz sancısını bana sor sezeryan sonrası 3 gün çıkmayan gaz yedi bitirdi beni. Sezeryan acısından daha beter bi acı.. Ayaklarını sıcak tut ve ayaklarının altına acı elma yağı sür derim. Ben herşeyi denedim ama malesef tam çare bulamadım. Yavaş yavaş düzene girdi. Bir de yemeklerine azıcık toz kimyon koy. Çok geçmiş olsun

Evet canım normal doğum bekliyorum den de normal bekliyirsun galiba.

Evet canim bekliyorum
Cok heyecanli ya boyle beklemek Hem surekli tetikteyim hem ilk dogum olacagi icin her sey yabanci geliyor bana..
Bir de şu kesi ve dikiş olaylari cok korkutuyor beni canim ya

İlk 10 gün benimkide uyuyordu sonradan uyumayan versiyona geçti , şimdi uyumuyo ve herşeye ağlıyo ve sürekli memede dün bi uyur gibi oldu anam dedim yatağımı toplasam wc e mi gitsem banyomu yapsam mutfağamı gitsem diye düşünürken yine uyandı

Yarım saat uyuyup uyandı şimdi emzirdim omzumda uyuyor yatağa koysam uyancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…