- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.921
Canım bütün bebeklerde oluyo o genelde oğlumda çok olurdu bunda arada görüyorum can aciticagini sanmıyorumBebeğimin gözüne sürekli kendi kirpiği giriyosizdede oluyormu canı yanıyormudur acaba yine gözünün içinde bi kirpik vargöz pınarındada oluyo bazen geçen eşim cımbızla alırım çok basit diyo ya dedim bi git
Ben 2. Oğlumda başına geldi tsh topuk kanında yüksek çıktı ve herhafta yüksek çıktı tekrarladı sürekli ve 40günlük oldu bianda düştü çok şükür... Kızımda da yüksek çıktı tekrar bakıldı dün sonucu çıktı düşmüş yeni doğanlarda oluyo oğlumda yaşadığım için kızımda hiççç paniklemedim ve gerçekten yine düştü seninki de düşecek göreceksin stres yapma... Oluyo yeni doğan da doktorda dedi zaten düşecektir ama tedbir dediMerhaba bayanlar bebeğimi kucağıma aldım gece kalkmaları ağlamaları yorgunluğum geçer onun kokusu yeter .
Bugün sağlıkocağından aradılar topuk kanı ile ilgili çöktüm resmen, tekrar çağırdılar TSH değeri yüksek çıkmış ,tekrar topuk kanı alıcam dediler. Nasıl gittim bilmiyorum allahım inş kullandığımız birşey sebep olmuştur yanlışlık vardır diye avutuyorum kendimi değer normal çıkar . Bakılan değerlerde en masum olanı diyorlar ama içim sızlıyor başka böyle durumla karşılaşan varmı
Bi saat önce ağlarken ymk yedim valla sebepsiz ağladı karnı tok altı temz gazı çıkmışİlk 10 gün benimkide uyuyordu sonradan uyumayan versiyona geçti , şimdi uyumuyo ve herşeye ağlıyo ve sürekli memededün bi uyur gibi oldu anam dedim yatağımı toplasam wc e mi gitsem banyomu yapsam mutfağamı gitsem diye düşünürken yine uyandı
Benimki ne şapka ne eldiven takmıyor kendini yırtıyor resmen alıştı şapkasız yatmaya ilk 2 gün zorla taktık sonrası yokGece şapkası çıkmış kafasından ondan oldu sanırım sabah sürümü sürdüm şimdi daha iyi ılık suyla da silerim canım çok saol
Kuvezde alışmış şapkaya o yüzden sorun etmedi benimki :)B
Benimki ne şapka ne eldiven takmıyor kendini yırtıyor resmen alıştı şapkasız yatmaya ilk 2 gün zorla taktık sonrası yok
Seninki de huy değiştiriyor heralde yada nazar değdi kumsal.kiza 3 İhlas Felak nas Ayetel Kürsi Fatiha oku üfle :)Bi saat önce ağlarken ymk yedim valla sebepsiz ağladı karnı tok altı temz gazı çıkmış
Bebeklerde oluyo göğüslerde birikiyor süt avuç içiyle basmadan masaj yapın nazik nazik geçiyorKaynanam demiştir gulmustum gerçekmiş misin süt toplanması neden oluyomus peki
Aman sorgulamiyorum yaşıyorum bak sabahtir memede az az uyuyor tekrar yapisiyor oy bir de elleri açtım bluzu çekiyor eliyle açayım diyeBmde kıyamadım adım baktım uyumamış biraz oynadım emzirdim diğer göğsümü emzircem o da ayakta uyuyor ama dalamıyor bi türlükakasını da yaptı bzmki niye uyumuyor anlamadım
Ya ama bak ben anlamadım cnm herkes masaj yap diyor doktor dokunmayın sakın diyor bir yerde yanlış var.Bebeklerde oluyo göğüslerde birikiyor süt avuç içiyle basmadan masaj yapın nazik nazik geçiyor
Benim kvdede masaj yap diyor ama şişlik falan yok gerçi benimkinde bazen bı doktorun dediğini diğeri yalanlıyor en iyisi bildiğin gibi yapmak :))Ya ama bak ben anlamadım cnm herkes masaj yap diyor doktor dokunmayın sakın diyor bir yerde yanlış var.
Benimki de ne is varsa yapayım şöyle ben kendi kendime yapamam diyor. Ya ben nasıl yapılır diyeyim işte sil süpür yeter yani maksat ben söyledim o istemedi olsun. Bir de ben kayinvalidemin yaptığı işi begenmezdim diyor. Oturdugumuz odayi temizliyorum diğer yerler içler acisi. Kocam saolsun çamaşır yıkar asar ama katlamazAy canım ne güzel annen baban var. Benim annem babamda çalıştığı için 1 hafta durup gittiler mecbur. Kaynanam alt katımda ama oda hiç birşey demediği için bende şunu yapalım demem evin halini gördüğü halde benim evde çok pis diye başlar anlatmaya. Çocuk uyuduğunda sende yaparsın diyor hep. Şuan maaş almadığım için temizlikçide alamıyorum. Artık bir şekilde zamanla yoluna koyarım heralde. Ne olursa olsun kendi Annen çok başka ya
Aman ben kv doğru söylese de yapmam inat diyeBenim kvdede masaj yap diyor ama şişlik falan yok gerçi benimkinde bazen bı doktorun dediğini diğeri yalanlıyor en iyisi bildiğin gibi yapmak :))
3. Bebek 3 dede oldu 3. Dede aynı şeyi yaptım hatta kızımın bata şişti 1 hafta yaptım okşadım yani şuan süt yok geçti şükür yalnış mı bilmiyorum ama eskiden beri yapılan bişey kimsesede enfeksiyon duymadım ben oda ilginç tarafıYa ama bak ben anlamadım cnm herkes masaj yap diyor doktor dokunmayın sakın diyor bir yerde yanlış var.
Kızlar bugün kontrole gittim nst de sancı çıkmıyoraçılma yok yumuşama vs yok.. bir de bebiş 2 hafta önden gidiyor..
Tombik biraz..
doktor açılma için yürüyüş yap dedi. Başka açılmayı hızlandıracak ne önerirsiniz. Ben sıcak duş hurma yemek ve yürüyüş diye biliyorum. Başka bildiğiniz ya da yaptığınız bişey oldu mu?
Yeni evli misiniz canim siz? İlk zamanlar oluyor böyle şeyler...sonra birbirinin bam teline degmemeyi ögreniyor insan...bizimki de 1 yillik evli falandık eşimin cüzdanı ortada kalmış adam uyuyordu ver bana dedim vermedi göturdü uyuyan adama verdi...şaka gibi...sanki cüzdanlarımız ayrı da oglunun parasinı çalıcam...simdi çok komik ve salakça geliyor o zaman epey üzulmüştüm...aslında gülup gececeksinAman ben kv doğru söylese de yapmam inat diyegeçen gelmiş kocamı kaldırıyor iftar yaklaşmış ben bilmiyor muyum kocamı kaldırmayı ki sofrayı da hazırladım. Onun uykusu ağır dedi ya dedim biliyorum benim kocam ben kaldiririm o yüzden uyuzum çocuğuma da karışınca iyice cinleniyorum
2 yıl olmadı evleneli cnm kv huyu herkesi yönetmek. Kızını eniştesini yönetiyor. Benimkini çok yonetemez ancak esimin işine gelirse. Zamanla oturur ama işte laf söylesem bir dert söylemesem kudururum.Yeni evli misiniz canim siz? İlk zamanlar oluyor böyle şeyler...sonra birbirinin bam teline degmemeyi ögreniyor insan...bizimki de 1 yillik evli falandık eşimin cüzdanı ortada kalmış adam uyuyordu ver bana dedim vermedi göturdü uyuyan adama verdi...şaka gibi...sanki cüzdanlarımız ayrı da...simdi çok komik ve salakça geliyor o zaman epey üzulmüştüm...aslında gülup gececeksin
Ay yok o oğlunun huyunu daha iyi bilir sen nerden bilicenAman ben kv doğru söylese de yapmam inat diyegeçen gelmiş kocamı kaldırıyor iftar yaklaşmış ben bilmiyor muyum kocamı kaldırmayı ki sofrayı da hazırladım. Onun uykusu ağır dedi ya dedim biliyorum benim kocam ben kaldiririm o yüzden uyuzum çocuğuma da karışınca iyice cinleniyorum
Bakalım cnm çok kasma hayırlısını dile bunları yapmaya devam et çünkü olmayınca olmuyor. Olacaksa iki saatte hop 5 cm tamam.Kızlar bugün kontrole gittim nst de sancı çıkmıyoraçılma yok yumuşama vs yok.. bir de bebiş 2 hafta önden gidiyor..
Tombik biraz..
doktor açılma için yürüyüş yap dedi. Başka açılmayı hızlandıracak ne önerirsiniz. Ben sıcak duş hurma yemek ve yürüyüş diye biliyorum. Başka bildiğiniz ya da yaptığınız bişey oldu mu?
Gülerek soyliyceksin...ya da lafı sokup sokup arkasından çay demleyip getireceksin...o zaman hem derdini anlatmış oluyorsun hem fazla dokunmuyor hem de eşine bana şöyle dedi etti diyecek bisey bulunmuyor adam bakıyor ki annesine çay veriyorsun2 yıl olmadı evleneli cnm kv huyu herkesi yönetmek. Kızını eniştesini yönetiyor. Benimkini çok yonetemez ancak esimin işine gelirse. Zamanla oturur ama işte laf söylesem bir dert söylemesem kudururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?