2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bütün bebeklerde oluyo o genelde oğlumda çok olurdu bunda arada görüyorum can aciticagini sanmıyorum

Ben 2. Oğlumda başına geldi tsh topuk kanında yüksek çıktı ve herhafta yüksek çıktı tekrarladı sürekli ve 40günlük oldu bianda düştü çok şükür... Kızımda da yüksek çıktı tekrar bakıldı dün sonucu çıktı düşmüş yeni doğanlarda oluyo oğlumda yaşadığım için kızımda hiççç paniklemedim ve gerçekten yine düştü seninki de düşecek göreceksin stres yapma... Oluyo yeni doğan da doktorda dedi zaten düşecektir ama tedbir dedi

Bi saat önce ağlarken ymk yedim valla sebepsiz ağladı karnı tok altı temz gazı çıkmış

B
Gece şapkası çıkmış kafasından ondan oldu sanırım sabah sürümü sürdüm şimdi daha iyi ılık suyla da silerim canım çok saol
Benimki ne şapka ne eldiven takmıyor kendini yırtıyor resmen alıştı şapkasız yatmaya ilk 2 gün zorla taktık sonrası yok

Bmde kıyamadım adım baktım uyumamış biraz oynadım emzirdim diğer göğsümü emzircem o da ayakta uyuyor ama dalamıyor bi türlü kakasını da yaptı bzmki niye uyumuyor anlamadım
Aman sorgulamiyorum yaşıyorum bak sabahtir memede az az uyuyor tekrar yapisiyor oy bir de elleri açtım bluzu çekiyor eliyle açayım diye kurban olurum verene uykusuz kalsamda.

Ya ama bak ben anlamadım cnm herkes masaj yap diyor doktor dokunmayın sakın diyor bir yerde yanlış var.
Benim kvdede masaj yap diyor ama şişlik falan yok gerçi benimkinde bazen bı doktorun dediğini diğeri yalanlıyor en iyisi bildiğin gibi yapmak :))

Benimki de ne is varsa yapayım şöyle ben kendi kendime yapamam diyor. Ya ben nasıl yapılır diyeyim işte sil süpür yeter yani maksat ben söyledim o istemedi olsun. Bir de ben kayinvalidemin yaptığı işi begenmezdim diyor. Oturdugumuz odayi temizliyorum diğer yerler içler acisi. Kocam saolsun çamaşır yıkar asar ama katlamaz

Benim kvdede masaj yap diyor ama şişlik falan yok gerçi benimkinde bazen bı doktorun dediğini diğeri yalanlıyor en iyisi bildiğin gibi yapmak :))
Aman ben kv doğru söylese de yapmam inat diye geçen gelmiş kocamı kaldırıyor iftar yaklaşmış ben bilmiyor muyum kocamı kaldırmayı ki sofrayı da hazırladım. Onun uykusu ağır dedi ya dedim biliyorum benim kocam ben kaldiririm o yüzden uyuzum çocuğuma da karışınca iyice cinleniyorum

Ya ama bak ben anlamadım cnm herkes masaj yap diyor doktor dokunmayın sakın diyor bir yerde yanlış var.
3. Bebek 3 dede oldu 3. Dede aynı şeyi yaptım hatta kızımın bata şişti 1 hafta yaptım okşadım yani şuan süt yok geçti şükür yalnış mı bilmiyorum ama eskiden beri yapılan bişey kimsesede enfeksiyon duymadım ben oda ilginç tarafı

Yeni evli misiniz canim siz? İlk zamanlar oluyor böyle şeyler...sonra birbirinin bam teline degmemeyi ögreniyor insan...bizimki de 1 yillik evli falandık eşimin cüzdanı ortada kalmış adam uyuyordu ver bana dedim vermedi göturdü uyuyan adama verdi...şaka gibi...sanki cüzdanlarımız ayrı da oglunun parasinı çalıcam...simdi çok komik ve salakça geliyor o zaman epey üzulmüştüm...aslında gülup gececeksin

2 yıl olmadı evleneli cnm kv huyu herkesi yönetmek. Kızını eniştesini yönetiyor. Benimkini çok yonetemez ancak esimin işine gelirse. Zamanla oturur ama işte laf söylesem bir dert söylemesem kudururum.

Ay yok o oğlunun huyunu daha iyi bilir sen nerden bilicen

Bakalım cnm çok kasma hayırlısını dile bunları yapmaya devam et çünkü olmayınca olmuyor. Olacaksa iki saatte hop 5 cm tamam.

2 yıl olmadı evleneli cnm kv huyu herkesi yönetmek. Kızını eniştesini yönetiyor. Benimkini çok yonetemez ancak esimin işine gelirse. Zamanla oturur ama işte laf söylesem bir dert söylemesem kudururum.
Gülerek soyliyceksin...ya da lafı sokup sokup arkasından çay demleyip getireceksin...o zaman hem derdini anlatmış oluyorsun hem fazla dokunmuyor hem de eşine bana şöyle dedi etti diyecek bisey bulunmuyor adam bakıyor ki annesine çay veriyorsun ben yapamadım siz yapın kuzular...ben kötü gelinim siz olmayın...strateji candır ama işte zaten el kadar bebeler uykusuzluk yorgunluk işler güçler...iyice batıyor insana söyledikleri yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…