- 11 Eylül 2017
- 417
- 638
- 33
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.941
Canım bütün bebeklerde oluyo o genelde oğlumda çok olurdu bunda arada görüyorum can aciticagini sanmıyorum
Evet cnm hiç böyle değildim idare eder gülerek söyler lafımı geçerdim ama doğum ile herşey değişti resmen düşman gibi geldi kadin geçmişte hep o ve kızı yüzünden eşimle kavga ettiklerimiz geldi aklımaGülerek soyliyceksin...ya da lafı sokup sokup arkasından çay demleyip getireceksin...o zaman hem derdini anlatmış oluyorsun hem fazla dokunmuyor hem de eşine bana şöyle dedi etti diyecek bisey bulunmuyor adam bakıyor ki annesine çay veriyorsunben yapamadım siz yapın kuzular...ben kötü gelinim siz olmayın...strateji candır ama işte zaten el kadar bebeler uykusuzluk yorgunluk işler güçler...iyice batıyor insana söyledikleri yaptıkları
Ahaha kocam o aglayinca onunla ağlıyor baya susuyor. Seninle ayniyiz cnm kusuyor yine emmek istiyor afedersin b.k cikardi bugün.Benim meleğim sabah 7’de uyandı 1 saat öncesine kadar da emdi, yedi gazı çıktı falan ama huysuzluğu geçmedi. Gaz masajı falan yaptım, gaz cıkardı ama hala gaz var gibi ağlayıp durdu. En son 1 saat önce aldım memeye o bağırdı ben daha çok bağırarak e-e-e-eeee piş-piş-piş-piiiişşşş diye diye uyuttumhala uyuyor ve benim kol ve popo iptal.. hissetmiyorum resmen
İnsan gerçekten çok korkuyor. Normalde çok sakin insanımdır panik hallerini çok iyi idare ederim ama evlat olunca insan ne yapacağını şaşırıyor canım. Ağlamaktan başka birşey yapamadım elim ayağıma dolandı. Allahım kimseye yaşatmasınrabbim herkesin evladını annesine ailesine bağışlasınn
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ne kadar doğru bir sözAy canım ne güzel annen baban var. Benim annem babamda çalıştığı için 1 hafta durup gittiler mecbur. Kaynanam alt katımda ama oda hiç birşey demediği için bende şunu yapalım demem evin halini gördüğü halde benim evde çok pis diye başlar anlatmaya. Çocuk uyuduğunda sende yaparsın diyor hep. Şuan maaş almadığım için temizlikçide alamıyorum. Artık bir şekilde zamanla yoluna koyarım heralde. Ne olursa olsun kendi Annen çok başka ya
Canlar hala dogurmayan kimler kaldik? :)
Yok kuzum her zaman kusmuyor bugün oldu normalde sütün fazlasını ağzının kenarından akıtıyor ama bugün kustu korktum baya yatırırken hep yan yatırıyorumBizimki arada uyuyor ama ben uyuyamıyorum bu sefer. Banyoydu yemekti derken. Üstelik annem burda yemek derdim temizlik derdim Yok. İnş düzene oturturuz Can'ım.
Biz de çok pişman olduk indirimdeyken almadığımıza. İşte bazı şeyleri yaşayınca öğreniyoruz. Mesela emzirme atleti almamıştım bi tane arkadaşım vermişti. O kadar kullanışlı ki. Bikaç tane daha alıcam.
Korbel çöp kovası iyi ki almışım. O kadar iyi yapmışız ki almakla. Kesinlikle olmazsa olmaz oldu benim için. Bunun gibi işte. Yasaya yasaya tecrübe ediyoruz.
@Hunilimom Can'ım sen mi almıştım aliekspres ten kamera?
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? Nasıl memnun kaldın mı ondan?
Can'ım bebek reflüsü falan mı Var acaba? Her zaman kusuyor mu böyle? Mutlaka yan yatır.
40 ın bir hikmeti olmalı diye ümit ediyorum
Bizimkide ilk hafta taktı şapkayı sonra istemedi eldivende takmıyoruzB
Benimki ne şapka ne eldiven takmıyor kendini yırtıyor resmen alıştı şapkasız yatmaya ilk 2 gün zorla taktık sonrası yok
Eldiven takmayinca benimkinin elleri buz gibi oluyo ya sizinkiler usumuyomuBizimkide ilk hafta taktı şapkayı sonra istemedi eldivende takmıyoruz
Yok canım sürekli kontrol ediyorum başını ve ellerini soğuk değil ama eldivenleri ilk çıkardığım hafta soğuk oluyordu battaniyeye sarıyordum kollarını şimdi üşümesi kalmadıEldiven takmayinca benimkinin elleri buz gibi oluyo ya sizinkiler usumuyomu
sapkasiz usumuyor mu, eldiven olmazsa bizimki kendi yuzunu gozunu parcalar heralde. sizinkilere masallahBizimkide ilk hafta taktı şapkayı sonra istemedi eldivende takmıyoruz
Anladim ben çıkardığında buz kesiyor.eller havada biraz serinledi 40 çıkana kadar takicaklar.heraldeYok canım sürekli kontrol ediyorum başını ve ellerini soğuk değil ama eldivenleri ilk çıkardığım hafta soğuk oluyordu battaniyeye sarıyordum kollarını şimdi üşümesi kalmadı
Yeri değişti normal cnm al koynuna emzir uyut senin kalp sesin rahatlatir.bugun eve temizlikci geldi, evde ufak olunca biz mecburen kv'ye gelmek zorunda kaldik. ama kizim bi turlu huzurlu uyuyamadi burada. sabahtan beri buradayiz daha 15 dakikadan fazla uyumadi kuzum. yeri, mekani degisti diye mi acaba, yoksa baska bir sıkıntısı mi var kizimin anlamadim. simdi kucagimda uyuyor arada mizildaniyor hemen piş pişlayip geri uyutuyorum ama ben de bitmek uzereyim.Allahim guc ver bebeklerimize de bizlere de
Ben yaşadımilk bebişte. Hayırlısı olshn canım doktor anlıyor zatem inecek ya da inemeyecek diye. Sen doktoruna güven. Allah yardımcın olsun.
Evet ya pzar günü yürüdüm 1 saat dikişlerim çok ağrıdı
Evet canım en aşağıda derin yer var ya oraya giriyor çocuk ben de battaniye katlayıp koydum kemeri de takıyorum sıkıntı olmuyor
babynilda nasilsin?
Uyusa uyucam da 5dk çamaşır bile astirmadi başım catliyorGündüz uyuttugun zaman mutlaka sende uyu yoksa geçmez.bu hayat :))
Benimki de öyle. Yalnız değilsin su bile zor içiyorum. Ys benim 3 yaşında kızım var ona üzülüyorumUyusa uyucam da 5dk çamaşır bile astirmadi başım catliyor
Ahaha kocam o aglayinca onunla ağlıyor baya susuyor. Seninle ayniyiz cnm kusuyor yine emmek istiyor afedersin b.k cikardi bugün.
Öyle olunca zor gerçekten agliyomu bıraktığın zamanUyusa uyucam da 5dk çamaşır bile astirmadi başım catliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?