2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim meleğim sabah 7’de uyandı 1 saat öncesine kadar da emdi, yedi gazı çıktı falan ama huysuzluğu geçmedi. Gaz masajı falan yaptım, gaz cıkardı ama hala gaz var gibi ağlayıp durdu. En son 1 saat önce aldım memeye o bağırdı ben daha çok bağırarak e-e-e-eeee piş-piş-piş-piiiişşşş diye diye uyuttum hala uyuyor ve benim kol ve popo iptal.. hissetmiyorum resmen

Evet cnm hiç böyle değildim idare eder gülerek söyler lafımı geçerdim ama doğum ile herşey değişti resmen düşman gibi geldi kadin geçmişte hep o ve kızı yüzünden eşimle kavga ettiklerimiz geldi aklıma içinden çıkılmaz hale geliyor yüzüne gülmüyorum hep sert bakıyorum eşim de tepkili bu halime lohusalıgima veriyor ama geçen kimse gelmesin bizim eve konusacagim dedi ama ertesi gün yine ablasını agirladik hayır demedi ama şu cümleyi kurcam benim kocam benim çocuğum benim ailem uzak durun! Kızı da aynı cunkü. İnş kendi kendime söylemekten öteye giderim

Ahaha kocam o aglayinca onunla ağlıyor baya susuyor. Seninle ayniyiz cnm kusuyor yine emmek istiyor afedersin b.k cikardi bugün.

Ay kiyamam canm benim o senin canından bi parça canın cananın tabi ki de üzülürsün çok şükür korkulacak bisey yokmuş walla minnosun çok sevimli insan ona bise olsun ister mi hiç evlâd işte

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ne kadar doğru bir söz

Yok kuzum her zaman kusmuyor bugün oldu normalde sütün fazlasını ağzının kenarından akıtıyor ama bugün kustu korktum baya yatırırken hep yan yatırıyorum

bugun eve temizlikci geldi, evde ufak olunca biz mecburen kv'ye gelmek zorunda kaldik. ama kizim bi turlu huzurlu uyuyamadi burada. sabahtan beri buradayiz daha 15 dakikadan fazla uyumadi kuzum. yeri, mekani degisti diye mi acaba, yoksa baska bir sıkıntısı mi var kizimin anlamadim. simdi kucagimda uyuyor arada mizildaniyor hemen piş pişlayip geri uyutuyorum ama ben de bitmek uzereyim.Allahim guc ver bebeklerimize de bizlere de

Yok canım sürekli kontrol ediyorum başını ve ellerini soğuk değil ama eldivenleri ilk çıkardığım hafta soğuk oluyordu battaniyeye sarıyordum kollarını şimdi üşümesi kalmadı
Anladim ben çıkardığında buz kesiyor.eller havada biraz serinledi 40 çıkana kadar takicaklar.heralde

Yeri değişti normal cnm al koynuna emzir uyut senin kalp sesin rahatlatir.

Merhaba arkadaşlar Çok şükür iyiyiz kızım ve ben

Daha önce bahsetmiştim perşembe günü 13.00 de yatışım yapıldı günümden dolayı. Ancak açıklık 1 cm di ve hiç bir Doğum belirtisi yoktu. Doktorum rahim ağzına yerleştirilen bir ilaçla doğumu başlatmayı denedi. Akşam 8 e kadar bekledik ama sancım da olmadı açıklık da. 8 de suni sancı başlattı. Nst 75 80 leri gösterdi ama ben pek hissedemedim. Boynunda 1 tur kordon olduğunu biliyorduk. Doktor kordonun kısa olabilmesinden bahsetti. Bebek aşağı inemediği için rahim ağzına baskı yapılmadı bundan dolayı da açılma hiç ilerlemedi. En son sabah 5te suni sancı 96ya çıktı bundan daha fazla sancı veremem çok yükselttik dedi. Ben yine de dayanılmaz sancılar hissetmedim. Saat 6 da açıklığım hala 1 cm di ve doktor kararı bana bıraktı. Ben de normal Doğumda çok ısrarcı olmama rağmen sezaryen olmak durumunda kaldım malesef. Sabah 07.15 te kızım doğdu. Spinal tercih ettim. Doğar doğmaz görebildim kuzumu Ancak ameliyatta bazı terslikler yaşanmış ve beni geçici olarak uyutmuşlar. Normal şartlarda bebek doğar doğmaz rahimin küçülüp sertleşmesi gerekirmiş ancak benim rahmim yüksek doz suni sancıdan dolayı hamur gibi kalmış ve toplanmamış. Biraz fazla kan kaybetmişim, ameliyathaneden çıkarken titremeyen noktam yoktu. Çok şükür doktorum sorunsuz bitirebilmiş ameliyatı. Bebeğin boynu hariç karnında da çok sıkı bi şekilde kordon varmış Doğum fotoğraflarımız var görünce çok şaşırdım bi ara yüklerim buraya da. Bir de biraz daha kalsa kakasını yapıcakmış, ucundaydı derdi doktor.

Biraz uzun ve zor bir Doğum hikayesi oldu benimkisi. Allah henüz Doğum yapmamış olan arkadaşlara kolaylık versin en kısa sürede en kolay şekilde atlatırsınız umarım.

Biz hastaneden çıktık tabi evdeyiz Doğum kilomuz 3470 ti doktorun son ölçtüğü gibi. Ama hastaneden çıkarken kilo kaybımız %10 u bulduğu için şekerimiz düştü ve mama başlattılar. Şimdi önce meme sonra mama takviyesi yapıyoruz. İnşallah herşey yolunda gider ve kuzucuğum kilo almaya başlar Dualarınızı bekliyoruz

Ahaha kocam o aglayinca onunla ağlıyor baya susuyor. Seninle ayniyiz cnm kusuyor yine emmek istiyor afedersin b.k cikardi bugün.

Bizde kusma yok çok şükür. Sadece memede uyumak istiyor. Şimdi yan tarafına koydum hala uyuyor. Bu arada sabahtan bu yana hep beni emdi sadece 30 cc mama yedi. Demekki sütüm de doyurucu. Çok şükür sütünün yettiği gğnlere geliyoruz. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…