- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.961
Kiyamam kuzum ya sen daha zor durumdasinBenimki de öyle. Yalnız değilsin su bile zor içiyorum. Ys benim 3 yaşında kızım var ona üzülüyorum
Ağlıyor canımÖyle olunca zor gerçekten agliyomu bıraktığın zaman
bugun eve temizlikci geldi, evde ufak olunca biz mecburen kv'ye gelmek zorunda kaldik. ama kizim bi turlu huzurlu uyuyamadi burada. sabahtan beri buradayiz daha 15 dakikadan fazla uyumadi kuzum. yeri, mekani degisti diye mi acaba, yoksa baska bir sıkıntısı mi var kizimin anlamadim. simdi kucagimda uyuyor arada mizildaniyor hemen piş pişlayip geri uyutuyorum ama ben de bitmek uzereyim.Allahim guc ver bebeklerimize de bizlere de
Cadı bunlar cadı Allah yardimcimiz olsun annelik zor zanaatAğlıyor canımbebek arabasına yatırdım şimdi balkona çıktık beraber bi 5 dk durmadı, askının üstüne attım rastgele çamaşırları bari sepette kirismasinlar diye
Amin kuzumCadı bunlar cadı Allah yardimcimiz olsun annelik zor zanaat
Herkese 2 şer tane fazla olur bence, birer tane yeter orta büyük bir patlıcana. Ozaman yarın kilo kıyma da yeterli olur gibiKizlar yarim kilo kiymadan ortalama kac tane karniyarik cikar? Aksama 12 kisilik misafirim var. Herkese 2 ser tane hesaplasam yarim kilo kiyma 24 karniyarigi kurtarir mi?
Bebeğin ağzına memeyi vermeden elinle sağ azıcık o zaten uyarınca şıpır şıpır damlar hemen yumuşar ozaman ver ağzına daha rahat alır, Mem ucunda açık yaran falan olmazsa kolay kolay mastit olmazsın endişelenme. Dediğim gibi çok ağrı ve rahatsızlık hissediyorsan önce pompayla bir 10-15 cc sağıp sonra da emzirebilirsin ya da elinle bile sağabilirsin. Mastit den ziyade tıkanabilir belki kanallar onu da lesitinle çözebiliyoruz derdimize deva var çok şükür sen canını sıkma. Bebek nasıl boşaltamasa da güzel emiyor mu kaç saatte bir emiyor ??
Ben varimmmm
Heralde en sona ben kalacam
Canım benim kızımda hiç şapka takmadı ağlardı hep oğlumda takmıyor benimkilerde huy galibasapkasiz usumuyor mu, eldiven olmazsa bizimki kendi yuzunu gozunu parcalar heralde. sizinkilere masallah
Beraber kalabiliriz canim bu gidisle en sona :)
Duygularıma tercüman olmuşsun canım ben de bu durumdayım gün aşırı nstye gidiyorum 1,5 cm açılmam var 70lere çıkan sancim var ama aralığı fazla dedi doktor daha sık gelmeliymis sancı. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin.Evet canim bekliyorum
Cok heyecanli ya boyle beklemek Hem surekli tetikteyim hem ilk dogum olacagi icin her sey yabanci geliyor bana..
Bir de şu kesi ve dikiş olaylari cok korkutuyor beni canim ya
Duygularıma tercüman olmuşsun canım ben de bu durumdayım gün aşırı nstye gidiyorum 1,5 cm açılmam var 70lere çıkan sancim var ama aralığı fazla dedi doktor daha sık gelmeliymis sancı. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin.
Allah'im sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah. Ozele mi gidiyorsun canim? Gun asiri nst diyince ben devlete gidiyorum ve doktorumdan randevu alamadigim icin acile gidip orda bi gorunsem diye dusunuyorum acaba agrim sizim var desem inanirlarmi yoksa oylesine de gorunebilirmiyim
Canim agrim sizim var de hemen nst.ye alirlar Almalari da gerek zaten isleri mi var baska
Amin canım inşallah. Devlete gidiyorum ben de devlette takibimi yapan doktor 2 günde 1 nst cektir dedi. Ben de akşamları acile gidiyorum doktorum böyle dedi diyorum. Hem nst çekiyorlar hem alttan açılmaya bakıyorlar. Yarın gene gidicem eğer 40 hafta dolunca doğum yapmazsam her gün nst ye girmemi söyledi doktor. Sen de git acile canım 40. haftamdayim kasilmam var dersin.Allah'im sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah. Ozele mi gidiyorsun canim? Gun asiri nst diyince ben devlete gidiyorum ve doktorumdan randevu alamadigim icin acile gidip orda bi gorunsem diye dusunuyorum acaba agrim sizim var desem inanirlarmi yoksa oylesine de gorunebilirmiyim
Amin canım inşallah. Devlete gidiyorum ben de devlette takibimi yapan doktor 2 günde 1 nst cektir dedi. Ben de akşamları acile gidiyorum doktorum böyle dedi diyorum. Hem nst çekiyorlar hem alttan açılmaya bakıyorlar. Yarın gene gidicem eğer 40 hafta dolunca doğum yapmazsam her gün nst ye girmemi söyledi doktor. Sen de git acile canım 40. haftamdayim kasilmam var dersin.
Benimki de ne is varsa yapayım şöyle ben kendi kendime yapamam diyor. Ya ben nasıl yapılır diyeyim işte sil süpür yeter yani maksat ben söyledim o istemedi olsun. Bir de ben kayinvalidemin yaptığı işi begenmezdim diyor. Oturdugumuz odayi temizliyorum diğer yerler içler acisi. Kocam saolsun çamaşır yıkar asar ama katlamaz
Ben de ilk kendi doktoruma giderek başladım ben şu gün nobetciyim gel acilde bakalım demişti hatta ultrasonla falan da baktı. Ben eşim işten gelince 6 da gidiyorum. Gece boyu da nöbetçi doktor oluyor bildiğim kadarıyla canım.Yarin kendi doktorum nobetci o yuzden yarin gidiyim diyorum ama aksamlari da nobetleri varmi bilmiyorum gunduz gidiyim diyorum bende. Zaten benim doktorumda kasilmalarin cok olursa gel demisti benimde kasilma oluyor ama cok fazla degil. Cok tesekkur ederimm icimi rahatlattin
kizlar masallah size. benm yemek yapacak vakti birak bazen yemek yicek zamanm kalmiyor, sen nasil bi evi silip supurebildin. ben az bi zamanim kalsa ya uyuyorum ya yiyorum yoksa ayakta duramam. bu kadar az uykuyla hala ayakta olabilmem bile mucize benm icinValla canım benimki geldi öğlen 5 dk durdu gitti şimdide gezmelerde yemek var dolapta alın diyor sağolsun. Sinirime koydum çocuğu anakucağına çıkardım süpürgeyi viledayı oda oda gezdik beraber süpürdüm sildim şimdi daha oturdum. Eşim oruç tuttuğu için yemekte yapıcam almıcam yemeğini falan. Görüyor halimi yemek bile yiyemiyorum bazen bu saat oldu ekmek arası koydum yedim anca. Mutfağa alırım oğlumu yaparız yemeğimi bundan sonra hep böyle yapıcam isterse saatler sürsün düzene girer elbet. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın gerçekten
Canim neden o kadar sık.ben özele gdyrm geçen hafta aşağıya inmemistı bebek.şimdi 5 gün sonra yrn gtcem. Hareketleri normal ben de gtme gereği duymadım.sürekli alttan muayene beni normal dogumdan sogutuyor vallahaAmin canım inşallah. Devlete gidiyorum ben de devlette takibimi yapan doktor 2 günde 1 nst cektir dedi. Ben de akşamları acile gidiyorum doktorum böyle dedi diyorum. Hem nst çekiyorlar hem alttan açılmaya bakıyorlar. Yarın gene gidicem eğer 40 hafta dolunca doğum yapmazsam her gün nst ye girmemi söyledi doktor. Sen de git acile canım 40. haftamdayim kasilmam var dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?