2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimki de öyle. Yalnız değilsin su bile zor içiyorum. Ys benim 3 yaşında kızım var ona üzülüyorum
Kiyamam kuzum ya sen daha zor durumdasin bu iyice buyumeden bi tane daha yapmicam tabi planim bu Allah verirse bilmem ama inan çok zorlanıyorum rahatima cok düşkündüm ben ya şu an 1 saat kendime ait zamanım olsa diye Allah'a yalvariyorum valla

En çok korktugum şey benim, yeri falan değiştiğinde uyumaması. O yüzden ilk haftadan beri kayınvalideme, eşimin halasına, görümceme falan gittim hep. Hepsinde de uyuttum. Ben seyahati vs seven biriyim. Mahvolurum valla gittiğim yerlerde yerini yadırgarsa. Ama güç kokusunda haklısın. Hepimizie güce kuvvete ve uykusuz yaşamaya alışmaya ihtşyacı var. Allah yardımcımız olsun

Canım emzirmeden önce sıcak havlu yapıyorum gece. Gündüz o kadar sert değil ama gece taş. Gündüz istedi her zaman emziriyorum. Bazen yarim saat oluyor bazen 1.5 saat oluyor emzirme arası. Emzirme süresi en az 6 dk en fazla 12 dk oluyor. Tek göğüs emiyor diğer göğüse geçmeden uyuyor. Gece kendisi kalktığı zaman emziriyorum. Özel olarak kaldırmıyorum. 2 saat ile 3 saat arası gece kalkıyor. Emiyor ağzının kenarında süt oluyor her yutkunmada zaten emzirme sonuna doğru ağzında topluyor sütü. En az iki emzirmeden birinde pırtlamamış oluyor hafif boklu oluyor bezi. Cisini yeni yeni sık yapmaya başladı. Ilk iki gün çiş yapıp yapmadığını alamadığım için selpak koyuyordum bezin içine öyle anlıyordum. Ama şimdi selpak koymama gerek yok anlaşılıyor.
Zaten ilk akan süt sulu sonrası yağlı falan derler bu kolostrum da da dogrumudur. Birde kolostrum ne kadar süre üretiliyordu. 10 gün diyen var ben 4-5 gün diye hatirliyorum. Senin bilgin nedir bu konuda
Şu anda 4 gundeyiz o yüzden bu sütler kıymetli sütler diye düşünüyorum. Dogrumuyum

Evet canim bekliyorum
Cok heyecanli ya boyle beklemek Hem surekli tetikteyim hem ilk dogum olacagi icin her sey yabanci geliyor bana..
Bir de şu kesi ve dikiş olaylari cok korkutuyor beni canim ya
Duygularıma tercüman olmuşsun canım ben de bu durumdayım gün aşırı nstye gidiyorum 1,5 cm açılmam var 70lere çıkan sancim var ama aralığı fazla dedi doktor daha sık gelmeliymis sancı. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin.

Allah'im sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah. Ozele mi gidiyorsun canim? Gun asiri nst diyince ben devlete gidiyorum ve doktorumdan randevu alamadigim icin acile gidip orda bi gorunsem diye dusunuyorum acaba agrim sizim var desem inanirlarmi yoksa oylesine de gorunebilirmiyim

Canim agrim sizim var de hemen nst.ye alirlar Almalari da gerek zaten isleri mi var baska

Canim agrim sizim var de hemen nst.ye alirlar Almalari da gerek zaten isleri mi var baska

Demi ya son haftamiz zaten mecbur bakmalari lazim ama ben sadece nst degil ultrason da baksinlar istiyorum. Hemsireler bakmiyo orda illa doktor olmasi gerek ve ben daha bebegim donup donmedigini bile bilmiyorum. Normalde cok rahat randevu aliyordum son 3 aydir hastane cok karisti doktorlar azaldi ve dogru durust kontrole gidemedim

Amin canım inşallah. Devlete gidiyorum ben de devlette takibimi yapan doktor 2 günde 1 nst cektir dedi. Ben de akşamları acile gidiyorum doktorum böyle dedi diyorum. Hem nst çekiyorlar hem alttan açılmaya bakıyorlar. Yarın gene gidicem eğer 40 hafta dolunca doğum yapmazsam her gün nst ye girmemi söyledi doktor. Sen de git acile canım 40. haftamdayim kasilmam var dersin.

Yarin kendi doktorum nobetci o yuzden yarin gidiyim diyorum ama aksamlari da nobetleri varmi bilmiyorum gunduz gidiyim diyorum bende. Zaten benim doktorumda kasilmalarin cok olursa gel demisti benimde kasilma oluyor ama cok fazla degil. Cok tesekkur ederimm icimi rahatlattin

Valla canım benimki geldi öğlen 5 dk durdu gitti şimdide gezmelerde yemek var dolapta alın diyor sağolsun. Sinirime koydum çocuğu anakucağına çıkardım süpürgeyi viledayı oda oda gezdik beraber süpürdüm sildim şimdi daha oturdum. Eşim oruç tuttuğu için yemekte yapıcam almıcam yemeğini falan. Görüyor halimi yemek bile yiyemiyorum bazen bu saat oldu ekmek arası koydum yedim anca. Mutfağa alırım oğlumu yaparız yemeğimi bundan sonra hep böyle yapıcam isterse saatler sürsün düzene girer elbet. Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın gerçekten

Ben de ilk kendi doktoruma giderek başladım ben şu gün nobetciyim gel acilde bakalım demişti hatta ultrasonla falan da baktı. Ben eşim işten gelince 6 da gidiyorum. Gece boyu da nöbetçi doktor oluyor bildiğim kadarıyla canım.

kizlar masallah size. benm yemek yapacak vakti birak bazen yemek yicek zamanm kalmiyor, sen nasil bi evi silip supurebildin. ben az bi zamanim kalsa ya uyuyorum ya yiyorum yoksa ayakta duramam. bu kadar az uykuyla hala ayakta olabilmem bile mucize benm icin

Canim neden o kadar sık.ben özele gdyrm geçen hafta aşağıya inmemistı bebek.şimdi 5 gün sonra yrn gtcem. Hareketleri normal ben de gtme gereği duymadım.sürekli alttan muayene beni normal dogumdan sogutuyor vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…