2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Valla canım bende 18 gündür ilk defa bugün yaptım kayınvalideme sinirlendim hırsımdan yaptım valla. İyiki de sinirlenmişim aldım oğluşumu oda oda hem süpürdüm hem sildim hemde oğlumla konuştum uzun sürdü ama bitti. Eğer yine durursa yemeğimide yapacağım. Bende senin gibiyim normalde yoksa yemek bile yiyemiyorum ama artık anakucağıyla her yere taşıyıp yavaş yavaş düzene koyacağım. Gözünün içine baktım belki yardım edeyim der diye ama malesef o yüzden mecbur kalıyorum

Seninki de huy değiştiriyor heralde yada nazar değdi kumsal.kiza 3 İhlas Felak nas Ayetel Kürsi Fatiha oku üfle :)
Aynen huy mu değiştiriyor anlamadım on ikiden üç buçuğa kadar uyudu çok şükür az önce emzirdim zorla yine uyudu tabi babasıngeliyor gercek yüzünü göstermiyor prenses oluyor hemen :)

Calisma cetvelinde ogleden once ve sonra gorunuyo o yuzden isimi saglam aliyim oglen gidiyim bakalim insallah sorun olmaz :)

benm kv de ayni. sadece sevmeye geliyorlar onda da minnacik kizimi hirpalayip gidiyor. uyuyan cocugu uyandiriyor, yok elleme diorum ama gozunu acti ki dior. o kadar kulaginin dibinde sesli sesli seversen, orasina burasina dokunursan acar tabi gozunu. faydasi yok bi de benm zorla uyuttugumu 5 dk sevmek icin uyandiriyor.

Canim neden o kadar sık.ben özele gdyrm geçen hafta aşağıya inmemistı bebek.şimdi 5 gün sonra yrn gtcem. Hareketleri normal ben de gtme gereği duymadım.sürekli alttan muayene beni normal dogumdan sogutuyor vallaha
Ben de sevmiyorum alttan muayeneyi ama bebegim için katlanıyorum. Gecen çarşamba normal randevuyla gittim nstde ağrı çıktı ardindan doktor gün aşırı nstye gel dedi gidiyorum iyi de oluyor aslında acile gittiğim için ebelerle falan konuşuyorum rahatlatiyorlar inşallah öyle de rahat gecer dogumum.

Bebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo

Aynı şeyi arada ben de yaşıyorum. Sanırım gazı olduğunda ya da memeyi tam tutamadığında yapıyor.

Kizlar okadar ruhum skldiki .
11 gundur hemen hemen yalniziz evde .
Oglumun ogretmeniyle bi yandan tartisiyoruz cok haksizlik yapti bu surecte.
Bi yandan esimin akrabalariyla annesiyle tartisiyorum hergun gelmek istiyorlar .
Biyandan sancim gecmedi halen .
Zorla depresyona sokuyorlar.
Ne kadar anlayissiz insanlar
Bu ramazan ayinda sozde oruclular hakkimiza giriyorlar.
Yanimda hic kimsenin olmamasida tuz biber ..
Icim sisti resmen

Amin canım inşallah. Haklısınız beşik arayışına girdim yeni tavsiye edeceğiniz birşey var mı
Kraft park yatagim vardi 120×70 büyük olması ilerki zamanda rahat oluyor bebek icin geniş ben oglumda 3 yasina kadar kullandım. Sallanır besik aldim converse marka 150 civari o da ayaklanana kadar kullanırım diye.gerci sallamaya alistirmak istemiyorum ama bakalım ilerde n olcak.
Gerci taşınabilir bisey ama vidalari takmasi zor

Ay senin evde ne var allah aşkına dokuz ay geldiler merakları gitmedi halada geliyorlar yaa kuzum evde hazine falan varsa verde kurtul bu meraklılara sende rahatla onlarda rahatlasın gıcık şeyler oğlunun öğretmeniylede uzun zamandır sıkıntı yaşıyorsunuz üzüldüm inşallah bir çözüme kavuşturursunuz okulada az kaldı kapanmaya sen canını sıkmamaya çalış canım

Dikislerimdeki akıntı için doktora gittim zamanla gececegini sikis kaynaklı bir reaksiyon olduğunu söyledi hergun pansuman devam et dedi
Insallah kolay gecer cabuk iyilesr canim ozaman
Canim zor olmus insallah bundan sonrasi kolay olur ..
Bebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo
Bizimki hep yapiyor onu cikarirkende vicdansiz eze eze cikaryor

Memenin nerde oldugunu bulamayip diger tarafta ariyor vs saka gb

Nekadar iyi geldi mesajin anlatamam .
Okadar dolmusum ki.
Sorma oruclu oruclu insan usenir gelmeye .
Anlamiyorum bide dedikodumu yapmislar .hicmi ramazana hurmetleri yok.
Okuluda degistiricem artik.kizim iki aylik olsun .
Evide okuluda degistiricem .

Biz sarıldıktan 16 ile yattık 1 hafta sonra tekrar bakıldı şuan bile 9.5 tam olarak düşmemiş 6 bişey değil bence çok sık emiyor ama zamanla düşer sanırım bizimde
Canım bişey sorucam sarılıkta göz beyazları bebişlerin sarı oluyor gecti mi peki ?? Hareketsizlik ve uyanamama oluyormus galiba

Kolostrum için evet ortalama 4-5 gün ama kişiye göre değişiyor çok belli zaten kolostrum koyu kıvamlı sapsarı ve hafif tuzlu bir tadı oluyor,normal açık sarı renge dönmeye başladım mı kolostrum üretimi de son buluyor. Gece tabi emzirme Aralıkları uzadıkça memelerde biriken sütte artıyor. Senin emzirme düzenin benimkine çok benziyor benim kızda gündüz daha sık gece 3 saat arayla emiyor. Emme düzeni oturduğunda gündüz memelerin yumuşak gece yine gündüze oranla daha sert olacak sıkıntı YÖK bence kurduğun düzende. Şahane doğru ve etkili bir düzen. Hatta 20günden sonra gece ortalama 4 saat uyuduğu bir aralık olacak onu emzirmek için bölmezsen gece gündüz ayrımını da oturtmuş olursun,gece uykusunda rahat edersin

O yemek zaten eşim gelince geliyor bana sanki ben yemek yiyen insan değilim bak kahvaltı bile yapmadım tatli yedim bir oda seker kilo, zor uyuttum ondada almaya geldi kardeşi gelmiş çocuk gösterecek uyandırıp getirdi tekrar emmeye döndük akşam babam geliyor ne yemek var ne temizlik. Şimdi ben yapayim iş diğer odalar kullanılmıyor kirlenmez salonu yapayım dedi. On gün oldu toz damı olmadı ah ah. Kendi ailen başka kardeşim geldiğinde yedirdi içirdi temizledi bebek baktı gitti. Sağlık olsun valla pek sallamicam.

Nekadar iyi geldi mesajin anlatamam .
Okadar dolmusum ki.
Sorma oruclu oruclu insan usenir gelmeye .
Anlamiyorum bide dedikodumu yapmislar .hicmi ramazana hurmetleri yok.
Okuluda degistiricem artik.kizim iki aylik olsun .
Evide okuluda degistiricem .
Sinsi şeyler yaa dedikodu yapmayada fırsat bulmuşlar böyleleri ramazan falan dinlemez kuzum anca konuşacak malzeme ararlar hiç sıkma canını inşallah okulda evde gönlünden geçtiği gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…