2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben gece o kadar uyursa sarılığı artar diye korkuyorum yaa bıraksamda uyusamıki

Yeter cnm yeter merak etme benimki de kusuyor ama 2 saat emince ağzından dökülüyor artik

merhaba kızlar bayagdır giremıyorum siteye Prensesime kavuştum 27nisanda sıradan bi gün dıye işe gittim İznimede bi hafta vardı çalışmaya devam edıyorum 36+1günlüktük,neyse öğleden sonra hafıf bi akıntım oldu doktoruma sordum ntseye yonlendırdi sancım çıkmaya başladı ne düşüneceğimi sasrdım o an hemen ebeler doktoruma yönlendirdi meğerse akıntı gibi olanda suyummuş bende aşırı bı su beklıyordum Kiminde az az gelirmiş öğrenmiş oldum,o gün yatışım yapıldı ezan saatlerı gibi de sezeryanla minnağıma kavuştuk o duygu tarif edilemez hiç unutamam evlat bambaşkaymış sonrasında yavruma doyamadan küveze aldılar on gün ayrı kaldık cok cok zor günlerdi çok şükür kavuştuk kızımla allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasıp etsin duanızı beklıyorum

Canım bişey sorucam sarılıkta göz beyazları bebişlerin sarı oluyor gecti mi peki ?? Hareketsizlik ve uyanamama oluyormus galiba
Bizim tam geçmediği için hala var ama düştükçe geçiyor o sarılık insan kendi bile anlıyor zaten yükselip düştüğünü

Ay ne gıcık oldum burdan doğru kaynanana . Şu lohusa halimle evden çıkıp bi kaşık suda boğasım geldi ay zaten gerginim

Anladım canim bende de sancı çıktı 90 larda ama doktor en az 5 7 günü daha var dedi ki dediği oldu:)baklm yrn ne dicek.artık doğuralım ya sağlıklı sihhatli

Insallah kolay gecer cabuk iyilesr canim ozaman

Canim zor olmus insallah bundan sonrasi kolay olur ..

Bizimki hep yapiyor onu cikarirkende vicdansiz eze eze cikaryor

Memenin nerde oldugunu bulamayip diger tarafta ariyor vs saka gb
Birde çubuk makarna çeker gibi çekiyor benim kız ah be kızım az nazik ol diyorum ama nerdee ah vah diye diye emdiriyorum

Ben aslında Nisan annesiyim anlattıklarınız ne kadar beni anlatıyor kv yüzüm gülmedi resmen annem geldiğinde de benden çıkmayıp boş boş oturup bide anneme iş buyuruyor oğlunada sanki ben onu istemiyormuş gibi laflar edip kavga etmeme sebep oldu hakkımı helal etmiyorum bana ne yaptıysa tek tek çeksin Allah bizi kurtarsın inşallah böyle kötü niyetli insanlardan

Benim de 7 gün hala koyu sarı kolostrumdu arkadaşa sağıp gönderdim ebeler hangisi kolostrum demişlerdi ilk gün sagdigim ile aynıydı. Benim 7. Ayda başlamıştı gelmeye bitecek diye korkmuştum benimki çok uzun emiyo cnm gece gündüz farketmiyor. 1.5 saat ayiramadik memeden ortalama bir saat emiyo. Sütüm doyurmuyor mu falan diye saçmalamak istemiyorum hep ağzı dolu zaten dinlenerek emiyo ama yine fazla mı? Gün içinde hep ağzında zaten gece 3 saatte kaldırıyorum yine aynı emiyo

Canım seninki meme tiryakisi olmuş :))

Hayirli doğumların olsun canim Boyle gun belli olunca beklemek de baska oluyordur
Neden sezaryen oluyorsun canim? Kendi tercihin mi?
Bir elin parmaklari kadar kalmisiz kizlar.. Normal dogum mu bekliyorsunuz
Evet olursa normal ama 40 haftayı geçmek istemiyorum

Ben özele gidiyorum dr haftalık çağıyor ama 4 günü geçmiyor benim gitmem :))ne ağrı ne sancı Yok şimdilik

Canim neden o kadar sık.ben özele gdyrm geçen hafta aşağıya inmemistı bebek.şimdi 5 gün sonra yrn gtcem. Hareketleri normal ben de gtme gereği duymadım.sürekli alttan muayene beni normal dogumdan sogutuyor vallaha

Bende normal doğum bekliyorum.Yarın doktor suni sancıyla doğumu başlatacak.
Benim de bebek aşağıda ama kasıkta çatı muayenesi yapmamıştı hiçte Doğum kanalına girecek gibi değil H htckrt19 sen ne kadarlık oldun tam olarak

Canım seninki meme tiryakisi olmuş :))
Kız sorma birde elleri ile tutuyor bluzu cekiyor emzik verince kıyamıyorum sipama. 4 kilo doğdu ondan mı emme refleksi yüksek bebekler olurmus öyle mi zaten ilk an almıştı ebe bile bu işi biliyor demisti hala ağzında kuzumun. Eşim gelince nasıl yapışıyor cuk cuk aman ellemedik memeni diyor o da

Canım sen ssvd yapicaktin sanırım dimi beklemedesin hala inşallah olur istediğin gibi

Olsun emsinlerde canım benimkide ne zaman gelse memede oluyo dokununca da ihmih sesler çıkarıyo cadi

Maşallah gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını.

Ya olmuyor işte kalbimi bozmayayim diyorum yanlış anliyorum diyorum ama hep birşey oluyor. Patavatsizlik yüzünden diyorum ama eşime gelin çocuğu sevdirmiyor demiş eşim ne düşünür. Allah var çocuğumun yüzüne yüzüne bağıra bağıra sevmesini istemiyorum ama birşey demedim. Sen benim kızımsın der ama olmuyor iste.

Bebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo
Ahah aslında doyup bırakıyor sonra keyif yapayım diyor. Aynı bu sipalar maşallah. Kedi yavrusu gibi geliyor öyle araninca hele göğsümün neresi denk gelirse gelsin emiyo çok gülüyorum

Evet sallanmaya alismamali bebek bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…