- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.001
Canım ben gece o kadar uyursa sarılığı artar diye korkuyorum yaa bıraksamda uyusamıkiKolostrum için evet ortalama 4-5 gün ama kişiye göre değişiyor çok belli zaten kolostrum koyu kıvamlı sapsarı ve hafif tuzlu bir tadı oluyor,normal açık sarı renge dönmeye başladım mı kolostrum üretimi de son buluyor. Gece tabi emzirme Aralıkları uzadıkça memelerde biriken sütte artıyor. Senin emzirme düzenin benimkine çok benziyorbenim kızda gündüz daha sık gece 3 saat arayla emiyor. Emme düzeni oturduğunda gündüz memelerin yumuşak gece yine gündüze oranla daha sert olacak sıkıntı YÖK bence kurduğun düzende. Şahane doğru ve etkili bir düzen. Hatta 20günden sonra gece ortalama 4 saat uyuduğu bir aralık olacak onu emzirmek için bölmezsen gece gündüz ayrımını da oturtmuş olursun,gece uykusunda rahat edersin
Yeter cnm yeter merak etme benimki de kusuyor ama 2 saat emince ağzından dökülüyor artikBizde kusma yok çok şükür. Sadece memede uyumak istiyor. Şimdi yan tarafına koydum hala uyuyor. Bu arada sabahtan bu yana hep beni emdi sadece 30 cc mama yedi. Demekki sütüm de doyurucu. Çok şükür sütünün yettiği gğnlere geliyoruz. Çok şükür
Bizim tam geçmediği için hala var ama düştükçe geçiyor o sarılık insan kendi bile anlıyor zaten yükselip düştüğünüCanım bişey sorucam sarılıkta göz beyazları bebişlerin sarı oluyor gecti mi peki ?? Hareketsizlik ve uyanamama oluyormus galiba
Ay ne gıcık oldum burdan doğru kaynanana . Şu lohusa halimle evden çıkıp bi kaşık suda boğasım geldiO yemek zaten eşim gelince geliyor bana sanki ben yemek yiyen insan değilim bak kahvaltı bile yapmadım tatli yedim bir oda seker kilo, zor uyuttum ondada almaya geldi kardeşi gelmiş çocuk gösterecekuyandırıp getirdi tekrar emmeye döndük akşam babam geliyor ne yemek var ne temizlik. Şimdi ben yapayim iş diğer odalar kullanılmıyor kirlenmez salonu yapayım dedi. On gün oldu toz damı olmadı ah ah. Kendi ailen başka kardeşim geldiğinde yedirdi içirdi temizledi bebek baktı gitti. Sağlık olsun valla pek sallamicam.
Anladım canim bende de sancı çıktı 90 larda ama doktor en az 5 7 günü daha var dedi ki dediği oldu:)baklm yrn ne dicek.artık doğuralım ya sağlıklı sihhatliBen de sevmiyorum alttan muayeneyi ama bebegim için katlanıyorum. Gecen çarşamba normal randevuyla gittim nstde ağrı çıktı ardindan doktor gün aşırı nstye gel dedi gidiyorum iyi de oluyor aslında acile gittiğim için ebelerle falan konuşuyorum rahatlatiyorlar inşallah öyle de rahat gecer dogumum.
Birde çubuk makarna çeker gibi çekiyor benim kız ah be kızım az nazik ol diyorum ama nerdee ah vah diye diye emdiriyorumInsallah kolay gecer cabuk iyilesr canim ozaman
Canim zor olmus insallah bundan sonrasi kolay olur ..
Bizimki hep yapiyor onu cikarirkende vicdansiz eze eze cikaryor
Memenin nerde oldugunu bulamayip diger tarafta ariyor vs saka gb
Ben aslında Nisan annesiyim anlattıklarınız ne kadar beni anlatıyor kv yüzüm gülmedi resmen annem geldiğinde de benden çıkmayıp boş boş oturup bide anneme iş buyuruyor oğlunada sanki ben onu istemiyormuş gibi laflar edip kavga etmeme sebep oldu hakkımı helal etmiyorum bana ne yaptıysa tek tek çeksin Allah bizi kurtarsın inşallah böyle kötü niyetli insanlardanO yemek zaten eşim gelince geliyor bana sanki ben yemek yiyen insan değilim bak kahvaltı bile yapmadım tatli yedim bir oda seker kilo, zor uyuttum ondada almaya geldi kardeşi gelmiş çocuk gösterecekuyandırıp getirdi tekrar emmeye döndük akşam babam geliyor ne yemek var ne temizlik. Şimdi ben yapayim iş diğer odalar kullanılmıyor kirlenmez salonu yapayım dedi. On gün oldu toz damı olmadı ah ah. Kendi ailen başka kardeşim geldiğinde yedirdi içirdi temizledi bebek baktı gitti. Sağlık olsun valla pek sallamicam.
Benim de 7 gün hala koyu sarı kolostrumdu arkadaşa sağıp gönderdim ebeler hangisi kolostrum demişlerdi ilk gün sagdigim ile aynıydı. Benim 7. Ayda başlamıştı gelmeye bitecek diye korkmuştumKolostrum için evet ortalama 4-5 gün ama kişiye göre değişiyor çok belli zaten kolostrum koyu kıvamlı sapsarı ve hafif tuzlu bir tadı oluyor,normal açık sarı renge dönmeye başladım mı kolostrum üretimi de son buluyor. Gece tabi emzirme Aralıkları uzadıkça memelerde biriken sütte artıyor. Senin emzirme düzenin benimkine çok benziyorbenim kızda gündüz daha sık gece 3 saat arayla emiyor. Emme düzeni oturduğunda gündüz memelerin yumuşak gece yine gündüze oranla daha sert olacak sıkıntı YÖK bence kurduğun düzende. Şahane doğru ve etkili bir düzen. Hatta 20günden sonra gece ortalama 4 saat uyuduğu bir aralık olacak onu emzirmek için bölmezsen gece gündüz ayrımını da oturtmuş olursun,gece uykusunda rahat edersin
Canım seninki meme tiryakisi olmuş :))Benim de 7 gün hala koyu sarı kolostrumdu arkadaşa sağıp gönderdim ebeler hangisi kolostrum demişlerdi ilk gün sagdigim ile aynıydı. Benim 7. Ayda başlamıştı gelmeye bitecek diye korkmuştumbenimki çok uzun emiyo cnm gece gündüz farketmiyor. 1.5 saat ayiramadik memeden ortalama bir saat emiyo. Sütüm doyurmuyor mu falan diye saçmalamak istemiyorum hep ağzı dolu zaten dinlenerek emiyo ama yine fazla mı? Gün içinde hep ağzında zaten gece 3 saatte kaldırıyorum yine aynı emiyo
Evet olursa normal ama 40 haftayı geçmek istemiyorumHayirli doğumların olsun canim Boyle gun belli olunca beklemek de baska oluyordur
Neden sezaryen oluyorsun canim? Kendi tercihin mi?
Bir elin parmaklari kadar kalmisiz kizlar.. Normal dogum mu bekliyorsunuz
Ben özele gidiyorum dr haftalık çağıyor ama 4 günü geçmiyor benim gitmem :))ne ağrı ne sancı Yok şimdilikDuygularıma tercüman olmuşsun canım ben de bu durumdayım gün aşırı nstye gidiyorum 1,5 cm açılmam var 70lere çıkan sancim var ama aralığı fazla dedi doktor daha sık gelmeliymis sancı. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin.
Canim neden o kadar sık.ben özele gdyrm geçen hafta aşağıya inmemistı bebek.şimdi 5 gün sonra yrn gtcem. Hareketleri normal ben de gtme gereği duymadım.sürekli alttan muayene beni normal dogumdan sogutuyor vallaha
Benim de bebek aşağıda ama kasıkta çatı muayenesi yapmamıştı hiçte Doğum kanalına girecek gibi değil H htckrt19 sen ne kadarlık oldun tam olarakBende normal doğum bekliyorum.Yarın doktor suni sancıyla doğumu başlatacak.
Kız sorma birde elleri ile tutuyor bluzu cekiyor emzik verinceCanım seninki meme tiryakisi olmuş :))
Canım sen ssvd yapicaktin sanırım dimi beklemedesin hala inşallah olur istediğin gibiEvet olursa normal ama 40 haftayı geçmek istemiyorum
Ben özele gidiyorum dr haftalık çağıyor ama 4 günü geçmiyor benim gitmem :))ne ağrı ne sancı Yok şimdilik
Benim de bebek aşağıda ama kasıkta çatı muayenesi yapmamıştı hiçte Doğum kanalına girecek gibi değil H htckrt19 sen ne kadarlık oldun tam olarak
Olsun emsinlerde canım benimkide ne zaman gelse memede oluyo dokununca da ihmih sesler çıkarıyo cadiKız sorma birde elleri ile tutuyor bluzu cekiyor emzik verincekıyamıyorum sipama. 4 kilo doğdu ondan mı emme refleksi yüksek bebekler olurmus öyle mi zaten ilk an almıştı ebe bile bu işi biliyor demisti hala ağzında kuzumun. Eşim gelince nasıl yapışıyor cuk cuk aman ellemedik memeni diyor o da
Maşallah gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını.merhaba kızlar bayagdır giremıyorum siteye Prensesime kavuştum 27nisanda sıradan bi gün dıye işe gittim İznimede bi hafta vardı çalışmaya devam edıyorum 36+1günlüktük,neyse öğleden sonra hafıf bi akıntım oldu doktoruma sordum ntseye yonlendırdi sancım çıkmaya başladı ne düşüneceğimi sasrdım o an hemen ebeler doktoruma yönlendirdi meğerse akıntı gibi olanda suyummuş bende aşırı bı su beklıyordum Kiminde az az gelirmiş öğrenmiş oldum,o gün yatışım yapıldı ezan saatlerı gibi de sezeryanla minnağıma kavuştuk o duygu tarif edilemez hiç unutamam evlat bambaşkaymış sonrasında yavruma doyamadan küveze aldılar on gün ayrı kaldık cok cok zor günlerdi çok şükür kavuştuk kızımla allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasıp etsin duanızı beklıyorum
Ya olmuyor işte kalbimi bozmayayim diyorum yanlış anliyorum diyorum ama hep birşey oluyor. Patavatsizlik yüzünden diyorum ama eşime gelin çocuğu sevdirmiyor demiş eşim ne düşünür. Allah var çocuğumun yüzüne yüzüne bağıra bağıra sevmesini istemiyorum ama birşey demedim. Sen benim kızımsın der ama olmuyor iste.Ben aslında Nisan annesiyim anlattıklarınız ne kadar beni anlatıyor kv yüzüm gülmedi resmen annem geldiğinde de benden çıkmayıp boş boş oturup bide anneme iş buyuruyor oğlunada sanki ben onu istemiyormuş gibi laflar edip kavga etmeme sebep oldu hakkımı helal etmiyorum bana ne yaptıysa tek tek çeksin Allah bizi kurtarsın inşallah böyle kötü niyetli insanlardan
Ay gel kız ben dalamam sen dal. Çapraz kv dalalim. Ben de kv olcamAy ne gıcık oldum burdan doğru kaynanana . Şu lohusa halimle evden çıkıp bi kaşık suda boğasım geldiay zaten gerginim
Ahah aslında doyup bırakıyor sonra keyif yapayım diyor. Aynı bu sipalar maşallah. Kedi yavrusu gibi geliyor öyle araninca hele göğsümün neresi denk gelirse gelsin emiyo çok gülüyorumBebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo
Evet sallanmaya alismamali bebek bence de.Kraft park yatagim vardi 120×70 büyük olması ilerki zamanda rahat oluyor bebek icin geniş ben oglumda 3 yasina kadar kullandım. Sallanır besik aldim converse marka 150 civari o da ayaklanana kadar kullanırım diye.gerci sallamaya alistirmak istemiyorum ama bakalım ilerde n olcak.
Gerci taşınabilir bisey ama vidalari takmasi zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?