2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bakalım bak bir saattir emziriyorum uyandırdi olan mememe oldu sevilecek çocuk mu ya minicikler

Bakalım bak bir saattir emziriyorum uyandırdi olan mememe oldu sevilecek çocuk mu ya minicikler
Ay benim KV elleniyo bile zaten kuvezde çıktı diye doktor sarılmak öpmek yasak dedi Allah'tan kimse.israr etmiyorum aliyim kucagima diye nerdeyse sadece ben alıyorum bide arada babası ama oğlumu babanne büyüttü onu ayiramiyorum malesef hala gece geliyo eve orda doğdu büyüdü onunda etkisi var ama.kizimi kendim.buyutucem inşallah

Kizlar ya bebegim o kadar hırıltılı nefes aliyor ki! Onun sesinden ben uyuyamiyorum. Siz neler yapıyorsunuz? Esime bir tane aspiratör aldirdim. Nerde en ise yaramayan var heralde onu almis o kadar kotu ki! Serum fizyolojik kullandirtmiyor yine esim. Siz kullanip fayda gordunuz mu fizyolojiklerden? Eger gercekten ise yariyorsa bende alip ona caktirmadan kullanacagim.

İnş cnm benim de isteğim kendim büyütmek terbiye etmek kızının çocuklarını o büyüttü yaramazlar ve hala söz hakkı var ustlerinde öyle olsun istemem

Evet canim bekliyorum
Cok heyecanli ya boyle beklemek Hem surekli tetikteyim hem ilk dogum olacagi icin her sey yabanci geliyor bana..
Bir de şu kesi ve dikiş olaylari cok korkutuyor beni canim ya
KEsi ve dikis olayları normal dogumda aklima gelen en son sey olacak inan ki:) zaten uyusturuyorlr kesi yapmadan. Ben o ignenin battigini bile hissetmedim kaldi ki kesiyi hissetmen mumkun degil. Benim yirtigim coktu dogum sonrasi zaten spinal anestezi verip diktiler.

İnş cnm benim de isteğim kendim büyütmek terbiye etmek kızının çocuklarını o büyüttü yaramazlar ve hala söz hakkı var ustlerinde öyle olsun istemem
Aynen işte benim oğlumda öyle yaramaz değil ama dediğini yaptırır çünkü hayır denilmedi bu güne kadar en güzeli kendin büyütmek tabi bazen ihtiyaç oluyo bırakıp gitmen gereken yerde de işe yarıyolar :))

Ben hergün kullanıyorum canım bazen kusuyor ağzından burnundan geliyor. Tıkanıyor sanırım öyle burnu. Hırıltılar ondandır. Burnu açık olsun çok önemli. Hatta sabah sıkmıştım burnuna şimdide sıktım. Ama çekmiyorum şuanlık sıkınca geçiyor hırıltısı zaten

Hangisini kullaniyorsun?

Ayy inş Sağlıkocağı 1-2 güne sonuç çıkar dedi, dün verdim arayan olmadı . Bir an evvel sonucun çıkmasını ve düşmüş olmasını ümit ediyorum, tsh yüksek olduğunda bebekte görülen belirtiler şükür yok çok hareketli fıldır fıldır maşallah. Benimde 2. Oğlum ilkinde böyle bişey çıkmadı büyük panik oldum 2. Kontrolu var sonucu bekleyip gideyim herhangi tahlil yapılacaksa özelde hemen sonuç çıkıyor orda yaptırıcam

Ahah aslında doyup bırakıyor sonra keyif yapayım diyor. Aynı bu sipalar maşallah. Kedi yavrusu gibi geliyor öyle araninca hele göğsümün neresi denk gelirse gelsin emiyo çok gülüyorum

Meme aslında ağzının içinde ama ağzı açık kafayı sağa sola sallıyo kulağımı ağrıyo acaba diyorum , oyunmu oynuyor sence bu sıpalar

Benim yigenimde çıktı hala.ilac kullanıyor oğlumda nerdeyse 2 ay sonra aradılar yüksek çıkmış diye tekrar yaptırdığımda düşük çıkmıştı seninki de düşük cikicaktir muhtemelen

Canım ben aspiratör almadım.sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnu tıkandığında.gayet güzel açıyor.

Nasıl sıkıyorsunuz bi tarif edin ben sıkamıyorum

Canım ben gece o kadar uyursa sarılığı artar diye korkuyorum yaa bıraksamda uyusamıki
Sarılık şikayeti yoksa 15-20günden sonra beslenmeye bağlı sarılık gelişmez merak etme bırak uyusun sen de dinlen. Ben ilk kızımı da öyle büyüttüm gece kesintisiz uyuması konusunda ileriye de yatırım yapmış olursun rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…