2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ortalama 1 saate yakın emmesi normal yaa endişelenme bazı bebeler keyifçi oluyor hep memede kalmak istiyor. Hepsinin ayrı ayrı alışkanlıkları var benim ki de gece 2-3 saatte bir kalkıyor hızlı hızlı memeleri boşaltıyor uyuyor ama gündüz uyanık olduğu zaman aralıkları var ozamanlar hep memede olmak istiyor tekrar uyuyana kadar bu da 2-2,5 saat memede kalması demek oluyor,doyması konusunda da zaTen fikrimi biliyorsun yazmıyorum bir daha

Meme aslında ağzının içinde ama ağzı açık kafayı sağa sola sallıyo kulağımı ağrıyo acaba diyorum , oyunmu oynuyor sence bu sıpalar
Bebimki de oyle biliyor musun? Resmen boyun kası gelistirecek memeyi yakalamak icin. Kafasini o kadar saga sola salliyor ki meme agzinin icine girince. Cocuk mutluluktan ne yapacagini mi sasiriyor vallahi anlamiyorum

sofiarya bugun mamayi gece 12 den sonra su saate kadar toplam 100 ml verdim. Onu da gece verdim. Cunku saatlerce mememde durdu baktim hala uyumuyor ve araniyor doymadigini hissettim. Tum gun vermeyecegim dedim ve bu saat oldu hala vermedim mama. Sabah 6 da uyandi ve uyudugu saat 3 e geliyordu mama vermemek icin zor tuttum kendimi. Normal mi bu kadar saat uyanik kalmasi

Sallama canım valla hiç boşver kimseden medet beklememeli bu devirde. Benim annem ablamda geldiğinde suyumu bile ayağıma getirdiler valla herşeyimi yaptılar hemde ben demeden ama kısa sürdü. Ama kendi canın olmayınca ne desen boş birşey denmiyor. Yapabildiğin kadar yaparsın baktın olmuyor salla gitsin. Benim gelenim gidenim yok çok şükür ilk hafta gelen geldi bitti. Şimdi evde bir başıma yapabildiğimi yaparım. Sende hiç düşünme boşver kimsede seni ayıplayamaz

Eldiven takmayinca benimkinin elleri buz gibi oluyo ya sizinkiler usumuyomu
Aynen canım. Buz gibi oluyor elleri. Ayrıca elini ağzına yüzüne götürüyor eldiven olmasa çizer her yerini.

Bebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo
Oğlum da yapıyor Can'ım. Ama sancısı olunca kakasını yapamayınca. Hatta damakları ile meme ucunu sıkıp kafasını geriye çekiyor ucunu koparacak bi gün

Can'ım bugün dr kontrolümüz vardı. Oğlumun sarılığı azalmış. Dr Çanını acıtmayalım teste gerek Yok dedi. Ben de fark etmiştim Zaten açıldığını.
Ben 3 gündür günde iki kez mama verdim. 30 cc kadar. Kakasını yaparken çok zorlanıyor. 3-4 saat sancı çekiyor yavrum. Sarılığı azaldığı için vermek istemiyorum artık. Korkup vermiştim.
Sadece emziriyorum dünden beri. Sarılığın tekrar yükselme durumu olur mu? Eşim bikaç gün daha devam edelim dedi ama ben istemiyorum. Ama düşüşe geçmişken yükselmesinden de korkuyorum.

Ayy kızlar herkesin ben gibi olduğunu gördüm nasıl rahatladım anlatamam. Cadı kizimdan fırsat bulup giremiyordum. Tek derbeder ben degilmisim demekki. Uykusuzluktan ölüyorum. Ev almış başını gitmiş zaten.. Uyku sorununu çözsem valla başka bi şey istemiyorum. Ne zor ismis böyle. Şimdi geçmişe dönsek heralde ömür boyu çocuk yapmazdim. Evet muhteşem bir şey ama bu sorumluluk bana fazla. Annem doğumdan sonra 2 hafta geldi kaldı. Ama ramazandan dolayi gönderdim evine. Kardeşimle babam git gel git gel rezil oldular zaten. Babam gelip kalmaz burda.. Kayinvalidede Allah razı olsun lafta yardimci oluyor sadece. Yemek yapar gönderirim diyordu geçen 1 tepsi tatlı yapmis yollamış. En son ihtiyacim olan sey..Esim iftarda ekmek arası tatlı yer artık. 40i çıkınca biraz rahatlar miyiz ki ? Nolur evet diyin

Ay utandım geldi sildi süpürdü toplam aldı gitti burayı mi okuyor acaba kız.

Kızlar kızımın ateşi 37,4 nornal mi? Kaç derece oldugunda ateşli sayacaz?? Lütfen acil cevap

Süt yapan herşeyin gaz yapması kısır bir döngü resmen. Bilime uyup su içsem süt olur kafasında mı olmalıyım. Altenatip tıpa uyup annemin deyimiyle herşeyi ye gaz yapsın çocuğun bağırsakları alışsın moduna mı girmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…