- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.041
Ortalama 1 saate yakın emmesi normal yaa endişelenme bazı bebeler keyifçi oluyor hep memede kalmak istiyor. Hepsinin ayrı ayrı alışkanlıkları var benim ki de gece 2-3 saatte bir kalkıyor hızlı hızlı memeleri boşaltıyor uyuyor ama gündüz uyanık olduğu zaman aralıkları var ozamanlar hep memede olmak istiyor tekrar uyuyana kadar bu da 2-2,5 saat memede kalması demek oluyor,doyması konusunda da zaTen fikrimi biliyorsun yazmıyorum bir dahaBenim de 7 gün hala koyu sarı kolostrumdu arkadaşa sağıp gönderdim ebeler hangisi kolostrum demişlerdi ilk gün sagdigim ile aynıydı. Benim 7. Ayda başlamıştı gelmeye bitecek diye korkmuştumbenimki çok uzun emiyo cnm gece gündüz farketmiyor. 1.5 saat ayiramadik memeden ortalama bir saat emiyo. Sütüm doyurmuyor mu falan diye saçmalamak istemiyorum hep ağzı dolu zaten dinlenerek emiyo ama yine fazla mı? Gün içinde hep ağzında zaten gece 3 saatte kaldırıyorum yine aynı emiyo
Bebimki de oyle biliyor musun? Resmen boyun kası gelistirecek memeyi yakalamak icin. Kafasini o kadar saga sola salliyor ki meme agzinin icine girince. Cocuk mutluluktan ne yapacagini mi sasiriyor vallahi anlamiyorumMeme aslında ağzının içinde ama ağzı açık kafayı sağa sola sallıyo kulağımı ağrıyo acaba diyorum , oyunmu oynuyor sence bu sıpalar
HAngi markayi kulkaniyorsun?Canım ben aspiratör almadım.sadece serum fizyolojik damlatıyorum burnu tıkandığında.gayet güzel açıyor.
O yemek zaten eşim gelince geliyor bana sanki ben yemek yiyen insan değilim bak kahvaltı bile yapmadım tatli yedim bir oda seker kilo, zor uyuttum ondada almaya geldi kardeşi gelmiş çocuk gösterecekuyandırıp getirdi tekrar emmeye döndük akşam babam geliyor ne yemek var ne temizlik. Şimdi ben yapayim iş diğer odalar kullanılmıyor kirlenmez salonu yapayım dedi. On gün oldu toz damı olmadı ah ah. Kendi ailen başka kardeşim geldiğinde yedirdi içirdi temizledi bebek baktı gitti. Sağlık olsun valla pek sallamicam.
Aynen canım. Buz gibi oluyor elleri. Ayrıca elini ağzına yüzüne götürüyor eldiven olmasa çizer her yerini.Eldiven takmayinca benimkinin elleri buz gibi oluyo ya sizinkiler usumuyomu
Oğlum da yapıyor Can'ım. Ama sancısı olunca kakasını yapamayınca. Hatta damakları ile meme ucunu sıkıp kafasını geriye çekiyorBebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo
Can'ım bugün dr kontrolümüz vardı. Oğlumun sarılığı azalmış. Dr Çanını acıtmayalım teste gerek Yok dedi. Ben de fark etmiştim Zaten açıldığını.Kolostrum için evet ortalama 4-5 gün ama kişiye göre değişiyor çok belli zaten kolostrum koyu kıvamlı sapsarı ve hafif tuzlu bir tadı oluyor,normal açık sarı renge dönmeye başladım mı kolostrum üretimi de son buluyor. Gece tabi emzirme Aralıkları uzadıkça memelerde biriken sütte artıyor. Senin emzirme düzenin benimkine çok benziyorbenim kızda gündüz daha sık gece 3 saat arayla emiyor. Emme düzeni oturduğunda gündüz memelerin yumuşak gece yine gündüze oranla daha sert olacak sıkıntı YÖK bence kurduğun düzende. Şahane doğru ve etkili bir düzen. Hatta 20günden sonra gece ortalama 4 saat uyuduğu bir aralık olacak onu emzirmek için bölmezsen gece gündüz ayrımını da oturtmuş olursun,gece uykusunda rahat edersin
Aynen canım. Buz gibi oluyor elleri. Ayrıca elini ağzına yüzüne götürüyor eldiven olmasa çizer her yerini.
/QUOTE]ben tırnaklarını kestim çizmez ama usuyomus gibi geliyo
Kaksı ya da gazı vardır. Ya da diline bak canım pamukçuk olabilirMeme aslında ağzının içinde ama ağzı açık kafayı sağa sola sallıyo kulağımı ağrıyo acaba diyorum , oyunmu oynuyor sence bu sıpalar
Sallama canım valla hiç boşver kimseden medet beklememeli bu devirde. Benim annem ablamda geldiğinde suyumu bile ayağıma getirdiler valla herşeyimi yaptılar hemde ben demeden ama kısa sürdü. Ama kendi canın olmayınca ne desen boş birşey denmiyor. Yapabildiğin kadar yaparsın baktın olmuyor salla gitsin. Benim gelenim gidenim yok çok şükür ilk hafta gelen geldi bitti. Şimdi evde bir başıma yapabildiğimi yaparım. Sende hiç düşünme boşver kimsede seni ayıplayamaz
Canım biz de bugün aldık o damlayı. Doktorumuz la sorduk ne alalım.die onu söyledi. Başlamadık henüzKızlar aranızda biogaia gaz damlası kullanan var mı ?
Oy yerim yaa oyun oyun hepsi :)Meme aslında ağzının içinde ama ağzı açık kafayı sağa sola sallıyo kulağımı ağrıyo acaba diyorum , oyunmu oynuyor sence bu sıpalar
Canım bebsi markaymış benimki.ama hepsinin içeriği aynı. %0.9 luk sodyum klorürHAngi markayi kulkaniyorsun?
Amin inşallah Evet ama artık zamanında sabrında sonundayım hala bir belirti Yok çok zor geçiyor zamanCanım sen ssvd yapicaktin sanırım dimi beklemedesin hala inşallah olur istediğin gibi
Kafasını önce biryana çevir. Çevirdiğin traftaki burun etine damlat. Yani sıkınca 2 3 damla gidiyor zaten korkma canım. Sonra öbür tarafa çevir öbür deliğe sık. Bebiş de rahatlar güzel güzel emerNasıl sıkıyorsunuz bi tarif edin ben sıkamıyorum
Kucağıma yatırıyorum sırayla biraz bekleyerek iki burun deliğine de damlatıyorum bir kaç sefer.bir damlada çok gitmiyor zaten canım korkma hiç.bebek öksürüyor aksırıyor tolere ediyor onuNasıl damlatıyorsun ben çok korkuyorum ondan yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?