2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eşiniz neden karşı çıkıyor serum fizyolojiye. Eğer burnu tıkalı olursa güzel de beslenemez. Doktorum her memeden önce kullanabilirsin dedi. Gün-de 8 kez kullanılabilir dedi. Işe yarıyor tabi. Burnunda cok geride oluyor sumukleri. Ben sıkıyorum hapşırıyor . Bazen hapsirikla atıyor. Bazen yumuşadığı için aspiratörler geliyor. Birde tokkken degilde açken yapın. Tuzlu olduğundan midesini bulandirabilir buda kusmasina neden olur

Z
Kafana gore mantikli olani yap derim .
Herseyin fazlasi zarar .

kizlar merhaba ben size birsey soracaktim aranizda hic bobrek buyumesi olupta stent taktiran oldumu acaba arkadasim bu forumda okudugunu yazdida varsa eger banada bilgi verebilirmi

Canım biz de bugün aldık o damlayı. Doktorumuz la sorduk ne alalım.die onu söyledi. Başlamadık henüz
Aynen benimde çocuk patlamak üzereydi artık sancıdan dün gece 3 ten beri ayaktaydı . Saat 6 da verdim akşam yarım saatte etki gösterdi hala uyuyor yavrum . İnşaallah zararlı değildir

Bebeğim memedeyken çıkarıyo ağzından sonrada memeyi arar gibi kafayı sağa sola çeviriyo hızlı hızlı nedeni ne olabilir sizlerdede oluyormu sonra memeyi bulamadı diye sinirleniyo
Benimki de agzindaki memeyi ariyo onu napçaz
Bu olmamis baska ver der gibi davraniyo sanki emmeyi bilmiyo

3. Gün değerimiz 8.9 du 5. Gündeyiz gözlerimiz sarı cok uyuyor korkuyorum ya sarılık tehlikeli sonucta uyandıramıyorum zor zar
Canim zorlada olsa uyandir ayaginin altini falan sık altini ac. Ben uyandiramadigim icin daha cok yukseldi hastanede yattk fototerapi aldi iki gun. Mutlaka emzir iki saati gecirme ben kurulu saat gibi kalkip kalkip emzirdim cok sukur 17.5 la yatis yapmistk bugun 20 gunluguz 1 e dusmus. Kan sekeri dustugu icin uyuyomus canim mutlaka emmesi gerek. Benimki emmeyince mamayi da almayinca gida takviyesi yapildi serumla gecmis olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…