2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi geçmiş olsun canim:)Normal doğum mu yaptın nasıl geçti bize de dua et
doğum yaptınmı bilmiyom ama inşallah seninde ve diğer doğum yapmayan arkadaşlarında çok kolay doğumları olur inşallah bana gelince ben normal doğum yaptım pazar günü suyum geldi hastaneye gittik üç santim açıklık vardı gittiğimde sonrasında sancılar arttı epidural iğne yapıldı sonra doğumhane derken bebeğimi kucağıma aldım Allah kolylığı veriyo hiç korkmayın darısı başınıza

çok teşekürler canım yarın kontorle götürcez uyanıyorum bende saat başı ama en fazla 5 dakika emip uyuyor uyanırsa gec kalıyor sesi ince dediğin gibi gücü gitmiş bu kuzular bizi ne kadar cok korkutuyor

Canım annenin dediğini destekleyen doktorlar var gercekten bide annedeki gazın bebeğe gecmiceni savunanlarda var bilemiyorum hangisine inanıcaz

Aynen eline veriyorum kızmasın sorun yapmasın diye kafamı bi çeviriyorum koca insanı öper gibi şap şap 20 günlük bebek kıymadan sonra şak diye yanına bırakıyor cocuk ağlıyor ağlıyor diye alıyorum vermek istemiyor oluyor daha neler neler bu en basiti yazsam inanmazsınız bana abartıyorum sanarsınız ben hariç herkes lousalı eşimin gözünde gelen giden onları zaten bahsetmiyorum bile gelen aksam yemeğine kalıyor kaynana kaynata misafir var diye hop yukarı evde 15 kişi çoçuk durmaz cay vermem için gözümün içine bakan bir eş emzirmekten tutta sarılık testine kadar hepsi çok bilgili Allah görüyor ya cok ah ettim

çok teşekürler canım yarın kontorle götürcez uyanıyorum bende saat başı ama en fazla 5 dakika emip uyuyor uyanırsa gec kalıyor sesi ince dediğin gibi gücü gitmiş bu kuzular bizi ne kadar cok korkutuyor
Pompa varsa sütünü sağ biberonla ver ben öyle kurtardım 5.günde 11di ağız küçuk çene kuvvetsiz biberonla bol bol sütü içince kendine geldi yoksa hemen uyuyordu...sağ ver sağ dolaba koy 1 saat sonra yine onu ver bolca beslensin atsın sarılığı

Sakin olmaya çalış ömür boyu da unutulmuyor benim oğlum 6 yaşında oldu o yaralarım daha hala kanar çok acı...uygun bir dille eşine anlatmaya çalış...ben çok ağladım sen ağlama...güçlü ol bebeğini al odana geç emzircem diye bırak kim ne yapıyorsa yapsın...bu gözler neler gördü bu kulaklar neler duydu...birisi hastanede gelini bebeği görmeye gitmiş de kızın annesi bu görümce kapıdan girince ayağa kalkmamiş...Allah vicdan versin bunlara

Bende sinir hastası oldum hep boyleydi görmezden geliyordum artık olmuyor şaka gibi eşimin yanında kuzu gelinin yardımcı bir melek adamda haliyle cocuğu kıskanıp vermiyorum sanıyor bi annem gelince psikolojim düzeliyor resmen okadar ılgılı okadar akıl vermeden beni dinleyip sarılıyor kı anlatamam eşime lousalar cok hassas olur dikkat etmezsen evliliğin bile biter etkileri uzun sürer demiş olmasına rağmen aynı off ya eşime olan sevgim bile bitmek üzere annesi yüzünden farkında değil anlatmakla bitmez dertlerim Allah sabrını versin hepimize

Canım 8 çıkmıştı bir haftalık kontrolde dr bol bol emzirmemi söylemişti bende değer daha fazla yükselir eder diye iki saatte bir uyandırıyorum geceleri

Çünkü karışmazsa olmaz. Kötü bir sey zamnediyor.

Canım ben göğüs ucu için streç film kullanıyorum kendi sütümle temizleyip emzirmeden önce de kendi sütümle yine temizliyorum. Strecfilmle gayet yumuşak tutuyor. Şu ara çok sert o yüzden tüm kahverengiyi alamıyor kızım sadece ucunu alıyor daha yara yapmadı ama yakındır. Sadece ilk emmeye çalıştığında bir acı oluyor oda yeni emzirmeye basladigim için diyorum sıkıyorum dişimi. Ama bana da emzirme hemşiresi hepsini alsin senin göğüsün çok müsait bazı göğüsler büyük oluyor alamıyor bebek demişti. Aslında bıraktırmak lazım hem o yanlış alismasin hem bizim canimiz yanmasin.

Ben de 40.haftayi gecmek istemiyorum Yarin bi kontrole gideyim diyorum Gecwn hafta basi asagida degildi bile

Oyy sagolasin canım bakalım sancılarım artmaya başladı.çok sevindim senin adına.darısı basimiza

Valla ben bu uyuma uyanma işlerini hiç anlamıyorum benimki de 40günlğk olacak nerdeyse hep uyuyor toplasan 24saatte 2-3 saat ancak uyanık kalıyordur bildiğim tek şey uyanık kalmasının açlığıyla alakası olmadığı ondan Eminim senin de için rahat olsun ama senin yerine koyuyorum kendimi müthişte yorucu bir durum sürekli uyanık ve sürekli memede bir bebek insanı tüketir. Bence sen bu 100cc mama olayını gece vermeye devam et enazından gece uyuması hem senin hem de onun için en dinlendirici olanı. Bu çocuk büyütme olayının tek bir doğrusu yok netice de biz kitaba göre konuşuyoruz ama hepsinin gelişim davranışları farklı bu düzeni en iyi onu büyüten bilir yani sen! Mama konusunu da takıntı haline getirme bence,gerçekten vermen gerektiğine inanıyorsan ver onun ihtiyaçlarını en iyi sen bilirsin sen anlarsın hiç uyumaması da iyi birşey değil sonuçta,mamayla uyuyorsa mama vereceksin biz ne dersek diyelim gözlemi en iyi yapacak olan sensin,çocuk büyütmenin tek bir kuralı Yok hep bu olsun aklında kendi kuralını kendin belirleyeceksin hep yanında olan sensin rahat ol olur mu?

Yok canım yükselmez bu saaten sonra merak etme mamasız devam edebiliyorsan kesinlikle sadece sütünle devam et sarılık konusunda endişen olmasın,fizyolojik yenidoğan sarılığı ise ki öyledir muhtemelen düşüşe geçen sarılığın bu saatten sonra yükselme ihtimali sıfır için rahat olsun zaten seni daha çok ve etkili emeceği için de sütün durumu kurtarır bişey olmaz bu saatten Sonra

Canım 8 çıkmıştı bir haftalık kontrolde dr bol bol emzirmemi söylemişti bende değer daha fazla yükselir eder diye iki saatte bir uyandırıyorum geceleri
Yok yaa 8 değer olarak hiç yanii endişe edilecek bir değer değil uyuyorsa bırak uyusun 3saatte bir emzirmek yeterli, şimdiye kadar yükselmediyse artık daha yükselmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…