2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
KuZum ben de aynı dertten muzdaribim. Bugün doktora söyledim bi memeyi 50 dk emiyor diye. Dr etkili şekilde memeyi tam kavrayarak emmiyordur. Bi memeyi 20 dk da bitirmesi gerekir dedi. Tam kavramıyor olabilir meme ucunu dedi. Emzirme hemşiresine yönlendirdi. Emzirmeme tutuş şeklime baktı hemşire. Bi sıkıntı Yok güzel emiyor sütün de var şikayetçi değilsen emzir uzun uzun dedi :))

Yani sürekli meme arayışında olunca doymuyor mu acaba demekten kendimi alamıyorum. Ama mama vermedim dünden beri.
Hala mamanın etkisiyle kıvranıyor çocuk. Kaka rahat yapamıyor. Tekrar sarılık Yükselmez diyorsan hiç mamaya başlamıcam. Sütle devam :) çok sağol Can'ım.

Yok canım inan sütüm maşallah diyim akıyor bile boğuluyor çocuk ama yok dk başı emmek istiyor uyanıkken. Sen bence de verme artık

Canım annenin dediğini destekleyen doktorlar var gercekten bide annedeki gazın bebeğe gecmiceni savunanlarda var bilemiyorum hangisine inanıcaz
Ya bugün dayanamadım yedim canım bulguru taze soğanı. Ciddi anlamda süt yapıyor bende. Tamam ikisi de susatan şeyler ama ben çok su içiyorum zaten. Şimdi yedim bunları sabaha kadar dans

Yok canım inan sütüm maşallah diyim akıyor bile boğuluyor çocuk ama yok dk başı emmek istiyor uyanıkken. Sen bence de verme artık
Vermiyorum Can'ım. Saat 9 buçuktan beri memede. GöZlerim kapanıyor. Yerine bırakıyorum anında göZleri açılıyor. Ne zaman nasıl oturtucaz bu uyku ve yemek düzenini çok merak ediyorum.

Aynen canım inşallah bu düzen gider. Zaten gebelik okulunda ebe gece mümkün olduğunca bebeğinizi altını değiştirmeyin gece gündüz ayrımını yapabilsin hem tuvalet eğitiminde de rahatlık demişti. Bende saat 12 gibi bi degistiriyorum eğer gece bi vukaat yapmazsa sabaha kadar ellemiyorum böylece uykusu açılmasın diyorum. Ama benim bebiş geceleri huysuz ağlıyor sadece hicbir şekilde susmuyor

Bende yaptırmadım senin ilk bebek mi ama belki bu muayenede yapar bebeğin başını tam kasıkta çapraz şekilde hissediyorum bir türlü Doğum pozisyonu almıyor

Ilk dogum olacak evet Allahin izniyle
Gecen hafta benim doktor cati muayenesinin gerekli bisey olmadigini falan söyledi Bu hafta doktorum izinli ben de bahaneyle hastanedeki diger doktora gidecegim bakalim o ne diyecek
Ben asagida sık sık baski hissediyorum ama yukarida yani neredeyse göğüslerime yakin da cok hareket var

Kızlar kalça ultrasonu için devlet Hastanesi'nde çocuk doktorundanmi randevu almam gerekiyo

Valla nasıl çekiyor cuk cuk ses geliyor. 3 saattir uyuyor çok emdi kaldircam artik. babasını seviyor oğlum günduz ayakta akşam uykuda.

Belki de Doğum poZisyonu almıştır yukarıda hissettiğin de ayaklarıdır hakkımızda hayırlısı olsun artık bu saatten sonra

Valla nasıl çekiyor cuk cuk ses geliyor. 3 saattir uyuyor çok emdi kaldircam artik. babasını seviyor oğlum günduz ayakta akşam uykuda.
Benden o cuk cuk ses de gelmiyor ki. En başta oluyor. Sonra zaten bayılma modunda olduğundan aheste çekiyor. Dokuz buçuktan beri memede sürekli. Çıldırıcam nerdeyse. Ayağımda sallıyorum şimdi malesef. Benim de ne halim ne sütüm kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…